αντε να ζεστενομαστε για τα πλει οφ!!! καιρος να ξαναγινουμε πανιωναρα κ να μεινουμε εντος στοχων..στα πλει οφ με το κλειστο τιγκα ολα μπορουν να συμβουν.. οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα!!!
Ο Πανιώνιος υποδέχεται (13/03, 19:00) το Περιστέρι στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Μπάρλο, επισήμανε την προσοχή στους παίκτες του.
“Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι αποτελεί για εμάς μία πρόκληση και ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις”, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου που στην συνέχεια πρόσθεσε: “Γνωρίζοντας ότι το Περιστέρι μπορεί να είναι αποδυναμωμένο, αλλά παρουσιάζεται πάντα πολύ μαχητικό, έχει σχέδιο στο παιχνίδι του και πολύ ενθουσιασμό. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και μαχητικοί απο το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, διεκδικόντας την νίκη”.
Ο Άλεξ Στίβεσον από την πλευρά των παικτών πρόσθεσε: “Εχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό, μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα με στόχο να επανέλθουμε στις νίκες που θα μας δώσουν την δύναμη για την δύσκολη συνέχεια που έχουμε”.
Η γειτονια που εχει αγκαλιασει εδω και τοσα χρονια τον Παραγυιο, δε γινοταν να επιφυλαξει αλλη υποδοχη σ’εναν παικτη του διαμετρηματος του Πετρουλα!
Διοργανωστε μονακι Πετρουλα-Παραγυιου, εγω προπληρωνω απο τωρα εισιτηριο!
-
Τέτοια μέρα , άλλες εποχές, το κλειστό ήταν τήγκα και η αδρεναλίνη στο κόκκινο.
-
Εκτός από τα μάτια μου, πόνεσε κι η ψυχή μου σήμερα.
-
Μεγάλε Μπαρτζώκα τα πάντα εν σοφία εποίησες …
Πως γινεται να μην εχουμε καθολου βολες σε ολοκληρο ματς? Τι επαιζαν?
Ντιμπλερ 7/12 τριποντα τρομερος αλλα τι εγινε μονο σουτακια απο μακρυα εγιναν? Μπασκετ δεν παιχτηκε?
Αφού μετά απο 3 χαμένα παιχνίδια συνεχίζουμε να παίζουμε το ίδιο, σημαίνει οτι η ομάδα αυτό διδάχτηκε. Απλά δεν είναι μπάσκετ αυτό.
Απο την άλλη αφού υπήρχε δυνατότητα μέσα απο το συγκεκριμένο παιχννίδι, ένα μέλος της ομάδας να συντρίψει ένα ρεκόρ και αναφέρομαι στο Ντίμπλερ και το 7/12 τρίποντα, είναι κρίμα και άδικο η ομάδα στο σύνολό της να μην τον βοηθήσει να το επιτύχει. Αντ΄αυτού έγιναν άλλα, αλλόκοτα πράγματα.
το ρεκόρ κώστα, είναι του ντικινς με το 8/11 ;
έτσι για την ιστορία ρωτάω
Δεν ξέρω αλλά έφυγα απογοητευμένος από το γήπεδο . Δεν μπορούμε να βλέπουμε έτσι μπάσκετ , με ανορθόδοξες πεντάδες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και άναρχο μπάσκετ , με ελάχιστες οργανωμένες επιθέσεις και χωρίς αλληλοκαλύψεις στην άμυνα , απέναντι σε ένα Περιστέρι πολύ χειρότερο από το αντίστοιχο του πρώτου γύρου , με μόλις 2 βοήθειες από τον πάγκο του , καθώς μετά ήταν το παιδικό του . Ένα Περιστέρι που κατάφερε να χάσει άνετα από το Μαρούσι πριν μια βδομάδα , ένα Μαρούσι μάλιστα που έπαιζε χωρίς τους τελευταίους του απλήρωτους επαγγελματίες , Κόμματο - Γκαγκαλούδη .
Στο ίδιο και χειρότερο επίπεδο και η διαιτησία , πως είναι δυνατόν να τελειώνει το Περιστέρι με 11 φάουλ και εμείς με 26 , πως είναι δυνατόν σε αγώνα να μην εκτελείς ούτε 1 βολή ;;;;;
Οι άδειες κερκίδες , επίσης απογοήτευση και φυσικά τα 10 Ευρώ εισιτήριο , αυτές τις εποχές , παραείναι εξωπραγματικό
Απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με μισό ψηλό, απλά αδυνατούσαμε να περάσουμε τη μπάλα στη ρακέτα.
Πέρα απ’ αυτό είναι παρατηρημένο ότι στα μισά του κάθε 10άλεπτου τα φάουλ είναι 5-1, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.
8/11 με Παναθηναϊκο στο Αρτακης. Και εγω νομιζω πως αυτο ειναι το ρεκορ.
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Σίγουρα μπορώ να θυμηθώ τα 8/8 του Μπραντ Νιούλεΐ στο Ελληνικό με την ΑΕΚ.
Το ρεκόρ σε ευστοχία στην Α1 το έχει ο Νιούλι όντως με 8/8. Αλλά έχουν βάλει Πρέλεβιτς και Σέιν Χιλ από 10 σε ένα ματς, και 7 ακόμα έχουν βάλει από 9 (ανάμεσά τους και ο Κις ).
πάντως όσοι πηγαμε παρακολουθήσαμε ένα πολύ ωραίο ρολόι. Κάτι τέτοιο παίξανε. Και αναρωτιέται ο δήθεν γιατί δεν είχαμε βολές. Γιατί δεν πέρασες ούτε μία φορά την μπάλλα μέσα. Και απο τον Πεδουλάκη κάτι είδαμε. Ένα σύστημα 4-1 με τον Γιαννόπουλο να τον μαρκάρει ο κις, τρομερά πράγματα , απο εμάς τίποτα. Ο δήθεν και ο βετεράνος τα ίδια και τα ίδια. Ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι ο βετεράνος σέντρες έκανε. Πάλι καλά που πήρε ένα επιθετικό ο Καββαδάς και είδαμε κάρφωμα. Η μόνη φορά που πάτησε παίκτης μας περιοχή. Φρίκη.
ρε παιδιά τόσο άσχημα είναι τα πράματα;
φέτος δεν έχω έρθει σε κανένα παιχνίδι αλλά μόνο από την τηλεόραση και πάλι όχι όλο. συνολικά να έχω δει 2 δεκάλεπτα.
αν όντως είναι έτσι τότε δε νομίζω ο Λιανός να μην το έχει δει κι αυτός.άρα κατα τη γνώμη μου τον κρατάει μέχρι το τέλος για να μη μείνουμε χωρίς προπονητή αλλά το καλοκαίρι λογικά το διώχνει. αλλά το ερώτημα για μένα είναι ποιός θα αναλάβει;
γιατί από ότι έχω καταλάβει υλικό έχουμε, προπονητή δεν έχουμε.
Αφου παρασυρθηκα και ξεκινησα να βλεπω το παιχνιδι.
Διαφορες αποψεις.
Το αθλημα δεν υπαρχει, ξεκινησε 4 η ωρα, τελειωσε (οσο ενας ποδοσφαιρικος αγωνας) μετα απο 2 ωρες, η αλλαγη των κανονισμων με τα 4 10λεπτα και τα τοοσα ταιμ αουτ, εβαλαν ταφοπλακα στο αθλημα, αυτο εγινε για λογους οικονομικους, με αποτελεσμα ολα να κρινονται στα last 2-3 λεπτα, ολοι μα ολοι οι προποντες εκει το πανε, αρα οτι και αν κανουν στα 3 10λεπτα χεστηκε η φοραδα σταλωνι.
Τωρα επιμενω το αθλημα ειναι απλο, ο λογος ειναι 5 θεσεις, αυτες παλευεις, δεν ειναι 7, 11, 6, μονο πεντε ειναι, αρα ο προπονητης η διοικηση, τα ροστερ τα φτιαχνουν με αυτη τη λογικη.
Μια αποψη ενος ασχετου, ποιος παικτης σημερα του γαυρου, με εξαιρεση το Σπανουλη, θα εκανε τη διαφορα αν επαιζε σε μας.
Και μια αλλη αποψη ενος ασχετου, χρηματοδοτες του γαυρου, οσο δεν βρισκετε το αντιφαρμακο του βαπτιστη, ποτε δεν θα τους εχετε, ετσι ειναι και σε μας, ποιοι ειναι οι παικτες, στις θεσεις σε σχεση με τους αλλους, αυτα.
Υγ Χιλιοειπωμενα πραγματα, για ολα μα για ολα φταινε οι μανατζαραιοι, φτιαξε ρε ιδιοκτητη μια τουρμπο 5αδα και βαλε πισω τους 5 ταλαντουχους εργατες και δεν θαχεις κανα προβλημα, ομως γιαυτο το κανανε 4 10λεπτα για να παιζει και κουτσι Μαρια και παλι αυτα.
Μ΄αρέσεις, αυτά που περιγράφεις είναι μια σημαντική βάση για να συννενοηθούμε. Καλά μπορεί να μην είναι μόνο 5 παίκτες οι σημαντικοί απο πλευράς ευθύνης αλλά να είναι ας πούμε 8, αλλά όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν κάποιοι τόσο πιο εύκολα θα φτιάξουν ομάδες με προοπτική. Οι μανατζαραίοι φταίνε τόσο όσο τους δίνεις δικαίωμα να υπάρχουν. Αυτή είναι και η βασική διαφορά που έχουμε κάποιοι στον Πανιώνιο και στεναχωριόμαστε με το Λιανό, φερ’ ειπείν.
Αλλη κουβέντα πια.