Αυτούς τους σιχαμένους θέλω πάντα άμα γίνεται να τους ξεφτιλίζουμε. Οι της γενιάς μου μεγάλωσαν με αυτά τα σιχάματα να μας ξεσκίζουν παντού και πάντα με σφαγές με χασαπομάχαιρο και όχι με νυστέρι και μπεταντίν όπως γίνονται πλέον. Αν μπορούσαν να πέσουν κιόλας θα το χαιρόμουν απίστευτα. Και ας τα καταφέρνουν καλύτερα εκεί όπου η αεβ ξεφτιλίστηκε πριν μερικά χρόνια και έπεσε. Φωνή σε όλο το ματς. Είναι και αγώνας επιβίωσης.
Γιατί, μήπως η γενιά μου είδε κάτι καλύτερο???
Αίμα και άμμος τους πούστηδες.
Κι όποιος κιοτέψει, πίσσα και πούπουλα.
Και να φανταστείτε γι αυτά τα σιχαματα ψηφίσαμε να σωθούν. Αλλα ήταν εντολές εκ των άνωθεν.
Νικη για να τελειώνουμε. Έχουν σκάσει τα πιτσιρίκια τους και έχουν και απουσίες.
ρε γαμώ τη γειτονιά μου με τη σκατοομάδα της
μπορούμε να παίξουμε με λύσσα να τους χωρτάσουμε κλωτσά ροχάλες και ότι πιο βρώμικο υπάρχει ;
κι ας τελειώσουμε με 5 παίχτες
ίσως να έγινε και αυτό αλλά νομίζω ψηφίσαμε έτσι (και) για να μην την πατήσουμε εμείς.
Γιά πρωτη φορα επαινώ τους φιλους φορουμίτες και επαυξάνω τις κατάρες και οικτιρμούς κατά των πράσινων φιδιών΄΄Ευχομαι δε ,τό αεροπλάνο που θα ταξιδευουν για κάπου …νά πεσει μεσα στο Καραισκακη εν ωρα αγωνος’‘Μονο ετσι μπορει νά σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο’‘Μέχρι τοτε ξεκωλιάστε τους τήν Κυριακή ,βρίστε τους ,γαμήστε τους όπως μπορειτε και όπως αισθάνεσαθαι’‘Ετσι κι αλλιώς χρηματικές τιμωρίες εχουμε καθε βδομάδα’‘Αντε και μί α πάρα πάνω …νά πιάσει Τοπο’‘‘Ωσπου νά καταλάβουν τα νεα τσογλανάκια τους τι εστι βερύκοκο στη ν,Σμυρνη’’‘Στο διάολο κωλοσωματειο του κερατα’'αμην////μιλησα ![]()
**Αποστολή:**Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σπίριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μανιάτης, Αρτσε, Μπουμάλ.
Άλμα παραμονής, ειδικά αν χασει και ο ΠΑΣ. Ευτυχώς σήμερα παίζαμε με τον Παναθηναικό και όχι τον Ολυμπιακό, αλλιώς το σκορ θα ήταν 0-1 στο δεύτερο λεπτό. Οσοι ηρθαν Γενάρη και Φλεβάρη θα βοηθήσουν, μάλλον θα επιβιώσουμε απο τη λαίλαπα Ισά τελικά.
ΥΓ Στο δρόμο προς την επιβίωση, μπλα μπλα μπλα, αβαβα.
'Ολα τα λεφτά ο Μασουρας. Απίστευτες αντοχές, δύναμη και ταχύτητα!!
MVP όμως Σταυρόπουλος με διαφορά!!
Μπράβο σε όλους!
Πολλά συγχαρητήρια στον Μαντζιο που έχει καταφέρει να κάνει ομάδα την γαλλική κωμωδία.
Σωστός’‘’
ευτυχώς που κράτησε τον Μανθάτη …γιά νά μην χτυπησει πάλι’‘‘Αυτός θα καθαρίσει στον παοκ’’ ![]()
Πάντα τέτοια θά σας τα’ίζουμε σκατόφιδα …σκατά ,ξύλο,φυστίκια ,γκολάκια ,και τον Σπανέα στά τραγουδια μας νά σας κρατάνε χαλινάρι κουφάλες’‘Οπως στρώσατε θά κοιμάστε απο δω και περα σκατιάρηδες’‘Δηλαδή παλι σήμερα θέλατε πεναλτυ και αποβολή γιά να κερδίστε σκατοπουστακια’‘Ωραία ,φάγατε 2 …πόσα βάλατε ρε μουνιά για να κερδίστε;;;Μηπως έπρεπε να μήν κατέβουμε στο γήπεδο΄΄; Ετσι μάθατε μιά ζωή κλαψομούνηδες ,ανίκανοι και …ανέραστοι φλωράδες σκατόψυχοι…Ουστ Ρε απο τότε που σας ανέλαβε η μαυρη…δεν θά συκωσετε κεφάλι’'‘Θα κοπει ..που θά πάτε …ΟΡΙΣΤΙΚΑ
Η Ωραιότερη μερα του χρονου …νά πατάς το πράσινο φίδι στο κεφάλι’'Και του χρόνου παλιομουνιά Μιλησα
νά ο μεγάλος γκολτζής [φιδι] που απο τα πολλα γκόλ και πενάλτια που βλέπει στον ύπνο του θα ,ΧΑΘΕΙ σαν τον αλβανό παικταρά που μας πουλούσαν φυκια για μεταξωτες κορδέλλες’‘Αληθεια που διάολο εχει καθει εκεινο το κορμι’'‘Επεφτε συνεχως [δασκαλο ειχε τον Καραγκουνη] για να επιβιωσουνε τα μουνιά’‘Στερνή μου γνώση νά σέ ειχα πρωτα λεει η παροιμία’'ακου Χατζηγιβάννης …εχεις ακόμα πολλα καρβελια νά φας τσογλανά ![]()
Νίκη επί των σιχαμάτων και μάλιστα πανεύκολη που ουσιαστικά μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες απευθείας υποβιβασμού. Για το μπαραζ είμαστε ακόμα επίφοβοι αλλά είναι τέτοιο το μπλέξιμο φέτος που ούτε κομπιουτεράκια δεν αξίζει να βγάλεις.
Μπράβο στην ομάδα , μπράβο και στον κόσμο που ξελαρυγγιάστηκε.
Σμύρνη γάμα την Τούμπα όλη και τον γαύρο τον καριόλη
Προφανώς και δε μου κάνει εντύπωση. Οι Βάζελοι γαμήθηκαν και θα συνεχίσουν με το θέμα της φάσης στο 2 λεπτό. Απλά να σημειώσω οτι στο Χαριλάου στο 0-0 υπάρχει καρμπόν φάση που αμυντικός του Αρη κρατάει και ρίχνει κάτω τον Ντούρμι. Το τι χαμός έγινε απο τα δικά μας επιτελεία … δεν λέγεται!!!
Τεράστια νίκη και γιατί ήταν απέναντι σε έναν απ τους σιχαμένους αντιπάλους αλλά κυρίως γιατί μετά το 2πλο στην έναρξη της περιόδου Κομπότη η ήττα χθες θα ταν μαχαιριά.
ΠΑΣ , Κομπότης, Λαμία , ΟΦΗ έχουν βαθμούς απέναντι στην Ζέλα φέτος
Βασικά ήταν μπέναλτυ όπως προφανώς ήταν και υπέρ μας στο Χαριλάου την περασμένη.
Ζήσαμε να το δούμε και αυτό με τον Ζέλα να χει παράπονα απ την διαιτησία. Αντε με το καλό να το ζήσουμε και με το επίσημο σίχαμα του πρωταθλήματος μας κάποια στιγμή.
Τεράστια απερισκεψία του Ντούρμαρου πάντως η φάση
Στα λοιπά, νομίζω ότι ήταν μεγάλο ρίσκο η υπερβολική οπισθοχώρηση του τελευταίου 20λέπτου, αν και μάλλον αυτό βγήκε ενστικτωδώς απ την ομάδα.
Όπως μεγάλο ρίσκο ήταν και η συμμέτοχή του συγκινητικού πλην όμως τραυματία Κόρμπου στα τελευταία 15. Αλλα και ποιόν να έβαζε..
Δεν βρίσκω κάποιον να υστέρησε εκτός απ τα μπακ μας, την κλασική πλέον νοοτροπία του Σπιριντόνοβιτς που εξακολουθώ να πιστευω ότι τον χρειαζόμαστε και τις αλλαγές που μπήκαν που δεν πρόσφεραν κάτι.
Ντούρμαρος, Μασούρας, Κόρμπος, και οι δύο στόπερ ήταν εξαιρετικοί. Βοήθησε πολύ και ο Μανιάτης με τον Άρτσε που ναι είναι ένα μέτριο χαφ αλλά είναι απίστευτο πόσο μας έλειπε ένα τέτοιο μέτριο χαφ όλη την χρονιά που τώρα μοιάζει με Αζαρ.
Όπως είναι απίστευτο πως μετά από τόσα χρόνια οι χειμερινές μεταγραφές είναι τόσο μα τόσο πολύτιμες
Όπως και να χει έσκασε επιτέλους το χειλάκι μας ψες
Πάμε ρε Πανιωνάρα !
Η συγκομιδή 4 βαθμών με Απόλλωνα, Άρη, Παναθηναϊκό είναι καλή. Σαν να καλύψαμε την εντός έδρας ψυχρολουσία με Απόλλωνα. Οι μεταγραφές φαίνονται να βοηθούν ουσιαστικά. Μακάρι να μπει και να βοηθήσει επιθετικά και ο Μπουμάλ. Πας, Οφη, Λεβαδειακός, Λάρισα είναι σε χειρότερη θέση από εμάς. Χρειαζόμαστε κάποιο πόντο στα επόμενα 2 εκτός έδρας.
Μεγάλη νίκη η χθεσινή παρότι ο αντίπαλος είναι στα χάλια του.
εγώ θα πω μόνο για το πεναλτυ
ρε σεις αυτές οι φάσεις μπροστά στο τέρμα γίνονται σε κάθε ματσάκι
σπρωχνουν όλοι , αγκαλιάζονται, φανέλες τραβάνε κλπ κλπ
αυτό που έγινε εχθές δεν είναι τίποτα. πταίσμα
όχι γιατί το έκανε ο δικός μας αλλά είναι ξεφτίλα να πάρεις τέτοιο δώρο. αν και τα βαζέλια μπήκαν ακριβώς με αυτήν την εντολή κατά τη γνώμη για να παίξουν μετά ταμπούρι
ο ένας φεύγει δεξιά για κόντρα επίθεση κι ο άλλος πάει μπροστα κι αριστερά τον χτυπάει ηλεκτροσοκ και πέφτει
δεν δίνονται αυτά παίδες