21η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Παναιτωλικός

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.
08 Φεβρουαρίου 2016
19:30

Με Οικονόμου - Κόρμπο θα παίξουμε στην άμυνα…

Έχει ανέβει πολύ ο Παναιτωλικός , δεν είναι η ομάδα που έφαγε τα 5 στην έδρα της αλλά πιστεύω πως σε μέτρια ημέρα τους έχουμε άνετα…έφυγε και ο Βιγιαφάνιες ο οποίος ήταν παιχτούρα…

Πολυ δυσκολο ματς αν και πιστευω ακομα πιο δυσκολο εργο εχει η Τριπολη.

Τρομερη απουσια ο Βιγιαφανες αλλα σαν Πανιωνιος δεν εχουμε να φοβηθουμε τπτ.
Επισης θεωρω πολυ σημαντικο που τους εχουμε παρει τον αερα και στο κυπελλο και στο πρωταθλημα με την 5αρα.
Θα ζηταν εκδικηση αφου δεν θα εχουν να χασουν τπτ και η παραμονη εχει κριθει. Μυαλομενα να παιξουμε πιστευω θα κερδισουμε.
Πατσα - Οικονομου και μια χαρα θα ειναι η αμυνα.!!!

Στην νέα Σμύρνη ήρθαμε δυπλό θα πάρουμεεεεεεε
Στα τάρταρα θα σας ρίξουμε να ισιχάσουμε…

0-3 θαρθει για να τελειώνουμε
την δευτέρα σας θα την χαλάσουμε…

εεεεεεεεεεεεεεεε

Mεγάλη νίκη η σημερινή, ήρθε στην κατάλληλη στιγμή με συνοπτικές διαδικασίες, αθόρυβα χωρίς πολλά λόγια και τυμπανοκρουσίες.

Όποιος ήταν εκεί, ας γράψει και για μας της …διασποράς, λίγα πράγματα για το παιχνίδι.

Διαβάζω από τις κωλοφυλλάδες (ιντερνετικές και μη) αλλά είναι όλοι τους για σίχαμα και μου χαλάνε την διάθεση.

Γερά τώρα για την πρόκριση μέσα στην Τούμπα!

Τεραστια νικη ψυχολογιας για το ματς που ακολουθει!!!
Παρα πολυ καλη η ομαδα στο δευτερο και ειδικα μετα την αποβολη πολυ ωραια μπαλα.

Δεν υπαρχει κανενα απολυτως φαουλ στο πρωτο γκολ γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε. Το πρεσινγκ δεν ειναι φαουλ.
Καριμ μετα απο 2 βδομαδες στο παγκο επεστρεψε με καθαρο μυαλο και εκανε αυτο που ξερει καλυτερα και απο τους 22 μεσα.

Μασουρα εχω γινει εμπαθης αλλα επιτελους δεν γινεται να καταστρεφεις ετσι ευκολα φασεις για γκολ αγορι μου…

Σμυρνη μπορεις μπορεις να προκριθεις!!!

Πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήρθε να παίξει μπάλα.
Διακριθέντες οι Καρίμ, Σιώπης, Τασουλής και όλοι οι υπόλοιποι. Ο Κόρμπος προσπάθησε αλλά είναι φανερό πως είναι λύση ανάγκης. Νομίζω με Τασουλή, Τζανδάρη έχουμε καλύτερη κυκλοφορία αλλά οι Οικονόμου, Κόρμπος σε αυτές τις θέσεις ήταν καλύτεροι στα αμυντικά καθήκοντα. Παίξαμε καλή μπάλα, η ομάδα μας κάνει υπερήφανους φέτος. Γερά, όλα για όλα στο κύπελλο.

Ο Τασουλής θα ήταν μοιραίος αν είχε βάλει το πανεύκολο γκολ ο Μαρκόβσκι στο 15’. Δυστυχώς είναι λίγο τρύπα πίσω αλλά θα ανέβει η αυτοπεποίθησή του με την ασίστ και ελπίζω να παίξει λίγο καλύτερα και στην άμυνα. Ο Σιώπης συνεχίζει να είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα και δεν νομίζω να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε το καλοκαίρι, είναι για εξωτερικό απευθείας αυτός. Κρίμα που κόψανε το τετ α τετ του Καρίμ οι μπάσταρδοι με τα μαύρα, θα του έκανε καλό ένα ακόμα γκολ. Μπαργκάν και Μασούρας πολύ λίγα πράγματα δυστυχώς αν και συνεχίζω να έχω ελπίδες και για τους 2. Καραμάνος για καμιά κεφαλιά καλός είναι. Μπακασέτας θέλει ακόμα δουλειά για να γίνει αυτός που μπορεί, συχνά δεν έχει καθαρό μυαλό, έβγαλε όμως την ασίστ στον Καρίμ.

Ανακοίνωση, στην οποία είναι εμφανής ο εκνευρισμός που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, εξέδωσαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Σε αυτή η ΠΑΕ υποστηρίζει όσα ακριβώς τόνισε και ο Γιάννης Μαντζουράκης μετά το τέλος του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Ότι δηλαδή άνθρωποι του Πανιώνιου την «έπεσαν» στον Αλέξανδρο Αρετόπουλο στο ημίχρονο του ματς με αποτέλεσμα να τον επηρεάσουν.

Παράλληλα, τονίζουν πως τα αρμόδια όργανα της Σούπερ Λίγκας κάνουν… τα στραβά μάτια την στιγμή που κάποιοι επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους.

Αναλυτικά:

«Οι παρωχημένες (αλλά μάλλον δοκιμασμένες και εν τέλει αποδοτικές για κάποιους) πρακτικές του “πεσίματος” χωρίς κανένα λόγο στο ημίχρονο, που αποτελούν ντροπή (τόσο για όποιον τις διαπράττει, όσο και για όποιον υποκύπτει σ’ αυτές) για το ποδόσφαιρο, αποδείχτηκε ότι φέρνουν αποτέλεσμα.

Ακόμα και αν γίνονται σε αγώνα πρωταθλήματος Super League, παρουσία εντεταλμένων οργάνων της, τα οποία “σφυρίζοντας αδιάφορα” αποδέχονται με τη στάση τους ότι κάθε γήπεδο έχει τους δικούς του “νόμους”, ικανούς να διαμορφώνουν την έκβαση ενός αγώνα.

“Νόμοι” που φαίνεται επηρεάζουν ακόμα και διεθνείς διαιτητές και τους οδηγούν να κρίνουν με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, δίνοντας αβαντάζ νίκης. Εμείς παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να ζούμε με την ελπίδα ότι κάθε αγωνιστική που έρχεται θα είναι πιο δίκαιη από την τελευταία. Ως πότε πρέπει να περιμένουμε;»

Όντως στην φάση που ο Μαρκόφσκι χάνει το γκολ η …συμπεριφορά του Τασουλή ήταν για επίπεδο δημοτικού σχολείο με μπάλα από πλαστικό μπουκαλάκι, σχεδόν του είπε περάστε του πάικτη που έκανε την πάσα. Ο Σιώπης τι παίρνει και τρέχει έτσι. Θυμίζει λίγο από Χάϊτα, αλλά δεν τον έχω δει να πιάνει ένα καλό σούτ, κάτι το οποίο είναι βασικό. Επίσης, γιατί έχουν φαγωθεί οι δημοσιοκάφροι ούτε από φάουλ ξεκινάει το 1ο γκολ ούτε κατά διάνοια (έστω και για λίγο) ΔΕΝ ήταν οφσάιντ του Ιρανού, κρίμα γιατί τώρα θα μιλάγαμε για μεγαλοπρεπή 3άρα.

Γερά να φέρουμε …τούμπα τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη!

Κάτι καπνίζουν εκεί στο Αγρίνιο…