21η Αγωνιστική Πανελευσινιακός - Πανιώνιος

21η αγων. Πανελευσινιακος - Πανιωνιος Σαββατο 23/5 - 17:00

Παμε να συνεχισουμε το σερι μας.

κοίτα που νομίζει οτι κάνει και σερί η κασσανδρα!
Κατά τα άλλα αναμένω ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο κλουβί της πόλης και βλέπω να κερδίζουμε με τα χίλια ζόρια.

Αν είναι δύσκολη ώρα η 5 το απόγευμα του Σαββάτου, να επιληφθεί η διοίκηση να αλλάζει το πρόγραμμα.
Αν η διάθεση των παικτών ιδίως των κοντών είναι σχετικά προβληματική και εν γένει αισθάνονται κάπως
να βρεθεί ένας τρόπος επικοινωνίας να μην κάνουμε 50 χιλ και πληρώνουμε 15€ εισητήριο.
Ντροπή πραγματική, μάλλον το χειρότερο παιχνίδι εδώ και κάτι χρόνια.
Ξεφτίλα, γιατί απέναντι υπήρχε μια ομάδα που ούτε υπάρχει, είναι απλά τραγική.
Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι για να χάσεις απο τραγικούς.
Και πως να πιστέψω την “υπόσχεση” κάποιων…την Κυριακή με το Βάζελο.
Που ζούμε ρε???
Διαλέχτε, αν δεν είστε ηλίθιοι, τότε είμαι εγώ, αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα να είμαι ηλίθιος, ένας θνητός φίλαθλος είμαι.
Εσείς είστε επαγγελματίες απο τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή.

Δεν το είδα το παιχνίδι αλλά το παρακολούθησα μέσω του blay by play από το site του ΕΣΑΚΕ.

Η ομάδα και στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό, ενώ έπρεπε να είχε κερδίσει με άνεση κέρδισε στο τέλος παίζοντας γενικά πολύ άσχημο μπάσκετ.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά κάτι συμβαίνει.

Εννοείται, ότι με τέτοιες εμφανίσεις δεν πιστεύω ότι μπορούμε να απειλήσουμε τον Παναθηναϊκό, που είναι χειρότερος από την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Κρίμα, γιατί χθές θα κερδίζαμε ένα πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΟΚ.

Η ήττα του Πανιωνίου από Πανελευσινιακό, προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Τελευταία ενημέρωση 24/03/2013, 15:12

«Μπαρούτι» είναι ο κόσμος του Πανιωνίου για τις εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Οι «κυανέρυθροι» οπαδοί δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους, ειδικά μετά και την ήττα από τον Πανελευσινιακό το Σάββατο, για την 21η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Το αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε να προστεθεί στην… μέτρια εμφάνιση κόντρα στον Ηλυσιακό, αλλά και την ήττα από τον ΑΓΟΡ.

Μάλιστα σε σελίδα φίλων του Πανιωνίου στο Facebook χαρακτηρίζουν την ήττα στην Ελευσίνα ως… ντροπή ενώ υπάρχουν και αιχμές για την απόδοση των παικτών:

«Απαράδεκτη εμφάνιση… Ήττα ΝΤΡΟΠΗ…

Μετά τη Κρήτη η ομάδα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα και κάνει μπαμ αυτό…

Δε ξέρω τι φταίει και ούτε είμαστε οι αρμόδιοι αλλά το σίγουρο είναι ότι η ομάδα είναι πάνω από ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ…

Είναι το λιγότερο ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ…

Σε ένα απολύτως υγιές σύλλογο και περιβάλλον.. με έναν άνθρωπο που κάνει τα πάντα για να είναι ικανοποιημένοι όλοι (οικονομικά και όχι μόνο)… να αφήνει να υπάρχει μία μόνο έννοια και αυτή να είναι στο μπασκετικό μέρος…

Βλέμμα απάθειας από τους παίχτες, σε μία ομάδα υπόδειγμα που είναι σπαθί απέναντί τους…

Φοράμε παντελόνια και τα λέμε…

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελευσίνας που κέρδισε πανάξια… αυτή είναι η αλήθεια…»

φταιει το οτι δεν εχουμε εναν προπονητη σαν τον μπλατ η καποιον αλλον που να ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο.Ο σφαιροπουλος καλος προπονητης ειναι αλλα για καποια αλλη ομαδα η οποια θελει απλα να μπει στα πλει οφ.Πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισουμε και εμεις τι ΠΑΝΙΩΝΙΟ θελουμε.Παραδειγμα:ακουω πολλους να λενε οτι δεν βγαινουμε ευρωλιγκα καποιοι δεν μας συμπαθουν…ποια ευρωλιγκα?εδω φετος στο γιουροκαπ με κατι ανυπαρκτες παιξαμε(πλην της ρωσικης που δεν ειναι και κανενα μεγαθηριο αλλα ειναι καλη)και δεν καναμε τιποτα

ΙΣΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

Μην αρχίσουμε παλι θέμα προπονητη. Ο Σφαιροπουλος είναι ο,τι καλυτερο μπορούμε να έχουμε σε μια ομάδα που θυμιζω έχει budget κοντα στο εκατομμύριο. Ο Μπλατ που αναφερεις θα ήθελε για την παρτη του το μισο budget.
Πολύ χειρότερα λέγαμε περσυ για το Μπαρτζώκα, οτι δηλαδή δεν κανει για τον Πανιώνιο κλπ, και όπως φάνηκε φέτος, μια χαρά κανει για τον Ολυμπιακό.

τον μπλατ σαν παραδειγμα τον ανεφερα…δηλαδη τοτε που ηταν στον αρη ποσα μπορει να επαιρνε?εγω πιστευω ειναι θεμα προπονητη ειτε παιρνεις προπονητη υψηλου επιπεδου και ανεβαινει και η ομαδα επιπεδο ειτε παιρνεις εναν σαν τον σφαιροπουλο και μενεις εκει που εισαι

η ομαδα ειναι χωρις πλαι μαικερ και με ξενους τον μπουκερ τον παιν και τον κις αν εξαιρεσουμε τον μιλμπουρν.που πας ρε καραμιτρο;

και στη θεση 4 κανεναν τον αγραβανη 17 χρονων αντε και του χρονου ποιοι θα μεινουν απο τους καλους;

Ποίο μισό. Όλο και βάλε. Μη λέμε τρελλά πράγματα. Ο Σφαιρόπουλος είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Θα το δούμε του χρόνου. Κακοί ξένοι ναι. Ο μπούκερ η λύση ανάγκης του κις και ο μέτριος πέιν που εγω νομίζω οτι είναι λίγο καλύτερος απο μέτριος. Ο πραγματικά κακός αμερικανός της αρχής, ξέχασα ήδη το όνομα του , και ο πραγματικά άχρηστος Ντραγκίσεβιτς. Μα όλα αυτά είναι καθαρά θέμα χρημάτων. Και με τόσα λίγα ε ναι θα κάνεις και κακές επιλογές τι να κάνουμε. Η ατολμία και το να βλέπω παίκτες ολίγον άνετους με ανησυχεί. Πλήν του Γιάνκοβιτς , επιτέλους , ακόμα και ο Παππάς και ο Καββαδάς δεν σκυλιάζουν. Πάμε για την 5η θέση αν δεν το καταλάβαμε. Και καλά θα είναι. Παπαδόπουλο δεν έχουμε και τον έχει ο ΠΑΟΚ γιατί παίζει για συναισθηματικούς λόγους όχι γιατί έχει λεφτά. Αν ήταν να πληρώνεις ένα τέτοιο παίκτη δεν μπορούσε με τίποτα να το κάνει ο ΠΑΟΚ. Και ο ΑΓΟΡ θα μας περάσει γιατί πέτυχε καλύτερους ξένους , με τα ίδια λεφτά πάνω κάτω. Και η 5η θέση δεν είναι το τέλος του κόσμου. Στο κάτω κάτω γιουροκάπ σε πάει και αυτή. Και πάλι καλά που ο Λιανός μας πήγε να παίξουμε σε ένα θεσμό που πάλι ο κόσμος που αγανακτεί ήταν απών. Βλέπεις μας πέφτει λίγο. Λέμε ότι χάσαμε απο κάτι απίθανους Βέλγους και Πολωνούς και έτσι είναι. Αλλά δεν θα χάναμε με 3500 κόσμο. Με 300 γραφικούς σαν και εμένα στο γήπεδο χάσαμε. Και φθηνά εισιτήρια έβαλε ο Λιανός και σε γηπεδάρα μας πήγε. Και πάλι εμείς δεν πήγαμε. Απο που να βγούν λεφτά για καλύτερους πάικτες; Έγινε λάθος με τον Σκουρτόπουλο αλλά κανείς μας δεν το περίμενε. Έγινε λάθος επιλογή. Και πέρυσι με τον Μπαρτζώκα όλα λάθος τα έκανε ένας καλός προπονητής , αλλά υπήρχε περιθώριο να διορθωθούν. Φέτος το τεράστιο κενό στο 4 δεν μπορεί απαγορεύεται απο την φιμπα. Και δεν είναι δυνατόν να ζητάμε απο τον Λιανό να σπρώχνει συνέχεια λεφτά να διορθώνει. Θα πορευθούμε οικονομικά και όπου πάμε. Έχουμε παο ολυμπιακό Παοκ και Ίκαρο. Δηλαδή μπορεί και 4 ήττες σερί. Ε και. Δεν χάλασε και ο κόσμος. Θα παλέψουν στους τελικούς και ό,τι βγεί. Εγω εκεί θα είμαι πάντως.

εμενα γνωμη μου ειναι οτι το ολο θεμα ειναι ο προπονητης αλλα απο εκει και περα να δουμε και τους παιχτες…πηραμε τον γκιμπς σαν αντι-ντιμπλερ και δεν τον ειδαμε να παιζει ουτε 30 λεπτα σε εναν αγωνα προφανως το συμπερασμα οτι ειναι αχρηστος βγηκε μεσα απο τις προπονησεις…μετα ειχαμε τον στιφεσον(δεν ξερω αν ανηκει ακομα σε εμας)τραυματιστηκε και αντικαταστατη φεραμε καποιον ανυπαρκτο με το ονομα μπουκερ…φανταζομαι οτι και εγω ακομα θα εβρισκα καλυτερο παιχτη με τα ιδια λεφτα…προσωπικα μου αρεσει ο πειν πιστευω ειναι καλος ρολιστας ο μιλμπουρν ειναι ανεβασμενος πιστευω να μην ξεφουσκωσει ο παππας φαινεται πιο πολυ να παιζει για παρτυ του μηπως και παει σε βαζελο η γαυρο…ξαναλεω εμενα γνωμη μου ειναι οτι φερνεις εναν καλο προπονητη υψηλου επιπεδου και του δινεις την ομαδα εν λευκω που λεμε με οτι κοστος εχει αυτο

Απλά χρειάζεται μια χρονιά να απαγκιστροθούμε από χάρες στους μάνατζερ… Μπαρτζώκας και σκουρτόπουλος Δεν είναι προπονητές…Απλά ασκούν την μανατζερικη…Ο σφαιρό είναι προπονητής αλλα στα τρία τελευταία παιχνίδια την “έχασε” την ομάδα η οποία επέστρεψε σε αντανακλαστικά σκουρτόπουλου…

Η δική μου γνώμη είναι ότι θα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 15 μύρια μπάτζετ και εμένα προπονητή αλλά μου λείπουν 15 μύρια για την υλοποίησή του σχεδίου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σοβαρό κίνητρο στο πρωτάθλημα.Τι να βγούμε 3οι ,τι 4οι,τι 5οι.Από οταν κόπηκε η τρίτη θέση που οδηγεί ευρωλίγκα,δεν έχει καμία διαφορά.Σε λίγα χρόνια θα έχουε λογικά “κλειστή” ευρωλίγκα και σε καμια δεκαριά χρόνια,ευρωπαική division του nba.
Αν δεβγουν οι καταραμενοι από το πρωτάθλημα ,η αν δε μπει κάποιου είδους salary cup και για τα επόμενα χρόνια έτσι θα είμαστε.
Το μόνο που μπορεί να “σώνει” τη χρονία είναι καμιά νίκη με τους αιώνιους + το ότι μένουν6-7 παιχνίδια που παίξαμε ελκυστικό μπάσκετ.

και να εβγαζε ευρωλιγκα η 3η θεση που θα πηγαιναμε στην ευρωλιγκα?να τρωγαμε 50 ποντους απο μπαρτσα ρεαλ και δεν ξερω πια αλλη?να πεις θα περναμε κανενα φραγκο απο την συμμετοχη στην ευρωλιγκα οκ αλλα δεν παιρνουμε…εδω γιουροκαπ πηγαμε και χαωαμε με κατω τα χερια απο καποια πολωνικη και καποια βελγικη…

Πήγαμε στην ευρωλίγκα και κερδίσαμε την Ρεάλ. Η ομάδα καλά τα πήγε δεν έκανε ήττες στίγματα. Ο κόσμος στο γήπεδο όπως πάντα δεν πήγε. Άλλο επίπεδο και άλλη σοβαρότητα η ευρωλίγκα , και αλλιώς την είχαμε αντιμετωπίσει την διοργάνωση. Η μόνη φορά που το είδε ο Πανιώνιος σοβαρά το ευρωπαϊκό τα τελευταία 10 χρόνια.

20/28-03-2013 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιβάλλει στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία όμως οι διαιτητές της αναμέτρησης εσφαλμένα δεν εφάρμοσαν ως όφειλαν το άρθρο 27, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ της 23-3-2013

http://www.sport-fm.gr/article/665766

χμμμ… Να έχουμε τον νου μας μεθαύριο…