Οκ φανταζομαι τι λενε οι περισσοτεροι με 10 ο αντιπαλος από νωρίς κλπ κλπ αλλά ο 1 ανελπιστος πόντος ειναι βαλσαμο , ειδικα μετα την ήττα με τον Απόλλωνα.
Σεμνα και ταπεινα να γαμησουμε το βαζελο να παρουμε τα πάνω μας.
Κατεβηκαμε για το βαθμο, μεινανε με 10 κ συνεχισαμε στο ιδιο πλανο.. το πνιξε ο κοτνικ κ παιξαμε οσο χρειαστηκε για να χτυπησουμε το βαθμο.. δε πιστευω οτι εχουμε τοσο τραγικη ομαδα. Ενα δυο αποτελεσματα κ θα καθαρισει η χρονια ευκολα κ ανωδυνα αγωνιστικα. Αμα γινει κ κανα θαυμα στη τουμπα να μας καυλωσει κ λιγο θα ειναι οτι καλυτερο σε μια χρονια πισωγυρισμα για το συλλογο σε ολα τς επιπεδα… στα του παιχνιδιου, ο σπιρι μακαρι να φερνε κανα φραγκο πριν φυγει αλλα ειναι πραγματικα για εκτος αποστολης. Ο αρτσε αν κ φλυαρος ειναι καλη προσθηκη. Τον αλλο τον σακατεψαν πριν τον δουμε. Να τελειωσει γρηγορα η χρονια να παμε παρακατω
H εικόνα της ομάδας είναι αποκρουστική. Συγχαρητήρια στους παικτες ομως, τουλάχιστον 4 ή 5 απο αυτούς που κατέβηκαν σήμερα κάνουν υπέρβαση καριέρας κάθε φορά που συμμετέχουν σε αγώνα πρώτης κατηγορίας.
Με όλο τον σεβασμό προς την LGTBQ κοινότητα η ομάδα είναι πολύ Gay. Παίξτε λίγο ρε κουράδες να κάνουμε το 2πλο μέσα στη σκουληκοφωλιά να ανέβουμε λιγάκι και εμείς μια Κυριακή απόγευμα. Ρε με 10 παίζουν απο το 11’ πιέστε τους λίγο να χεστούν.
Στα της 11αδας τώρα, έχετε δίκιο για τον Σπίρι αλλά νομίζω πρέπει να ξεκινάει αυτός και όχι ο αόρατος C D ALI. Αν είναι αδιάφορος, βγάλτον στο 60, αλλά νομίζω είναι χρήσιμος. Ο 'Αρτσε καλός play maker και νομίζω θα βοηθήσει. Το γνωρίζαμε όλοι και συνεχίζουμε να επιβεβαιωνόμαστε για την ποδοσφαιρική ανυπαρξία του Κocic. Γενικά φέτος τα πλάγια μπακ μας είναι απαράδεκτα. ούτε πλάγιο δε ξέρουμε να κάνουμε.
Εν κατακλείδι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τον βαθμό. Με την εικόνα του ματς πιθανότερο ήταν να χάσουμε αν και το γκολ που φάγαμε ήταν απο ανύπαρκτο φάουλ, να τα λέμε και αυτά.
Καλα, μη…κερδίσουμε και πολλούς ακόμα φέτος. Μια νίκη έχει ο τύπος σε ποσά ματς; 10/11; Βλέπουμε αυτο που αξίζαμε Γιάν το προπονητή που φέραμε. Κέρκυρα η Λεβαδειακό ένα πράγμα. Το χειρότερο είναι ότι θα σωθούμε και θα μείνει…
Δεύτερη ντροπιαστική εμφάνιση στη σειρά. Γκολ δικό τους από ανύπαρκτο φάουλ. Γκολ δικό μας που μάλλον έχει κάνει κοντρόλ με το χέρι. Μάλλον πέναλτι το χέρι του Μακρύλλος. Εκτός από αυτά διαιτησία 80/20 υπέρ των βρωμοσκούλικων και ο ξεφτίλας ο προπονητής τους να διαμαρτύρεται κιόλας.
Μακρύλλος και Τσιλούλης ανέκδοτο, αν και φιλότιμοι, Κότσιτς επίσης. Σιντί Αλί ίσως γίνει ποδοσφαιριστής αλλά θέλει πολλή δουλειά και δεν ξέρω με ποιον θα την κάνει. Λάθη συνέχεια από όλους. Ανεκδιήγητος και ανεπιθύμητος το μουνόπανο ο Σπιριντόνοβιτς που μπαίνει και δεν θέλει να παίξει.
Ο Άρσε μοιάζει ποδοσφαιριστής αλλά έμπλεκαν όλοι τα μπούτια τους μπροστά. Ας ελπίσουμε ότι σε μια εβδομάδα κάτι θα έχουν δουλέψει για να μην τρακάρουν. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε νίκη με το βρομερό τριφύλλι. Με ή χωρίς Μανιάτη.
Περαστικά στον Μαξίμοβιτς.
Κάτι δέν πάει καλά εδώ μέσα στό φόρουμ’‘’‘μεγάλη ξηροφθαλμία πρέπει νά έχει χτυπησει την πλειονότητα των φιλάθλων μας…και ίσως οφείλεται στη γρίπη’‘Μάλλον την ώρα που παιζει ο Πανιώνιος ρίχνουν τά κολλυρια τους και δεν βλέπουν τίποτα μά τίποτα ‘‘Παρόλα αυτά έχουν γνώμη και Αποφαση οριστική για παιχνίδι που δεν είδαν καθόλου μάλιστα’‘Είναι μάλιστα εγκάθετοι και στήν ανάπτυξη και στήν προπονητική λειτουργία του συλλόγου ,χωρίς φυσικά να σκέφτονται και πάρα πολύ΄΄Έτσι γιά νά βγάλουν λίγη χολή,ο καθένας γιά όποια γνώμη πρεσβευει’‘τό κέρδος τους = αβυσσος και καταστροφολογία,με στόχο;;;ποιόν επιτέλους;;Δηλαδή πότε είμασταν ομάδα και γιναμε χειρότεροι τώρα ξαφνικά καί γιατί;;Ισως επειδή φαίνεται να επιβιώνουμε εστω με Δαρζαμ [ουτε κι εγω τους θέλω] καί ΠΆΛΙ φέτος;;Δηλαδή αν εξαφανιστούμε [Εθνικός,Προοδευτική,Φωστηρας,Αιγάλεω] θα έχουμε κάποια Τιμή;;;Ενω αυτοι που έχουν τιμή [γαυροι ,φιδια,κοτόπουλα κ.λ.π] ειναι τιμιότεροι και απο τον …καισαρα του τιμιότερου ελληνικου ποδοσφαιρου…κΑΙ Γιατί καποιοι στην γειτονιά, μάς αποκάλεσαν ΄΄παράρτημα…Ευγε λοιπόν…για την τιμιότητα μας και τήν καθαρότητα του μετώπου μας’’‘προκειμένου νά ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΠΑΝΙΏΝΙΟς’‘ΕΜΕΊς θα νοιώθουμε ευσυνηδυτοι ,καθαροί και αμόλυντοι …στα πέρατα του ΒΟΘΡΟΥ τού τιμιότατου ελληνικού γίγνεσθαι’’'ΜΙΛΗΣΑ
Τα προφανή: 1. Για 80+ λεπτά με παίκτη παραπάνω παίζεις, πρέπει να κάνεις και καμιά φάση. 2. Κότσιτς και Σιντί δεν είναι για αυτό το (χαμηλότατο) επίπεδο. 3. Ο Παπαγεωργίου δεν έβγαζε σέντρες από τα αριστερά λόγω ανάποδου ποδιού, από τα δεξιά τι πόδι θέλει;
Τα λοιπά: 1. Ο Μακρύλος ενδέχεται να στρώνει με επιμονή, κυρίως γιατί τρέχει ασταμάτητα. 2. Ο Άρτσε τουλάχιστον μπορεί να πασάρει κανονικά και να ανοίξει και κανένα χώρο. 3. Ο Τσιλούλης ήταν τραγικός, αλλά το κόλλησε οπότε συγχωρείται. 4. Ο Ντούρμι αν δεν σκάσει φέτος θα γίνει δρομέας αποστάσεων. 5. Μπείτε στη θέση του Σπιριντόνοβιτς που βλέπει να ξεκινάει ο Σιντί αντί γι αυτόν και πείτε μου αν θα ήσασταν ξενερωμένοι. 6. Ζητώ ταπεινά συγνώμη από τον Βραζιλιάνο, είναι εδώ και αρκετά παιχνίδια όαση σταθερότητας στο χάρβαλο.
Σωστά για Ντούρμι το είχα ξεχάσει το ξαναείδα στις φάσεις τώρα. Ας ελπίσουμε ότι Μανιάτης και Μπουμάλ θα μπορέσουν να βοηθήσουν και αυτοί αν και με τις επιστροφές σπάνια παίρνεις κάτι.