Αλλα η αμυνα δεν ενεπνεε καμια εμπιστοσυνη δυστυχως.
Ανα πάσα στιγμη κινδυνευες να γινει το τσαφ ακομα και απο Γιαννακοπουλο που δεν καταλαβαινω τι ειχε παθει με τα βολέ που πηγαιναν στον γαμο του καραγκιοζη…
Φανηκε το αγχος που ειχε η ομαδα αλλα ακομα κι είχαμε ευκαιριες για το 2-0 να το καθαρισουμε.
Μπορούσε ομως και η Καλλιθεα να ειχε κανει το 1-1.
Γενικά δεν είμαστε ακομα σε φαση “κατεβαινουμε γήπεδο και τα καθαρίζουμε” αλλά πιστευω θα δεσει η ομαδα και θα φτασουμε εκει. Το θέμα ειναι αν θα κανεις γκελες μεχρι να φτασεις σε αυτο το σημειο…
Παρά τις κάποιες φάσεις της Καλλιθέας, τα highlights που έχουν ανεβάσει δεν δίνουν σωστή εικόνα του αγώνα και συμφωνώ με Δερμιτζάκη ότι ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο. Είδα αρκετούς ωραίους συνδυασμούς που δυστυχώς όμως χάλαγαν στο τέλος με κάποια λάθη. Παρόλα αυτά και επειδή η Καλλιθέα είναι συνδιεκδικήτρια είμαι αρκετά χαρούμενος με την εμφάνιση, ειδικά αν σκεφτούμε τι είχαμε δει με Ηρακλή. Αυτή η βελτίωση με κάνει συγκρατημένα αισιόδοξο για την υπόλοιπη χρονιά, αλλά κυρίως για τον προπονητή Δερμιτζάκη. Βοΐλης μόνο για μένα λάθος αλλαγή γιατί δεν είχε την ταχύτητα που χρειαζόμασταν εκείνη την στιγμή. Παραλίγο ΗΛΙΑΣΗ γαμώ την τηλεόραση.
Όντως βελτιωμένοι και πορωμένοι
Ο Αυλωνίτης εμένα μου κάνει σα να μην έλειψε ποτέ από την ομάδα. Μακάρι να βοηθήσουν και οι νέες προσθήκες.
Ακολουθεί ματς παγίδα με το Άργος.
Ας μην το βάλουν πάλι στις 14.00. Είναι βασανιστήριο και οι νωρίς μπύρες δε βοηθάνε στην ηλικία μας.
Περίμενα πάντως περισσότερο κόσμο. Λίγο απογοητευτική αυτή η εικόνα.
Όταν λέμε ότι η ομάδα πρέπει γρήγορα να φύγει απο τον βούρκο των χαμηλών κατηγοριών για αυτόν ακριβώς τον λόγο το λέμε καο το θέλουμε όλοι. Υπάρχει ήδη συρρίκνωση και είναι εμφανής,τουλάχιστονσε αυτούςπου έρχονταιστο γήπεδο. Δυστυχώς τα απονερα της εποχής Τσακιρη έσβησαν και μαζί τους έσβησε και η μεγέθυνση της βάσης των οπαδών. Φυσικά ο κόσμος δεν έχεις χαθεί αλλά είναι πικραμένος και έχει αποστασιοποιηθει περιμένοντας να δει κάτι θελκτικο για να επιστρέψει. Η ομάδα δείχνει σταθερή βελτίωση απο παιχνίδι σε παιχνίδι αν και ακόμα αυτό δεν κάνει μπαμ. Ευκαιρία το βατό προγραμμα στα επόμενα 3 ματς ώστε και οι νίκες να έρθουν αλλά και να ετοιμαστεί η ομάδα όσο το καλύτερο γίνεται για το ματς με τα λάδια εδώ που θα είναι πολύ κρίσιμο και για λόγους ψυχολογίας.
Υ.Γ Αυτό το ξεφτιλικι με την ώρα έναρξης πρέπει να σταματήσει τουλάχιστον μέχρι να δροσίσει λίγο…Είναι επικίνδυνο και για τους παίκτες να παίζουν τέτοια ώρα και φυσικά είναι εναντίον του θεάματος αφού δεν μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.
Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, η φράση “η ομάδα πρέπει να φύγει γρήγορα από το βούρκο των χαμηλών κατηγοριών” δεν έχει πια νόημα.
Η ομάδα έμεινε πολλά χρόνια στις χαμηλές κατηγορίες και το χτύπημα είναι ανεπανόρθωτο. Σκεφτείτε ότι 6 χρόνια είναι ουσιαστικά μια “μαθητική” γενιά.
Το χειρότερο είναι πως σε αυτή την εξαετία, ενώ εμείς χαροπαλεύουμε, είδαμε ευρωλίγκα στον έναν, ευρωπαικό ποδοσφαίρου(!) στον άλλον, πρωταθλήματα σε παοκ και αεκ, δηλαδή όλα κόντρα.
Σαν αντιστάθμισμα υπάρχει μόνο η φοβερή δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη και οι χιλιάδες αθλητές που αποτελούν εν δυνάμει οπαδική δεξαμενή. Ίσως από φέτος και οι όποιες επιτυχίες έρθουν από μπάσκετ και βόλει, αν και εκεί άτυχοι είμαστε, με το που δυναμώσαμε εμείς άρχισαν να εμφανίζονται κινέζοι και μυστακίδηδες. Ότι να’ναι.
όπως και να έχει αν αυτή είναι η απαραίτητη θυσία για το ξεχρέωμα, ας είναι, Προχωράμε κι έτσι, όσοι αντέχουμε.
ναι προφανώς κι έχει γίνει ζημιά
θυμηθείτε μόνο πόσοι γράφαμε κι εδώ στο φόρουμ.
Τέλος πάντων, ας είμαστε κοντά στην ομάδα έστω και μόνο για την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα από λίγους/λίγες.
Και ας ελπίσουμε ότι και οι ακαδημίες θα είναι μια βάση για αναγέννηση.
Να προσθέσω το ότι για να δει κάποιος το παιχνίδι με την Καλλιθέα έπρεπε να στάξει και 25 ευρώ για να στάξει από ιδρώτα. Και δεν βγάζουν και κάρτα φιλάθλου επι τόπου με αποτέλεσμα άτομα μια άλλης γενιάς να μην πάνε. Δεν μιλάω για εμένα, ναι είμαι και εγώ μιας Α ηλικίας, εγώ έχω διαρκείας.