20η αγωνιστική Σάββατο 28/2/2026 - 19:00 Πανιώνιος - Άρης

Πάμε δυνατά για ένα ακόμα ματς για να εδραιωθούμε στην τρίτη θέση.

2 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

Η ομάδα δεν μου άρεσε σήμερα. Αντιλαμβάνομαι οτι πρέπει να γίνει κάποιο rotation , αντιλαμβάνομαι επίσης οτι είναι καινούργιος ο προπονητής αλλά τα εύσημα από το σημερινό παιχνίδι τα κέρδισε ο αρης . Με τετοια απόδοση δεν μπορούμε να διεκδικησουμε πολλά απο το final 4 … Δεν θα σταθώ μεμονομένα σε παίκτριες..
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω όμως κάποια πράγματα απέναντι στην οποίαδήποτε διοίκηση και παίκτες.
Οι στόχοι που έχει θέσει το γυναικέιο βόλει ειναι αυτοί που κατά τη γνώμη μου ταιριάζουν στον Πανιωνιο, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και προσπαθώ να τους στηρίξω με όποιο τρόπο μπορώ. Δεν ειναι όμως αυτοσκοπός! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής . Ήδη έχουμε ένα τρόπαιο και διεκδικούμε άλλα δύο. Και να μην έρθουν φέτος , προσωπικά χέστηκα ! Θα έρθουν του χρόνου ή του παρά χρόνου. Θα έρθουν ομως ! Έχουμε υπομονή για τρόπαια… Για Β’ και Γ Εθνικές δεν έχουμε υπομονή…Και μόνο που πλέον οι αντιπαλοι μας κάνουν τσισακια πριν μπουν στο Βαρικας μου αρκει … Είμαστε ομάδα που δυανύει το δεύτερο χρόνο στην Α’ Εθνική και οι αντίπαλοι μας δηλώνουν ευχαριστήμενοι αν καταφέρουν να πάρουν 1-2 σετ!
Αν λοιπον κύριοι των διοικήσεων δεν έχετε σκοπό να τα παρατησετε σε 1-2 χρόνια, μην σας πιάνει άγχος και κάνετε κινήσεις που μπορεί να δείχνουν ως “πανικό” αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα . Μέχρι στιγμής βεβαια … Ο κόσμος είναι μαζί σας και θα μείνει! Εκτός αν επιλέξετε να αγνοήτε την πλειοψηφία του κόαμου και να εστιάζεται σε καποιου λίγους μαλάκες που δραστηριοποιούνται στα social … Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε πρόβλημα …

7 «Μου αρέσει»