20η Αγωνιστική: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Καβάλα

30.01.11 15:00…

Μετά από 2 πολύ καλά αποτελέσματα, πρέπει επιτέλους να τριτώσει το καλό..

Πάμε όπως σήμερα …

Ο Φανούρης του σήμερα ήταν ο ίδιος με των προηγούμενων αγωνιστικών?

Ο Ομο?

να μην σας ματιάσω.. πάμε για ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα … και να αρχίσουμε σιγά σιγά να βλέπουμε με άλλο μάτι την βαθμολογία…

Μπορούμε να φέρουμε πιο πολύ κόσμο από σήμερα στο γήπεδο;

Εδώ μας θέλω! Νομίζω αξιζει να το προσπαθήσουμε!

Μου 'κανες τη χάρη, μου 'κανες τη χάρη
Μετά τον αρη γ@μησες τον παο τον π@π@ρη

Με την Καβάλα τώρα κανε ντου
Μητρογλου Μητρογλουουου

Μόνο νίκη!!!

Επιτέλους βρεθήκαμε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αν συνεχίσουμε έτσι θα την σκαπουλάρουμε. Πάμε γερά με την Καβάλα :wink:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΛΟΓΩ ΚΟΚΚΙΝΗΣ. ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΤΩΡΑ
ΘΕΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ.

Eγινε mel,ηδη τα καλα νεα ερχονται ‘‘ο αμπτουν τιμωρημενος’’‘‘μιση ομαδα για μενα’‘και δευτερον ,βασει στατιστικων ,επειδη δυο χρονια δεν εχουμε νικη στο γηπεδο μας με την καβαλα , ,δεν ειναι δυνατον να επαναλειφθει’’‘τι απομενει; ο διαιτητης’‘’‘’‘‘ετοιμασου παλιοχαμουρα ,οποιος και να εισαι΄θα βγαλεις μαλλι απο τον κωλο ρε ‘’’’‘θα τον φτιαξω αυτον ,εσεις οι φιλαθλοι ,οι πιο κοντινοι στους παικτες μας ,να τους πληροφορησετε,για σουτ ,πολλα σουτ,και ολα θα ελθουν λογικα’‘‘αληθεια εμεις γιατι δεν παιρνουμε πεναλτυ;μηπως ηρθε η ωρα;προπονηση παντου’’‘ολα αλλαζουν ξαφνικα προς το καλυτερο’‘’‘πιστη ρε ,και μονο πιστη’‘‘θα νικησουμε γιατι ειμαστε 120 χρονων ιστορια’’‘τιποτε αλλο’''θειο

Κάτω τα κεφάλια, και ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

δυσκολο ματσακι αλλα τα δυσκολα αρεσουν στον Πανιωνιο !!!

θεός! :stuck_out_tongue: πάμε μωρή πανιωνάραααααα… :astonished:

Νίκο +1 εγώ. Θα είμαι μεσα. Έλειπα χτες αλλά θα ρθω την Κυριακή, έστω σαν έμψυχο αντάλλαγμα κάποιας μεταγραφής…που θα μάθουμε!

Και για μένα αυτό το ματς είναι πιο δύσκολο απ τα προηγούμενα δυο.
Για τον απλούστατο λόγο ότι εδώ “πρέπει” να κάνουμε εμείς παιχνίδι, εμείς να ανοιχτούμε και να ρισκάρουμε
Αυτό το τεστ πρέπει να το περάσουμε!

Χρέος μας είναι να μην λείπει ούτε ένας Πανιώνιος λιγότερος απο χθες στο γήπεδο!!

Το θεμα ειναι να μην παρασυρθουμε. Δεν πρεπει να κανουμε παιχνιδι, δεν πρεπει να ανοιχτουμε, δεν πρεπει να ρισκαρουμε (τουλαχιστον απο την αρχη). Πρωτον, δεν μπορουμε να το κανουμε, και δευτερον, αν αφησουμε χωρο σε Ονουατσι, Βουτσισεβιτς και στους υπολοιπους, θα εχουμε το ιδιο πανηγυρι που ειδαμε με την Ξανθη. Πρεπει να γεμισουμε το κεντρο, οπως εγινε με το βαζελα, μηπως και παρουμε τις μονομαχιες απο Ντιε και Καρντοσο. Το πιο βασικο ειναι να ειμαστε το ιδιο συγκεντρωμενοι με χτες.

Απο εδω και μπρος οποιαδηποτε ηττα στην Νεα Σμυρνη ειναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, αργος ρυθμος και να πεσουνε και τιποτα ψιλες στο γκαζον.
Αν ανοιξει το ματς, δεν βλεπω να εχουμε τυχη.
Επειδη το γκολ μπορει να ελθει και στο 90, ο κοσμος πρεπει να στηριξει χωρις γκρινιες μεχρι το τελος.
Για μενα αν στα 3 επομενα εχουμε 7 βαθμους, η κατηγορια σωθηκε.

ΠΑΜΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑΑΑ!!!

Έλειψα 2 αγώνες εξωτερικό, αναρωτιέμαι σοβαρά πλέον αν έπρεπε να κάτσω έξω :slight_smile:

Κόσμο δυστυχώς όπως με ΠΑΟ δε θα έχουμε,αλλά θέλω να ελπίζω πως ούτε παρόμοια εικόνα στην 3 και με αυτή κόντρα στην Ξάνθη…

Βαθμολογικά να το πάρουμε,η Καβάλα είναι η δυνατότερη σχεδόν ομάδα μετά το ΠΟΚ.Μια νίκη θα δώσει ακόμα μεγύτερο αέρα στην ομάδα,πρέπει να είμαστε ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ στο γήπεδο,να ενισχύσουμε την Πανιωνάρα.

Συμφωνω με τους απο πανω.
Αντιθετα με αλλες χρονιες, φετος ο Πανιωνιος με πολυ κοσμο στο πευρο του δεν χανει!
Η κρισιμοτητα του ματς καθως και η ανοδικη πορεια που δειχνει να εχει η ομαδα επιβαλλουν την παρουσια ολων μας. Αν δεν μας τα χαλασει ο καιρος, 7.000 κοσμο πρεπει να εχουμε σε αυτο το ματς. Ειναι κρισιμοτερο αυτο το ματς απο αυτο με το βαζελο!
Επισης , δεν πρεπει να αφησουμε αλλους Κακους!

Θα μας λείψεις αλλά θα το αντέξουμε :slight_smile: )))
One way ticket please!!

Βασικά ήρθε η ώρα αυτή η ομάδα να δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από γούρια, να δείτε που ο Φανούρης θα κάνει 3ο σερί καλό ματς!
Για να μην σου πω ότι έχω προαίσθημα ότι θα σκοράρει με απευθείας εκτέλεση (φάουλ – κόρνερ δεν έχει σημασία)

xaxxaxaxaxaxaxaxa

το άλλο με τον τοτό το ξέρεις ???
παλιόπαιδα με ξυπνήσατε πρωϊ - πρωϊ …