1η (νεο)φορουμική συνάντηση 2026

Λοιπόν… μιας και καλα τα λέμε από εδώ αλλά το από κοντά είναι πάντα αλλιώς, θα βρίσκομαι Ελλάδα 30/03-10/04 (μια βδομάδα πριν το ελληνικό Πάσχα δλδ για να ¨γιορτάσω¨το αγγλικό…:joy: )

Θα τα καταφέρουμε για καμιά ολντσκούλ φορουμική συνάντηση πριν το ματς με Ηρακλή (4 Απρ 16:00 στη Γλυφάδα…άμα έχουμε κόσμο) ή κάποια άλλη μέρα/βράδυ;

Προτάσεις για μαγαζιά ρίξτε εσείς γιατί δεν έχω ιδέα πλέον τι υπάρχει στη Ν.Σμύρνη…

Θα κατέβει Ελλάδα κανένας από τους εν UK ;; @Yannis @KolobarZov @reanimator ??

3 «Μου αρέσει»

Δε χρειάζεται να σου πω ότι είμαι μέσα. Θα ξεκινήσει το ψηστήρι και στους @vln , @Βαρουχιξ και @Dimitris_K

1 «Μου αρέσει»

πάλι όλα τα νιάτα και την Gen Z θα μου φέρεις…

3 «Μου αρέσει»

Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι.. :joy:

Ξέχασα τον @Christos3

2 «Μου αρέσει»

Και εγώ είμαι μεσα

3 «Μου αρέσει»

Μεσα κ εγω!! Χρωσταω κ μια μπυρα στον @Nikos_Spachis απο μια αντιστοιχη συναντηση 15 χρονια πριν :rofl:

4 «Μου αρέσει»

Λογικά μέσα κι εγώ για εκείνη τη βδομάδα. Πριν και μετά θα λείπω για δουλειά αλλά εκείνες τις μέρες, αν δεν αλλάξει κάτι θα είμαι εδώ. Καλή φάση θα είναι.

2 «Μου αρέσει»

καλά να είμαστε μέχρι τότε, I am in!

Βρείτε κανά καφενείο να γίνει φασούλα. Με τα απαραίτητα: μπύρες, φυστίκια, και κουβέντα επί παντός επιστητού.

Πότε εκτός καλοκαιριού, δυστυχώς. Απλησίαστα για τέσσερα άτομα και είναι πάντα κι αυτό το θέμα με τις σχολικές διακοπες…Καλά να περάσεις!

1 «Μου αρέσει»

Κι εγώ ακριβώς, χαχα!

Η προηγούμενη συνάντηση ήταν στη Μυρτιά???

κάτι τέτοιο θυμάμαι.

κι εγώ έτσι θυμάμαι…

ρε σατανάδες χρωστατε όλοι στον @Nikos_Spachis από τοτε???:joy:

1 «Μου αρέσει»

Εγώ θυμάμαι μία στην πλατεία που ήταν κι ο μακαρίτης ο Κρυσταλ Παλας, πώς τον έλεγαν…;

εγώ θυμάμαι ότι είχα λάβει κυανέρυθρη κούπα γιατί ήμουν νικητής στο κουίζ με τις κυανέρυθρες εμφανίσεις from around the globe…

απίστευτο πώς πέρασαν τόσα χρόνια

4 «Μου αρέσει»

Τελευταία συνάντηση ήταν όντως στην Μυρτιά.

Καλά φάγαμε τότε!

2 «Μου αρέσει»

Τι φοβερό κουίζ ήταν αυτό!!! Μακάρι να το ξανακάνουμε και να έχουμε ένα τοπικ αποκλειστικά με κυανέρυθρες ομάδες!

2 «Μου αρέσει»

Κλείσαμε ημερομηνία;

όχι ακόμα αλλά θα επανέλθουμε…

2 «Μου αρέσει»

να κατσεις στην αγγλία σου.. δεν θα ερθεις εσυ εδω να βγουμε και να χασουμε τα διπλωματα μας γιατι θες να μπεκροπινεις….

1 «Μου αρέσει»

Να φύγετε, κύριε, να πάτε αλλού on Make a GIF

με τα πόδια θα σε πάω κάπου κοντά..:heart:

1 «Μου αρέσει»