Λοιπόν… μιας και καλα τα λέμε από εδώ αλλά το από κοντά είναι πάντα αλλιώς, θα βρίσκομαι Ελλάδα 30/03-10/04 (μια βδομάδα πριν το ελληνικό Πάσχα δλδ για να ¨γιορτάσω¨το αγγλικό… )
Θα τα καταφέρουμε για καμιά ολντσκούλ φορουμική συνάντηση πριν το ματς με Ηρακλή (4 Απρ 16:00 στη Γλυφάδα…άμα έχουμε κόσμο) ή κάποια άλλη μέρα/βράδυ;
Προτάσεις για μαγαζιά ρίξτε εσείς γιατί δεν έχω ιδέα πλέον τι υπάρχει στη Ν.Σμύρνη…
Θα κατέβει Ελλάδα κανένας από τους εν UK ;; @Yannis @KolobarZov @reanimator ??
3 «Μου αρέσει»
jorg
Ιανουάριος 26, 2026, 4:18μμ
2
Δε χρειάζεται να σου πω ότι είμαι μέσα. Θα ξεκινήσει το ψηστήρι και στους @vln , @Βαρουχιξ και @Dimitris_K
1 «Μου αρέσει»
πάλι όλα τα νιάτα και την Gen Z θα μου φέρεις…
3 «Μου αρέσει»
jorg
Ιανουάριος 26, 2026, 4:25μμ
4
Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι..
Ξέχασα τον @Christos3
2 «Μου αρέσει»
sakil
Ιανουάριος 26, 2026, 6:17μμ
7
Μεσα κ εγω!! Χρωσταω κ μια μπυρα στον @Nikos_Spachis απο μια αντιστοιχη συναντηση 15 χρονια πριν
4 «Μου αρέσει»
AlexK
Ιανουάριος 26, 2026, 6:44μμ
8
Λογικά μέσα κι εγώ για εκείνη τη βδομάδα. Πριν και μετά θα λείπω για δουλειά αλλά εκείνες τις μέρες, αν δεν αλλάξει κάτι θα είμαι εδώ. Καλή φάση θα είναι.
2 «Μου αρέσει»
καλά να είμαστε μέχρι τότε, I am in!
Βρείτε κανά καφενείο να γίνει φασούλα. Με τα απαραίτητα: μπύρες, φυστίκια, και κουβέντα επί παντός επιστητού.
Yannis
Φεβρουάριος 3, 2026, 1:32μμ
10
Πότε εκτός καλοκαιριού, δυστυχώς. Απλησίαστα για τέσσερα άτομα και είναι πάντα κι αυτό το θέμα με τις σχολικές διακοπες…Καλά να περάσεις!
1 «Μου αρέσει»
Η προηγούμενη συνάντηση ήταν στη Μυρτιά???
κάτι τέτοιο θυμάμαι.
κι εγώ έτσι θυμάμαι…
ρε σατανάδες χρωστατε όλοι στον @Nikos_Spachis από τοτε???
1 «Μου αρέσει»
AlexK
Φεβρουάριος 3, 2026, 2:33μμ
14
Εγώ θυμάμαι μία στην πλατεία που ήταν κι ο μακαρίτης ο Κρυσταλ Παλας, πώς τον έλεγαν…;
εγώ θυμάμαι ότι είχα λάβει κυανέρυθρη κούπα γιατί ήμουν νικητής στο κουίζ με τις κυανέρυθρες εμφανίσεις from around the globe…
απίστευτο πώς πέρασαν τόσα χρόνια
4 «Μου αρέσει»
vln
Φεβρουάριος 4, 2026, 7:21πμ
16
Τελευταία συνάντηση ήταν όντως στην Μυρτιά.
Καλά φάγαμε τότε!
2 «Μου αρέσει»
Τι φοβερό κουίζ ήταν αυτό!!! Μακάρι να το ξανακάνουμε και να έχουμε ένα τοπικ αποκλειστικά με κυανέρυθρες ομάδες!
2 «Μου αρέσει»
pauligle
Φεβρουάριος 4, 2026, 12:09μμ
19
όχι ακόμα αλλά θα επανέλθουμε…
2 «Μου αρέσει»
Βαρουχιξ
Φεβρουάριος 5, 2026, 10:50πμ
20
να κατσεις στην αγγλία σου.. δεν θα ερθεις εσυ εδω να βγουμε και να χασουμε τα διπλωματα μας γιατι θες να μπεκροπινεις….
1 «Μου αρέσει»
pauligle
Φεβρουάριος 5, 2026, 10:56πμ
21
με τα πόδια θα σε πάω κάπου κοντά..
1 «Μου αρέσει»