1η Αγωνιστική Playoff: Καλαμάτα - Πανιώνιος (15/02/2026 - 15:00) Action 24

Με νίκη εκεί την πρώτη αγωνιστική παίρνεις το πάνω χέρι και αναμένεις τα όργια που θα γίνουν στα επόμενα παιχνίδια.

Με ήττα ή ισοπαλία, κατεβάζεις πιτσιρίκια στα υπόλοιπα ματς των playoff να πάρουν εμπειρίες.

4 «Μου αρέσει»

Πριν τον ερχομό Φοκαμ ήταν η χειρότερη κλήρωση. Τώρα με Φοκαμ η καλύτερη. Το καρφώνει και αρχίζει το πανηγύρι

8 «Μου αρέσει»

Χορογραφία νίκης με υπογραφή και σφραγίδα από τον Φωκάμ Ευαγγελινόμ.

4 «Μου αρέσει»

Fockam all

6 «Μου αρέσει»

Να ρωτησουμε τον κυριο Τσιμπλανακο αν απο το χταποδι αρεσκεται στο κεφαλι ή τρωει και ΦΛΟΚΑΜΙ.

Γιατι κερναμε

6 «Μου αρέσει»

Οταν μαθαινεις οτι μπαλακια της κληρωσης ηταν πιο κρυα και απο τα μπαλακια σερνικου πιγκουινου

5 «Μου αρέσει»

Ρε θα τους γαμήσουμε.

Και για να παραφράσουμε τον Καραϊσκάκη: άμα κερδίσουμε θα τους γαμήσουμε, άμα χάσουμε θα μας κλάσουν τον πούτσο.

3 «Μου αρέσει»

Σόρρυ για τα γαλλικά. Βάλε μπιπ στο ρε και στο άμα.

1 «Μου αρέσει»

Για την ιστορία:
“Γαμώ την πίστην σας και το μοχαμέτι σας! Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκην,με έναν κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην,να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!”

― Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης

2 «Μου αρέσει»

Για πάμε λίγο…

Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Ακόμα και να κερδίσουμε εκεί (απίθανο…) θα γίνει ο κακός χαμός μετά σε όλα τα υπόλοιπα ματς…

1 «Μου αρέσει»

Γιατί μετακινήθηκε το αρχικό σου ποστ; @pauligle

κάτι παίχτηκε ρε συ και δεν εμφανιζόταν το αρχικο ποστ…ειλικρινα δεν ξερω…το ψαχνω.

1 «Μου αρέσει»

Καταυλακιώτικος δάκτυλος.

6 «Μου αρέσει»

Ή απλά θέλουμε πολύ να τους κερδίσουμε και άνοιξαν μαζί 34 ίδια posts

3 «Μου αρέσει»

Δυο διπλά σε 10 μέρες σε μπάλα και βόλευ θα πάθουν συγκοπή οι καλαματιανοί…!!!

4 «Μου αρέσει»

Δεχομεθα κυβερνοεπιθεση απο τουρκους χακερς, εμμισθι της εγκληματικης οργανωσης sl2.

Αν λάβετε email με τιτλο «Βρες τον αληθινο theio και κερδισε εισιτηριο για Καλαματα» ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ.

Ειναι κομπινα

10 «Μου αρέσει»

τελικά την είπε Μαύρη Θύελλα μετά από τόσα χρόνια!!

3 «Μου αρέσει»

Μπουτζο

2 «Μου αρέσει»

Μόνο διπλό ρε τρελοκομεία!!!

1 «Μου αρέσει»

Άντε πες ότι κερδιζουμε όλους τους αγώνες μέχρι τέλους
Αναρωτιέμαι …
Θεωρείτε πως είμαστε έτοιμοι ως Συλλογος για να ανέβουμε sl1 ;
Αναφέρομαι σε όλα τα επίπεδα , όχι μόνο στα αγωνιστικά