18η Αγωνιστική:Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 19:30

Ο.Α.Κ.Α.

Αποστολή:Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Μίκο, Σαραμαντάς, Κιάκος, Ρέντζας, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Γρίβας, Δούμτσιος, Ρέτσος.

------------------------Κότνικ-----------------------
Ρέντζας----Σταυρόπουλος—Ντομίνγκες----Σαραμαντάς
–Μασούρας----Κιάκος----Οικονομίδης----Μιλόγεβιτς–
----------Παπανικολάου–Δούμτσιος------------------

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1433966/panaitolikos-tora-tha-doyme-alli-omada

3-0 για πλάκα και με σβηστές μηχανές για τον βάζελο. Τέτοια απελπισία έχω να ζήσω από την περίοδο 1995-96. Επιβάλλεται να φύγει ο Παπαβασιλείου και να έρθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένας σοβαρός προπονητής που να φτιάξει την άμυνα και να αλλάξει τη ψυχολογία των παικτών. Θα ήταν ρεαλιστικό από μέρους μας να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε την επόμενη περίοδο στη Β’ Εθνική. Να δούμε ποίοι παίκτες θα φύγουν και ποίοι θα μείνουν ούτως ώστε να φτιάξουμε έναν καλό κορμό Ελλήνων. Είναι σημαντικό να ετοιμαστούμε και ψυχολογικά για την Β’. Τις προηγούμενες φορές είχαμε την τύχη να μας ξελασπώσει ο Κυράστας γι’ αυτό και η επιλογή του επόμενου προπονητή είναι η πιό σημαντική κίνηση που θα πρέπει να κάνουμε. Φτάνει επιτέλους οι πειραματισμοί με “δικά μας παιδιά” και νεαρούς.

Η απελπισία είναι το προηγούμενο στάδιο απο την αηδία..
Το μόνο καλό με το να έχεις αηδιάσει τόσο είναι ότι πλέον δεν μπορείς να απελπιστείς.

Είναι αστείο να συνεχίζουμε με αυτόν τον καραγκιόζη που κάνει τον προπονητή
Βέβαια είναι πιο αστείοπ να έχουμε οποιαδήποτε απαίτηση απ την διοίκηση.

Θαυμα που λέμε ακόμα ότι διακδικούμε την παραμονή

Χωρίς τους 5-6 καλύτερους παίκτες μας (Αραμπούλι, Άρτσε, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Καμαρά και Μασούρας) από το φετινό σκουπιδορόστερ, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Διεκδικούμε την παραμονή γιατί ο Παναιτωλικός είναι απλώς χειρότερος αυτή την εποχή ακόμα και από εμάς. Φαίνεται και στα αποτελέσματα του, φάνηκε και στο μεταξύ μας παιχνίδι στο κύπελλο.

Ο προπονητής μεν δεν υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει και προπονητής που θα μπορούσε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο με αυτό το υλικό, οπότε είναι ανώφελη οποιαδήποτε αλλαγή - ακόμα και να μην κόστιζε τίποτα. Η διοίκηση δεν έχει καν ενημερότητα για να παίξουν οι 2-3 πενιχρές μεταγραφές.

Νομίζω τα είπες όλα, Παρασπόρε! Μια φορά ο Μάντζιος δεν μου λείπει.

Είμαι πολύ μακριά για να καταλαβαίνω ή να αφουγκράζομαι τα διοικητικά σε βάθος, οπότε το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η παραμονή.

Κι όσο υπάρχει ένας χειρότερος Παναιτωλικός (και μην ακούω ότι δεν είναι, έχει πάρει 4 βαθμούς λιγότερους, άλλωστε) και η πιθανότητα του μπαράζ, ελπίζω. Θα ήθελα πολύ να μην αποδοκιμάζεται η ομάδα από αυτούς τους λίγους που πηγαίνουν στο γήπεδο. Είναι απλήρωτοι και άμπαλοι - είναι οι τελευταίοι που μου φταίνε! Ακόμα κι αν έχετε αηδιάσει με προπονητή και διοίκηση, πρέπει να σταθείτε πίσω από αυτά τα παιδιά που κανονικά θα έπαιζαν Football League 2 και ο Πανιώνιος είναι η ευκαιρία τους να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η φανέλα είναι πολύ βαρειά και κρατάει το όνειρο ζωντανό - έστω και για μια ακόμα ταλαίπωρη σεζόν.

Επαναλαμβάνω ότι μέχρι τελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ προσωπικά θα ελπίζω και θα επιδοκιμάζω. Επίσης μάλλον είμαστε άτυχοι που δεν υπάρχουν άλλα τσίρκα (πίστευα ότι Λαμία, Βόλος, Αστέρας θα ήταν στο κόλπο μέχρι αργά).