18η Αγωνιστική: Παναιτωλικός - Πανιώνιος

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

21 Ιανουαρίου 2018 17:15

NS3

Δεν είναι κακή ομάδα , προσωπικά με αυτά που είχαμε δει και στο εντός, την είχα για πρώτη 8αδα ψιλοάνετα. Θετικό νομίζω για εμάς ότι πήραν ανέλπιστο τρίποντο μες στη Χαλκηδόνα γιατί αν έχαναν θα πήγαιναν στο μεταξύ μας ματς σε mode τελικός.

Αν παίξουμε όπως στη Ριζούπολη δύσκολα τα πράγματα και με το Χ θα είμαι ευχαριστημένος. Το ζητούμενο είνα να μην παίξουμε πάλι έτσι και να πάρουμε το τρίποντο σε ένα γήπεδο που τελευταία κερδίζουμε άνετα.

Παναιτωλικός-Πανιώνιος (17:15)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

https://www.panioniosfc.gr/2018/01/18/απαγορευση-μετακινησησ-φιλαθλων/
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, πως με εισήγηση της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτ/νίας, απαγορεύτηκε τόσο η οργανωμένη, όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Παναιτωλικό. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να μην ταξιδέψουν στο Αγρίνιο.

Λοιπόν…Με λίγα λόγια. Αφιερώστε αυτή την Κυριακή στον Πανιώνιο όχι σαν ομάδα, αλλά σαν παρέα, σαν διασκέδαση, σαν χαβαλέ, σαν ανιδιοτελή στήριξη.

Την Κυριακή ίσως να μην μπούμε στο γήπεδο. Πιθανώς μπούμε δεν μπούμε , να χάσουμε. Σίγουρα , όπως και να έχει θα είναι ένα κουραστικό ταξίδι.

Γράψτε στα αρχίδια σας τα πιθανώς, τα ίσως και τα σίγουρα. Κάντε το κι ας μη βγει πουθενά.

Δείτε το σαν reunion.

Δεν έχει σημασία αν θα καταλήξουμε στο γήπεδο του Αγρινίου να πανηγυρίζουμε μια νίκη ή αν θα καταλήξουμε σε μια ταβέρνα στη μέση του πουθενά να το βλεπουμε στην τηλέοραση. Δεν έχει σημασία καν αν θα το δούμε.

Μπείτε στα γαμημένα τα πούλμαν, γελάστε , τραγουδήστε , νιώστε.

Την επόμενη μέρα θα νιώθετε καλά. Θα νιώθετε Πανιώνιοι, περήφανοι και ωραίοι.

Κυριακή πρωί όλοι εκεί που πρέπει.

Για το συναίσθημα. Για την καύλα. Για την παρέα

Αυτά!

Μπράβο ρε αλάνι είσαι ωραίος!!!Με συγκίνησες!
Ένα θα σου πω :
Από το Σεπτέμβρη , μένω στη Μυτιλήνη πλέον..
Έχω ήδη αγοράσει αεροπορικά εισητήρια για Αθήνα πήγαινε-έλα εδώ και 8 μέρες.Μόνο και μόνο για να είμαι σ’αυτή την εκδρομή για όλους αυτούς τους λόγους που προανέφερες…
Μετά βίας , κόπων και βασάνων έβγαλα και άκρη με το δουλειά..Σάββατο απόγευμα προσγειώνομαι στην Αθήνα και ξημερώματα Δευτέρας καπάκι μετά την επιστροφή από Αγρίνιο , ανεβαίνω στο αεροπλάνο της επιστροφής για Μυτιλήνη…
Τίποτα (ακόμα και το να μη μας αφήσουν να μπούμε στο γήπεδο) δεν μπορεί να μας το χαλάσει αν εμείς είμαστε αποφασισμένοι , συνειδητοποιημένοι και καυλωμένοι…

Θα τα πούμε από κοντά παλικάρι μου!!!

Ένα θα σου πω :
Έχω ήδη αγοράσει αεροπορικά εισητήρια για Αθήνα πήγαινε-έλα εδώ και 8 μέρες.Μόνο και μόνο για να είμαι σ’αυτή την εκδρομή για όλους αυτούς τους λόγους που προανέφερες…
Μετά βίας , κόπων και βασάνων έβγαλα και άκρη με το δουλειά..Σάββατο απόγευμα προσγειώνομαι στην Αθήνα και ξημερώματα Δευτέρας καπάκι μετά την επιστροφή από Αγρίνιο , ανεβαίνω στο αεροπλάνο της επιστροφής για Μυτιλήνη…
Τίποτα (ακόμα και το να μη μας αφήσουν να μπούμε στο γήπεδο) δεν μπορεί να μας το χαλάσει αν εμείς είμαστε αποφασισμένοι , συνειδητοποιημένοι και καυλωμένοι…

Ένα θα σου πω :
Μετά βίας , κόπων και βασάνων έβγαλα και άκρη με τη δουλειά..Σάββατο απόγευμα προσγειώνομαι στην Αθήνα και ξημερώματα Δευτέρας καπάκι μετά την επιστροφή από Αγρίνιο , ανεβαίνω στο αεροπλάνο της επιστροφής για Μυτιλήνη…

Είσαι ατόφιος Faith…ειλικρινά

και γιατι να μην κανονιστει μαζι με τους Αγρινωτες να μας φιλοξενησουν στις δικες τους εξεδρες ετσι ωστε για μια ακομα φορα οι Πανιωνιοι να δειξουν τον δρομο για ενα αλλο ποδοσφαιρο και μια αλλη ατμοσφαιρα στις κερκιδες. Εννοειται οτι θα πρεπει να τους το ανταποδωσουμε με την πρωτη ευκαιρια αν υποστηριξουν μια τετοια κινηση.

οι δικοί τους δεν είχαν υπογράψει το κείμενο για τις μετακινήσεις ή κάνω λάθος? μακάρι να μην υπάρξει πρόβλημα, μπάχαλα και τιμωρίες…

Οι Αγρινιώτες κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν. Περισσότερα από αυτά που μπορούν για να είμαστε ακριβείς.

Στα υπόψιν, έχει γίνει λίγο μπάχαλο με την παρουσία των ΑΕΚτζήδων σε αυτό το γήπεδο παρά την απαγόρευση, έγινε και η σύσκεψη μεσοβδόμαδα και λένε πως αν παρουσιαστεί πάλι τέτοιο φαινόμενο θα τιμωρείται η ομάδα μόνο και μόνο για την παρουσία με διακριτικά κλπ. Στην ουσία η τιμωρία προβλέπεται από τον υπάρχοντα νόμο, απλώς δεν εφαρμοζόταν ως τώρα.

Απαγορευσαν σε αεκτσιδες να πανε στη Λαρισα, στα παοκια επισης που παιζουν μπασκετ με τον φαρο Λαρισας.
Σε εμας να παμε στο Αγρινιο.
Ολυμπιακοι για Τριπολη παντως κανονικα και λογικα και ατρομητοι κανονικα στα γιαννενα

Δεν εφαρμόστηκε ούτε στην Κέρκυρα που πήγαν 700 ΠΑΟΚια την προηγούμενη αγωνιστική..
Και τώρα οι γαύροι παίρνουν 2500 εισητήρια στην Τρίπολη και θα πάνε κανονικότατα…
Κάθε νομός και άλλος νόμος , πόλεις-κράτη κι έτσι…
Ό,τι να ναι…
Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά..
Γαμώ τους Συριζαυγίτες και όλη αυτή τη γελοία και ανύπαρκτη πολιτεία !!!

Δυσκολεύει το πράγμα… Η κατάσταση έφτασε να μας θέτει “διλήμματα” (σε άλλες εποχές εκβιασμούς θα τα λέγαμε , αλλά τόσα έχουμε καταπιεί στο όνομα της οικονομικής εξυγίανσης , ακόμα ένα..) η ΠΑΕ , του στυλ άμα έρθετε και φάμε πρόστιμο το διαλύουμε το μαγαζί.

Ξενέρα…

Πάντως αυτό που η ΠΑΕ όλο της τον τσαμπουκά και όλη της τη “δε σηκώνω κουβέντα” φάση τη βγάζει απέναντι στους μαλάκες που ζούνε και αναπνέουν για αυτό το σύλλογο, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (μεταγραφικά, μανατζεριλίκια, διαιτησίες, τηλεοπτικά, πρόστιμα , αρχιδιές που γράφονται και λέγονται αριστερά δεξιά από κομπλεξικούς) “τους φεύγουνε τα κάτουρα” , πολύ ενδιαφέρον.

Όπως και πολύ ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε τι στάση κρατάει και τι λέει (αν μιλάει) ο Δάρας εκεί που τους μαζεύει ο Βασιλειάδης κάθε λίγο και λιγάκι για τις μετακινήσεις. Αν και το πιο πιθανό είναι να ακούει τους άλλους και να κουνάει το κεφάλι πάνω κάτω σαν εκείνα τα κουτάβια που είχαν γίνει μόδα στα αυτοκίνητα back to 00s.

Απ’ ότι φαίνεται, η ανικανότητα, η αφερεγγυότητα, η γελοιότητα και η κατασταλτική μανία των υπευθύνων του ελληνικού αθλητισμού αλλά και των λοιπών εμπλεκομένων, θα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα και αυτής της αγωνιστικής σεζόν. Καταδικάζουμε απερίφραστα την τιμωρία οποιαδήποτε ομάδας επειδή την ακολούθησαν και την στήριξαν εκτός έδρας οι οπαδοί της κι ενώ δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο. Από την πλευρά μας προσκαλούμε και δημόσια τους οπαδούς του Πανιωνίου στην πόλη μας και στο γήπεδό μας ώστε να τους ανταποδώσουμε την εξαιρετική φιλοξενία του πρώτου γύρου. Όπως έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψη θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε οπαδού να ταξιδέψει όπου αυτός θέλει και να στηρίξει την ομάδα του.

Θύρα 6 - Warriors est. 1981

Μπράβο στα παιδιά που λένε το αυτονόητο
σκατά στις εξουσίες και τις απαγορεύσεις τους

Οταν όλοι θέλουν, οι νόμοι και οι διατάξεις φαίνονται γελοία κατασκευάσματα.

Λόγος έχει γίνει για τη μη αναλογικότητα, σχετικά με τον όγκο των φιλάθλων, των προστίμων.
Αυτό που μου διαφεύγει είναι το αν πληρώνονται τα πρόστιμα που επιβάλλονται και αν μαζεύονται σε κάποιο ειδικό λογαριασμό, που στην πορεία ελέγχεται κάπως η διαχείρησή του. Αν έχετε γνώση παρακαλώ ενημερώστε.

https://www.panioniosfc.gr/2018/01/20/η-αποστολη-για-το-παιχνιδι-με-τον-παναι/
Η αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου για το Αγρίνιο, αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Σπιριντόνοβιτς, Βλάχος, Γλυνός, Κόρμπος, Λάμπρου, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος