18η Αγωνιστική: Άρης - Πανιώνιος

Λύστε μου μια απορία ρε παιδιά, γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη…

Η ομάδα που κέρδισε μέσα τα σκουλήκια (κάνανε το πρώτο σουτ στο 85) και μέσα τα χανούμια (Ο βλάχος ο Λύμπε δήλωσε ότι στο 20 έπρεπε να τρώνε 3) είναι η ίδια με αυτή που έχασε μέσα από την κωλομάδα την Χαλκηδόνα Περιστερίου (το χειρότερο παιχνίδι της δεκαετίας-ούτε στημένο να τόχανε) και από την Ξάνθη ???

Περίεργα πράγματα, που δεν μπορώ να καταλάβω. Ρε μπας και μας δουλεύουνε???

Υ.Γ. Καλορίζικος ο πρώτος (όπως έγραψα και το μεσημέρι). Αρκεί βέβαια και να προσπαθήσει να παίξει. Μένουν άλλοι τρεις

Στο τελευταίο παιχνίδι με το Μαρούσι - που βγήκαμε Euroleage, στο Ελληνικό, υπήρχε ένα πανώ που έλεγε: Dario για πάντα στην πλατεία.

Τ’ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ !!!

i agia fotini mazi mas!

Eγώ είδα όνειρο ότι είναι 0-0 (ως συνήθως) με τα σκουλήκια να έχουν χάσει τα άχαστα, αλλά στο 90+ κερδίζουμε κόρνερ, το εκτελεί ο Σάμαρης και σκοράρει με κεφαλιά ο Γεώργιος Μάχος ο οποίος προωθήθηκε κατόπιν παρότρυνσης από τον πάγκο του Δέδε, ενώ έχει μείνει πίσω ο Κοντοές για μπακότερμα. :sunglasses:

ΥΓ: Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο “πιστολέρο” βγήκε την επομένη παραπονούμενος στην αναφορά του λόχου, διότι ο Μάχος του έκλεψε την μπουκιά από το στόμα την ώρα που ετοιμαζόνταν να τραβήξει την σκανδάλη.

Στηριζομαι στο δικο σου ονειρο. Ειναι πιο ρεαλιστικο.

Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε απο το συντάκτη της
λόγω μαλ…ας

Βρε ας μπει ένα γκόλ και ας το βάλει και ο φροντιστής που λέει ο λόγος.

Δεν θέλω να σας τη χαλάσω αλλά αφού κέρδισε το μπάσκετ στη συμπρωτεύουσα δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει και δεύτερο διπλό…
:frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

άρης-Πανιώνιος (17:15-nova)

διαιτητής: σταύρος μάνταλος (αθήνας)

εισαι η ελπιδα μας. μην μας κρεμασεις! :d

Προβλήματα εν όψει Πανιωνίου

Εκτός μάχης για το ματς με τον Πανιώνιο θα είναι οι Σέρχιο Κόκε και Σάκης Πρίττας που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο και τη γάμπα αντίστοιχα. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Κάρλος Ρουίς, που έχει υποχρεώσεις με τη Γουατεμάλα, ενώ ο Ρονάλντο Γκιάρο επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι στην αποστολή λόγω της μακράς αποχής του από τη δράση. Εξάλλου, ήρθε η μπλε κάρτα του Κριστιάν Πορτίγια και ο Ισπανός μέσος απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής με τη νέα του ομάδα.

να ακουστει ενα γκοοοοοοοοοολ στο καταμεστο κλειστο και τι στον κοσμο!

Κάνε μου μια χάρη… Κάνε μου μια χάρη…

Πάμε Πανιωνάρα, Πάμε Πανιωνάρα, Πάμε Πανιωνάρααααααα… :wink:

Αρκεί να μην είμαστε για άλλη μια φορά προβληματικοί εμείς

Και με μηδέν - μισό δεν με χαλάει όμως …

διπλό στο Χαριλάου ΠΑΝΙΩΝΙΕ!

Απο τους football managerάδες του καλοκαιριού
στο subbuteo του χειμώνα, είναι μια μεταβίβαση
μετοχών απόσταση.

ΥΓ μια ατυχής περίληψη των γεγονότων μέχρι τώρα.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΑΡΑ

Χαίρομαι με την αισιοδοξία σας αλλά δυστυχώς δεν θα τη μοιραστώ μαζί σας. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από την άθλια εμφάνιση με την Ξάνθη που να με κάνει να ελπίζω οτι μπορούμε να κλέψουμε κι ένα βαθμό!!

Δεν είπαμε οτι έχει αλλάξει κάτι, αλλά πάντα προσωπικά ελπίζω οτι θα νικήσει η ομάδα μου… Ειδικά όταν η ομάδα αυτή είναι η Πανιωνάρα μας, η πιο τρελή και αλλοπρόσαλλη ομάδα του κόσμου :stuck_out_tongue: Τρέλανέ μας και άλλο Πανιώνιε! :slight_smile:

Πάρε το διπλό ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!