τα πρωτα συγχαρητηρια αξιζουν δικαιωματικά στο τεχνικό επιτελίο που το σκορποχωρι του καυτατζογλιου το καναν ένα απολυτα πειθαρχημενο συνολο..μου θυμιζει την ομαδα του λινεν οπου μετριοι παιχτες οπως ο ιβιτσα κτλ καταφερναν να συνθεσουν μια πολυ επιτυχημενη ομαδα..επισης δεν ξερω αλλα γουσταρω πολυ να βλεπω στο γκαζον τον λιμα, ειναι λιγο τα οσα εχω ακουσει λιγο το χαμογελακι του πατερα μου καθε φορα που τον βλεπει..αποπνεει ΠΑΝΙΩΝΙΟ ολο αυτο που ζουμε τον τελευταιο καιρο κ μακαρι να συνεχισουμε ετσι…
στους παιχτες τωρα, ξεχωριζω τα μπακ ιδιαιτερα τον τσοτσα για τον επαγγελματισμο του, τον σαμαρη που μπορει μια μερα να γινει τεραστιος παιχτης, τον αραζ που οταν γινει λιγο πιο ουσιαστικος θα κενταει κ τον σουλη που ειναι ενα κεντρο μονος του…θετικος για δευτερη εμφανιση ο ροβας κ δραστηριος σκεμπρι κ κουτσι(παρα το απαραδεκτο τελειωμα στο πρωτο ενω ειχε ελευθερο παιχτη στα δεξια του)..
δεν μου αρεσε καθολου ο φανουρης..δεν με νοιαζει αν κανει μαλακιες, λαθος πασες απαραδεκτα πλασε κτλ, εχω την απαιτηση απο εναν παιχτη που μπαινει αλλαγη στο μισο του β να τρεχει κ να προσπαθει τουλαχιστον..ο φανουρης δεν προσπαθει, αν εχει θεμα φυσικης κατασταση η ψυχολογικα να μην μπαινει χειροτερα ειναι κ για τον ιδιο, ας μπει οταν μπορει να προσφερει..χιλιες φορες αναποδα η αλλαγη φανουρη κ κουρντι (θα ναι η επομενη αποκαλυψη)
μ αρεσουν επισης πετκακης-ροκας γιατι δικαιολογουν απολυτα τον λογο για τον οποιο αποκτηθηκαν..πιο θετικο σημειο που κραταω απο την ομαδα ειναι η πειθαρχια κ η ηρεμια που εχει στο παιχνιδι της, σε αμυνα κ επιθεση
εχουμε 4 τελικους εντος που μπορουμε κ πρεπει να παρουμε με κερκυρα,γιαννενα,δοξα κ λιβαδειά..αν γινει αυτο η ομαδα θα εχει σωθει κ ανετα