17η Αγωνιστική: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Παναιτωλικός

Έλα, για να ζεσταινόμαστε για την Κυριακή…

(Νομίζω Θεοδωρίδης Μπουμάλ, Καμαρά απ’ αυτούς εκτός)

Φτιαξε το ονομα! Μην κανουμε τα καραγκιοζιλικια των γαυροβαζελων

Φτιαξε το ονομα φιλε!
Μην κανουμε κι εμεις τα καραγκιοζιλικια των γαυροβαζελοχανουμων

ώρα; ξέρουμε;

17.15 terminator

Αυτό που χρειάζεσαι τώρα Πανιωνάρα μου είναι ένα σταθερό και απαλό χέρι να πιάσει το πηδάλιο και να κάνει την προσγείωση σε στέρεο έδαφος.
Ενδεχόμενος εφησυχασμός (φτού! που λέει και μια ψυχή) θα μας γυρίσει πάλι πίσω και κάτω.
Όσο γίνεται πρέπει να φεύγουμε από τα σχοινιά και να κλειστούν άλλοι στα σχοινιά.
Είτε αυτό ονοματίζεται ως ‘‘3 βαθμοί με τον Παναιτωλικό’’,είτε ‘‘καθιέρωση πάση θυσία αυτού του νέου κορμού και ενίσχυση του με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο μπλα μπλα’’,είτε ως ‘‘μη πώληση του Τσότσαλιτς τώρα κόντρα στα ρίσκα’’ είτε δεν ξέρω κι εγώ πώς.

ΓΕΡΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!!
ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΕΡΑ!

Πανιώνιος-Παναιτωλικός (17.15)

Διαιτητής: Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών)

Α’ Βοηθός: Σωτηρόπουλος Χρήστος (Αχαϊας)

Β’ Βοηθός: Καρατζίκας Αντώνιος (Αθηνών)

4ος Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)

Παρατηρητής: Τσαχειλίδης Ιωάννης (Πειραιά)

δυστυχως πρεπει να παρουμε ενα θετικο αποτελεσμα…γιατι πρακτικα ειμαστε προ τελευταιοι…!!!

τη δοξα δεν την υπολογιζω…μονο ζημιες μπορει να κανει…
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ…
και μετα να γινουν δοκιμες νεων σε επισημα παιχνιδια

Καλά θα είναι να ξεκινήσει η 11αδα του κυπέλλου

Με τον Κούρο αριστερό μπακ στη θέση του Ντάτο.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γυρίσει ο Ρόκας στα αμυντικά χαφ και να περάσει τον Αντρέα πιο μπροστά.

http://www.sportlemon.tv/v-2/14/140/v-354132.html

http://www.vipbox.tv/watch/27733/1/panionios-athens-vs-panaitolikos-live-stream-online.html

http://www.firstrow.tv/watch/102352/1/watch-panionios-athens-vs-panaitolikos.html

http://www.hahasport.com/v-2/14/140/v-354132.html

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=139078&part=sports

Έλα μωρή αρρώστια !!!

Τρέλανε μας !!!

Αν και κάναμε πολλά λάθη (και αυτοί ακόμα περισσότερα), μου άρεσε η ομάδα και θα τολμήσω να πω και το παιχνίδι ολόκληρο. Ήμασταν σχεδόν πάντα πρώτοι στη μπάλα στις διεκδικήσεις, είχαμε ηρεμία και υπομονή στην ανάπτυξη. Είχαμε λίγες πολύ καλές φάσεις αλλά ένιωθα σίγουρος μετά από αρκετό καιρό ότι θα κερδίσουμε. Μεγάλη απογοήτευση μόνο από την συνεχιζόμενη απουσία του κόσμου, ειδικά μετά από την επική πρόκριση κόντρα στο σιχαμένο πράσινο πράγμα. Τώρα μπορούν επιτέλους να ξεκουραστούν οι παίκτες και να πάνε καβλωμένοι στη Τούμπα (όσοι θα πάνε τέλος πάντων με τις απουσίες μας)!

Η ομάδα είναι ‘‘κουφέτο’’ και ‘‘δώστε μου 1000 μάτια να τη βλέπω..’’

Ρόβας,Ρόκας,Πετκάκης είναι μεγάλη έκπληξη για μένα, σκίζονται για το συνολικό καλό ,αποτελούν υποδείγματα επαγγελματισμού μέσα στο παιχνίδι και κρατούν τη σημαία πολύ ψηλά κι αυτοί αν και λεγεωνάριοι..

Η νίκη ήταν πολύ μεγάλη και σημαντική,όλοι τους ανεξαιρέτως συγκινητικοί και ίσως πιο πολύ απ’όλους ο Άκης με το Νόνι (και τον Αντώνη) ,παιδονόμοι και θεματοφύλακες, τους βγάζω πραγματικά το καπέλο-πάντα το έβγαζα σε αυτούς τους τρεις από τότε που ήταν εν ενεργεία παίκτες.
Αυτά που έχουν καταφέρει μέσα σε τόσο πολύ λίγο χρόνο δεν είναι εύκολα πράγματα, oύτε απλά , ούτε αυτονόητα.

Νιώθω τους αλλόθρησκους να ξερογλείφονται άσχημα (εδώ εμείς ,που τόσα χρόνια έχει σπάσει η χολή μας και έχουμε βγάλει καταρράκτη στα μάτια, τους βλέπουμε και μας τρέχουν τα σάλια φανταστείτε οι βρωμεροί κομπλεξικοί στερημένοι λιγούρηδες τι έχουν πάθει τους έχει πέσει η γλώσσα στο πάτωμα)
*αλλά ντάξει αυτό πρέπει να μάθω πια-και να μάθουμε όλοι μας δηλαδή-να μην το τρέμω αλλά να το διασκεδάζω.
Και να μάθει κι ο Σύλλογος όλη αυτήν την προβολή και τις ‘‘επιθέσεις φιλίας’’ ,που δέχεται μόνο μετά από επιτυχίες, να τις αξιολογεί και να τις κεφαλαιοποιεί προς το όφελος και την πρόοδο του.

Ελπίζω η μέριμνα για να μη γίνουμε ο Ηρακλής του 2012 να πιάνει τόπο αλλά ακόμη δεν έχω πάψει να ανησυχώ …

Ο Κουλουχέρης στο μοναδικό σπριντ που έκανε όταν μπήκε αλλαγή ήταν όντως αφρατούλης και ροδαλός ή εμένα έπαιζε το μάτι μου? :confused: :rolleyes:

Πάντως γουστάρω και ερωτεύομαι αυτήν εδώ την ομάδα της τωρινής σεζόν επειδή είναι πραγματική ομάδα με πραγματικούς παίκτες και όχι παίκτ€ς.

ΥΓ:Μέχρι να βρούμε ουρανό άσε με να παραμιλώ!!!

Πιστευω οτι αν ειχε μπει το σουτ του Κουτσι που πηγε στο Θεο θα ειχαμε καθαρισει το ματς απο το πρωτο και πιο ευκολα.
οπως και να χει ενα μεγαλο μπραβο για την υπερπροσπαθεια το αξιζουν και με το παραπανω.
Εντιν καλη τυχη στη συνεχεια.

Η ομαδα επαιξε εκπληκτικη μπαλλα. Τρομερες επινοησεις και μαλιστα εδειξαν οτι εχουν δουλευτει στην προπονηση.Η ομαδα ειχε κατα 90% αλληλοκαληψη στην αμυνα αν και εγιναν δυο λαθη απο τα χαφ που ευτυχως δεν φαγαμε γκολ.
Ο πιτσιρικας της εβερτον (δυσκολευομαι στο ονομα)ειναι παικταρας και θα τον ηθελα απο την αρχη της χρονιας αντι κατι ζογκλερ με μεγαλες οικονομικες απαιτησεις στυλ ριερα και εστοφιανοφ. Ο Σαμαρης καταπινε τα χιλιομετρα και εκανε μαγικα πραγματα. αν συνεχισει ετσι θα ειναι στην εθνικη πολυ συντομα.
Χαιρομαστε να βλεπουμε αυτη την ομαδα και χαιρομαστε να βλεπουμε πιτσιρικαδες Ελληνες .
Μπραβο στον Ακη και χαιρομαι ιδιαιτερα που βλεπω Λιμα -Λιμα με Μανικα στον παγκο. ειναι τρομερη εγγυηση για την ομαδα.
Εχουμε ομαδαρα και η ομαδα αυτη του χρονου θα ειναι για πολλα αν κρατηθει οπως ειναι.
Εκει θα ειναι καλο να βαλει λιγα και οχι πολλα ο Τσακιρης. ακομη και να μην φαινεται οτι ειναι απο πισω.

Παμε για νικη στην Τουμπα ακομη και με μιση ομαδα.

Eξαιρετικη εμφανιση και πολυτιμοτατη νικη για την ομαδα που επιτελουσ παιζει μπαλα υπεροχησ στην νεα σμυρνη.η μεγαλυτερη κατακτηση αυτου του συνολου ομωσ ειναι πωσ καταφερνει σιγα σιγα να ξανακανει εδρα την νεα σμυρνη.σταθεροτατοσ οπου χρειαστηκε ο σιδερακησ,εξαιρετικοι με αρχοντικο στυλ οι σιοβασ και τσοτσαλιτσ,ουσιαστικοτατο ματσ οι ροκασ,που πηγε πολυ καλα πανω στον καμαρα,και πετκακησ.στα χαφ εχω την αισθηση οτι βρηκαμε τον αντικαταστατη του νικολαου στο προσωπο του ροβα,ο σαμαρησ ενα ακομα τρομερο παιχνιδι αν συνεχισει ετσι θα σφαζεται το καμπιονατο για παρτη του.τρομερη και ουσιαστικη μπαλαδοφατσα ο αρασ που εκανε γιογιο μονοσ του την αμυνα του παναιτωλικου.ο σκεμπρι σταθεροσ αν και τον εχουμε δει και καλυτερο.ο σουλησ για μια ακομη φορα απροσπελαστοσ στα χαφ αν και εκανε καμια δυο ομεσ και ο ψηλοσ μπροστα πιστωνεται το εξαιρετικο πλασε στην κινηση στο γκολ αλλα και το τραγικο πλασε του πρωτου ημιχρονου.ο φανησ μπηκε δεν μπηκε το ενα και το αυτο και ο κουρντι εδωσε ανασεσ στο κεντρο οταν πιεσε στο τελοσ ο παναιτωλικοσ.ενα ακομα καλο κοουτσαρισμα απο τον μαντζιο.ολα καλα παμε για το επομενο.

Θα σταθώ σε δύο παίκτες:

Τον Ρόβα που ήταν αλάνθαστος και θυμίζει πράγματι Νικολάου στο λίγο πιο αργό.
και
Τον Πετκάκη που μέχρι πρόσφατα ήταν για κλάματα, αλλά έκανε δεύτερο πολύ καλό παιχνίδι.

Να δούμε πως θα καλυφθεί το κενό του Τσότσα που και χτες ήταν εξαιρετικός.

Αρχικα να αναφερω, οτι δεν μου λειπει καθολου μα καθολου ο Κουμουρτζι!

Η κουραση εκανε μπαμ απο χιλιομετρα, οι παικτες μετα την υπερπροσπαθεια του κυπελου τα καταφεραν, οι Σκεμπρι Σαμαρης δεν ειχαν δυναμεις, ο Ομο θα ανεβει αλλα οι ωμες του ειναι πολλες και δοξα τω Θεω δεν μας εχουν στοιχισει ακομα σε γκολ, ο Κουτσι ειναι τρομερος και ας χανει γκολ, χρονια εχω να δω φουνταριστο να μαρκαρει, μονο με τις κιτρινες τοχει @@σει, εφτασε ηδη τις 6 στο πρωταθλημα, με αλλη μια παει για 2 αγωνιστικες, τα νεα ακραια μας μπακ με προβληματιζουν τρεχουν ανεβοκατεβαινουν σεντρες βγαζουν, δεν ειναι το τοπ τους τα κοψιματα και δυστυχως κανουν απροβλεπτες γκαφες, με τα παιχνιδια και αν βρεθει αντικαταστατης του Τσοτσα θα ανεβουν και αυτοι.

Ο Ροβας παντα ηταν ταλαντουχος και αξιολογος παικτης, αλλα δεν εκανε τη διαφορα σε οσες ομαδες πηγε, σε μας ομως θα βγει, γιατι το να παιζεις στον Πανιωνιο αυτο και μονο σου δινει πολλα πολλα μπονους χαχαχαχα

Ευχαριστηθηκα να βλεπω αγωνα μας!
Μετα απο αρκετο καιρο η ομαδα φαινεται να αρχιζει να παιζει ομορφο ποδοσφαιρο παλι και σιγουρα αυτο πιστωνεται στους Μαντζιο-Παναγοπουλο-Λιμα.. πολλα συγχαρητηρια!
Ωραιοι συνδυασμοι, πολλες πασες, λιγοτερα λαθη και κυριως αγωνιστικη ανοδος πολλων παικτων.
Ολοι επαιξαν καλα αλλα ξεχωρισα Σαμαρη παλι φυσικα, Ροβα, Πετκακη. Αν και ολοι οι υπολοιποι πηγαν εξισου καλα πχ. Αραζ, Σιοβας, Σκεμπρι..
Μενω στον Σαμαρη γιατι ειναι πραγματικα ο αντι-Κουμο και εχει παρα πολλα να δωσει. Ο Ροβας με εχει ξαφνιασει πολυ θετικα με την δουλεια που κανει στο κεντρο και το ποσο γρηγορα εχει προσαρμοστει και τελος ο Πετκακης εκανε για μενα το καλυτερο του παιχνιδι σοου φαρ (μαζι με αυτο του κυπελλο με τα μ..νια).
Αν υπηρξε καποιος αρνητικος ηταν οχι λογω κακης αποδοσης τοσο αλλα ισως μη αρμονιας με την υπολοιπη ομαδα, και εκει βαζω τον Ροκα και λιγη απο Φανουρη.
Μεγαλη απωλεια του Τσοτσα αλλα πιστευω στη δουλεια που γινεται οποτε ειμαι βεβαιος οτι θα καλυφθει καπως το κενο.
Αμφιβαλλω παρα πολυ για τις δυνατοτητες του Κουλουχερη αλλα καπως ετσι ημουν και με τον Ροβα… οποτε αναμενω να δω (αν και οκ.. ο Κουλουχερης ειναι αρκετα αμπαλιδης)
Και 2η συνεχομενη καλη εμφανιση απο Σιδερακη.. αντε να δουμε

υγ. μου φαινεται χρειαζεται λιγη ξεκουραση ο Κουτσι γιατι εχει λιωσει να τρεχει τοσα ματς και φαινεται στην αποδοση του

Θα αποφυγω παλι να σχολιασω το ματς. Θα μακρυγορησω ομως…
Ολοι οι νομοι που αφορουν το παγκοσμιο, το ευρωπαικο , το ελληνικο, το συγχρονο, το παλιο ποδοσφαιρο εχουν παραβιαστει απο την ομαδα που λεγετε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Θα ελεγε κανεις οτι αυτη η ομαδα ειναι αναρχικη ή ανεξαρτητη και ακολουθει μονο τους δικους της νομους. Μιλαμε για μια ομαδα η οποια αυτον που ασχολειται με το ποδοσφαιρο τον εχει κανει βλακα! Αυτο αλλωστε φαινετε και απο την καθημερινοτητα των οπαδων της. Αν βρεθει καποιος σε μια αγνωστη παρεα , οποια ομαδα κι αν πει πως υποστηριζει, ολοι θα εχουν κατι να του πουνε. Αν πει ομως “Πανιωνιος”, ολοι καθονται και τον κοιτανε. Γιατι?
Γιατι η ιδια η ομαδα εχει φροντισει να τους κανει να νιωσουν βλακες, παρα πολλες φορες! Ολους τους!
Θα γινω πιο συγκεκριμμενος.
Ο Πανιωνιος που παρακολουθουμε αυτη τη στιγμη, δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τον Πανιωνιο που ξεκινησε τη φετινη σαιζον. Οτι ποιοτικο ειχε αυτη η ομαδα, καλως ή κακως, ειτε πουληθηκε ειτε αποδεσμευτηκε. Αποτελεσμα αυτων των αποδεσμευσεων ειναι αυτη τη στιγμη ο Πανιωνιος να στηριζεται καθαρα στη δευτερη ομαδα του, σε πιτσιρικαδες ποδοσφαιριστες δηλαδη, οι οποιοι οδηγουντε απο εναν προπονητη που μονο εμπειρος δεν μπορει να χαρακτηριστει. Για μενα ο Πανιωνιος αυτη τη στιγμη εχει ενα απο τα χειροτερα ροστερ της ιστοριας του το οποιο θα γινει ακομα πιο χειροτερο με την αποχωρηση του Τσασαλιτς. Λογικο ειναι λοιπον , να περιμενει καποιος οτι αυτη η ομαδα θα τρωει 2-3 γκολ σε καθε παιχνιδι. Αυτο θα συνεβαινε σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα αντιστοιχης δυναμικης με τη δικια μας, σε οποιοδηποτε πρωταθλημα του πλανητη.
Αντιθετα ομως με τη λογικη, ο Πανιωνιος οχι μονο δε τρωει 2-3 γκολ , αλλα καταφερνει και κερδιζει , παιζοντας κατα διαστηματα ελκυστικο ποδοσφαιρο παρολο που εχει αλλαξει ολη σχεδον την ομαδα. Τι για μεταγραφες μιλανε καποιοι αναφορικα με τις ομαδες τους, τι για καλοκαιρινες προετημασιες, τι για εμπειρους παικτες/προπονητες κοκ Ξαφνικα ερχεται μια ομαδα και τους αναιρει παντα και απο το τιποτα!
Ειλικρινα, τι εχουν να μας πουν για τις ομαδες τους και για τις “ποδοσφαιρικες” τους γνωσεις?
Ακομα και χθες, η ομαδα αγωνιστηκε μετα απο μια τιτανια προσπαθεια και προκριση τη Τεταρτη στο Κυπελλο. Ολες οι ομαδες της δυναμικης μας μετα απο τετοια ματς συνηθως γκελαρουν. Αυτοι που ασχολουντε με το Στοιχημα ξερουν καλυτερα… Παρολαυτα και παρολο που χθες μιλαγαν οι “ποδοσφαιρικοι γνώστες” για Χ2, ο Πανιωνιος κερδισε και μαλιστα ανετα! Μπηκε μεσα και παλεψε το ματς και το πηρε! Αντιθετα απο τον προηγουμενο αντιπαλο του , που παρακαλουσε τον διαιτητη στα Γιαννενα να αναβαλει το παιχνιδι μπας και ξεκουραστει μια μερα παραπανω…
Απορω με τον εαυτο μου πολλες φορες, διοτι αμφισβητω τη δυναμη αυτης της ομαδας. Τον τελευταιο καιρο ο Πανιωνιος μου εχει δωσει ενα πολυ καλο μαθημα, χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι ξεμπερδεψαμε με την υποθεση παραμονη… :astonished: