Προτελευταία αγωνιστική και παρά το ότι είναι τρομερά δύσκολος αγώνας, τώρα ξέρουμε ότι μπορούμε να τους κλέψουμε έστω έναν βαθμό!
Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, για την 17η αγωνιστική της Volley League.
Κυριακή 1 Μαρτίου, 21:00 | Παναθηναϊκός
Πανιώνιος
Κλειστό Μετς
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 Σπορ.
#panioniosvolley #volleyleague #panionios
Η ομάδα είναι σπουδαία και χτίζει μέταλλο και χαρακτήρα. Στενοχωριέμαι μόνο για τα ίδια τα παιδιά αυτά γιατί μέχρι στιγμής δρέπουν λιγότερους καρπούς από όσους αξίζουν. Θα έρθει όμως και η ώρα του θερισμού και θα είναι πολύ γλυκιά. Ίσως και νωρίτερα από όσο πιστεύουμε. Συνεχίζουμε με πίστη και αφοσίωση και στο τέλος θα τραγουδάμε. Οπως αρμόζει στον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας.
Είχα γράψει στο γυναικείο βόλεϊ, νομίζω στον τελικό με γάβρο , ότι αν έπαιζε άλλο τμήμα του Συλλόγου αυτό το ματς θα το είχαμε χάσει … Ε αυτό έγινε εχθές ….
Μεγάλη εμφάνιση πράγματι , και ο βαθμός που πήραμε υπερπολύτιμος αλλά στο τέλος μείναμε με τη πικρία ότι θα μπορούσαμε ακόμα και καθαρή νίκη , απέναντι σε έναν αντίπαλο με τελείως διαφορετικούς στόχους. Σίγουρα συνέβαλε η επιστροφή του Καντιτς .
Είναι η δεύτερη που χάνουμε από τον βαζελο με τον ίδιο τρόπο, δηλ. μας γυρνάει το παιχνίδι από 2-0 εις βάρος του ! Ελπίζω στο κύπελλο να πράγματα να γίνουν διαφορετικά!
Το ανδρικό βόλεϊ έχει πάει πέρα των προσδοκιών μου φέτος . Χωρίς να είμαι μεγάλος γνώστης του αθλήματος… Και μόνο η παρουσία στο final 4 του κυπέλλου αρκεί…. Θέλω να πιστεύω ότι με κάνα δυο σοβαρές προσθήκες του χρόνου η ομάδα θα πάει τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι πιο πάνω
Νομιζω επαιξε ρολο κι η κουραση απο την μεγαλη προσπαθεια των προηγουμενων σετ…