17η αγωνιστική 18/01/2026 - 15:00 Πανιώνιος – Ελλάς Σύρου (Action 24 / athletiko.gr)

Πάμε για τη νίκη. Όλοι οι αγώνες γίνονται ίδια μέρα ίδια ώρα. Η Καλαμάτα παίζει στο Άργος και δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι από εκεί. Αν έρθει κάποιο δώρο, θα έρθει τελευταία αγωνιστική από Σύρο μεριά.
Διάολε, Πανιώνιος είσαι!

Και λίγο αργότερα βόλεϊ γυναικών, μια χαρά

2 «Μου αρέσει»

Το λινκ της μετάδοσης

1 «Μου αρέσει»

Κι ο καμικάζι στη squad list.

1 «Μου αρέσει»

Και Diaz αρχικη ενδεκαδα!

Τέλος δυστυχώς η χρονιά πολύ νωρίτερα από όσο όλοι περιμέναμε.

Η ομάδα χρειάζεται το λιγότερο 3 παίχτες ανώτερου επιπέδου από αυτους που έχουμε τώρα από την μέση και μπροστά.

Πάντως η κατηγορία φέτος είχε δομή και στήσιμο για να ανέβει η Καλαμάτα, χωρίς να λέω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από Καλαμάτα. Απλά σε έναν όμιλο πιστεύω πάλι δεύτεροι θα ήμασταν και θα ανεβαίναμε.

Με τα “αν” όμως δεν γ&$άς οπότε άμα (λέω ΑΜΑ) θέλουμε να ανέβουμε του χρόνου θελει σημαντική ενίσχυση μπροστά. Πιστεύω με Δέρμιτζα και τον αρκετα καλό αμυντικό κορμό ως βάση, θα γίνει δουλεια του χρόνου.

Εκτός αν θεωρουμε ότι θα κερδίσουμε όλα τα υπολοιπόμενα παιχνίδια της χρονιάς… (γιατί μόνο ετσι ανεβαίνουμε μαθηματικά).

1 «Μου αρέσει»

Εγώ πάλι πιστεύω ότι και 2 ομάδες να ανέβαιναν από το όμιλο θα βγαίναμε τρίτοι

3 «Μου αρέσει»

Αυτά γίνονται άμα έχεις φελισιο και δεν τον βάζεις

2 «Μου αρέσει»

Καλά τα ψέματα

Η ομάδα ταβάνιασε πέρσι με την 3η θέση

Ταβανιάζει και φέτος με την 2η θέση

Ότι και να λέμε για καλαματες και μαρτζουκους η αλήθεια είναι ότι μεσοεπιθετικά η ομάδα είναι για κλάματα.

3 «Μου αρέσει»

Η σημερινή εικόνα της ομάδας είναι εικόνα ομάδας Β Εθνικής σε όλα τα επίπεδα , από το γήπεδο μέχρι της κερκίδες….
Δεν γίνεται να θες να κερδίσεις ένα ματς και σε ένα ολόκληρο ημίχρονο να έχεις ένα μόνο σουτ. Με εξαίρεση 2-3 φάσεις η Σύρος πήρε μια άνετη ισοπαλία και αν το πίστευαν θα μπορούσαν να μας έχουν κάνει μεγαλύτερη ζημιά . Δεν γίνεται επίσης να παίζεις ένα σημαντικό παιχνίδι και ο κόσμος της ομάδας να δηλώνει απών . Αποδείξαμε ως Σύλλογος ότι δεν είμαστε για άνοδο ούτε και φέτος . Το κακό είναι ότι αυτή η εικόνα στις κερκίδες θα υπάρχει και στα play offs όπου πλέον είναι μια τυπική διαδικασία. Δεν πρόκειται να φτάσω στο σημείο να παρακαλάω ανύπαρκτες ομάδες να κάνουν αυτό που είμαστε ανίκανοι να κάνουμε εμείς δηλ να κόψουμε βαθμούς από τη Καλαμάτα .
Τέλος για μεταγραφές που λέτε κάποιοι, αυτό που θα ήθελα να γράψω είναι ότι αυτοί οι παίκτες μας έδωσαν ένα σερί νικών εκτός στα δυο τελευταία παιχνίδια.
Γιατί ;
Γιατί κατά τη γνώμη μου και στα δύο παιχνίδια η ομάδα στήθηκε λάθος ή αν προτιμάτε, δεν βγήκαν οι επιλογές.
Να ξεκαθαρίσω ότι κουμάντο σε τσέπη άλλου δεν κάνω … Ακόμα πληρώνουμε μεταγραφές παικτών προηγούμενων διοικήσεων

5 «Μου αρέσει»

Αρκετο κρυο σημερα, αρκετα παγωμενοι κ εμεις.. η ομαδα με ειχε πεισει οτι τα επαγγελματικα 1-0 θα μας πανε στα πλει οφ να ψαχνουμε μια νικη με καλαματα.. δεν ημασταν πολυ μακρια σημερα απ αυτο, αλλα αφου δεν ηρθε δεν ηρθε.. τωρα ψαχνουμε 2 νικες για να σωθει η χρονια. πολυ χειροτερο το σημερινο αποτελεσμα απο της προηγουμενης βδομαδας.. Εχουμε κοπωση πολλων χρονων αλλα δεν επιτρεπεται να τελειωσει εδω η χρονια για κανεναν.. Πανιωνιος λεγεται η ομαδα, η Καλαματα ναι μπορει στα σημεια να δειχνει πιο σταθερη, αλλα θηριο δεν ειναι, παμε να χτυπησουμε κ τα δυο παιχνιδια κ να ανεβουμε. Να ξυπνησουμε λιγο κ εμεις ως κοσμος

5 «Μου αρέσει»

Χμμμ φίλε sakil σίγουρα δεν έχεις παρει κάτι;

1 «Μου αρέσει»

Δηλωνω καθαρος.. ισως φταιει που πηρα λιγο απο το βαιμπ του Βαρικας κ μπορει να παραζεσταθηκα

4 «Μου αρέσει»

Άρχισε τα παπατζιλικια και ο Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του

Ναι αυτό θα έγραφα

Ευχαριστημένος λέει