ΓΗΠΕΔΟ “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ”
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Α’ βοηθός: Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)
Β’ βοηθός: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)
4ος: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΓΗΠΕΔΟ “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ”
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Α’ βοηθός: Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)
Β’ βοηθός: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)
4ος: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)
Αποστολή:Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Ντε Ταντέο, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι.
Λογικά θα κατέβουμε με Κότνικ,Παπαγεωργίου,Σταυρόπουλο,Ντομίνγκες,Κότσιτς,Κόρμπο,Οικονομίδη,Τσιλούλη,Σιντί Αλί,Σπιριντόνοβιτς,Ντουρμισάι.
Μιας και πάμε εντελώς αποδυναμωμένοι σε ένα τρομερά κρίσιμο παιχνίδι (το χι θα είναι χρυσάφι), ενα ωραίο στατιστικό για όποιον του αρέσουν αυτά. Αν αφαιρέσεις τον Κειτά (που σε οποιαδήποτε σοβαρή ομάδα με αξιοπρεπείς οπαδούς θα είχαν κρεμάσει το δελτίο του, αλλα anyway), οι υπολοιποι πέντε παίκτες που μας έφερε το καλοκαίρι ο μανατζερ-υπάλληλος του Μαρινάκη έχουν 354 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ολοι μαζί. 70 λεπτά μέσο όρο ο καθένας. Ο Θανάσης ο Παπαγεωργίου εχει ακριβώς τα διπλάσια μόνος του. Το ωραίο είναι οτι κανένας απο αυτούς δεν εχει φύγει ακόμα, αντίθετα την έχουν πληρώσει δύο παίκτες που (ή μαλλον επειδή) δεν ειχαν καμία σχέση με τον πρεζέμπορα, δηλαδή ο Πίρις και ο Αλμπεργκ. Που, για να μην παρεξηγηθώ, παρτάλια ήταν κι αυτοί, αλλα τουλαχιστον ο ένας είχε παίξει κάποια ματς βασικός και ο άλλος έβαλε ενα πολύ σημαντικό γκολ. Σήμερα θα έπαιζαν πιθανότατα βασικοί για παράδειγμα. Δηλαδή η σχέση ερωμένης που έχουμε με το γαύρο (που το ξέρει ολη η γειτονια αλλα εκεινη ντρέπεται να το παραδεχθεί), σε αγωνιστικό επίπεδο φέτος μας έχει προσφέρει τα εξής:
Αυτό είναι το αγωνιστικό κέρδος της ομάδας απο το ξεπούλημα της στον Ολυμπιακό. Και, αν μολις πάρουμε την ενημερότητα και αρχίσουν να καταφθάνουν οι Ανδρούτσοι και οι Μάνοι η οργανωμένη και ανοργάνωτη σιωπή συνεχιστεί, ισως θα πρέπει να αρχίσουμε να ζητάμε συγχώρεση απο τον Μπέο, τον Τσακιρη, τον Κιντή και τον Βεντούρη (ας διαλέξει ο καθένας οποιον έβριζε περισσότερο, εγω και τους τέσσερις μαζί). Γιατί κανένας απο αυτούς, με τα τεράστια, ολέθρια λάθη τους, δεν είχε καταφέρει να μετατρέψει τον Πανιώνιο σε συνδυασμό παραρτήματος και παιχνίδι στα χέρια ένος μάνατζερ. Δύο σε ένα. Κανενας. Και δυστυχώς η σιωπή δεν μετατρέπεται μόνο σε συνενοχή αλλα πλέον και σε αδιαφορία. Δεν μιλάω για την αδιαφορία των παικτών (που στην τελική όποτε θες τους αλλαζεις), αλλα για την αδιαφορία των οπαδών, που πλέον συγκαταβατικά τα αποδέχονται όλα και σιωπούν. Πιθανότατα να πάρουμε ενα αποτέλεσμα σήμερα και/ή να σωθούμε ευκολα ή δυσκολα (ειτε επειδή υπάρχουν και χειρότεροι όπως λέει ο Παρασπορος, είτε απο συνήθεια ή επειδη θα μας δώσει κανέναν αξιοπρεπή δανεικο ο γαύρος), αλλα δεν ξερω αν αξίζει τον κόπο αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βγούμε απο αυτό το τούνελ που οδηγεί αναπόδραστα στον οπαδικό αφανισμό. Το μόνο που ξέρω είναι οτι αυτή η διοίκηση δεν έχει τον τρόπο, την διάθεση ή και τα δύο μαζί, για να το επιτύχει αυτό. Μακάρι να ήξερα αν υπάρχει κάποιος άλλος τόσο ικανός ή τρελός. Αλλα δυστυχώς, τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια, ακόμα και ο υποβιβασμός δεν θα ήταν ο,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στο Σύλλογο αυτή τη στιγμή. Και να μην πέσουμε ποτέ, οσο ο ρόλος του Πανιωνίου θα είναι να ζεσταίνει τις τσέπες των χειρότερων ποδοσφαιριστών του γαύρου και των κατώτατων συνεργατών του Μαρινακη, τόσο θα λιγοστεύουν οι τρελοί στις κερκίδες. Δεν έχει πλάκα πια. Και ο ρομαντισμός του ‘‘πρέπει να είμαι κάθε Κυριακή εκεί ανεξαρτήτως του πόσο ο Σύλλογος με πληγώνει’’ έχει αρχίσει να στερεύει σε πολλούς. Αυτό είναι χειρότερο και απο ντέρμπι με τον Ιωνικό στη Γ’ Εθνική.
ΥΓ Παρόλα αυτά, 0-1 με στραβοκλωτσια Ντούρμι και γρανιτένια άμυνα Ακη Μάντζιου σήμερα.
ΤΌ ευχέλαιο τό έκανε ήδη ο Μπρέσκα’‘‘πάρα πάνω. Γενικά ,πάντως οι ομάδες κάτω απο μας, έχουν ενυσχιθει πάρα πολυ..και τα πράγματα δυσκολευουν αφάνταστα’‘Δεν ξέρω πως το βλέπουν οι διοικουντες και αφήνουν να κυλά μια κατάσταση τελειως άπραγη και δυσάρεστη θα έλεγα μελλοντικά…ποντάροντας που;;;;Ερχονται κατα σειρα 4-5 παιχνίδια που θα καθορίσουν την τελική μας σωτηρία,[αυτο έχει εναπομείνει πλεον] και το αυριανο μέλλον μας’‘Ελπίζω να έχουν παρθει ορισμένες αποφασεις για να σηκώσουμε κεφάλι’’'Θα το δούμε αποψε;;;ή παμε μονο για συμμετοχη;;;ελπιζω να καθαρισει ο…Καμαρα ![]()
‘’‘’‘’‘’‘’ Απέραντη σιωπή…επειδή φέραμε χ στήν Κρήτη’‘’ ![]()
Το πιο σημαντικό από το ματς είναι η τραγική απόδοση του ΟΦΗ και το ότι τον κρατήσαμε 7 βαθμούς πίσω ενώ μπαίνουμε στο δύσκολο πρόγραμμα. Δεν νομίζω ότι πλέον περιμένει κανείς να δει ποδόσφαιρο από τον Πανιώνιο με τους παίκτες που έχουν μείνει. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου χρειαζόμαστε τουλάχιστον 11 βαθμούς ακόμα για να γλιτώσουμε τον απευθείας υποβιβασμό και 15 για να εξασφαλίσουμε οριστικά την παραμονή. Με λίγο τύχη, λόγω φανέλας και επιπέδου του πρωταθλήματος ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε.
Ο υποβιβασμός θα ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον σύλλογο αυτήν τη στιγμή, μην το πιστεύετε το μελαγχολικό αγόρι που σας έγραψε το αντίθετο 3 μηνύματα πριν.
http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1312892/erythros-asteras-gia-kotnik
Ενοειται οτι ειναι ο γαυρος απο πίσω’‘’ ![]()
μερικές σκέψεις από τα στιγμιότυπα που είδα:
έρχεται δύσκολη συνέχεια και όσο υπάρχει αυτή η ξενέρα στις τάξεις μας, θα είναι όλο και πιο δύσκολη
Μεγάλος βαθμός , κυρίως γιατί δημιουργεί αναστάτωση σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές για τη σωτηρία. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά , δε νομίζω ότι αρκούν τέτοιες εμφανίσεις βέβαια για να έρθει η σωτηρία.
Χρειάζονται μεταγραφές οπωσδήποτε , είναι και ποσοτικό πέρα από ποιοτικό το θέμα.
Έχουμε φτάσει να βαράνε τα στημένα ο Κότσιτς κι ο Σαραμαντάς(οκ αυτός βάραγε και πέρυσι κανένα κόρνερ).
Ακόμα και σε αυτό το άδειο ρόστερ βέβαια τα λιμά που μαζεύτηκαν το καλοκαίρι δεν έχουν θέση ούτε στον πάγκο και απλά περιμένουμε να δούμε τι θα μας ξεφορτώσει το αφεντικό και τι έμπνευση θα έχει το μάτι του ζαμ.
Για μένα το χειρότερο είναι οτι έχουμε κάτω απο χίλια εισιτήρια μέσο όρο στα τελευταία τρία ματς. Αν δεν πέσουμε φέτος, με το πλάνο Ζαμάνη (δανεικοι β’ διαλογης απο τον Μαρινάκη και ο,τι δουμε στο youtube ή μας προτείνει ο Ισα) αυτό θα σύμβει κάποια στιγμη τα επόμενα 2-3 χρόνια και δεν θα έχει μείνει κανείς για να κλάψει την απώλεια. Παμε και σε πρωταθλήματα 14 ομάδων απο του χρόνου, μην το ξεχνάς.
Anyway, το -2 του ΟΦΗ είναι άλμα σωτηρίας. Ο οποίος ΟΦΗ εχει τρια εντος στα επόμενα τεσσερα παιχνιδια, με Ξανθη, Παναιτωλικό και Ατρόμητο. Αν χάναμε, με νορμάλ αποτελέσματα τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, θα παίζαμε με τον Απολλωνα με την ομάδα κάτω απο τη ζώνη του μπαράζ -ή πάρα πολύ κοντά. Για τους βαθμούς που λες, δεν μπορείς να ξέρεις ακόμα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τη μάχη της πέμπτης (ή εκτης λόγω βαζέλα) θέσης. Αυτη τη στιγμή δεν μοιάζει παράλογο να φτάσουμε τελευταίες βδομάδες και οι μόνοι αδιάφοροι να είναι οι δύο τελευταίοι. Αν συμβεί αυτό, σίγουρα το όριο θα είναι πιο χαμηλά, μπορεί και λίγο κάτω απο τους 30. Επίσης, έχει ενδιαφέρον τι θα συμβεί αν ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει νωρίς το πρωτάθλημα (με το +8 και το γαύρο στην Τουμπα την 20η αγωνιστική, δεν αποκλείεται να συμβεί). Γαυρος και ΠΑΟΚ εχουν δείξει οτι ενδιαφέρονται τρομερά για τη σύνθεση των ομάδων στο επόμενο πρωτάθλημα και το πρόγραμμα τους ειναι γεμάτο με ματς απέναντι σε χαροκαμένους τις τελευταίες βδομάδες. Και κανενας απο τους δύο δεν ειναι Παναθηναικός, παραδοσιακά εχουν την τάση να δίνουν παιχνίδια σε φίλους και γνωστούς οταν είναι αδιάφοροι.
Οπως τον ειδα εγω τον ΟΦΗ χθες’‘’‘‘δεν πρόκειται να πάρει κανέναν απο τους 3 που εχει στην έδρα του’‘Ξανθη,Παναιτωλικο,Ατρόμητο’’'‘Ασε που αρχίσανε την γκρινια οι φιλάθλοι του’‘Αλλά και οι παικτες δεν φαινονται ικανοι να σταματήσουν αυτές τις ομαδες’‘Ποσο μάλλον την 4αδα απο τους επανω…Θα δουμε βεβαια και κάποια έκπληξη…αλλά δεν φτανει’'Εμεις τι πρεπει να κάνουμε..Αυτή ειναι η ουσία στα επόμενα παιχνίδια μας…
Εισαι ωραιος…!!! theio
Θου κύριε το πληκτρολόγιον μου, αλλα να πιστώσουμε και κάτι στον Μάντζιο που έκανε σε 1 ημιχρονο τόσες εσωτερικές αλλαγές όσες συνολικά έκανε ο Ανιγκός..
Γενικά το παλέψαμε όσο μπορούσαμε..
Ομάς με Κότσιτς Σιντιαλι στα εξτρέμ είμασταν(ε) .. Λογικά δεν το βλέπεις ούτε στην Β αυτό..
Ειλικρινά, άλλη ομάδα με αυτό το ρόστερ δεν θα χε 8-10 πόντους μέχρι τώρα
Όπως και να χει το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα δεν αντέχει υποβιβασμό.. θα ναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο
Φίλε pantherwnie’‘‘Δέν στέκομαι κάν στην πρόβλεψή μου γιά τόν Καμαρά’‘Απλά βλέπω και διαισθάνομαι ,οτι αμα θέλει η διοικηση μπορει να βρει και παικτες και προπονητές ,που θα αξιολογήσουν βασικά τό ρόστερ ,τίς δυνατότητες,τίς ικανότητες αν θέλεις του κάθε παίκτη ,αλλά και την εξελικτική τους πορεία’‘Τό ερώτημα ειναι άλλο’’‘Πώς έγινε αυτός [Καμαρα] ξαφνικά καλά,πως γυρίσαν 4 παικτες σε μια νυχτα,ποιος πληρωσε την ενημερότητα,πως η ομας έγινε απότομα ανταγωνιστική …με ανύπαρκτους στην ουσία παικτες και στόχους΄΄Όσο για τον Καμαρά …απλά ,το τονίζω 2 χρόνια τωρα…Δεν μπορει μόνο ο Ντουρμι ,που ηδη εχει καταπονηθει πλέον μόνος του νά βγάλει τον Πανιώνιο στην επιφάνεια’‘‘Φων’αζω για σεντερ -φορ ,φωνάζω για εκτελεστη ,χασαμε τον Μασουρα …τι απομένει;;;Μόνο ο Καμαρας που εχει μεινει 5 μηνες στην απραγία;;;Λιγο μυαλό λοιπόν για να καταλάβουμε όλοι τι χρειάζεται ένας σύλλογος ,για νά κανει μια αξιοπρεπη πορεια’‘π,χ ειχαμε Καρίμ,ειχαμε Μπεν,Λαμπρου,Μασουρα,Μασουντ…μόνο και μόνο για να πιασουμε την 5η θεση’‘Τωρα τι να πιασουμε δηλαδή;;;τάρχίδια μας;;;Μηπως λειπουν κι αυτα;;;; χαχαχαχαχαχ ΑΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ’’‘ΣΕΝΤΕΡ -ΦΟΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΦΟΝΙΑ’'μιλησα ![]()
θοδωράκη μου
συμφωνώ σε αυτά που λες στις δυο πρώτες γραμμές σου (για τις πληρωμές έχω ενστάσεις και απορίες αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτό)
το θέμα είναι να γίνει ακριβώς έτσι όπως το λες αλλά … για ποιά χρονιά ;
εδώ σε θέλω
![]()
Φυσικά για την τωρινή στιγμή και χρονιά αναφέρομαι,και συμπληρωνω την απάντηση ‘’’
Οταν πουλάς τόν Μασουρα και τα ανταλλάγματα ειναι 2-3 παικτες…σαν διοικηση ζητάς [και παίρνεις ]αυτόν που θα κάνει την διαφορα[Μητρο,Μπεν] και όχι οτι σου ξεφορτωσουν Καθαριο ,Πλεγα’‘Τωρα θα έλεγα Μανο, αν δεν εχουμε άλλες δυνατότητες’'‘φυσικα κλεισανε κιολας τον Ανδρουτσο’'Καταλαβαινεις αρκετά νομίζω τι θελω ‘’‘Ευχαριστω’'Μιλησα
η λογική και το σωστό αυτό λέει
δε ξέρω πώς ακριβώς γίνονται οι συμφωνίες όμως. το σίγουρο είναι ότι δεν παντελονιάζουν λεφτά οι δικοί μας
τώρα όσο αφορά για τους παίχτες επειδή είπα ότι η ερώτηση είναι πονηρή λέω ότι μάλλον πρέπει να κοιτάμε το του χρόνου
η αξιολόγηση που λες επιβάλλεται να γίνει από τους παίχτες ηλικίας 17 και πάνω. σε όλους όμως. ας κάτσουν κάτω κοροπούλης, έβανς,μανίκας και όλοι γυμναστές προπονητές να κάνουν μετρήσεις και να κρίνουν σωστά. αν αξίζει ο παίχτης τον κρατάς και χτίζεις αν όχι διώξτον μια ώρα αρχύτερα
βέβαια εδω υπάρχει και το θέμα προπονητή γιατί με μάντζιο δεν πας πουθενά. κι εκεί θέλει πολλή δουλειά και σωστή κίνηση
όσο για τις μεταγραφές νομίζω πως θέλουμε μόνο ένα σεντρεφορ και τίποτα περισσότερο. τέτοιο όμως που να κάνει 1/3 φάσεις γκόλ. στις υπόλοιπες θέσεις ανακατεύεις την τράπουλα. εξάλλου συμβόλαιο έχουν ας παίξουν κι ας πάνε στο καλό στο τέλος.
Kostas’‘Σέ όλα συμφωνουμε βλέπω ,και διατυπόνονται ακριβώς ,οπως τα ονειρευόμαστε και οι 2’‘Η μόνη διαφωνία μου ο Μαντζιος’‘Δεν ειναι και του πεταμού’‘’‘όπως οι περισσότεροι εδω μέσα πιστεύουν’‘‘Αν σκεφτεις και αναρρωτηθείς με τι ,σαρδέλλες [αντί γιά παικτες] δουλευει ο κάθε προπονητής καί με ποιό μεροκάματο,και με ποιό αγχος …για νά λέγομαι εγώ Πανιώνιος , …ισως εκτιμουσαμε περισσοτερο τίς ικανότητες κάποιου νά κρατήσει στην κατηγορία μιά ομάδα με ιστορία’‘άλωστε και στην πρωτη θυτία του σε μας ,δεν νομίζω οτι κινδυνέψαμε η πικραθήκαμε ,παρόλο το κινηγητό πού ειχαμε λόγω κακών διοικήσεων…αν θυμάσαι’’‘Αυτά’'‘ας πάμε τωρα ,με πιστη και αγάπη ..και όχι να βρίζουμε και να κρίνουμε πρωτου αρχίσει κάν …κάποιο ματς’‘Στά άλλα σε όλα συμφωνω’'Μιλησα