16η Αγωνιστική Άρης - Πανιώνιος

Δεν τον μετράω με στατιστικά όπου πράγματι είναι κακός. Όταν η μπάλα καίει θα την πάρει αυτός και θα σκοράρει και αυτό είναι κάτι που μας έλειπε από την περσινή ομάδα. Χτες ειδικά το έκανε ξεκάθαρα.

Ο Παραγυιός είναι γενικά τραγικός, αλλά χτες δεν ήταν. Πχ ο Σαρικόπουλος στα τελευταία παιχνίδια (και ειδικά χτες) είναι περισσότερο τραγικός, αλλά κανείς δεν τον κράζει.

στον παοκ είχε 3/12, στον ηλυσιακό ήταν ο κύριος υπεύθυνος που χάσαμε τη διαφορά. χαίρομαι που έπαιξε καλά για πρώτο ματς αλλά μέχρι και ο Φανούρης έπαιξε καλά χτες…

Ντροπή και αίσχος τέτοιες συγκρίσεις . Ντροπή. Ξεπέρασες κάθε όριο…
Ζορο ναι ο Σαρικόπουλος σε τρία παιχνίδια ήταν κακός. Αλλά είναι 21 είναι θηρίο και μπορώ να περιμένω. Και έχει κάνει βελτίωση και τρομερή προσπάθεια απο πέρυσι. Και δεν έχει κάνει άνω κάτω τον πάγκο.
Ο άλλος είναι 29 , και όχι μόνο δεν έχω τίποτα να περιμένω , κάνει και άνω κάτω τον πάγκο . και ότι είχαμε να δούμε το είδαμε,τι είδαμε δηλαδή στραβωθήκαμε, και σε κάθε περίπτωση δεν θέλω να δω άλλο.
Βρε μανία να υποστηρίζεις κάτι απίθανους τύπου ΣΟΥΜΠΑΡΑ…
Είσαι πολύ καλός άνθρωπος ρε παιδί μου.

Το μονο που εχω να πω γι αυτο το ματς ,ειναι οτι οταν χανεις με 15 ποντους διαφορα σε μια δυσκολη εδρα και καταφερνεις να το γυρισεις αυτο το ματς υπερ σου, τοτε εχεις μεγαλα αρ…α σαν ομαδα!!!
Μπραβο για τη μεγαλη νικη