Δύσκολο ματς, πεσμένος φετος ο αρης, ανεβασμενος ο ιστορικος.
Θα συνεχίσουμε το σερι μας σε μια δυσκολη εδρα ?
Ισως δούμε στον άλλο πάγκο αλλαγή προπονητή, αν και νομίζω οτι στην περίπτωση αυτή δεν αλλάζει κάτι στην ψυχολογία του Αρεως, είναι γενικά χάλια αυτοί.
Μπα δε νομίζω. Δε φτάνει που ο Αλεξανδρής πληρωνει απο την τσέπη του είναι και καλός θα τον διώξουνε; Τζέιμς δε θα δούμε και κούραση θα δούμε αφού πάνε και στο ευρωκάπ.
Αλλά ο Άρης είναι άρης πάντα , ο Αλεξανδρής πάντα κάνει τα πάντα,και έχουν πολύ καλά γκάρ , ενω εμείς όχι. Ντέρπυ και πάλι ντέρπυ.
Ίδια ώρα με το ποδόσφαιρο είναι ρε γαμώτο???
![]()
Τις δηλώσεις που έκανε χθες το απόγευμα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής φαίνεται ότι θα “πληρώσει”, καθώς ο Γιάννης Δαμιανίδης έχει αποφασίσει να τον απομακρύνει από τον Άρη! Ο “τίγρης” αποτύπωσε με ρεαλισμό την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της ΚΑΕ που θα τον συναντήσει με την επιστροφή της ομάδας από το Ντόνετσκ της Ουκρανίας προκειμένου να του ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας τους. Η αποδοκιμασία των δηλώσεων του Αλεξανδρή από τον Δαμιανίδη αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη αυτής της εξέλιξης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο αντικαταστάτης του έμπειρου τεχνικού θα είναι είτε ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Άρη ξανά το περασμένο καλοκαίρι, είτε ένας ξένος προπονητής…
Όπως τα λέει ο Ζερβός είναι. Ο Άρης χτύπησε στα ίσια και τα βαζέλια και τη Ρόδο. Ντέρμπυ.
Για να πάρουμε το παιχνιδάκι πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να μην αρχίσουμε τις π@π@ριές
Και να μην παίξει ο παραγυιός…
ουυυυφ,δυσκολη νικη 63-69!!
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!
Αλωση και παμε γερα για τα επομενα.
Βάλθηκαν σήμερα όσοι αμφισβητούνται να διαψεύσουν τους επικριτές τους: ![]()
- Ο Keys (κυρίως αυτός) έδειξε ότι είναι ο ηγέτης για τα δύσκολα. Το έχει δείξει κι άλλες φορές φέτος στα εκτός έδρας: στο Περιστέρι, στον ΠΑΟΚ, στον Ηλυσιακό.
- Ο Μπατής ότι μπορεί να αντικαταστήσει τον Ξανθόπουλο επάξια και να λειτουργήσει ηγετικά στα δύσκολα.
- Ο Παραγυιός ότι δεν είναι και τόσο τραγικός και κάτι μπορεί να προσφέρει… Α, ναι: είναι και ο μόνος ψηλός μας (πέρα από τον Νάφτζει) που βάζει βολές.
- Και φυσικά ο Μπαρτζώκας (που νομίζω ότι αδικείται κατάφορα από την κριτική των περισσότερων…) που κέρδισε την μάχη του πάγκου, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από το -15, του βγήκε ο ρυθμός, παίξαμε για άλλη μια φορά πολύ καλή άμυνα και σκότωσε τον αντίπαλο στις αδυναμίες του (ο Αλεξανδρής επέλεξε βλακωδώς να μας αφήσει τα σουτ και το πλήρωσε… ο Μπατής είχε μονίμως στα 2 μέτρα τον αντίπαλό του όταν ήταν στο τρίποντο).
ΥΓ1: πολύ γουστάρω το πάθος του Βλάντο, την «συνέπεια» του Ντίπλερ και την συνεχή άνοδο του Καββαδά.
ΥΓ2: Η διαιτησία ήταν με λάθη (τα περισσότερα κατά μας), αν και το μεγαλύτερο δώρο που έκανε στον Άρη ήταν να σφυράει όλες τις επαφές που φυσικά αυτό ζημιώνει την πιο αθλητική αμυντικά ομάδα (δηλαδή εμάς).
Παρά την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος έφυγε νικητής από το Αλεξάνδρειο και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε τόσο στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του, αλλά και στη σημασία της νίκης. " Στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Δεν παίξαμε άμυνα, κάναμε φάουλ σε κάθε επαφή και κάναμε πράγματα εκτός συστημάτων στην επίθεση.
Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα επί μέρους 27-10, είχαμε καλή κυκλοφορία και εύκολο ριμπάουντ, ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα. Είναι σημαντική νίκη γιατί στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, αν χάσεις έχεις πρόβλημα".
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ!ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΛΕΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΓΙΝΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΦ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΑΤΣ Ο ΚΙΣ ,Ο ΜΠΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΙΜΠΛΕΡ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΙΡΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΑΡΤΑΚΗΣ…
Σημαντική νίκη!
Ναι πολύ σημαντική και επιτέλους ένας Κeys για φίλημα…
Το ακούγαμε στο γήπεδο απο το ράδιο και το εσακε. Ναι ο κις κάτι έκανε επιτέλους.
Γενικά καλά. Για τον Μπαρτζώκα ένα πράγμα μόνο(και για τον ζορό) ΔΕΝ υπάρχει παίκτης Παραγυιός. Το να παίζει αυτό το πράμα 11 λεπτά είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Αν είναι να παίζουμε ρολόι ή βολές κατι γίνεται. Τότε να κάνει αυτό που του έχω πει χρόνια τώρα. Να μαζέψει και τα άλλα κουλά για μονάκια. Ποίες βολές βρε ζορό μου ,3 πόντους έβαλε.Πως να κερδίσει βολές ο Γκρόμπελαρ; Μόνο απλόχερα μοιράζει βολές στους άντιπάλους.
Ζερβέ μου,μειλίχιε και αγλαέ μου ΑΝΘΡΩΠΕ,μωρέ λες να κόψω τις καταχρήσεις,να ξεκινήσω προετοιμασία από τώρα και να είμαι έτοιμος για τα πλέι-οφς ή από του χρόνου?
Τι 11 λεπτά μόνο τον πάγκο να γυαλίζω και να κουνάω πετσέτες θα είμαι τρισευτυχισμένος.
Άσε που αν σπάσει ο διάολος το τέτοιο του και πάρω και μια στάλα συμμετοχή μπορώ να προσφέρω 5 μελετημένα και βαρβάτα φάουλ.
Άσε που επειδή θα με υποτιμήσουν είτε αφήνοντας με μόνο είτε πέφτοντας όλοι πάνω μου για να χάσω την μπάλα θα στάξω κανα τριποντάκι και θα κολλήσω και τις ασίστ μου στάνταρ!
Ούτε 30 δεν είμαι ακόμη αλλωστε.
![]()
στον παοκ είχε 3/12, στον ηλυσιακό ήταν ο κύριος υπεύθυνος που χάσαμε τη διαφορά. χαίρομαι που έπαιξε καλά για πρώτο ματς αλλά μέχρι και ο Φανούρης έπαιξε καλά χτες…
- ο παραγυιός ότι δεν είναι και τόσο τραγικός και κάτι μπορεί να προσφέρει… α, ναι: είναι και ο μόνος ψηλός μας (πέρα από τον νάφτζει) που βάζει βολές.
o παραγυιός είναι τόσο τραγικός δυστυχώς. με 4 αμυντικά ριμπάουντ και 33 φάουλ σε 12 αγώνες. α, ναι: στις βολές έχει 10/17 στο πρωτάθλημα…