15η Αγωνιστική:ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 19:30

ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Αποστολή:Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Μασούρας, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Δούμτσιος.

Πραγματικά αδιανόητη η απόφαση του νικι να μην πάρει μικο στην αποστολή…εάν γίνει κάτι με τα 2 στόπερ ποιος θα μπει να παίξει;η αν προηγεισαι και θες να παίξεις με 3 στόπερ τα τελευταία λεπτά θα βάλεις ξανά Παπαγεωργίου στόπερ;…τι να πωκαι ο Ντομίνγκεζ προέρχεται από τρίμηνη απραξία…μέχρι και βασικό μπορούσε να τον βάλει το μικρό

Θα έχει κάποια ενόχληση πιστεύω, γιατί στην αποστολή έχει τον Κιάκο πχ που δεν τον είχε άλλες φορές.

ξανά και ξανά
επίσημα
γαυροσκούληκα του βορρά
εμετικοί

…κι όταν με θάβουνε θα λέω ακόμα
πως κυανέρυθρο βάψτε το χώμα

Kamia enoxlisi, tou eipe den ton ypologizei kai na paei daneikos.
Toso mpala kserei o expert ton mikron kyprios fairomenos os proponitis tou pgss.

Αναρωτιέμαι πόσα ακόμα ατοπήματα ποδοσφαιρικής λογικής μπορεί να περιμένουμε από τον προπονητή (ή δεν είναι μόνος του στις αποφάσεις ενδεκάδας ???)
Πέρα απο τον Μίκο (που έχω καλή εικόνα), ο Μιλόγιεβιτς λείπει απο τον βασικό κορμό της ομάδας, ενώ δεν αντέχω να βλέπω τον μεροκαματιάρη Παπαγεωργίου. Για τον τελευταίο υπάρχει και στατιστικό που λέει οτι είναι ο μακράν μόνος παίκτης που στοιχίζει βαθμούς στην ομάδα με τις ασχήμιες του.

Εγώ πλέον είμαι πεπεισμένος…
Δεν αντέχεται άλλο πάντως αυτή η φάση..

Χθες λοιπόν πάρα πολλοί στα σόσιαλ έβριζαν τους Πάνθηρες για το ότι μπήκαν μέσα οι μπαουκτζήδες..

Για τους Πανιώνιους που δεν μπήκαν μέσα εξαιτίας της ξεφτίλας των μέτρων στα εκδοτήρια, τσιμουδιά..
Για όλα τα άλλα πάλι τσιμουδιά ..
Βέβαια οι ίδιοι λένε βάμος Πανιωνάρα για τις 3 νίκες στο μπάσκετ …

Αυτοί είμαστε , αυτό μας αξίζει…

Λαθη κανουν ολοι οι παικτες. στο καλο σεναριο μαθαινουν απο τα λαθη τους και βελτιωνονται, στο κακο οχι.

Σε καθε περιπτωση ομως τα λαθη τα πληρωνει ο ΠΓΣΣ, οχι οι παιικτες. Αρα το μεγα ερωτημα ειναι τι κερδιζει ο ΠΓΣΣ απο αυτες τις “πληρωμες”?

Η απαντηση ειναι πολυ απλη για μενα και εξαρταται απο ενα και μονο κριτιριο: εχει μεταπωλητικη αξια ο παικτης του οποιου τις μαλακιες πληρωνουμε, ναι η ου?

Ο Παπαγεωργιου (ο οποιος δοκιμαστηκε και σεντερ μπακ στο Βολο και το εφαγε σε 10 λεπτα στα γρηγορα), ο ντομινγκεζ που εφαγε 1.5 γοαλ στα 2 με ΠΑΟΚ παιζοντας σαφως ανετοιμος απο μεγαλο τραυματισμο, κλπ κλπ, δεν εχουν μεταπωλητικη αξια, με την καμια.

Ο Μικο ενδεχομενος εχει (κατ εμενα σιγουρα). Αλλα χωρις αμφιβολια με Μικο πας απο το 0% στο Χ%, οπου Χ>0.

Ο που ο Θεος να τον βαφτισει “προποντη” μας, δηλωσε εχθες του αρεσε ο Ντομιγκες και anyway οτι δεν ειχε αλλο σεντερ μπακ να βαλεi.

Οσο για το ποιος αποφασιζει, αυτο ειναι σπεκουλα και σαφως δε μπορω να γνωριζω, αλλα εντυπωση μου ειναι πως εδω ειναι ο φαιρομενος ως προπνητης μας και οχι ο ζαμ. Εκτος εαν και η εκμπληκτικη ιδεα να παιξουμε ζωνη στα κορνερ ειναι του ζαμ, οποτε παω πασο.

Όμως για την πολιτικη μη στηριξης και φοβου να ριχνουμε μικρους δικους μας στο γκαζον, σαφως εχει ευθυνη ο ζαμ αφου δεν ειναι κατι καινουργιο.

+100000000

Καλά για τον Παπαγεωργίου δεν έχω να πω και τίποτα. Αλλά ο Ντομίνγκεζ για έναν τέτοιο αγώνα, και ας ήταν καιρό έξω ήταν λογική επιλογή. Έχεις τον Σταυρόπουλο με τον Ευαγγέλου σε κάθε ματς να ανταγωνίζονται ποιος θα κάνει τις περισσότερες μαλακίες, θα βάλει και τρίτο πιτσιρικά που μπορεί να είναι χάλια και αυτός στις προπονήσεις; Άμα στρώσει ο Ντομίνγκεζ (άκου τι λέμε πλέον) να τον δοκιμάσει δίπλα του, δεν λέω.