πραγματικά η μόνη “γκρίνια” που υπάρχει ειναι στο φορουμ, δλδ ο Βασίλης που την είδε τη γρίνια; στη Λειβαδιά; και στη τελική αν υπάρχει γκρίνια στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ τόσο πρόβλημα είναι; Και σιγά τη γκρίνια δλδ. ΜΛΚ έχει χαζέψει ο κόσμος. Δεν εξηγείτε αλλιώς ο βασίλης πέρνει χαρτζιλίκι…
Και δεν είναι μόνο ο Βασίλης που κάποιοι (κι από εδώ μέσα) είναι φίλοι και χαριεντίζονται στο Facebook..
Ποτέ μου δεν τον χώνεψα , και δεν εννοώ σαν άτομο δεν τον ξέρω , σα γραφή εννοώ.
Χίλιες φορές καλύτερος και πιο γνήσιος ο Ευάνθης Γκόγκουλης.
Γιατί τα panionianea τι κάνουν δηλαδή ? Δε διστάζουν να γράφουν ότι πολύ καλά κάνει που μας κράζει ο Ζαμ , γλείφουν ελεεινά και σιχαμένα , άσε που είναι πιο ανορθόγραφοι κι από Αλβανό του 1994 κάτοικο Βάρης και άρτι αφιχθέντα στην Αθήνα …
Νομίζω ότι ο καλύτερος και κάπως πιο αξιόπιστος ρεπόρτερ Πανιωνίου αυτή τη στιγμή είναι μάλλον ο Βασιλείου της ΝOVA.
Επίσης , το άρθρο που γράφτηκε στο contra.gr από κάποιον Νίκο Γιαννόπουλο με τίτλο : ‘‘Ο Πανιώνιος δεν έχει περάσει ακόμα τον κάβο’’ ήταν ό,τι πιο σοβαρό,ψύχραιμο και πιο κοντά σε πραγματικό ρεπορτάζ με σκοπό να φωτίσει αλήθειες και την ουσία γράφτηκε τις τελευταίες μέρες , σε αντίθεση με τα υπόλοιπα γλειψίματα , παπαριές και στρογγυλέματα που διαβάσαμε από δω κι από κει..