15η Αγωνιστική: Λεβαδειακός - Πανιώνιος

στον ύπνο μου 0-2 τελείωσε το ματς, αλλά το ένα γκολ το έβαλα εγώ με τον ώμο μου (όχι τον Όμο μου). οπότε και με 0-1 κάτι γίνεται. αλλά και το άλλο γκολ το έβαλε ο Γλυνός, οπότε και με 0-0 καλά είμαστε.
καταραμένο γήπεδο. και άλλες φορές με ομάδα πολύ καλύτερη είχαμε φύγει με κατεβασμένα…κεφάλια. δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.

Δε φοβάμαι τίποτα. Σε όσες τηλεφωνικές επικοινωνίες είχα το ΣΚ με μέλη του φόρουμ όλες οι μαύρες γάτες θα είστε σε ασφαλή απόσταση από το Μπερναμπεου του Κομπότη.

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Δύσκολα θα επαναληφθεί η περσινή κερκίδα και ο αντίστοιχος θρίαμβος αλλά μπορούμε κάλλιστα να πάρουμε ένα κλασσικό 0-1 τύπου Κερκύρας ,Τρίπολης ή λεωφλωρου.Οπως και να χει ,πιθανή νίκη μας κρατά σε απόσταση ασφαλείας από τους πίσω και σε σχετικά κοντινή απόσταση από τους μπροστά .Διπλό στο Κομποτισταν γιατί ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είσαι!

Πουτσα απ τα βλαχαδερα…

Για να καταλάβουμε από ποιους χάσαμε - Flash Interview στο τέλος του αγώνα για τον προπονητή του Λεβαδειακού.

Ρεπορτερ : Πιστεύετε ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα βάσει της απόδοσης και τις ευκαιρίες των δύο ομάδων;
Μεταφραστής : Ματς οκ φορ γιου;

Δίκαιο αποτέλεσμα - ο Λεβαδειακός ήταν ένα κλικ ανώτερος και πιο επικίνδυνος.
Ακόμα κι έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα Χ (ή αν ήμασταν και κολόφαρδοι να έχουμε κερδίσει κι όλας).
[font=&quot]Ελπίζω να υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάρουμε κάνα παίκτη σαν το Σουμπίνιο για να μην γίνω γραφικός με το όνομα του συμπατριώτη του Χατζισαφί.
Κρατάμε πως ακόμα και έτσι είμαστε πέμπτοι που είναι τεράστια επιτυχία. Αλλά η ομάδα αν δεν ενισχυθεί δημιουργικά στο κέντρο θα είναι διαφορετική (χειρότερη) από αυτή του πρώτου γύρου.

[/font]

Έκλαψα χαχαχαχ

Μέτρια έως κακή η εμφάνιση των περισσοτέρων, οι περισσότεροι παίκτες χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για κάτι παραπάνω, η μπάλα να τσουλάει μακρυά από τα πόδια μου και …εντάξει.

Ο Λεβαδειακός άξιζε την νίκη όχι γιατί ήταν καλύτερη ομάδα αλλά διότι έδειξε την απαιτούμενη υπομονή και τσαμπουκά στις κρίσιμες φάσεις.

Απορώ γιατί η ομάδα δώρισε 2 γκολ σήμερα; Στο πρώτο να διαμαρτύρονται αν ήταν ή όχι κόρνερ, καμμία σημασία δεν έχει κανείς να μαρκάρει σαν σε προπόνηση βάλανε το γκολ. Στο δεύτερο έχουν όλοι μείνει στην μεγάλη (όντως) χαμένη ευκαιρία και τους πιάνει στον ύπνο ο αντίπαλος τερματοφύλακας, μας βάλανε γκολ μετά από δύο πάσες, λάθος του Σιώπη που δεν σκέφτηκε να μεινει πιό μπροστά ώστε να βγάλει τον επιθετικό οφσάιντ και φυσικά η τύχη που αυτή την φορά νίκησε τον Κότνικ, τέτοιο γκολ-γκέλα είναι για να γελάς.

Μια ιδιαίτερη μνεία στον Ταπόκο (καλά να είναι το παλικάρι και υγιής μετά τον πρόσφατο τραυματισμό) που όμως με το που μπήκε ακούμπησε μια φορά την μπάλα και μετά δεν ξανακούστηκε.

Τελιώνοντας, την μερίδα του λέοντος δικαιούται φυσικά ο μεγάλος αυτός πάιχτης που ακούει στο όνομα Βουκελάτος. Ίσως να φταίει και το μαλλί με την περίεργη ψευδο-αφάνα, αλλά παλικάρι μου αν αυτό είναι που μπορείς να κάνεις καλύτερα να σε δώσουμε σε καμμία άλλη ομάδα και …βλέπουμε.

Φέτος λες και έχουμε κάποια συμφωνία να κάνουμε ήρωες όλες τις επαρχιακές ομάδες που λίγο ως πολύ ανήκουν στην από κάτω κατηγορία αλλά για άγνωστους λόγους αγωνίζονται στην super λίγδα. Μια ισοπαλία “έπρεπε” από αυτόν τον Λεβαδειακό να την παίρνουμε έστω και με χάλια εμφάνιση, αλλά το σημερινό ήταν πάλι για γέλια.

Περαστικά μας και για να δούμε τι θα γίνει στο κύπελλο.

ΥΓ: Επειδή δεν παρακολουθώ το εβδομαδιαίο ρεπορτάζ, τι παίζει με Σπιριντόνοβιτς, γιατί δεν ήταν καν στην αποστολή σήμερα;

:frowning:

Ναι, αλλά δεν είμασταν προβλέψιμοι

Απο την εντεκάδα που έριξε τεσσάρα εκει μεσα πέρσι, μας έμεινε ο Κόρμπος, ο Σιώπης δανεικός και ο Βλάχος που τελειώνει το συμβόλαιο του. Αν δεν βλέπουν κάποιοι οτι κάπου έχουν κάνει λάθος και μάλιστα μεγάλο, λυπάμαι πολύ. Η ομαδα ηταν το ίδιο άθλια όσο με τον Πλατανιά. Δεν κατηγορώ τους παίκτες ούτε -πολύ περισσότερο- τον προπονητή. Δεν στεναχωριέμαι τώρα. Στεναχωρήθηκα μετα το ματς της Ξάνθης, οταν ο Ζαμάνης αποφάσισε να σκοτώσει ό,τι είχε απομείνει απο το πνεύμα και το ταλέντο της ομάδας που είχαμε θαυμάσει πέρσι. Με τρεις καλές μεταγραφές μπορεί να βγούμε πάλι Ευρώπη, δεν το αποκλείω καθόλου. Ο Ζαμάνης μπορεί να αποδειχθεί πρώτος μάγκας και να φτιάξει πάλι μια καλή ομάδα σε ένα μήνα. Αλλώστε αυτός είναι που έφτιαξε και ύστερα σκότωσε την προηγούμενη. Γιατί αυτος ο Πανιώνιος δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον περσινο. Τρεις άνθρωποι έχουν μείνει να μας τον θυμίζουν: ενας ηρωικός αλλα συγκεκριμένων δυνατοτήτων αρχηγός, ο φιλότιμος και υπερεκτιμημένος (κατα τη γνώμη μου) Σιώπης και ο Βαλεντίνος. Και οι Μασούρας, Λάμπρου, Σαββίδης, που κανονικά θα έπρεπε σχεδόν πάντα να έρχονται απο τον πάγκο.

Μετα την αποπομπή Μασούντ, ο Πανιώνιος ειναι πιο βαρετός και απο την επιστροφή απο το χωριό με κάποια μακρινή θεία στριμωγμένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου αγκαλιά με τα ταπερ της. Και επειδή εχω διαρκείας και δεν έχω χάσει ματς, συμφωνα με τη λογικη Ζαμάνη έχω δικαίωμα κριτικής, οπότε μου επιτρέπετε φαντάζομαι να μην πανηγυρίζω. Δεν εχω γιουχάρει ποτέ στο γήπεδο, αλλα δεν μπορώ απο την άλλη να στηρίζω ή να το βουλώνω όταν δολοφονείται η κοινή λογική.

Ο μονος που μπορει να φτιαξει το κλιμα ειναι αυτος που το γαμησε.. να ριξει τους τονους κ τον εγωισμο να εξηγησει οτι οι δυνατοτητες της ομαδας αντεχουν αυτο το ροστερ κ οχι αυτο του σεπτεβρη κ να ζητησει τη στηριξη του κοσμου σε αυτο που χτιζουν τοσα χρονια.. οχι να το απαιτει ουτε να ειρωνευεται.. δεν ειναι καταστροφη μια ηττα στη λιβαδεια ουτε μια ακομα κακη εμφανηση.. το προβλημα ειναι οτι υπαρχει ενταση απο την αρχη της χρονιας κ μετα απο παιχνιδια που δεν το δικαιολογουσαν οπως αυτο της λαμιας κ μετα απο καταστασεις που το δικαιολογουσαν.. αλλα τωρα βρισκομαστε εδω. Οπως κ αν φτασαμε εδω πρεπει ορθολογιστικα να ενισχυθει η ομαδα οσο μπορει κ αν στο τελος ειμαστε στη θεση που ειμαστε τωρα θα ναι ενα θαυμα μαζι με αυτα που προηγηθηκαν.. περα απο προσωπικες εμμονες η ομαδα αυτη τη στιγμη ποιοτικα ειναι οχι ενα σκαλι κατω στο δημιουργικο κομματι. Αλλα οσο δυσκολο ειναι να κυνηησουμε καποιον απο πανω μας τοσο εφικτο ειναι να κανουμε ενα ωραιο σερι στα επομενα βατα παιχνιδια που ακολουθουν κ να βρουμε ηρεμια κ ψυχολογια.. για αυτο αυτος που δεν δικαιωθηκε ουτε σημερα ουτε τις προηγουμενες βδομαδες να βγει κ να ριξει τους τονους..

Εκπληκτικός Ευγε [αν δέν καταλάβουν καί τώρα φίλε = σε καμιά 10ετια πάλι και βλέπουμε]

Θα μου βάλουν φραγή στα ματς του Πανιωνίου στο τέλος. Αν δεν τα έτρωγα σε μαλακίες στοιχήματα μεσοβδόμαδα θα είχα κάνει περιουσία.

Δόξα , τιμή και μετάλλιο ανδρείας σε Κόρμπο , Μασούρα , Βλάχο γιατί μαζί με τον Γρηγορίου είναι οι μόνοι που κρατάνε την ομάδα ενωμένη και ανταγωνιστική.

Τασουλή γύρνα πίσω τώρα.

Μανώλη ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τα άλματα και να μείνεις εδώ μια ζωή. Δυστυχώς πλέον αμφιβάλλω αν αγωνιστικά είσαι για κάτι παραπάνω, κι ας ήσουν από τους καλύτερους σήμερα. Την οικονομική διαφορά μπορεί να τη βγάλεις ανοίγοντας ένα καφέ στην πλατεία , με τόση δημοφιλία θα είσαι φουλ κόσμο πάντα.

Ανανεώστε κάποιος το συμβόλαιο του Κότνικ πριν ξημερώσει , είναι κρίμα αύριο να ξυπνήσεις κανένας παρατρεχάμενος του Σαββίδη και να καταλάβει ότι πάνε να πάρουν πρωτάθλημα με κάποιον Πασχαλάκη , ενώ μπορούν να έχουν τζάμπα ένα τέρμα απίστευτων ικανοτήτων.

Μακάρι να υπήρχε ένας αναλυτικός στατιστικολόγος να μας πει πόσες πάσες έχει δώσει φέτος ο Μπανανά. Πρέπει να είμαστε η μόνη ομάδα στην υφήλιο που το σεντερ μπακ κάνει περισσότερο παιχνίδι από τους μέσους.

Σαββίδης , Λάμπρου και Ντουρμισαι παλεύουν όσο μπορούν και με ότι ξέρουν και έχουν να δώσουν.

Γεσιλ δεν ξέρω αν το έδειξε η τιβι αλλά έφυγε καρφί για τα αποδυτήρια τσαντισμένος στην αλλαγή.

Ξύλο και ξεβράκωμα σε όποιον ξαναφωνάξει “Βάλε μέσα το Βουκελάτο , να δούμε νέα παιδιά”. Ο τύπος μπήκε στο 80’ και είχε ΜΟΝΙΜΑ , Μ Ο Ν Ι Μ Α , Μ Ο Ν Ι Μ Α σηκωμένα τα χέρια απαιτώντας τη μπάλα , για να την πάρει 2 φορές , να γράψει στα αρχιδάκια του όλη την ομάδα και να κάνει τον σουπερηρωα.

Το ρόστερ είναι 6ης-8ης θεσης. Αν είχαμε τύχη και κανένα σφύριγμα ίσως βγαίναμε 4οι-5οι. Αντίθετα έχουμε απίθανη γκίνια και φουλ κόντρα διαιτησία στα “σπόρια” στα 14/15 παιχνίδια του πρώτου γύρου.

Επειδή είναι πολύ δύσκολο στη μεταγραφική του Ιανουαρίου μα βρεις πάλι λαχεία τύπου Κοτνικ-Σπιριντονοβιτς , θεωρώ ότι πολύ δύσκολα στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε στην πρώτη 5αδα, αλλά κιπ δε φειθ.

Κόσμος απρόσμενα αρκετός , χωρίς γκρίνιες , αρκετό χαβαλέ , όπως πρέπει δηλαδή.

Ένα τίμιο 1-0 με τον οφη μου αρκεί για να κάνουμε ήρεμοι γιορτές.

Δίκαιη η νίκη του Λεβαδειακού αλλά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι μπορούσαμε και έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Για πολλοστή φορά φέτος προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε κάτι που γινόταν τις δύο τελευταίες σεζόν. Κατά τη γνώμη μου το πρόβλημά μας φέτος είναι η άμυνα και σε αυτό φέρει ευθύνη ο Γρηγορίου. Στην επίθεση τα παιδιά κάνουν πραγματικά ότι μπορούν. Ο Γκιοατά είναι αδύναμος κρίκος, ο Μπανανά είναι μέτριος αλλά η άμυνα είναι υπόθεση ΟΛΗΣ της ομάδος και εκεί είναι η ευθύνη του Γρηγορίου αφού φέτος δεν καταφέρνει να στήσει την ομάδα σωστά στην άμυνα όπως το κατάφερναν ο Ουζουνίδης και ο Μιλόγεβιτς.
Από κει και πέρα τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με -6 βαθμούς σε σχέση με πέρσι αλλά είμαστε στην πολύ ικανοποιητική 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι έχουμε μία χαμηλού προϋπολογισμού ομάδα με πολλά νέα παιδιά και ότι κάνουμε μία τιτάνια προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης. Αυτό που πετύχαμε τις δύο τελευταίες σεζόν ήταν ένα εκπληκτικό κατόρθωμα και δεν πρέπει να τρελαινόμαστε απαιτώντας όλο και υψηλότερες θέσεις. Αυτό που μπορεί και πρέπει να γίνει στον δεύτερο γύρο είναι να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις αλλά μέσα στα οικονομικά πλαίσια που αντέχει η ομάδα. Κατά τη γνώμη μου χρειαζόμαστε πρωτίστως έναν στόπερ, ένα 10άρι και ένα σέντερ φορ.
Τέλος είναι σημαντικό να μην είμαστε ανθρωποφάγοι με τα νέα παιδιά! Η χρησιμοποίηση νέων παιδιών είναι μονόδρομος αλλά και παράδοση για την ομάδα γι’ αυτό επιβάλλεται να είμαστε υπομονετικοί και υποστηρικτικοί μαζί τους. Με έκπληξη βλέπω ότι κάποιοι επιτίθενται στον Βουκελάτο που κατά τη γνώμη μου είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί με πολύ καλό αριστερό πόδι. Όλα τα νέα παιδιά κάνουν λάθη και αυτό είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε αν θέλουμε να έχουμε καλή παραγωγή παικτών.
Εν κατακλείδι πιστεύω ότι ο Γρηγορίου από εδώ και πέρα θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα στη βελτίωση της άμυνας. Αν βελτιωθεί η άμυνα και βγουν κάποιες μεταγραφές τον Ιανουάριο δεν αποκλείεται να βγούμε και πάλι Ευρώπη και μάλιστα εύκολα.

Η αλήθεια με τον Βουκελάτο είναι ότι επειδή τον ακούμε πολλά χρόνια τώρα, δεν του συμπεριφερόμαστε σαν 19χρονο (το 1998 γεννήθηκε) αλλά σαν 23χρονο χαμένο ταλέντο. Ο Γλυνός πχ είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.

http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1175292/agios-vasilis-me-ta-dora

ΥΓ. Γκρίνια γκρίνια και όλο απαιτήσεις από τον κόσμο. Για να απαιτήσετε από την διοίκηση και την ομάδα θα πρέπει να είστε εκεί στις εξέδρες. Κόντρα στον Πλατανιά δεν συγκεντρώθηκαν ούτε καν τα έξοδα του αγώνα. Οπότε δεν μπορείτε να έχετε καμία μα καμία ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Όταν θα βρεθείτε δίπλα στην ομάδα και στο γήπεδο θα έχει 2000-3000 άτομα τότε ναι να γκρινιάξετε και να ζητάτε. Τώρα απλά έχετε χάσει αυτό το δικαίωμα.

Σάλτα και γαμήσου Θοδωρή Βασίλη που θα πεις σε άτομα με 20 χρόνια διαρκείας αν μπορούν να έχουν απαιτήσεις ή όχι.

Σάλτα και γαμήσου επίσης που με βάζεις εμένα υπόλογο για το αν έρθουν οι υπόλοιποι στο γήπεδο ή όχι.

Απαιτητικοί γκρινιάρηδες για εμένα είναι αυτοί που θα σου γκρινιάξουν όταν δεν δουν νίκες, μεταγραφές κτλ.
Όποιος παροτρύνει για προσοχή στην οικονομική διαχείριση και ψυχραιμία στη διαχείριση είναι υποστηρικτής.
Ας το διαχωρίσουν αυτό στο μυαλό τους.

Το εχουμε χάσει τελείως. Ολα αυτα χωρίς ουτε μια γιουχα, χωρις σφυριγματα. Εχουμε μπερδεψει τους ρολους μας, διοικηση, παικτες, δημοσιογράφοι και κόσμος.