τί ωραία Κυριακή..
το φοβερό είναι ότι στις κυριακάτικες σκατοεκπομπές, πρέπει να έπαιξε σύνολο 8 λεπτά και στις δύο μαζί.
Στο σκαι εν τω μεταξύ το κανονικό γκολ του Καριμ που ακυρώθηκε κακώς ως οφσαιντ, δεν το ειχαν ουτε στις αμφισβητούμενες
αυτος ο γκιοζένης είναι σίγουρα διαιτητής;
Αρρώστια,τρέλα ,παράνοια!!!Μεγάλο διπλό,τεράστιος κόσμος ,απίστευτη ομάδα!Από τις καλύτερες Κυριακές εδώ και χρόνια…Χθες στο πέταλο στην Λιβαδειά έκανε την εμφανιση του αυτούσιο το πανιώνιο dna,με όλα τα στραβά και όλα τα υπέροχα του…Για κατι τετοια απογεύματα είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ!!! Υ.Γ Ηταν να μην γινει η αρχη περυσι με το διπλο στην Λιβαδεια,δεν ξαναχάνουμε ποτε εκει!!! Υ.Γ2 Ο Κομποτης δεν μας εγδαρε τελικα,10 ευρώ το εισιτηριάκι παραδόξως.
H Βαθμολογία αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα έρθουν ακριβώς ίδια με πέρσι.\
Τρίτη πιο βελτιωμένη ομάδα δηλαδή πίσω από Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Μου αρέσει πάνω απ’όλα φέτος ότι μπαίνουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη, με πίεση πολύ ψηλά (κυρίως) στις αρχές των ημιχρόνων. Κάναμε κάποιες μαλακίες και χάσαμε βαθμούς με Πλατανιά και βάζελο (χώρια το κύπελλο) αλλά τους παίζουμε όλους στα ίσια και όχι παθητικά όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζω μόνο να μην χαλάσει η ομάδα τώρα στις γιορτές.
Το ρόστερ έχει την ικανότητα και την εμπειρία να παίξει για τη νίκη σχεδόν σε όλα τα ματς. Μετά είναι θέμα προπονητή και νοοτροπίας. Χθες , ακόμα και σε αυτή την τρελλή μέρα που βρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίχτες μας , αν είχαμε απένταντι μας το χ-ψ ρετάλι του ποκ δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι ίδια η απόδοση (ανεξαρτήτως αποτελέσματος).
Βέβαια για να αποκτήσεις σαν ομάδα συγκεκριμένο μεντάλιτυ (που λένε και στο χωριό του Σιώπη) χρειάζεται χρόνια σταθερότητας , διοικητικής ηρεμίας , προγραμματισμού και ένας βασικός κορμός παιχτών.
Κάποια από αυτά τα δουλεύουμε , κάποια για την ώρα είναι πολύ δύσκολα.
Στην ΕΡΤ πάντως έδειξε τις αμφισβητούμενες μέσα στις οποίες ήταν και ο γκόλ του Καρίμ που ακυρώθηκε και φάνηκε πως και οι 3 διαιτητές έκαναν αρκετά λάθη.
χαχα! κι εγω σαν τον Χρηστο. Η ομαδα απεδειξε αυτο που λενε οι περισσοτεροι εδω. Εχει παικτες και μπορει να παιξει πιο στρωτη μπαλα. Εχθες ηταν μια χαρα. Μακαρι να συνεχισει ετσι και στα εντος εδρας ματς