15η Αγωνιστική: Λεβαδειακός - Πανιώνιος

Πάμε γερά να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
18 Δεκεμβρίου 2016
17:15

Εισιτήρια θα πάρουμε;Οτι πρέπει για εκδρομούλα το ματσάκιον!Διπλό γαμώ την γκρίνια μου γαμώ!!! :sunglasses:

Παιδιά δεν ξερω αν θα παρουμε εισιτηρια αλλά σίγουρα η παρεα μου ( 15 άτομα ) έχουμε κανονισει να παμε απο το Σαββατο κιολας…οπότε οποιος έιναι να έρθει να ξερει πως θα υπαρχει παρουσια…

Όλη η παρέα σου είναι Πανιώνιοι ρε θηρίο? :sunglasses:

περνάμε στο κύπελλο στις Σέρρες, παίρνουμε και το διπλό.

λέμε τώρα…

Τρελό γλεντι λεμε…τσιπουρο , μεζε και απο νωρις στο γηπεδο…

Ενα διπλο ειναι οτι πρεπει πραγματικα. Ειμαστε για ακομα μια χρονια πολυ υψηλα στη βαθμολογία και ενω περυσι το καλοκαιρι λεγαμε να μη πεσουμε φετος υπαρχει και γκρινια ενω ειμαστε 5οι!!!

http://www.panionianea.gr/2016/12/blog-post_17.html
Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (18/12).
Οι φίλοι του Πανιωνίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας στη Λιβαδειά, καθώς η Θύρα 4 θα ανοίξει γι’ αυτούς.
Οι κυανέρυθροι φίλαθλοι θα μπορούν να μεταβούν μεμονωμένα στη Λιβαδειά και τα εισιτήρια του αγώνα θα τα προμηθευτούν από ειδικό εκδοτήριο του γηπέδου.
Σχετική ανακοίνωση θα βγάλει και η ΠΑΕ Πανιώνιος.

http://www.panioniosfc.gr/2016/12/14/τα-εισιτηρια-με-λεβαδειακο/
Μετά από απόφαση που πάρθηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο στάδιο της Λιβαδειάς, θα είναι διαθέσιμη για τους μεμονωμένους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ η Θύρα 4 του σταδίου της Λιβαδειάς.
Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να βρεθούν στην πόλη της Βοιωτίας, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του σταδίου. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, είναι να επιδείξουν στην Αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.

Κόστος ξέρει κανείς;

Το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ.

http://www.gazzetta.gr/football/article/1022052/dysareskeia-gia-gkiozeni-se-panionio
Στον Πανιώνιο δεν έκρυβαν την δυσαρέσκειά τους για τον ορισμό του Ξανθιώτη ρέφερι στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Και αυτό γιατί ο Γκιοζένης είχε αδικήσει τον Πανιώνιο την περσινή σεζόν στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Μπορείτε να θυμηθείτε εδώτο σχετικό θέμα.

Καλησπερα πανιωναρες ερχομαι απο κρητη μπορειτε να μου πειτε αν θα συγκεντρωθουμε καπου να παμε ολοι μαζι ;

http://www.panioniosfc.gr/2016/12/17/η-αποστολη-για-τη-λιβαδεια/
Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.
Αυτοί είναι οι: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Κρητικός, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης.

Μας έβαλαν δύσκολα, αλλά πιστεύω σε μας. Κάτι θα βρούμε να γκρινιάξουμε πάλι. :stuck_out_tongue:

Μετά από 15 ματς χωρίς νίκη στη Λιβαδειά, τα τελευταία 2 χρόνια ισάριθμες νίκες. Σπάει μια καταραμένη παράδοση και μένουν οι καταραμένες έδρες Άρη (1 νίκη στην ιστορία μας επί Μήτρογλου) και Πάοκ. Αλλά ο Άρης δεν μας κάνει και την τιμή να παίζει στην Α να τον τιμήσουμε!

Είχε κρύο!!! Και φταίνε η απειθαρχία και το μη όβερλαπ των μπακ με τους χαφ γι αυτό!!
Πέρα απ την πλάκα, άσχετα με το εκκωφαντικό σκορ, μετα το ματς με την Ξάνθη το σημερινό ήταν απ αυτά που λες ΔΕΝ τα χάνουμε, δεν ξέρω πως φάνηκε απ το γήπεδο αλλά απ την tv είδα μια υπέροχη ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και πως να το πάρει

Δεν έχω να γκρινιάξω,… ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ…

μπραβο στην ομαδα, ηταν μια μεγαλη νικη και χορταστικη!

Φοβερή εμφάνιση. Και 0-1 να ερχόταν είναι εμφάνιση πενταδάτη. Καμία σχέση με ότι είδαμε εις διπλούν στα Χανιά.

Τασουλής μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην ξαναβγει από ενδεκάδα. Καρίμ σκοτώνει , δεν παίζεται ο τύπος.

Άντε καλές γιορτές σε όλους και με υγεία να μπούμε το ίδιο δυνατά τη νέα χρονια.