14η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΟΦΗ

Όπως έλεγε και o Αγγελάρας,νίκη ή θάνατος.Στην καθομιλουμένη,ζωής και θανάτου.Αγγλιστή DO OR DIE… Υ.Γ Παρακαλούνται οι 853 φίλαθλοι του ιστορικού που θα παρεβρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή όπως τραμπουκίσουν την γαμιόλα ρέφερι που θα μας στείλει η ΚΕΔ.Το ίδιο ισχύει και για το αντιπαθές μπουρδέλο της Κρήτης που το “αγαπάμε” ιδιαιτέρως…

Μπραβο ‘‘ο απο πανω βραβεβεται …τουλαχιστον απο εμενα’’’

Αυτο με τους 853 ειναι εντελως γελοιο… δε ξερω αν το κανουμε για εφοριακους λογους αλλα εχουμε στο γηπεδο τουλαχιστον 2-2,5 χιλιαδες κοσμο στα περισσοτερα παιχνιδια.

τρίποντα ανάσα και συνεχίζουμε
με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το παιχνίδι αυτό θα το κερδίσουμε
όσο περισσότερο κόσμο έχουμε τόσο καλύτερα
και οι πάνθηρες ας αφήσουν τα ναζάκια

Δυστυχώς δεν έχουμε
Μετρημένα κουκιά είναι τα εισιτήρια με το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα

το λιγότερο 500 τζαμπατζήδες σε κάθε ματς. και πολύ καλά κάνουν δηλαδή με 10 γιούρα το φθηνότερο εισιτήριο στο πιο μπουρδέλο πρωτάθλημα της γης

σορρυ παιδια δεν γραφω συχνα στο φορουμ! εχω τρια διαρκειας θυρα4 και επειδη δεν περνανε απο το μηχανημα(δεν γνωριζω τον λογο, ειναι πληρωμενα κανονικα) μπαινουμε παντα με τον πατερα μου απο την πορτα εξοδου εφοσον δειξουμε στον σεκιουριτα τις καρτες μας! μας εχει πει μαλιστα οτι συμβαινει με πολλους αυτο το πραγμα φετος.. Ενταξει δεν λεω οτι εχουμε και 5000 κοσμο σε καθε αγωνα, απλα κατι εκκαθαρισεις των 678 εισιτηριων νομιζω ειναι fake!
Ημουνα Λιβαδεια φετος, πραγματικα τους οπαδους τους μετραγες και στο μεσο ορο εχουν πιο πανω απο εμας?? νομιζω υπερβολικο. στηριξη στην ομαδα μεχρι τελους!

Γερά βρε Πανιωνάρα!!! Σίγουρα θα νικήσουμε!!! Το ματς είναι δικό μας!!! Και εάν η ομάδα δεν βλέπεται έχω κάτι super πανιώνια γυαλιά που σε βοηθούν να τη βλέπεις καλύτερα! Όσο για βροχές και καταιγίδες δεν έχω ακούσει τίποτα αλλά δεν με νοιάζει γιατί αγόρασα από την μπουτίκ το πανιώνιο αδιάβροχο!!! Όλοι λοιπόν στο γήπεδο να θαυμάσουμε τον επιθετικό μας οίστρο,την ατσάλινη μας άμυνα και προπάντων να σταθούμε στο πλευρό της αγαπημένης μας διοίκησης που κάνει τα πάντα για την ομαδάρα μας!!! Με την νίκη λοιπόν (αυτό τουλάχιστον μέσα από την καρδιά μου)!!!

Δεν το κόβετε τέλος πάντων; Δεν μπορείτε να μείνετε στην ουσία και όχι στον τρόπο που εκφράζεται η άποψη;

Μήτσο έχει χαθεί το ενδιαφέρον, το γήπεδο είναι άδειο, οι πάνθηρες είναι σε περίεργη φάση ημιαπουσίας, μόνο για καμια μπύρα και κανά μπαφο και καμια συζήτηση πάει ο κόσμος. Γι αυτό και φαίνεται και στα σχόλια. Μπράβο του theio που κρατά το πάθος του αλλά οι περισσότεροι το έχουμε χάσει και δεν αλλάζει εύκολα. Τέλος πάντων, ελπίζω σε νίκη με πολλά αυτογκόλ αφού είναι ο ΟΦΗ, ελπίζω να μην παίξει ο Κολοβός καθόλου (ή να μπει αλλαγή αν πάει χάλια ο Μπούζας) και λίγο ο Ιμπαγάσα. Ελπίζω επίσης οι παίκτες να καταλάβουν την έννοια της ομάδας (ή της αλληλεγγύης για να αναφέρω και το χαρμόσυνο σημερινό που είπε και ο vln) και να καλύπτουν τα λάθη των συμπαικτών τους, να παίξουν ομαδική άμυνα τέλος πάντων και όχι σαν παρτάκηδες.

ΤΕΛΙΚΟΣ!!!

0-3 kai kalinixta sas

δείχνεις τοσο σίγουρος,όσο η κυβέρνηση που λέει ότι θα εκλεγει πρόεδρος.
3-0 και καλημέρα σας!!!

Νικη με μισο-0 να παρουμε το τριποντο πασει θυσια!!

ο καιρός έστρωσε ειδικά για το αυριανό ματσάκι
ελάτε στο γήπεδο
θα κερδίσουμε μη μασάτε

Να πουμε και ενα μπραβο και στη διοικηση που απο αυριο θα ξεκινησει παλι η μαθητικη κερκιδα.πολλοι μεσω της μαθητικης κερκιδας κολλησανε το μικροβιο της πανιωναρας! Παμε για το τριποντακι λεμε!

http://www.panionianea.gr/2014/12/blog-post_50.html

Λοιπον εγω θα κανω την κριτικη μου ,γιατι ημουν μεσα,και ηθελα να δω τι γραφουν οι δημοσιογραφοι’‘’
Παιδια η ομαδα στο 1ο ημιχρονο δεν υπηρχε πουθενα [ευτυχως ο Οφη ηταν η χειροτερη ομαδα που εχω δει στη ν,Σμυρνη]
Ομως εχουμε χασει την ταυτοτητα μας ,την ομαδικη και στρωτη ,των πρωτων αγωνιστικων ,με ασκοπη και ΑΝΕΜΕΛΗ ,θα ελεγα διαχειρηση της μπαλας’‘Επιμενω ,οτι και στο 2ο ημιχρονο ,παρα την καποια 10 λεπτη εξαρση μας …μονο κατα 3λεπτα κατι προσπαθουσαμε να κανουμε ,Ακουγαμε τον Ουζουνιδη να φωναζει στεντορια ,γιατι δεν κραταγαμε μπαλα και καναμε σεντρες απο οπου ναναι χωρις προορισμο’‘’
Με λιγα λογια ,ευτυχως που ηρθε καλο αποτελεσμα …αλλα θελουμε δουλεια ,πολυ δουλεια θα ελεγα απο παικτες που εχουν τρομερη…ΚΑΘΙΖΗΣΗ’‘Μπορει μερικοι φιλοι εδω μεσα να μην συμφωνησουν…και φυσικα να θεσουν τις αποψεις τους..ομως τωρα γραφω εγω και αναλυω με τα δικα μου κριτηρια’‘‘ο τερμας δεν κρινεται’’’ ο Αργυροπουλος μου αρεσε και αμυντικα και επιθετικα’‘Επισης και ο Οικονομου που εγω τον βριζω [απλα γιατι δεν ειχε πιεση] το ιδιο και με τον Παντιδο’‘Ομως το ξαναλεω [δεν εχουμε ποτε βοηθεια στο γκολ απο την ΑΜΥΝΑ] ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ στην αντιπαλη περιοχη αλλα και στα στημενα εναντιον μας …νομιζω οτι ειναι χεσμενοι’‘‘Αυτος που μεαπογοητευει καιρο τωρα ειναι ο Τασουλης’‘Αργος ,εκνευριστικος ,λαθος μεταβιβασεις ,καβαλημενος νομιζω απο την κληση του Ρανιερι ,με ενα ποδι ανυπαρκτο …δεν εχει τα μπασιματα των πρωτων αγωνιστικων’’‘‘Τα χαφ καλουτσικα Μητρο,Ιμπαγασα ,Σιωπης ..αλλα θα τάκουσουν αποψε’’'τρεξιμο χωρις ουσια [ευτυχως επιασε απο μακρια η πασα στον Γιαννου…λαθη μεταβιβασεων παντως '‘Τωρα για μπροστα ,ο Μπουμαλ ηταν αρκετα εκρηκτικος ,αλλα με ενα ποδι λαθος ,καπου νομιζω οτι οι σεντρες του χωρις δεξι πανε χαμενες’'Μηπως πρεπει να παιξει ποιο κεντρικα;;; Ο φουντας ,τα εχουμε πει ‘‘Ταχυτητα χωρις μεγαλη τεχνικη και αοριστα σουτ…για να περναει η ωρα…ο Γιαννου στο 2ο ηταν εξαιρετικος με εμπνευσεις και θεληση’’‘Στο 1ο παντως ηταν νυσταγμενος κι αυτος στην μετριοτητα’‘Τωρα ο Κολοβος ,φαινεται να εδωσε μια πνοη στην ομαδα ,οπου για ενα τεταρτο η ομαδα κινηθηκε υποφερτα’'Ομως μετα [ισως δεν ξερω μπαλα μεγαλου βεληνεκους ρε παιδια] εγινε ο γνωστος μας Κολοβος ''Ισως να ειχε διαταγες ,ισως …δεν ξερω να κουραστηκε;; Ξαναλεω …θελουμε δουλεια και ΕΝΙΣΧΥΣΗ …φΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘‘Γινανε 6-7 κορνερ υπερ μας χωρις να τα …παρουμε χαμπαρι’’'και που τα πηραμε;;;; τι λειπει εκει μεσα;;;μιλησα

http://gazzetta.novasports.gr/?mediafileId=467592&page=1& :cool:

Όπως και να έχει, η αλλαγή προπονητή ήταν αυτό που χρειαζόμασταν αυτή τη στιγμή.

Η διαφορά με τον Τερεζόπουλο είναι ότι τώρα - με ακριβώς την ίδια εμφάνιση - θα είχαμε ένα 0-0 ή 0-1.

Θα σταθώ σε δηλώσεις που άκουσα ότι ο Ουζουνίδης στο ημίχρονο τους είπε να ηρεμήσουν, να μην αγχώνονται και το γκολ θα έρθει.

Έτσι κι έγινε, λοιπόν, μπήκαν πιό ήρεμοι - αλλά συγχρόνως πιο αποφασιστικοί - και κέρδισαν. Νωρίτερα στο πρωτάθλημα θα συνέχιζαν το 2ο ημίχρονο ακριβώς στον ίδιο τόνο, αλλά με αυξημένο…πανικό σε άμυνα και επίθεση.

Μια παρατήρηση. Αν η τέταρτη από το τέλος ομάδα είναι τέτοιο χάλι, είμαστε υποχρεωμένοι να σωθούμε φέτος.

Κοιτώντας το υπόλοιπο του πρώτου γύρου, θέλουμε οπωσδήποτε νίκη με Ατρόμητο μέσα και να μη χάσουμε από Εργοτέλη έξω. Δύσκολα, αλλά όχι ακατόρθωτα, θα κλείσουμε έτσι το γύρο με τουλάχιστον 18 βαθμούς.

Ο Κολοβός πέρσι ήταν το βαρόμετρο της ομάδας, φέτος ήταν εξαφανισμένος. Χθες έδωσε άλλη ποιότητα και πνοή στην ομάδα. Ο Γιάννου μεγάλο ματς, τα δίνει όλα, ξέρει μπάλα, είναι λίγο βαρύς κατά τα άλλα είναι εξαιρετικός.
Ο Αργυρόπουλος έκανε καλό παιχνίδι, ο Ιμπαγάσα βοήθησε Επιτέλους μια νίκη χωρίς καρδιοχτύπια και με μηδέν παθητικό.