ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ
06 Δεκεμβρίου 2015
15:00
Aπ’ότι είδα οι Πάνθηρες ετοιμάζουν εκδρομή για πάνω,οπότε θα υπάρξουν εισιτήρια για όλους όσους μπορούν να πάνε!
Είναι πολύ χάλια ο παοκ. Μπορούμε να τους κρατήσουμε στο 0 και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
λομπα κορμπος εξω απο τη μεγαλη περιοχη στο 93
Το να κάνει γκόλ ο Κόρμπος είναι κάτι σαν εκπλήρωση εσχατολογικής προφητείας!!!Ας προσέχουμε τι ευχόμαστε γιατί το τέλος είναι κοντά!!!
![]()
Σαν την Αγία Φανουρολόμπα ας πούμε;
[video=youtube;39DqJ4FRH6k]https://www.youtube.com/watch?v=39DqJ4FRH6k[/video]
Παιχνίδι κι αυτό..Είχα σπάσει διάφορα γύρω μου.Πως χάναμε τέτοια ματς ρε πούστη μου…Με τέτοια ομάδα. Τεσπά… Ένας αιώνας πριν…
Ας φέρουμε ότι αποτέλεσμα να’ναι αρκεί να πέσουν ντόρτια στο σίχαμα του λαθρέμπορα την άλλη βδομάδα.
ναι, αλλα του φανουρη ηταν on purpose.ο κορμπος θα προσπαθησει να βγαλει μπαλια στον καριμ και θα βαλει γκολ
Τώρα είδα και τα στιγμιότυπα της νίκης τους επί της Καλλονής την περασμένη Δευτέρα.
Δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο εκτός από 2 πολλοί γρήγορους ακραίους που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα και θέλουν προσοχή.
Τα πάντα του Φανούρη ήταν on purpose
on a higher purpose για την ακρίβεια
ο μπαοκ έχει τα χάλια του
το θέμα είναι τι σφάξιμο θα γίνει εναντίον μας
μπορούμε ακόμα και νίκη εκεί μέσα
θα ήθελα ότι και να γίνει να μην υπάρχει τραυματισμός έτσι ώστε με αεκ μέσα να είμαστε υπερπλήρης ομάς
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, «ο αγώνας για την 13η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο (Κυριακή 06.12, 15:00) θα είναι διαθέσιμος για όλους του φίλους του Δικέφαλου σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Laola1.tv.».
Πιο αναλυτικά:
«Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ίγκορ Τούντορ στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv.
Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports2HD. Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανιώνιος να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας και Βουλγαρίας και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.laola1.tv/en-int/live/paok-thessaloniki-fc-panionios-fc/432661.html
Πόσο δυσκολο ειναι να το κανουμε και εμεις αυτο για τους δικους μας αγωνες αραγε?
Μπορούμε να το δούμε και εμείς του εσωτερικού (όπως και όλα του laola tv).
Κατεβάζουμε την επέκταση Hola από τον browser μας (για google chrome που έχω εγώ πάμε στο μενού πάνω δεξιά → Περισσότερα Εργαλεία-> Επεκτάσεις) όπου κάνουμε εγκατάσταση το Hola.
Στη συνέχεια ανοίγουμε το τη σελίδα του Laola tv και στο εικονιδιάκι του hola που έχει εμφανιστεί πάνω δεξιά (μια φλεγόμενη φατσούλα) επιλέγουμε ότι έχουμε συνδεθεί από Γερμανία.
Αν δεν το κάνουμε μας βγάζει μήνυμα ότι δεν έχουμε τα copyrights. Μόλις “γίνουμε” Γερμανοί δείχνει κανονικά τον αγώνα σε τέλεια ανάλυση . Οσιαστικά “κλέβουμε” τη γερμανική Nova.
Σημείωση σημαντική: Γενικά το Hola δεν είναι ότι καλύτερο για το pc μας με την έννοια πως όπως όλες αυτές οι παπαριές μας μεταφέρει κι αυτό διάφορα σκατουλάκια. όχι κάτι ιδιαίτερο πάντως , ούτε κάι επικίνδυνο.
Ξέχασα να αναφέρω ότι και νταμπα ντουμπα και νταμπα ντουμπα θα τον γαμήσουμε τον παοκ μες την τούμπα.
Το μπαοκ θα γα μησουμε γιατι εχουμε ομαδαρααα!!! Μεχρι και ο μεγαλεξανδρος, ητανε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΑΑ!!!
Εγώ ένα ξερω
το ματς είναι ντέρμπι κορυφής
με νίκη περνάμε δεύτεροι!
![]()
μακαρι να διαψευστω αλλα και το χ δυσκολο μου φαινεται
Για ένα τέταρτο μετά την ισοφάριση το διπλό φαινόταν πιο πιθανό από ποτέ, πέφταμε πρώτοι σε όλες τις διεκδικήσεις, φτάναμε στην περιοχή τους, και μετά είτε κουραστήκαμε είτε χεστήκαμε πάνω μας, τους αφήσαμε να μπουν στην περιοχή μας για 5 λεπτά σερί και μοιραία μπήκε το γκολάκι. Ο Ανσαριφάρντ δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του στο τέλος του ματς, ο Χαλκιαδάκης μπήκε και ήταν αρνητικός, Ο Μπουμάλ όταν κατάλαβε ότι ο διαιτητής ήταν ευρωπαϊκού επιπέδου και δεν έδινε φάουλ σε όλες τις βουτιές του κάτι έκανε, κρίμα που δεν πήρε δεύτερη κίτρινη από τον Τζαβέλλα. Στο τέλος και αυτός περπατούσε. Τις ευκαιρίες μας είτε τις σπαταλήσαμε είτε τις έκοψε ο Μαλεζάς. Με την άλλη κότα θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη κατανομή δυνάμεων μέσα στο παιχνίδι για να τους κερδίσουμε. Επιστρέφει ευτυχώς και ο Μπακασέτας.