13η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα και τον προπονητή.
Να συνεχίσουμε έτσι αγωνιστικά και οι στόχοι της χρονιάς θα επιτευθχούν άνετα.

Αυτο λεγεται μοιρολατρεια φιλε μου’''δηλαδη παμε για 4 νικες ακομα ετσι;αυτα σου φτανουν;;Γιατι πηγαινεις στοι γηπεδο; Ασε μωρε 4 νικες θα ερθουν…μεχρις και ο Μπεος ηρθε σημερα…Σου λεει κατι αυτο;;;;; μηπως προχωρησα πολυ;;;συγνωμη. θειο

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Το ότι η ομάδα μου προκαλεί φόβο και σεβασμό με αγωνιστικά και μόνο κριτήρια, καλύπτει επακριβώς το λόγο για τον οποίο έγινα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Για τα υπόλοιπα περί ορέξεως.

malakistike o ele…vale mesa samari k kapatai apo noris…ti malakies ine euates

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΕΧΑΣΕ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ ΜΕ ΝΤΟΥΝΗ & ΚΟΛΟΒΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ & Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ Α’ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΗ Η ΜΕΝΔΡΙΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ Β’ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΗ ΜΕΡΑ & Ο ΚΟΟΥΤΣ.

Υ.Γ.ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.

Κλασσική νίκη φανέλας!
Κόμπλεξ Πανιωνίου-φανέλα Παναθηναϊκού 1-2! έχω δει πολλα παρόμοια έργα,από το ΄80 και μετά…Βέβαια παραμένουμε ακόμα μέσα στους στόχους μας,που είναι οι ίδιοι,από την αρχή! να μην πέσουμε κατηγορία! (είμαστε ήδη 10 βαθμούς μακρυά από την ζώνη. Παρατηρώ ότι γεμίζουν φιλοδοξίες τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας!)

Η απογοήτευση μου (χρόνια,όχι σημερινή) είναι αυτή ακριβώς…Ότι δεν μαθαίνουν τους νέους (σε ηλικία) παίκτες μας,να παίζουν μπάλα κοιτάζοντας τους αντιπάλους στα μάτια και αγνοώντας το όνομα της αντίπαλης ομάδας.Αντίθετα,φαίνεται πως τους μαθαίνουν να κοιτούν τις φανέλες των αντιπάλων και ν ακούν ΚΑΛΑ τόνομα του αντιπάλου των! Βέβαια στην Ελλάδα δεν υπάρχει η ποδοσφαιρική παιδεία που έχουν οι σύλλογοι στην Αγγλία,Γερμανία,Ιταλία και λοιπών βορειοδυτικών χωρών! όποτε συμβιβάζομαι με ότι βλέπω λόγω της αγάπης μου προς τον Σύλλογο!

Υ.Γ. Γι αυτούς που θα σκεφτούν έτσι,δεν ανήκω στους γκρινιάριδες Πανιώνιους,αλλά σε μια πολλή μικρή μερίδα Πανιώνιων οπαδών,τους απαιτητικούς αλλά ρεαλιστές ταυτόχρονα! δηλαδή δεν περιμένω τον Πανιώνιο να γίνει Μπαρτσελόνα,αλλά νομίζω ότι το να γίνει Μάριμπορ (και να κερδίζει αυτόν τον παο),δεν είναι ουτοπιστικό!

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ

ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΑΡΤΟΙ

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ…

σωστος ο γεοπανθηρας!

Εχουμε ξεχασει τι παιχτες εχουμε. Προφανως αυτος ο Παο δεν τρομαζει αλλα δεν παυει να εχει καλους παιχτες και εμπειρους. ο Βυντρα που γελαμε εχει παραπανω συμμετοχες σε επαγγελματικη κατηγορια απο ντουνη,κολοβο,κουρο,σπυροπουλο,γιαννακοπουλο,αυλωνιτη ΜΑΖΙ!!!

η ομαδα ειναι μια χαρα.
στο πρωτο γκολ φταιει καθαρα ο βλαμμενος ο κουλουχερης που του δινει χωρο και τον αφηνει να φτασει στην περιοχη και να σουταρει.
στο δευτερο τελειως λαθος το τοιχος. εβγαζε ματι οτι θα σουταρε ο βυντρα.
τουλαχιστον το παλεψαμε και καταφεραμε και τους χεσαμε λιγο.

συνεχιζουμε…

να πω και’γω με τη σειρα μου λιγα πραγματα για το παιχνιδι.ενα παιχνιδι που το θεωρουσα κομβικο για τη συνεχεια, οχι τοσο απο βαθμολογικης αποψης(εχουμε ακομα 17 αγωνιστικες) αλλα για να δειξεις μεχρι που μπορεις να φτασεις, δεδομενου οτι ο δευτερος γυρος θα ειναι δυσκολος(ποκ εκτος, θεσσαλονικη εκτος, το 1/3 δηλαδη).πρωτα απ’ολα ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ νικη του παο με καλη διαιτησια.οι δικοι μας παρουσιαζουν μια σταθερα πτωτικη πορεια σε δυο επιπεδα.σ’αυτο της διαθεσης-ορεξης και σ’αυτο της αποδοσης(προφανως συσχετιζονται).το πρωτο ειχε αρχικα φανει στο περιστερι και στη συνεχεια στην τριπολη.δεν ξερω τι φταιει γι’αυτο.πιθανον να το αντιλαμβανομαι εγω ετσι και στην πραγματικοτητα να μην ειναι τιποτε αλλο παρα η συνεπεια της κουρασης.σε μικροτερο βαθμο και η αποδοση εχει πεσει.η αποτελεσματικοτητα δηλαδη των οποιων ενεργειων.και παλι ισως αυτη(η προσφατη) να ειναι η πραγματικη εικονα και απλα να ειχαμε ενθουσιαστει υπερβολικα λογω της ποιοτητας των πρωτων αντιπαλων(αρης, οφη, βεροια).σημερα η ομαδα ηταν μετρια προς καλη.τα γκολ ηταν γελοια.ο κουλουχερης αντι να κανει φαουλ του δινει απιστευτο χωρο(μεχρι την πλατεια θα εφτανε ο πετροπουλος αν δεν τελειωνε το γηπεδο), ενω ο γιαννακοπουλος και η αμυνα τρομπαρουν στο δευτερο γκολ.εδω ισως χωραει η μονη κριτικη σημερα στον προπονητη της ομαδας.οτι δοκιμαζει εν μεσω κανονικης ροης πρωταθληματος τερματοφυλακες.κατα τα αλλα καλα την εστησε την ομαδα αφηνοντας εξω το αρχιδι το σαμαρη και βαζοντας δυο αμυντικογενεις παικτες να πλαισιωσουν το φανουρη στο κεντρο(ροβας κακος σημερα) ενω επιτελους ειδαμε κολοβο-ντουνη.τελος παλι δεν ειχαμε διαρκεια, αλλα σκαμπανεβασματα.ας ελπισουμε οτι δε θα κλεισει ο γυρος με 0/4.αυτα, σορρυ αν κουρασα

Είμαι ικανοποιημένος απο την ομάδα και την προσπάθειά της.
Το πρώτο γκολ μόνο ο σατανάς μπορεί να το έβαλε, αφού ο Πετρόπουλος το δεξί το έχει αντί πατερίτσας και σωστά ο Κουλουχέρης με τις δύο ενέσεις αμύνεται και για την πάσα και για το αριστερό του πόδι.
Για το 2ο γκολ στεναχωριέμαι γιατί είναι μια μη αντίδραση του υποτονικού σήμαερα Ρόβα που δεν αφήνει το τείχος όταν παίζεται το φάουλ με πάσα, παιδικό λάθος.
Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν εμφανές ένα μπέρδεμα ψυχολογίας, είχαμε καλά διαστήματα και καλές φάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα καλό ημίχρονο.
Γνώμη μου είναι οτι ο Ελέ χρησιμοποίησε αυτούς που έπρεπε και μπορούσαν να παίξουν σε αυτό το ματς.
Οσον αφορά τις αναστάσεις και τα λοιπά, έχω τη γνώμη οτι οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί που έχουν και τις περιόδους τους. Καμμία σχέση ο βάζελος πριν 3 εβδομάδες με το σημερινό.

Kαμια γκρινια, συνεχιζουμε μπροστα…μονο μια πικρια γιατι αυτο το ματσακι μαλλον το χασαμε εμεις παρα το κερδισε ο σιχαμενος

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΓΚΟΛ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ,ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ
ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΟΝΑΔΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΒ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΗ ΜΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΛΕΣ
ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΠΙΑΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ , ΤΟ ΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΘΔΑΜΕ ΟΛΟΙ
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ) ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΔ/ΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΦΗΝΩ ΔΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ 90+ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 1-2
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ,ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ 4ΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ,ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ (ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ) ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΓΑΙ ΑΚΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΥΓ ΓΑΙ ΟΣΟΥΣ ΙΣΩΣ ΚΡΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ Ν "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ " ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΠΡΩΗΝ " ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΕΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Για μένα ένα πράγμα έλειπε από την ομάδα ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, το ΠΑΘΟΣ. Για κάποιο λόγο ο ΠΑΟ μπήκε με τέτοιο τρόπο που τους πήρε τον αέρα.

Δεν μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν έπαιξε ο ένας ή ο άλλος γιατί με ακυρώνει η ίδια η πορεία αυτής της ομάδας αν αρχίσω να λέω τέτοια. Για παράδειγμα όλοι λέμε για το τέρμα αλλά ο Περιστερίδης έφαγε ένα αστείο γκολ με τον Φωστήρα αρκετά έξω από τη μικρή παριοχή γιατί είχε λάθος τοποθέτηση. Ο Κουλοχέρης, που όλοι τον περιμέναμε να γυρίσει γιατί είχε κάνει καλό δίδυμο με τον Λαμπρόπουλο, έπρεπε να κάνει φαουλ στον Πετροπουλο πολυ ψηλα από την ώρα που πήρε την μπάλα στο κέντρο αντί να κάνει βήματα προς τα πίσω. Ο Ρόβας που είναι φέτος το πιο σταθερό, σε απόδοση, χαφ έκανε πολύ άσχημη εμφάνιση και δεν στέκομαι μόνο στο φαουλ που δεν μάρκαρε αυτον που έκανε το σουτ. Αφήστε που η αντεπίθεση αυτή άρχισε από τρελό λάθος του Κολοβού έξω από την περιοχή του ΠΑΟ που έκανε παραπανίσιες ντρίπλες. Αν αρχίσουμε να λέμε τι έπρεπε να γίνει ή τι θα μπορούσε να γίνει χάνουμε τη μπάλα.

Στο Β’ είδαμε άλλη προσπάθεια από την ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες, έπεφτε πρώτη στην μπάλα και γενικότερα προσπάθησε πολύ περισσότερο. Μας άφησε και χώρο ο ΠΑΟ, που ήταν φυσικό.

Προσωπικά περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο. Δυστυχώς δεν βγήκε.

Πάμε παρακάτω ελπίζοντας να μαζέψουμε κι άλλους βαθμούς. Αυτή η ομάδα πάντως δεν είναι ηττοπαθείς. Παλεύει μέχρι το 90 είτε χάνει είτε κερδίζει, κι αυτό μου αρέσει Ο Ελέ προσπαθεί να τους κρατήσει προγειωμένους γι΄αυτό επιμένει στο ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η παραμονή. Όσο πιο γρήγορα το πετύχουμε αυτό τόσο πιο απελευθερωμένοι θα είναι στη συνέχεια, κι όπου φτάσουμε. Είναι δεδομένο ότι όσο πιο ψηλά τερματίσεις τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα οικονομικά οφέλη. Άρα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος ή κάποιοι στην ομάδα που δεν θα επιθυμούσαν τη συμμετοχή μας στα playoff.

Επειδη αναφερεστε πολλοι στον Γιαννακοπουλο, δεν ξερω αν υπαρχει καποιος ορος στον δανεισμο απο την Ουντινεζε που να μας υποχρεωνει να χρησιμοποιησουμε τον παικτη minimum για καποιους αγωνες.
Εχθες παντως, παρολο που για μενα φερει ευθηνη και για τα δυο γκολ, παρολο που πηγε να κανει την υψιστη μαλακια στη φαση που εδωσε λαθος πασα με τα χερια, θα πρεπει να του αναγνωρισουμε τη διπλη δυσκολη αποκρουση που εκανε στο 2-0 , με την οποια μας κρατησε μεσα στο παιχνιδι.

Κι οι δυο τερματοφύλακές μας είναι μικροί κι άπειροι. Όπως και πολλοί από τους υπόλοιπους παίκτες μας που βρίσκονται στην ίδια ηλικία είναι δεδομένο ότι θα κάνουν λάθη και θα έχουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Αυτό μόνο με ένα τρόπο μειώνεται: με το να συνεχίσουν να παίρνουν παιχνίδια. Oσοι έχουν ταλέντο κι όρεξη για δουλειά θα βελτιωνονται κι άλλοι που δεν έχουν ταλέντο ή δεν έχουν όρεξη για δουλειά θα τους φαει η μαρμάγκα. Απλά μου φαίνονται τα πράγματα.

Και γενικά, δεν μπορούμε από τη μια να καμαρώνουμε που έχουμε τη νεανικότερη άμυνα στην Ευρώπη, τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας ομάδας της Superleague, και να μην αναγνωρίζουμε και τις συνέπειες που συνεπάγονται τα παραπάνω.

Δεν αναφέρομαι στο post σου Paul.

03/12/2012, 04:07 | Αποστολή

Άνθρωπος της Γκλάντμπαχ συνοδευόμενος από Έλληνα ατζέντη, βρέθηκε σήμερα στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό.

Η γερμανική ομάδα, έστειλε άνθρωπο της να παρακολουθήσει το σημερινό ματς και συνοδευόταν από Έλληνα μάνατζερ. Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για το ποιος συγκεκριμένα ήταν ο στόχος, αλλά υπάρχουν ποδοσφαιριστές, νεαρής ηλικίας και στους δύο αντιπάλους που σίγουρα θα έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον. Μια πιθανή περίπτωση δεν αποκλείεται να είναι ο Καρνέζης, ενώ και ο Χάρης Μαυρίας το τελευταίο διάστημα, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών γερμανικών ομάδων. Ωστόσο και στον Πανιώνιο, υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για κάποιο δυνατό κλαμπ του εξωτερικού.

http://www.sport-fm.gr/article/597456

Μάλλον κάποιοι έχουν πολύ μεγάλες προσδοκίες
και κάποιοι άλλοι δυσανασχετούν αρκετά γρήγορα.

Οι στόχοι της ομάδας
-από τις ίδιες τις δηλώσεις του προπονητή εδώ και πολύ καιρό-
είναι η βιωσιμότητά της και -κατά την δική μου άποψη- η δημιουργία ενός mini φυτωρίου
και η ανάδειξη κάποιων ταλαντούχων μικρών ηλικιακά ποδοσφαιριστών.

Χτες δεν νομίζω ότι ξεφύγαμε καθόλου από τους στόχους μας.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν όντως πολύ κακοί αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε ρυθμούς
και οι πιτσιρικάδες μας πίεσαν και έπαιξαν σαφώς πολύ καλύτερη μπάλα.

Το καλοκαίρι που οι μηδενικές μεταγραφές μας προσγείωσαν
κανείς δεν φανταζόταν την σημερινή μας θέση στην κατάταξη της βαθμολογίας.

Και ούτε γίναμε Μπαρτσελόνα σε ένα εξάμηνο.

Το χτίσιμο της ομάδας θέλει το χρόνο του
και η ίδια η ομάδα το χειροκρότημά μας…

Οι σιχαμένοι σιχαμένοι θα είναι πάντα.

Εμείς ας κοιτάξουμε να γίνουμε καλύτεροι από το ποδοσφαιρικό παρελθόν μας των τελευταίων χρόνων και τα άλλα σιγά-σιγά έρχονται…

Οσον αφορά τους τερματοφύλακες να υπενθυμίσω οτι προπονητής μας αυτή την περίοδο κι ελπίζω για πολύ ακόμη (αυτή είναι η επιθυμία μου) είναι παλιός και έμπειρος τερματοφύλακας. Αρα είναι η μοναδική τουλάχιστον θέση που δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ, όσον αφορά την επιλογή του ποιος και πότε παίζει. Επίσης η κλήση σε προπονήσεις της εθνικής είναι τιμή, αλλά η τιμή τιμή δεν έχει. Οταν ο εθνικός προπονητής στην θητεία του, έχει καλέσει πάνω απο 15 τερματοφύλακες, η κλήση κάτι σημαίνει αλλά μπορεί και τίποτα. Μην πέφτουμε και στη λούμπα του “επαρχιωτισμού” που λένε.
Στο χτεσινό παιχνίδι το μόνο λάθος του Γιαννακόπουλου ήταν η λάθος πάσα με τα χέρια, έτσι το είδα εγώ.

Οι μικροί παίχτες κερδίζουν εμπειρία παόρνοντας παιχνίδια. Εμείς θα κερδίσουμε, ως κλασσικοί Έλληνες φίλαθλοι, ποτέ την αρετή της υπομονής; Κι εμένα δε μου αρέσει που χάσαμε χτες, αλλά έγινε. Βλέπω, ομως, ότι γίνεται μια προσπάθεια. Η προσπάθεια έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα: Θέλει χρόνο και τα αποστελέσματά της φαίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν γίνεται από εκεί που η ομάδα ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης να θεωρούμε ότι θα βγούμε τσάμπιονς ληγκ και όταν στραβώνουν τα πράγματα ως προς αυτή την προοπτική να χάνουμε την υπομονή μας και να γκρινιάζουμε ή να κλαιγόμαστε (δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά από εδώ μέσα, όσο για το όσα ακούω από κάποιους στο γήπεδο). Μέσα στο χρόνο θα αποκομίσει αυτή η πολύ καλή και διψασμένη ομάδα την απαραίτητη εμπειρία για να κερδίζει πραγματικά κάθε αντίπαλο. Κι εγώ θέλω η ομάδα μου να νικάει πάντα, αλλά μέχρι να είναι σε θέση πραγματικά να το κάνει αυτό θα μου αρκεί να βλέπω να προσπαθεί και να παλεύει για αυτό μέχρι το 90+. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και να είστε σίγουροι, επειδή είναι μπάλα και όχι πυρηνική φυσική, ότι θα έρθει εκείνη η στιγμή. Επειδή υπάρχει επιμονή και υπομονή. Αυτό χρειάζεται και από εμάς.

EDIT: Συμφωνώ με Κώστα για το τέρμα.