13η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Πάμε για μια μεγαλειώδη εμφάνιση και ό,τι βγει! Και με ένα sold out ακόμα ελπίζω! Και να ξορκίσουμε το δαίμονα!

Αν τις προηγούμενες χρονιές μας στήνανε και είχανε καλύτερη ομάδα… (λέμε τώρα)

φέτος θα πρέπει να στήσουν και τον … καιρό για να μας πάρουν έστω Χ..

ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙ!!

Είμαι σίγουρος ότι ο Ελέ θα τους προετοιμάσει για αυτό το παιχνίδι με την προοπτική αν στραβώσει διαιτητικά, είτε καταφανώς, είτε με το μπαμπάκι, να μην παρασυρθούν από εκνευρισμό και να συνεχίσουν με καθαρό μυαλό να παίζουν τη μπάλα που ξέρουν!

Το φοβαμαι το ματς.
Καιγονται αυτοι μετα τα χθεσινα, ντερμπι, κοσμος, νεοι εμεις, φοβαμαι το αγχος και μην παει το ματς οπως με τον ΠΑΟΚ.

Για μια φορά στη ζωή μας, για μια γαμημένη φορά, πάμε χωρίς φόβο! Κι εμείς και οι παίχτες! Έχουμε καλύτερη ομάδα από αυτούς φέτος και δε βλέπω το λόγο γιατί να μην μπουν με αυτή τη νοοτροπία τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και να τους γαμήσουμε! Αφού, ειδικά φέτος, μπορούμε! Και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα τους ντοπάρει ψυχολογικά ο Ελέ! Αν όχι τώρα, πότε;

Λοιπον δευτερα πρωι κανω προβλεψη ,ως αλλη Κασσανδρα ,ελπιζοντας να διαψευσθω πανυγηρικα.Διαιτητης την Κυριακη θα ειναι ο Κακος η ο Σπαθας και οι δυο πολυ εμπειροι στο να κανουν χειρουργεια με κομψο τροπο και φυσικα παντα υπερ του ΠΟΚ ολα αυτα.Επισης παραθετω ενα στατιστικο το οποιο ειναι ενδεικτικο στην παγια νοοτροπια του Βαζελου που τωρα τελευταια ειχε αλλαξει με τα γνωστα αποτελεσματα.Ο τρισκαταρατος λοιπον στα τελευταια 3 ματς σε Ελλαδα και Ευρωπη με κοουτς τον Ροτσα εχουν παρει 4 πεναλτι!!!Μιλαμε για 4 πεναλτι σε 3 παχνιδια,πραγμα που σημαινει πως προφανως εχει πεσει οδηγια σε επιθετικους και μεσοεπιθετικους να επιδιωκουν πεναλτι σε καθε φαση,αλλο αν πολλες φορες φετος δεν τους τα εχουν δωσει.Θελει πολυ προσοχη στις επαφες εντος περιοχης και αυτο θα πρεπει να το εχουν στον νου τους οι παικτες μας για να μην βρεθουν προ δυσαρεστων εκπληξεων…Επισης επειδη το χειρουργιο στην Κρητη ειναι πολυ νοπο θα πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14 γιατι ειναι πολυ κριμα για την ομαδα να χασει παικτες με αποβολες και ασκοπες καρτες που θα κοστισουν στην συνεχεια.Θα παιξουμε την μπαλα μας και οπου βγει αλλα προσοχη στα κορακια που θα μαζευτουν την Κυριακη στην Νεα Σμυρνη…

πολυ απλα.πρεπει να παιξουμε τοσο καλα ωστε να μην μπορει ουτε η χειροτερη διαιτησια να μας αγγιξει.αν δεν το κανουμε τοτε καλως να χασουμε.ξερουμε σε ποιο πρωταθλημα παιζουμε, σε ποια χωρα ζουμε και με ποιους εχουμε να κανουμε.

μαμησι και ξυλο… τιποτα αλλο δεν εχω να πω

Ειτε με κοντρα ειτε χωρις κοντρα διατησια πρεπει να τους γαμησουμε!!!
Αυτο το ματς ΠΡΕΠΕΙ να το παρουμε για πολλους λογους και πανω απο ολα ψυχολογικους και ηθικους. Καταρχας ριχνεις τον 6ο της βαθμολογιας ακομα πιο κατω.
Ας το δουν και ετσι δεν με νοιαζει!!! Απλα γαμηστε τους!!!

Ηταν ειναι και θα ειναι βρωμιαρηδες οι τρισκαταρατοι,στηριζουν ολκληρη την υπαρξη τους στην βρωμια χρονια τωρα.Το μονο που πρεπει να κανουμε εμεις ειναι “απολυμανση”…Εγω δεν ζηταω πολλα απο την ομαδα ουτε της βαζω “πρεπει” απλα το μονο που θελω ειναι να παιξουμε οπως με τα Παοκια και ας γινει οτι θελει.Αν πιασει η ομαδα την αποδοση του ματς με τον Παοκ το ματς ειναι καλως τα παιδια …3-0!!Ετσι απλα ομορφα και Πανιωνια.Θα συμφωνησω σε ενα πραγμα με τα προηγουμενα ποστ απλα “ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ”!!!

ΓΚΟΛ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΙΔΑ

Ελπίζω να μην έρθει ΚΑΝΕΝΑΣ καναπές στο γήπεδο και κανένας φίλος μας γαύρος…

Ελπίζω 2500 εισιτήρια μάξιμουμ και αναλογικά στον καθένα μας το πρόστιμο

σολντ αουτ και αρχιδιές με την Ξάνθη αν έχετε άντερα Πανιωνάρες

Χαίρεται

Mε καναδυό ,με καναδυό χιλιάρικα…
ΣΜΥΡΝΗ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!!!

Επειδή εγώ αναφέρθηκα στο sold out, Χρήστο ίσως, χωρίς να φταις, παρεξήγησες αυτό που ήθελα να πω. Και εξηγούμαι: Θυμάστε όλοι ότι από εκείνο το καταραμένο sold out και μετά άρχισε η κάτω βόλτα για την ομάδα μας. Αυτό εννοούσα μιλώντας για εξορκισμό του δαίμονα. Επειδή θεωρώ δεδομένο ότι θα έχουμε πολύ κόσμο, γι’ αυτό αναφέρθηκα σε sold out (μακάρι να έχουμε sold out, αφού σίγουρα θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο σε αυτό το παιχνίδι), να καταφέρουμε να μην συνδυαστεί με μια ακόμα ήττα σε μεγάλο ματς με πολύ κόσμο.
ΥΓ Ξέρω παρόλα αυτά ότι δεν πήγαινε σε μένα αυτό που είπες :slight_smile:

Προφανώς και δεν θα γίνει σολντ αουτ
οπότε και δεν θα χρειαστεί η ομάς να αντιμετωπίσει τα δαιμόνια της
Απλά ένα παιχνιδάκι είναι με το βάζελο
Εχουμε τα ποδοσφαιρικά αρχίδια να το πάρουμε το ματσάκι.

Αλεξ, μόλις διάβασα και τα προηγούμενα posts στο νήμα..
Προφανώς δεν έκανα καμιά μομφή για κάποιο σχόλιο εδω μέσα :slight_smile:
Απλά αναμένονται πολλοί “δημόσιοι κατήγοροι”, “ξερόλες”, “ειδικοί προγνωστικών κ στοιχημάτων” να κάνουν την εμφάνιση τους σ αυτό το ματς
και φυσικά δεν εννοώ τον κόσμο που θα επιλέξει αυτό το παιχνίδι αντί κάποιου άλλου για οικονομικούς λ.χ λόγους

Επίσης :
ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΩΡΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΕΑ κτλ κτλ κτλ

ξανα χαίρεται

Ρε το ξέρω, εξ ού και το ΥΓ :slight_smile:
Δώσε!!! Ρε παιδιά, πραγματικά μια φορά θέλω να τους πατήσουμε αγωνιστικά και να κερδίσουμε. Γιατί τους έχουμε πατήσει κι άλλες φορές κα ιδεν κερδίσαμε! Και μια φορά τους κερδίσαμε χωρίς να τους πατήσουμε. ΘΕΛΩ!!!

Πάμε για την νίκη για να δούμε και τον Αλαφούζο να κλαίει και λιγάκι…!

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ!!! Μια ωρα νωριτερα θα ειμαι μέσα και θα φωνάζω!!

κλάψτε, κλάψτε κλάψτε!!!

Αχ Παναθηναϊκούλα! :slight_smile:

L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.

…μας ριξατε στη β εθνικηηηηηηη, γιατι εισαστε οι πρωτοι, ρουφιανοι στην ευρωπη πουτανας γιοι παναθηναικοιιιιι…

μια κουβεντα για τον κοσμο…ισως ενα απο τα πολλα ιδιαιτερα αυτης της ομαδας ειναι οτι τις πιο ομορφες στιγμες της τις ζησαν λιγοι κ καλοι..καποιος θα πει πως οποτε ειχαμε κοσμο η ομαδα ηταν κατωτερη των προσδοκιων, μια αλλη ερμηνεια ειναι πως δε τους το χρωσταγε κι ολας στους πανηγυρτζιδες.. εγω θελω οι λιγοι κ καλοι να γινουν πολλοι χωρις να αλλαξει η νοοτροπια τους..αλλιως ας μεινουμε λιγοι

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ…