Πραγματικα δεν ειδα κατι τετοιο.
Εχω την εντυπωση οτι ο βαζελος εκανε πιο σημαντικες ευκαιριες απο μας, το γκολ το βαλαμε απο λαθος παιδικης χαρας (ωραιο το τελειωμα του Ντουρμι παντως)
Αλλωστε κι η κατοχη δειχνει οτι τους περιμεναμε.
Εκτος απο τη κεφαλια του Μολινς αν δεν κανω λαθος μετα το γκολ ποια ηταν η αλλη σημαντικη ευκαιρια;
Ουτε καν απειληθηκαμε απο τον παο σε ολο το ματς.
Ειχε στησει εξαιρετικα την ομαδα ο Γκρεγκορι και του ανηκει δικαιωματικα το διπλο.
Μπανανα-Γκιοατα ηταν τρομεροι χωρις λαθη και ενα κεντρο που μασαγε σιδερα.
Γιατι προσπαθουμε να μειωσουμε τη νικη απεναντι σε εναν αντιπαλο που οσο χαλια και να ειναι παραμενει panathinakos δεν το καταλαβαινω.
Δεν περασε γαυρος-αεκ και πολλοι αλλοι αλλα το εκανε ο Γκρεκορι.
Οσο για το ματς με παοκ παλι εβγαλε λαγους απο το καπελο ο Γκρεκορι με τις κινησεις του και με ολη τη διαχειριση του ματς.
Να πουμε και τπτ για τον κομπλεξικο το Σιδηροπουλο; Ή μονο τη καμπουρα μας κοιταμε σε εκεινο το ματς;
Ποσο πιο καλα να εστηνε την ομαδα με τον παοκ ποσο;
Να παμε στον παναιγιαλειο;
Εκανε αυτο που φωναζουν ολοι οι προπονητες στην εξεδρα βαλε μικρους και βαλε μικρους. Το κανε; Τον ξεφτιλισαν;
Κανεις δεν ανταποκριθηκε στις προσδοκιες και δεν αρπαξε την ευκαιρια. Απο καποιον κοκορη το φαγαμε…
Συμφωνώ απόλυτα. Χθες εμείς κάναμε παιχνίδι , εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα και αν έσπαγε το 0-0 που φαινόταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα , θα έσπαγε υπέρ μας , όπως και έγινε.
Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο εντός με την κούλα, που ήταν καλύτερη επέβαλλε το παιχνίδι της , μας ανάγκασε να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού και στις λεπτομέρειες πήρε το 0-1 , επίσης σε ένα ματς που πήγαινε για 0-0.
Με τον παοκ επιστρέψαμε σε νοοτροπία προηγούμενων χρόνων και ήταν κάτι που με τρόμαξε. Το είπα κιόλας την ώρα του παιχνιδιού στον grissino , ότι ελπίζω να είναι μια εξαίρεση λόγω των ειδικών συνθηκών και των απουσιών. Και απ’ότι φάνηκε χθες μάλλον θα αποτελέσει εξαίρεση.
edit: Συμφωνώ απόλυτα και με pantherwnio από πάνω.
Προσυπογράφω.
Το μόνο συμπέρασμα απο τα δύο τελευταία ματς είναι οτι Γεσίλ και Ντούρμι τρολάρουν τον Παρασπορο κι εμένα, σκοράροντας εναλλάξ. 3-2 το σκορ υπέρ μου πάντως. Κάποιος εντελώς παράλογος θα έλεγε οτι το πρόβλημα της ομάδας είναι οτι είχε να κατέβει δύο μήνες με τα δύο της φορ απολύτως υγιή. Και πως η θέση του φορ παραμένει η πιο σημαντική στο ποδόσφαιρο. Ή οτι πλέον η ομάδα δίνει 5-10 μέτρα παραπάνω στον αντίπαλο, κρύβοντας έτσι την αδυναμία το Σιώπη με τη μπάλα στα πόδια (που χθες ήταν φανταστικός) και μετατρέποντας τις γκέλες των στόπερ απο κακουργήματα σε πταίσματα (με εξαίρεση την αυτοκρατορική του Γκιοατά με τον ΠΑΟΚ). Αλλα φαντάζομαι πως η τιμωρία του πιο ποιοτικού σου παίκτη μοιάζει πιο λογική εξήγηση. Οπως και οτι τα ματς τα κερδίζουν οι πρόεδροι και όχι οι παίκτες ή ο προπονητής. Ετσι δεν πάει;
Οι διευθυντές ποδοσφαιρικού τμήματος θες να πεις.
![]()
Όσον αφορά το ματς στο Αίγιο δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα.
Αν όντως θες να βάλεις μικρούς για να τους ψήσεις και όχι μπακαλίστικα για να πεις απλά ότι το κανες , τους βάζεις λίγους λίγους έναν έναν ή το πολύ δύο δύο , επιλεκτικά , στοχευμένα και με μέθοδο.Δεν τους πετάς μέσα όλους μαζί καμικάζι ξαφνικά 6-7 στη βασική εντεκάδα..Ούτε σε φιλικό ματς προετοιμασίας δε γίνεται αυτό…
Εκτός κι αν θες να τους εκθέσεις,να τους ψιλοκάψεις και να τους βγάλεις άχρηστους…
Οπότε για το ματς με τον Παναιγιάλειο πιστεύω ότι εν πολλοίς συνέβη το αντίθετο από αυτό που λες..Δεν τον ξεφτίλισαν εκείνοι τον προπονητή..Πιο πολύ αυτός τους ξεφτίλισε…
Επαιξε 45 λέπτα ο Γλυνός στην Ξάνθη και δεν ακούμπησε το τόπι. Οπως ακριβώς και στο Αίγιο δηλαδή. Ο Πινιώτης έχει παίξει φέτος στον Πανιώνιο περισσότερα λεπτά απ’ όσα αγωνίστηκε πέρσι στην Καλλιθέα. Στη γαμημένη την Καλλιθέα δεν μπορούσε να παίξει το παιδί. Ο Σπυρόπουλος ήταν χθες στην αποστολή αντί του Κάργα, αρα ο προπονητής τον υπολογίζει για τρίτο στόπερ αυτή τη στιγμή -μια χαρά δηλαδή. Και ο Βουκελάτος, οχι, οχι, δεν θέλω να μιλήσω ποτέ ξανά για τον Βουκελάτο. Ο Γρηγορίου έχει αναδείξει τον Ντουρμισάι, τον πρώτο φορ που έβγαλαν οι ακαδημίες του Πανιωνίου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Φτάνει και περισσεύει αυτο. Υπάρχει λόγος που ο Ντούρμι ήταν βασικό φορ στη Λαμία που ανέβηκε περίπατο και ο Πινιώτης ηταν ο Ταπόκο της Καλλιθέας που έπεσε απο το Μάρτη. Λέγεται ταλέντο. Δεν το έχουν όλοι, δεν το κολλάς με εμβόλιο, τι να κάνουμε, ετσι είναι η ζωή.
Τον αδικείς νομίζω τον Πηνιώτη λίγο..
Εμένα με τον ΠΑΟΚ μου άρεσε πάρα πολύ.Μπήκε όταν το ματς έκαιγε και έδειξε μεγάλη ψυχή , μέχρι και ηγετικά χαρακτηριστικά..Σήκωνε τα χέρια του κι έλεγε στους υπόλοιπους να βγουν μπροστά κλπ.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι από την ήττα στο Αίγιο αυτοί που απαξιώθηκαν περισσότερο ήταν οι παίχτες και όχι ο Γρηγορίου…
Βρε καλος ήταν, συμφωνώ. Άλλο αυτο κι άλλο να έχουμε παράπονο απο τον προπονητή όταν δεν τους βάζει, απο τη στιγμή που αυτος τους βλέπει στις προπονήσεις κι εμείς δεν έχουμε ιδεα για το αν έχουν ταλέντο ή οχι.
Για Πηνιώτη κι εγώ έχω θετική άποψη. Δεν είναι κάτι εξαιρετικό αλλά στα δικά μου μάτια είναι στην ιεραρχία των αμυντικών χαφ θα έπρεπε να είναι ο πρώτος μετά από Κόρμπο-Σιωπη-Σαββίδη.
Ο Βουκελάτος καλό θα ήταν κάποια στιγμή να πάρει 3-4 90λεπτα απλά και μόνο για να φανεί ότι δεν κάνει το παλικάρι να σταματήσουν να μας πρήζουν και τα @@.
Γλυνός πολύ νωρίς ακόμα για να κριθεί, όπως και ο Οικονομίδης ο οποίος είναι ο μόνος για τον οποίο έχω κάποιες ελπίδες αν τον αφήσουν να παίξει εκεί που ξέρει καλά και γουστάρει και δεν τον βαπτίσουν εξτρέμ γιατί απλά αυτό τους λείπει.
Σταυρόπουλος πιστεύω υπολογίζεται αλλά να κάνεις ροτεισον στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο δε συνηθίζεται ποτέ και πουθενά. Καλώς ή κακώς για να μπει να παίξει πρέπει να εμφανιστεί η ανάγκη (πχ καρτες βασικων) , και τότε αν δείξει πράγματα ίσως να μην ξαναβγεί από την ενδεκάδα.
Ρε συ άλλο λέω..
Εννοώ απλά ότι είναι λάθος να βάζεις ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ τους πιτσιρικάδες πρωτοεμφανιζόμενούς σου..Είναι ρίσκο.
Όυτε στο οικογενειακό δίτερμα δεν το κάνεις αυτό , ακόμα κι εκεί παίζουν ανακατεμένοι με τους πιο έμπειρους..
Δεν έχω κάποιο παράπονο από τον Γρηγορίου.Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο και για αυτόν εξ’αρχής με -6 βασικότατους παίχτες σε σχέση με πέρσι..Ίσα ίσα που τα 'χει καταφέρει μια χαρά , μπορούμε να πούμε ότι έχει καταφέρει ενα μικρό θαύμα μέχρι στιγμής…
Πιο πολύ στο Γρηγορίου με ενοχλούν κάτι ψιλολαϊκίστικες,παλαιοκομματικές προκατ δηλώσεις του στυλ ''ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες επεζήτησαν τη νίκη…" μετά το ματς στο Περιστέρι (που από ενα σημείο -αρκετά νωρίς- και μετά δεν ξεμυτίσαμε και παίξαμε ξεκάθαρα για την ισοπαλία) ή ακόμα και μετά το χθεσινό διπλό στη Λεωφόρο ‘‘ήταν μία εμφατική νίκη’’ (λες και κέρδισες 0-3) .., αλλά αυτά είναι ψιλολεπτομέρειες και ίσως και θέμα προσωπικού γούστου..
Μια χαρά την έχει πάει την ομάδα αγωνιστικά.Δεν μπορώ βέβαια να είμαι μέσα στα αποδυτήρια και δεν ξέρω εκεί πώς κινείται…
Ποιος ειναι ο λογος να βαλεις βασικούς παικτες σε ενα ματς που έχεις ηδη προκριθει και εχεις ενα παρα πολυ δυσκολο ματς τη Κυριακη με βαζελο.
Δλδ το θεμα μας ηταν να περασουμε πρωτοι για το πρεστιζ και τη κληρωση για εναν γύρο?
Γιατι μη μου πειτε οτι δεν θα τυχεις με ομαδα απο ποκ ή παοκ μετα τους 8.
Και γω στεναχωρηθηκα που δεν κερδισαμε και γω θελω να κερδιζει η ομαδα ακομα και στο οικογενειακο διτερμα με την κ20 αλλα οταν δεν μπορουν τα παιδια να ανταποκριθουνε δεν φταιει κανεις.
Υ.Γ.: Τωρα νομιζω καταλαβαμε γιατι ο Βουκελατος δεν παιζει και ουτε επαιζε με Μαρινιο και Μιλο..
3-6 υπέρ μου θες να πεις. Δεν θα μετράμε μόνο τους αγώνες που θες εσύ.
Εγώ ξέρω ότι μέσα στο 2017 έχουμε κερδίσει όλο το ΠΟΚ στην έδρα του. Ειδικά λεωφόρο και καραισκάκη που μονίμως τη τρώγαμε είναι τεράστιες επιτυχίες.
Οι απαιτήσεις μας απο την ομάδα έχουν ανέβει και αυτό θέλουμε δεν θέλουμε το πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό ο Ζαμάνης και ο Δάρρας. Αυτοί πήρανε μια ομάδα διαλυμένη με χρέη και με σωστές επιλογές κάναμε τις πορείες που κάναμε. Έδιωξε ο Ζαμάνης τον Ουζουνίδη (και καλά έκανε εννοείται) και ενώ όλοι οι εξυπνάκηδες λέγανε ότι δεν θα τραβήξει η ομάδα, έκανε μια απο τις καλύτερες πορείες της ιστοριάς της. Και όλα αυτά με πιτσιρικάδες Έλληνες παίχτες. Μαλλον μερικοί δεν έχουν συνηδητοποιήσει με ποιούς παίχτες κάνουμε αυτά που κάνουμε τα τελευταία 3 χρόνια. Με τον Κόρμπο και τον Οικονόμου που γέλαγε ο κόσμος μαζί τους, με το Βλάχο και το Σαββίδη τα αποτυχημένα ταλέντα, το Τασουλή και το Μασούρα απο το Φωστήρα και τώρα με το Ντουρμισάι!! Προφανώς και είχαμε και ποιοτικούς παίχτες (κυρίως δανεικούς απο κωλόγαυρο) αλλά αυτό δεν μειώνει τη φιλοσοφία της ομάδας που είναι κάτι που οι περισσότεροι ήθελαν.
Και προφανώς και δικαιώνεται ο Ζαμάνης γιατί πέταξε έξω απο την ομάδα 2 απο τους καλύτερους παίχτες και φέραμε χ με το μπαοκ απο γκολ στο 93 και κάναμε διπλό στη λεωφόρο. Όχι γιατί αυτός έπαιξε μπάλα, αλλά γιατί κρατήθηκε η ομάδα ενωμένη και έβγαλε αντίδραση όταν κάποιο με το που έγιναν αυτά που έγιναν άρχισαν να σκέφτονται τη παραμονή!
Ο Οικονόμου είναι αγνώριστος φέτος μετά απο το τραυματισμό του και ίσως και με το ξενέρωμα της μη μεταγγραφής του. Έκανε μεγάλη αλητεία στη Ξάνθη, μας χαλάει το μ.ο. ηλικίας, έκανε τσαλιμάκια για να φύγει, κατέθεσε προσφυγή…ε στο καλό να πάει!
Ο Μασούντ είναι ότι ποιοτικότερο έχουμε σαν ποδοσφαιριστής. Προφανώς όμως θέλει και 3 ψυχολόγους μαζί του. Το πρόσιμο φέτος είναι αρνητικό. Δημιουργεί μεγάλη ένταση σε όλη την ομάδα, εκνευρισμό στη κερκίδα και ρισκάρεις να παίζεις και με 10 επειδή έχει τα ψυχολογικά του. Αν κάνει πιο πολύ κακό παρά καλό ας μας χαιρετήσει και αυτός και να πάρουμε κάποιον άλλο (έτσι κι αλλιώς Σαββίδης είναι μια χαρά και ακολουθεί και Οικονομίδης απο πίσω). Η απουσία του πάντως πιστεύω θα φανεί με τις μικρότερες ομάδες και όχι με τις μεγάλες. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι κάναμε διπλά στο γαύρο και στο βάζελο μετά απο 30 και 16 χρόνια χωρίς να παίζει ο Μασούντ.
Εϊμαστε στη 5αδα και με το πρόγραμμα που έχουμε μπορούμε να καθιερωθούμε σε αυτήν , τουλάχιστον ως τα μέσα του επόμενου γύρου. Ο βάζελος έχει πολλά προβλήματα και μας λύνει τα χέρια γιατί δύσκολα μπορούμε να κοντράρουμε τον ατρόμητο φέτος.
Μπορεί να είναι και οι δύο αντιαισθητικοί και να μανατζάρουν
με λίγο πιο “νυχτερινό” τρόπο από τα γούστα μου, όμως τηρουμένων
των αναλογιών, το έργο τους είναι 100% επιτυχές.
Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Εν πολλοίς, συμφωνώ απόλυτα με thanosv.
Ό,τι γκρίνια και εξυπνάδα εδώ και στα αθλητικά sites την ακούω βερεσέ.
Είναι και κάτι που δεν το κατανοώ από τα καλά χρόνια του Τσακ ακόμα.
Ανεβαίνεις στο καλάμι και μεσουρανείς και γουστάρεις και όταν έρθει η ώρα να κατέβεις,
για οποιονδήποτε λόγο, βρίζεις αυτόν που σε ανέβασε there in the first place…
Όσο για Οικονόμου, πρίγκηπες και βατράχια…εντάξει μην τρελαθούμε κι’ όλας.
Πέρασαν πρίγκηπες με τη σέσουλα. Από το Μίλινκο, το Μπρέσκα και το Ντάριο,
μέχρι και τους φευ! Ρεκόμπα-Λόλο. Εντάξει, ακόμα εδώ είσαι. 127 χρόνια μετά…
Αυτό ισχύει για όλους όμως, οπαδούς, παίκτες, προπονητές και παράγοντες. Το καλάμι δεν είναι προνόμιο κανενός.
127 χρονια κ εχουμε κ καμενα αμαξια κ αχιλλεα επαιξες στο στοιχημα διπλο και τους διαλογους σουφλερη και και και.. το οτι ο ζαμανης ο δαρας ο σκουρας κ δε ξερω γω ποιος αλλος έχουν προσφέρει παρα πολλά, το οτι ειναι απόλυτα πετυχημένοι δεν σημαίνει πως όποιος διαφωνεί με κάτι είναι αχάριστος κ τα ξεχνάει όλα όσα εχουν κανει, ουτε ότι θα τα βλέπουμε όλα ρόδινα… ο οικονόμου επαιξε κ τα 90 λεπτά στο πανιωνιος παοκ.. το θυμαστε το πανιωνιος παοκ το 0-0… είχε παίξει κ ο μπακασέτας τότε. αυτός που πήγε μετα στα κότερα. ο αλλος στα 30 φευγα θα χάσει το μουντιάλ γιατι μας τίμησε εμας κ το συμβόλαιο του κ εμείς του δίνουμε υποχρεωτική άδεια γιατι είμαστε μαγκες… μια χαρα μας γαμησε λοιπόν ο μπακασέτας κ καλά μας τα έλεγε και φέτος.. καλά έκανε κ ο λαμπροπουλος με τον ντούνη κ τον ανέστη κ μας γραψαν στα παπάρια τους κ αυτοί.. καλά έκανε κ ο μανιατης και ο αραβίδης κ ο ουζουνίδης και ποσοι αλλοι, γιατι αν όλοι αυτοι οι τσογλανοι που δεν μας σεβαστηκαν ουτε εμας ουτε τα 127 μας σεβόντουσαν θα χαν το ρίσκο να ρθει μια μέρα ένας μάγκας να τους δωσει μια αρχιδάτη αδεια.. και να χει κ απο κοντά κάμποσα γίδια να γουστάρουνε που είναι μαγκας… καλή χρυσή η διοίκηση αλλα στο χειρισμό του συγκεκριμένου είναι 500% λάθος… ακόμα κ αν νοιωθουν δικαιωμένοι με την απόφαση τους ακόμα κ αν έχουν δίκιο απόλυτο ο τρόπος είναι απαράδεκτος πως να το κάνουμε..
Τώρα να σου πώ ότι στ αρχίδια μας και ο Μπακασέτας και ο Ουζουνίδης και ο Αραβίδης και ο Ντούνης και όλοι τους??? Δεν καταλαβαίνω που θές να καταλήξεις αλήθεια. Όλοι αυτοί που αναφέρες πήραν πολύ περισσότερα απ όσα προσέφεραν. Οι πιο πολλοί ήταν στην αφάνεια πριν απο εμάς και χτίσανε όνομα σε μας. Υπάρχουν επίσης πάρα πολλοί ακόμα που φύγανε σαν κύριοι και έρχονται και παρακολουθούν την ομάδα. Για να υπήρξε αυτή η τιμωρία στους 2 θα υπήρχαν και άλλοι λόγοι που ίσως δεν ξέρουμε. Προτιμώ πάντως να έχω μάγκα παράγοντα παρά ποδοσφαιριστή που αύριο έτσι κι αλλιώς θα φύγει. Χαίρομαι που δεν κάνανε τη κότα με το Μπακασέτα που πήγε στη πουστιά στο κότερο την ώρα που παίζαμε ακόμα αγώνες. Χαίρομαι που ρίξανε άκυρο στον Ουζουνίδη που πήγε και αυτός στη πουστιά να κάνει το άλμα του μια εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Στο διάολο κι ας βγαίναμε 10οι. Τουλάχιστον δείχνουμε ότι έχουμε αρχίδια και δεν έχουμε κανένα πρόσωπο ανάγκη. Έτσι κι αλλιώς περαστικοί είναι όλοι. Κι άμα δεν κάνει ο Ζαμάνης και ο Δάρας στο καλό και αυτοί.
Συγγνώμη αλλά θα συμφωνήσω με το τραμπούκο διευθυντή ποδοσφαιριστή τμήματος που έχουμε και θα πω ότι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Γενικά έχουμε υπάρξει σαν κόσμος αχάριστοι με πολλούς. Όπως και πολλοί έχουν υπάρξει αχάριστοι μαζί μας. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Μπακασέτας ναι , τα έδωσε όλα όσο έπαιζε με εμάς , είχε την ευκαιρία όταν τον πλησίασαν από την κότα , να πάει στο Ζαμάνη να του πει , “Ξέρεις κάτι μάστορα , δε γίνεται να παίζω άλλο για ψίχουλα , θέλω να πάω εκεί , βρείτε τα σε μια λογική τιμή να φύγω”.
Αυτός προτίμησε να τα γράψει όλα στα αρχιδάκια του και να κάνει κάτι παράνομο και ανήθικο.
Ούτε σεβασμό αξίζει , ούτε τίποτα. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω και το λόγο που τον βρίζουμε ακόμα. Ένα σκουπίδι ακόμα στα 127 χρόνια.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Ουζουνίδη.
Όλα καλά κι όλα χρυσά όσο ήταν στην ομάδα αλλά στο τέλος ξηγήθηκε πούστικα.*
Μπορεί εγώ να είμαι σωστός απέναντι στη δουλειά μου, στον εργοδότη μου 30 χρόνια. Αν στα 30 και 1 μέρα πάω και κλέψω απ’το ταμείο, κλέφτης είμαι κι ας ήμουν ηθικός και σωστός 30 χρόνια.
Αν είμαι πιστός και ειλικρινής απέναντι στη γυναίκα μου 30 χρόνια και στα 30 και 1 μέρα την απατήσω , ψεύτης και άπιστος θα είμαι κι ας ήμουν “κύριος” 30 χρόνια.
Για Ανέστηδες,Ντούνηδες κλπ , νομίζω ότι τότε επικρατούσε το “παίξτε χωρίς λεφτά κι αν βρείτε ομάδα φύγετε” , οπότε δεν ξέρω γιατί να ασχοληθείς μαζί τους. Επιλογή τους ήταν , ότι θέλουν κάνουν , στα παπάρια μας.
Το ότι η πλειοψηφία έκανε τα στραβά μάτια σε ιστορίες όπως ο εμπρησμός στον Πάντιτς ή το 1 ημίχρονο/2 τελικό , με ξενερώνει κι εμένα. Όπως και ότι η πλειοψηφία το καλοκαίρι έλεγε “δεν μπλέκουμε την πολιτική με το ποδόσφαιρο , έχουν συμβόλαιο και πρέπει να παίξουν” ή “σας γαμάει ο ζαμάνης” , επίσης με ξενερώνει αφάνταστα.
Ο Πανιώνιος είναι πάνω απ’όλα , αλλά τον Πανιώνιο στο πέρασμα του χρόνου τον συνθέτουν πρόσωπα. Όταν άνθρωποι κοσμήματα όπως ο Μασουντ (και πολλοί άλλοι παλιότερα) φεύγουν ξενερωμένοι (στην καλύτερη) , τότε “χαλάει” η συνταγή.
*Θεωρούμε ότι Μπακασέτας/Ουζουνίδης πήγαν μυστικά και πούστικα σε κότερο/λιμάνι αντίστοιχα, γιατί έτσι μας λένε οι διοικούντες. Και οι 2 έχουν υποστηρίξει ότι ήταν ενήμερη η διοίκηση.