12η αγωνιστική Σάββατο 3/1/2026 - 19:00 Πανιώνιος - ΑΕΚ

Πρώτο παιχνίδι τη νέα χρονιά μετά τον θρίαμβο του Ζηρινείου, υποδεχόμαστε την ΑΕΚ για την έναρξη το δεύτερου γύρου. Πάμε γερά Πανιωνάρα!

4 «Μου αρέσει»

Ο Πανιώνιος για μένα ήταν σήμερα μέτριος προς καλός . Η κουλα πρέπει να έκανε το παιχνίδι της ζωής της ! Τις είχα δει και με άλλον αντίπαλο , νομίζω το Μαρκόπουλο, και καμία σχέση … Πάραυτα χάσανε καθαρά και δίκαια !!!
Μπράβο τους που ξεκωλώθηκαν μαζί μας για να πονάει πιο πολύ όταν η Σμύρνη «νικάει»….
Για το γυναικείο βόλεϊ ισχύει πλέον το παλιό σύνθημα «θα χάνετε πριν έρθετε πλατεία…..» . Αράζεις στη κερκίδα ή και στο καναπέ του σπιτιού σου και πλέον ξερεις πως ότι και να γίνει στο τέλος θα κερδίσει η Πανιωναρα !!!
Μπράβο στην ομάδα που απέδειξε για πολλοστή φορά φέτος ότι είναι ομαδάρα !!!
Μπράβο και στον κόσμο μας για την εκπληκτική ατμόσφαιρα!Θύμισε ένδοξες εποχες
Πολύ κρίμα σε μένα που δεν κατάφερα να πάω γήπεδο ….

ΥΓ Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι το τελευταίο θα το έγραφα για γυναικείο βόλεϊ… Ειλικρινά όμως στεναχωριέμαι αν χάσω κάποιο παιχνίδι εντός ή έστω από τη τηλεόραση …

1 «Μου αρέσει»

Σπουδαία νίκη, φανταστική ατμόσφαιρα.

Μεγάλο φάουλ και παραφωνία όμως το σεξιστικό πανί που ανέβηκε για λίγο στο τέλος. Ιδίως σε γυναικείο αγώνα πρόκειται για κακογουστιά και αυτογκόλ στην διαφορετικότητά μας. Ας βάλουμε κάποια φίλτρα γιατί είναι ευκαιρία να συμπεριλάβουμε πολύ περισσότερο κόσμο, κοριτσάκια, οικογένειες κτλ στο πολύ όμορφο οικοδόμημα του βόλεϊ. Με την καλύτερη διάθεση γιατί μπορούμε πάντα να γίνουμε καλύτεροι ως σύλλογος πρωτοπόρος στον γυναικείο αθλητισμό.

8 «Μου αρέσει»

Εμετικό το πανί και γενικά πολύ σεξιστικό το κοινό μας για το άθλημα. Μπορούμε και καλύτερα ρε ‘σείς.

6 «Μου αρέσει»

Απαράδεκτοι όσοι σήκωσαν το πανί, θα περίμενα από κάποιους μεγαλύτερους να τους βάλουν χέρι. Αλλά σαν τους άλλους είμαστε απλά λέμε μεταξύ μας ότι διαφέρουμε. Εδώ υπάρχει σύνθημα που μιλά για κούνιες… Ίσως θα ήταν καλό η ίδια η ομάδα να το καταδικάσει σαν συμπεριφορά και δημοσίως μάλιστα

6 «Μου αρέσει»

Νομίζω καλύτερα να συζητηθεί εσωτερικά κάτι τέτοιο - και να είναι αρχή κάτι όμορφου

3 «Μου αρέσει»

Αν βρεθεί άνθρωπος στην οικογένεια του Πανιωνίου ο οποίος θα καταφέρει να πείσει οπαδούς για κάτι τέτοιο, λέω μετά να τον στείλουμε να διαπραγματευτεί με τον Τραμπ την απελευθέρωση του Μαδούρο.

2 «Μου αρέσει»

κοίτα για το θέμα των συνθημάτων πολλοί θα πουν “είσαι υπερβολικός” κτλ. Για το πανί νομίζω και ελπίζω είναι τόσο κοινή λογική και τόσο άκυρο/άκομψο το περιεχόμενό του που έστω στο πλαίσιο του γυναικείου αθλητισμού θα συμφωνούσε η πλειοψηφία - αν μη τι άλλο μια σκέψη για τις αθλήτριές μας και πως μπορεί να ένιωσαν αν το είδαν (που ελπίζω μόνο η Καρέλια το πήρε χαμπάρι που αν διακρίνω ζήτησε να κατέβει)

3 «Μου αρέσει»

Μόλις γύρισα από Λονδίνο. Το έχασα το ματς γαμωτο. Είδα στο YouTube από κινητό από το τέλος του τρίτου σετ και μετά. Όντως η ομάδα πλέον νικάει και στις μέτριες μέρες της. Τι έλεγε το πανό; Δεν διέκρινα κάτι.

Αυτό με το πανό δεν το είδα και εγώ, αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν κάτι εμετικό. Δυστυχώς και το οπαδικό είναι μια μικρογραφία όλου του βόθρου που ζούμε στην κοινωνία. Εκεί θα έπρεπε να υπάρχει μια παρέμβαση από γηραιότερους (?), πραγματικά δεν ξέρω τη λύση… και το σύνθημα με τις κούνιες που αναφέρει και πιο πάνω ο xlapatsas… και αυτό άθλιο και εκτός τόπου και χρόνου. Δυστυχώς είναι “συνήθειες” βαθιά ριζωμένες και φοβάμαι ότι και οι πιο ψύχραιμες φωνές είναι η μειοψηφία. Πάντως πριν να μιλήσουμε για διαφορετικότητα οπαδική, ας κοιταχτούμε με αυτοκριτική στον καθρέφτη και τα ξαναλέμε.

Στα πιο του αγώνα, και χωρίς να είμαι γνώστης, δεν καταλαβαίνω την επιμονή σε ένα συγκεκριμένο σχήμα και την απουσία της Λαμπρούση και της Αλεξάκου που έχουν αποδείξει ότι και την εμπειρία και την ικανότητα έχουν να παίρνουν κρίσιμους πόντους όταν η ομάδα έχει κολλήσει. Καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό?

1 «Μου αρέσει»

Δεν θέλω να το αναπαράγω εδώ.

3 «Μου αρέσει»

Καλημέρα και καλη χρονια σε όλους.

Θα συνεχίσω κ γω τον προβληματισμό στην ερώτηση του έβαλε ο Blue_Red

Βόλλευ δεν ξέρω μάλλον ούτε τα βασικά του αθλήματος , αλλά και χθες η Λαμπρούση στα 2 λεπτά που έπαιξε καθάρισε το 4ο σετ και όσο έχω παρακολουθήσει στο ελάχιστο που αγωνίζεται είναι καθοριστική.

Υποτίθεται ότι ήταν και απ τα μπουμ του καλοκαιριού

Δεν έχει να κάνει με “γκρίνια” αλλά ως εύλογη νομίζω απορία μαζί με τις άλλες κοπέλες Νομικού κυρίως αλλα και Αλεξάκου

3 «Μου αρέσει»

Μπραβο στα κοριτσα, επιδειξη ανωτεροτητας απεναντι στο περα κλουμπ. Και με σχετικα σβηστες μηχανες αποσο ειδα.

Παμε και στο περιβοητο πανι, που σηκώνεται στο 53ο λεπτο του βιντεο του αγωνα και απεικονιζει μια «γενετησια πραξη».

Θα συμφωνησω οτι ειναι καταπτυστο, αστοχο και γτπ και δη σε ενα αγωνα γυναικειων ομαδων.

Αλλα δεν περιμενω κατι καλυτερο στο οπαδικο κωλοχανειο του σημερα, ανευ μπεσας, με τα συνθηματα για νεκρους, τα …ΑΙ και τα μαχαιρωματα.

Δεν θα τη βγαλω για να μετρησω ποιος ειναι πιο σαπιος.

Αυτοι με τις ειρωνιες για τον ρηγμενο σπληνα του Θαναση και το ´κοκκινο στη φανελιτσα μας´ ή εμεις με την τωρινη μαλακια που σηκωσαμε.

Δεν υπαρχει σωτηρια δυστυχως. Μονο προς το χειροτερο πανε τα πραματα

3 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

Εν τω μεταξύ το κρίμα είναι ότι η συμπεριφορά του κόσμου (και των οργανωμένων) συνολικά είναι άψογη. Τα κορίτσια της ΑΕΚ πήγαιναν για σερβίς κυριολεκτικά μια ανάσα από το πέταλο χωρίς δίχτυ, χωρίς πλεξιγκλάς, χωρίς τίποτα, και κανείς και τίποτα δεν τις ενοχλούσε. Ούτε κιχ. Αντίστοιχα σε άλλα γήπεδα (στον Άρη, στο γάβρο κλπ.) σε αρκετά ματς την ώρα του σερβίς υπάρχουν φτυσιές, μπινελίκια, επικίνδυνες επιστροφές της μπάλας από την κερκίδα με δύναμη επίτηδες, ροχάλες, χειρονομίες, βρισιές κλπ.

Και χαλάμε όλη τη λαμπρή εικόνα με ανώριμες βλακειούλες. Και δίνουμε δικαίωμα να μας επικρίνουν όλοι αυτοί που είναι τρισχειρότεροι και βάλε. Άλλωστε υπάρχουν χίλιοι άπειροι τρόποι να πικάρεις τους ΑΕΚτζήδες χωρίς να βρίζεις μάνες ή να εκσπερματώνεις δημόσια. Πανιώνιοι είμαστε και έχουμε ένα επίπεδο και μία ευρηματικότητα υποτίθεται. Δεν είμαστε ούτε γάβροι ούτε ΠΑΟΚτζήδες.

2 «Μου αρέσει»

Διάβασα σε διάφορα αεκτζίδικα σάιτ ότι δείξαμε το επίπεδό μας για άλλη μια φορά και το κόμπλεξ μας και τέτοιες μαλακίες. Πέραν του ότι επρόκειτο περί ενός πραγματικά χυδαίου πανώ, συμβαίνει αυτό που λες, μας εγκαλούν οι κάφροι. Συμφωνώ σε όλα όσα λες, στο μόνο που θα διαφοροποιηθώ είναι στο ότι δεν θεωρώ ότι ήταν απλώς μια ανώριμη βλακειούλα. Ήταν απαράδεκτο και πολύ θα ήθελα να δω σχετική ανακοίνωση από τους Πάνθηρες, που έχουν δείξει ότι παραδέχονται τα λάθη τους. Δεν ξέρω αν χρειάζεται από τη διοίκηση ανάλογη ανακοίνωση, ας το σταθμίσουν εκείνοι, μια και δεν πήρε μεγάλη έκταση το θέμα λογικά, οπότε αν βγάλουν εκείνοι θα σηκωθεί το θέμα πολύ ξανά και δεν χρειάζεται. Ευτυχώς που δεν το έδειχνε η τηλεόραση να λέμε!

2 «Μου αρέσει»

Η Νομικού μία από τις 2 κεντρικές στην κουρφαία επτάδα της 12ης αγωνιστικής με 10 πόντους (4/7 επιθέσεις, 1 άσσος, 5 μπλοκ).

1 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»