Να υποθέσω ότι ο Θείο δουλεύει υπερωρίες όλη την εβδομάδα; ![]()
Δώσε παιχταρά μου! ![]()
L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.
Εγγύηση για ροκ παιχνίδι σε όποιο ματς (μας) παίζει!
Νικηφόρα πέρασαν από την Τρίπολη οι Νέοι του Πανιωνίου, καθώς επικράτησαν 3-2 του Αστέρα αν και βρέθηκαν να χάνουν.
Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν ο Ντινιωτάκης, με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 12’ και ο Αρώνης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 15’
Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σημείωσε τρία τέρματα. Στο 29’ ο Μπεγλεκτσής με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-1, τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2. Στο 38’ ο Ζυγογιάννης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στο σκορ 2-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας προσπάθησε να ισοφαρίσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ ο Πανιώνιος ήταν αυτός που στο 62’ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, αλλά ο Γεωργακόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Μπεγλεκτσή.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Ζαχαρία Καραντωνάκη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Λυμπέρης, Μυρσινιάς (65’ Σπ. Νικολίτσας), Γκίτζιας, Παπαδημητρίου, Αρώνης, Ντινιωτάκης, Παναγάκης, Αναστασόπουλος (46’ Τσόφλιος), Γκαιδατζής, Κατσαρός (46’ Αδάμος)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πασάι, Πολίμος, Κωτσαλάς, Ζυγογιάννης, Ρουσσάκης, Γκίνη, Ρολάς, Γκέζο (74’ Λουκάι), Μπεγλεκτσής (84’ Πρέντι), Σπανός (88’ Κόντι), Μπότης
Η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ολοκληρώθηκε το Σάββατο με προπόνηση που έγινε στη Νέα Σμύρνη.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Ανέστης, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης, Κολοβός, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης, Μπούζας.
http://www.stopstream.tv/48/56/485619.html
http://www.frombar.tv/v-4/8/56/v-485619.html
http://www.thefirstrow.eu/watch/155388/1/watch-asteras-tripolis-vs-panionios-athens.html
http://greekchannelslive2.blogspot.nl/2010/07/sport-ch4.html
ουτε ενα σχολιο??καλο ειναι μαλλον αυτο, τα πιο πολλα μελη του φορουμ θα ταν τριπολη
.. Ηττα απο τις ‘‘καλες’’.. τι θελω να πω αν συγκρινουμε το σημερινο παιχνιδι κ αυτο της νεας σμυρνης με τον παοκ με αυτα της λιβαδιας κ της χαλκηδονας θα δουμε ένα κοινό τους 0 βαθμους κ αρκετες διαφορες.. σημερα οπως κ με τον παοκ επι ενα ημιχρονο προσπαθουσαμε να γυρισουμε το ματς απεναντι σε μια πολυ καλη ομαδα (ενα τουλαχιστον κλικ πανω απο χαλκηδονα) κ σχεδον τα καταφεραμε..
η αγωνιστικη εικονα στο 2ο δειχνει σε πιο γκρουπ ομαδων μπορουμε να ανηκουμε.. στη πραξη μενει να το επιβεβαιωσουμε.. εχουμε μπροστα μας 3 παιχνιδια που αν παρουμε 6 βαθμους κ ‘‘μαθηματικα’’ τελειωνουμε με τον 1ο στοχο της χρονια απο τα μεσα της σεζον.. τι σημαινει αυτο?χωρις κανενα αγχος παμε στο 2ο γυρο να κανουμε ξεκινημα αναλογο του πρωτου κ τοτε το ‘‘ζω για να σε δω οπως σε φανταζομαι’’ μπορει πρωτη φορα να ναι κοντα..
σαν συνολικη κριτικη η ομαδα πρεπει να μπαινει πιο σοβαρα στα παιχνιδια γκολ στα 45’’ ή στο 3ο λεπτο δεν πρεπει να ξαναδουμε.. απο την αλλη στο ιδιο γηπεδο η χαλκηδονα εφαγε 3 κ εμεις που μπηκαμε με γκολ στο 1’ παραλιγο να φυγουμε με βαθμο..αρα κραταμε τη σωστη νοοτροπια που δειχνει η ομαδα.. ατομικα δε μου αρεσε ο τερμας, πολυ ασταθης θα μπορουσε να εχει κοστισει κ αλλα γκολ, ο οκογιε που σημερα εκανε το χειροτερο του παιχνιδι κ ο σαμαρης που νοιωθω οτι πρεπει να δωσει τη θεση του στο ροκα ή στον μενδρινο οταν με το καλο γυρισει..στα + η επιστροφη κουλοχερη που θα δωσει στην ομαδα μια λυση πισω.. μου αρεσε ο φανουρης μου αρεσε ο κολοβος μου αρεσει η μαχητικοτητα του αραβιδη.. περιμενω να δω καποια στιγμη ενα σχημα με καμπανταη κορυφη, αραβιδη (ή ντουνη) κ κολοβο να τον πλαισιωνουν, κ ροβα ροκα φανουρη στο κεντρο.. πιστευω κατι τετοιο θα δουμε στο επομενο παιχνιδι με τον σιχαμενο στη νεα σμυρνη κ να μας ξαναδωσει την 3η θεση!!
Παιξαμε ισως με την καλυτερη ομαδα στο πρωταθλημα με φοβερα ποιοτικους παικτες. Κριμα που παλι χαναμε απο το 1ο λεπτο. Μας γαμαει την ψυχολογια αυτο το πραγμα.
Οκογιε ποναν τα ματια μας. Δεν παλευεσαι αλλο με τπτ!!!
Μπραβο στον κοσμο που πηγε και απο τι ειδα ηταν αρκετοι.
Ας το αφησουμε αυτο το ματς και ας παμε να παρουμε τον βαζελο που ειναι και στα μετρα μας και νομιζω οτι και με διαιτησια κοντρα που θα χουμε θα τους νικησουμε.
Πρώτον η ομάδα σήμερα ήταν μεγάλη καύλα, κωλοκοτρενέικια. Δεύτερον ο Αστέρας είναι ομάδα κανονική , με βοηθητικά γήπεδα, με αθλητικά σχολεία, πρόεδρο με φράγκα , λατίνους και μπλακ κλπ. Τρίτον και κυριότερον: όλοι οι ποδοσφαιριστές του νυν Πανιωνίου είναι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές του γαύρου, (εκτός Γουνδουλάκη, Ρόκα, Ρόβα και Όκουε). Ηθελα να πληροφορήσω και το γαύρο, αλλά και τους παίκτες του Πανιωνίου, ότι ο τάφος είναι στενός. Δείτε τι έπαθε ο Τάτος, ο Ποτουρίδης, ο Φετφατζίδης, ο Βασιλόγιαννης, ο Νικλητσιώτης, ο Σοιλέδης, ο Παπάζογλου, και άλλοι πολλοί (ακόμα και ο Μήτρογλου) και ξεκολλήστε από τους μάνατζερ του ψυχαναγκαστικού σαδιστή μαρινάκι. Ενας ο Σιόβας και άλλος ο Μανιάτης και τέλος η επένδυση. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα φουτουριστική. Αγαπήστε λίγο περισσότερο ο ένας τον άλλον, συνεχίστε να αγαπάτε το Φανούρη και θα μιλάει σε λίγο όλος ο ΚΟΣΜΟΣ για σας.
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Έγινε υπογραφή!
Είμαι ικανοποιημένος απο την ομάδα.
Συμμετείχε ισάξια σε ένα ίσως απο τα καλύτερα ματς του πρωτθλήματος έως τώρα.
ΥΓ οι άσπρες γραμμές ορίζουν το χώρο που παίζεται το παιχνίδι, αν οι διαιτητές και οι βοηθοί έχουν μυωπία καλό είναι να ανοίξουν χώρο για τους επόμενους.
δεν μου αρεσε η διαθεση των παικτων και η νωχελικοτητα στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα.δε γινεται τη μια κυριακη να κανεις συνεχεια φασεις και την αλλη να εισαι φλυαρος.δεν μπορω να εξηγησω αυτες τις μεταβολες στη διαθεση των παικτων.ουτε ο αστερας μου αρεσε ιδιαιτερα.ευκολα παιρναμε το χ εκει περα αν θελαμε
Δεν ειχε να κανει με την διαθεση των παικτων…ειναι προφανες οτι η απειρια μας οδηγει σε τετοιου ειδους σκαμπανευασματα… η ιδια ομαδα σκορπισε τον πλατανια πριν μια εβδομαδα… συμφωνω οτι μπορουσαμε κατι να παρουμε απο αυτο το παιχνιδι… πιστευω οτι το γκολ στο πρωτο λεπτο ηταν το καθοριστικο…
Το ματς αυτο δεν επρεπε να το χασουμε…
Απλα…
Βεβαια, πιο ευκολα το ματς θα γινοταν 3-1 ή 4-1 παρα 2-2… (Γνωμη μου)
Απο κει και επειτα, δεν χρειαζεται να Θεοποιησουμε τον Αστερα, οπως καναμε πριν καιρο με τον Λεβαδειακο… Καλη ομαδα και μπραβο για την πορεια που εχει κανει μεχρι τωρα αλλα εμεις ειμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης αναμεσα σε αυτες τις ομαδες…
Το γεγονος οτι ο Αστερας εχει καλυτερους παικτες στα χαρτια απ οτι εμεις , δεν μου λεει τιποτα…
Βεβαια μας ειδα και οταν συνεβαινε το αντιθετο τι καναμε εκει μεσα…
Δυστηχως , αρχιζουμε να δημιουργουμε αλλη μια δυσμενη παραδοση… Στις εδρες που σχεδον παντα χανουμε, προστειθετε και η Τριπολη πλεον…
Μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν κανουμε τιποτα στο πρωταθλημα…
Πως να κανουμε οταν στο 1/3 των αγωνων που δινουμε , παραδοσιακα χανουμε??
Παμε για μια μη νικη με τον βαζελο τωρα…
Να διατηρησουμε και εκει την παραδοση που μας εχει να μην κερδιζουμε …
Θα μου πειτε , “εδω δεν τους κερδισαμε με παικτες οπως ο Ρεκομπα και ο Εστογιαννοφ, εχεις την απαιτηση να τους κερδισουμε με Οκογιε και με Ανδραλα ??”
Σημ.
-Ναι , την εχω…
Μα ακριβώς γι’ αυτό θα τους κερδίσουμε αγαπητέ!
L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.
Aπαραδεκτο,αφυσικο,μαζοχιστικο,συνεχιζομενο,τερατωδες’‘αποτελεσμα πρωτων λεπτων 0-1 εις βαρος μας σε δυο τρια λεπτα κατανταει .αηδια. Η αν θελετε voodoo μεγαλων απαιτησεων’‘‘εΙΝΑΙ ΔΥΝΤΟΝ σε 4 παιχνιδια μας να ξεκιναμε με μειον τερμα; τοσο απλα και γρηγορα; Απο Λεβαδεια στο 3 και ουτε αντιδρασαμε ,απο Γιαννενα [ευτυχως το γυρισαμε] απο Πανθρακα το ιδιο ,τωρα απο την Τριπολη’’‘’‘‘Τι διαλο νομος του κρατους γιναμε;’’‘Δεν μπορω να φανταστω παλι τετοιο …καλαμπουρι’‘’‘ΜΙΛΗΣΑ’’ Ευθυνες εχουν ολοι στην ομαδα’‘‘Τα πρωτα δεκα λεπτα …κοβουμε ποδια παση θυσια’’‘[οχι και στο 1ο ρε] Περσυ το τρωγαμε στο 90’‘‘Φετος στο 1ο’’ Ρε εισαστε σοβαροι;;;;
Να ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ…Αντι να κινηγαμε αποτελεσμα …παμε να το γυρισουμε κιολας’‘ε δεν ειναι καθε μερα τ’Αι Γιωργιου’‘‘λιγη σοβαροτητα τουλαχιστον στον εαυτο σας και μετα …σε μας’’‘Με τι καρδια να παρακολουθησεις αγωνα;;;Ουτε τιμωρημενοι να ειμαστε’‘‘4 παιχνιδια συνεχομενα’‘και σημερα με τον Φωστηρα …παλι τα καταφεραμε’’‘’‘ρε να μην γινω κακος’‘’‘Κατεβητε απο το καλαμι γρηγορα…γρηγορα ειπα’’ θειο