12η Αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος

Εκστρατεία στην Τρίπολη κι οτι βγει!!!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καλύτερα…

Αλλά σαν Νέα Σμύρνη θα ναι, οπότε μην το διορθώσεις… :sunglasses:

Το διόρθωσα!

Κι όμως, δεν το διόρθωσες! :slight_smile: Ο τίτλος του νήματος παρέμεινε ίδιος, άλλαξε μόνο στο ποστάρισμά σου. :slight_smile: Πάμε Πανιωνάρα! Αζ θιννγκς σταντ απ του νάου, άη γουίλ μπι δέαρ!

κορέκτεντ νάου

Re paidia, tha grafete swsta agglika na poume i oxi;

Ιδιο σκηνικο οπως με τον Παοκ..
Τοτε παιζαμε για να κρατησουμε 2η θεση και αποτυχαμε.. για να δουμε τωρα αν μπορουμε να κρατησουμε την 3η.

Forza Πανιωναρα!!!

εδιτ: τωρα που το ξαναειδα οχι μονο κρατιομαστε ψηλα με +4 απο 4ο και +4 ως +7 απο 5ο, αλλα ισως περναμε και παλι 2οι αν ο σκατογαυρος νικησει τα παοκια!! Αν ερθει αυτη η νικη θα ειναι τρομερα σημαντικη!

τρομερα καυλωτικη θα ειναι βασικα..! επισης η σημασια της θα ναι πιο πολυ ψυχολογικη κ μετα βαθμολογικη..πολυ σημαντικο σ αυτο τον τομεα η 4αρα του σαββατου, θα παμε με αυτοπεποιθηση.. η τριπολη ειναι απο τις πιο δυνατες ομαδες φετος, τη βαζω μαζι με παοκ κ την ασταθη χαλκηδονα..οι 2 μας ξεφυγανε η 3η πρεπει να κατσει ρε πουστη :slight_smile: ..

η ομαδα βρισκεται πολυ ψηλα κ εχει σπασει ολα τα κοντερ..για να μεινει εκει ψηλα πρεπει να εχει διαρκεια κ να παρει ξανα ολα τα παιχνιδια που ειναι στα μετρα της..ενα τετοιο ειναι σιγουρα αυτο με τη σκοντα.. τωρα περα απ αυτο μιας κ εχουμε την πιο φρεσκια κ νεανικη ομαδα που θυμαμαι ποτε στο πρωταθλημα γενικα οσα χρονια το παρακολουθω, ενα κλικ πιο πανω σε νοοτροπια θα μας πανε παιχνιδια σαν αυτο της τριπολης που μπορουν να μας πανε στη 2η θεση, σαν αυτο με τον βαζελο σαν αυτο με τον 1ο γαυρο..

ειμαι πολυ αισιοδοξος κ ισως ειναι η πρωτη φορα που η αισιοδοξια μου πηγαζει απ οτι βλεπουν τα ματια μου κ οχι οι επιθυμιες μου..ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΤΡΙΠΟΛΗΗΗΗΗ…

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.

Λοιπόν, είδα λίγο το Τρίπολις με την Καρχηδόνα (κόπυραϊτ Βάρδος;). Είναι πολύ καλή ομάδα, δύσκολα θα είναι εκεί τα πράγματα χωρίς στόπερ. Άμα μου δίνανε το Χ θα το έπαιρνα και θα έφευγα τρέχοντας. Βέβαια είναι γούρι γιατί τα ίδια έγραφα τις προάλλες και πριν από ένα άλλο που τελικά ήρθε διπλούρι, πριν από τον Πάνθρακα νομίζω.

Αυτο ακριβως!
Αλλα σε παρακαλω οχι αυτο το συνθημα.. οσες φορες πηγαμε με αυτο χασαμε :stuck_out_tongue:

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΝΙΩΝΙΕ!!!

Αυτη η ομαδα ισως ειναι η πιο δυσκολη σε ολο το πρωταθλημα. Εχει πολυ καλους παικτες και το λεει και το φωναζει οπου σταθει οτι κυνηγαει τσαμπιον λιγκ!!!
Για μενα αν ο Πανιωνιος αν παρει διπλο εκει μεσα ειναι για πολυ μεγαλα πραγματα φετος!
Μακαρι να εχουμε και Χ δεν ειναι ασχημο…

Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι να έχουμε ρίξει και 4 με αυτό;
Εντός, 1η-2η χρονιά του Αστέρα στην Ά, με Χούτο και Τζιμπούρ εμείς;
Θυμάμαι καλά ή τα έχω μπλέξει όλα μέσα στο κεφάλι μου;

Νομιζω θυμασαι καλα αλλα οπως εγραψα, οσες φορες πηγαμε (στην εδρα τους).
Οπως και να χει, γουρια ξεγουρια, παμε για τη νικη!! :smiley:

κανενα νεο απο Μενδρινο? παιζει δεν παιζει?

εχω καλο προαισθημα για το ματσακιον.

Ατην εδρα τους παντως ριξαμε και τεσσαρα με ρεκομπα και γκονζακα να κανουν παπαδες…Χωρις ενδιαφερον ουσιαστικο αλλα η τεσσαρα ειναι τεσσαρα!!!

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ο συνεργάτης του Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, θα περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μενδρινός. Ο έμπειρος παίκτης αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό Χρήστο Δάρα, ο οποίος και θα δώσει την συγκατάθεσή του για την συμμετοχή του.

Δεν ξερω ποσο καιρο εχουμε να παιξουμε ανταγωνιστικο ματς εκει μεσα.Ολο τελευταια αγωνιστικη τους ειχαμε και μαζευαμε τριμπαλα.
Πολυ δυσκολο ματς.Το σιγουρο ειναι πως ειμαστε αουτσαιντερ και ενα Χ δε θα μας κακοπεφτε.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εξασφάλισε για τις ανάγκες των φιλάθλων της, εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Τα εισιτήρια είναι για τη Θύρα 4 του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ.

Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Τετάρτη και μέχρι το Σάββατο και σημεία πώλησης είναι τα εξής:

Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ: 10:00-16:00

Σύνδεσμος Πανθήρων

Μπουτίκ: Ωρες καταστημάτων

Members Club

Την Κυριακή εισιτήρια θα πωλούνται έξω από τη Θύρα 4 του γηπέδου Τρίπολης.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, ξεκίνησε με προπόνηση που έγινε την Τρίτη το πρωί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του “Απήλιον”. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, υποδέχτηκαν τους παίκτες μετά το διήμερο ρεπό που τους είχαν χορηγήσει ως επιβράβευση για την νίκη επί του Πλατανιά.

Από το πρόγραμμα της προπόνησης απουσίαζε ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος ανέβασε πυρετό και κρίθηκε σκόπιμο να παραμείνει κλινήρης. Ο διεθνής παίκτης λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή προκειμένου τις επόμενες ημέρες να είναι σε θέση να πάρει μέρος στις προπονήσεις.

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον ανεβάζει καθημερινά τους ρυθμούς του, προκειμένου να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Τέλος, ο Κώστας Μενδρινός ακολούθησε για μία ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Στη διάρκεια της εβδομάδας, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.