12η αγωνιστική:Α.Ε.Λ.-Πανιώνιος

AEL FC ARENA

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 17:15

Διαιτητές Παπαδόπουλος (Χριστακόγλου, Νατσιόπουλος, 4ος Κουτσιαύτης)

Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μακρύλλος, Κεϊτά, Πίρις, Μασούρας, Ντουρμισάι, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Ρέντζας, Καμαρά, Σιντί Αλί, Σεράφ.

Πρώτη φορά στην αποστολή ο Ρέντζας πάλι έξω ο Άλμπεργκ.Εκεί,πρόπερσι χάσαμε,πέρσι ήρθαμε ισόπαλοι,φέτος αν φύγουμε με ισοπαλία θα είμαι ικανοποιημένος,αν και δεν είναι καλύτερη η φετινή Λάρισα από την περσινή και την προπέρσινη.Με νίκη,αποκτάμε μεγάλη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και συνεχίζουμε ένα πολύ καλό σερί.

Κάνω μαντεψιά :

Αν δεν παίξει ο Κεϊτά, που δεν βλέπω να παίζει, αυτή την ενδεκάδα βλέπω και εγώ…

με νίκη μας και ισοπαλία σε χαριλάου και ΟΑΚΑ είμαστε μόνοι 4οι!!!
0-2

ΥΓ με πρώτη του Μακρύλλου και κορυφή Καμαρά (edit αυτό δεν ισχύει αφού τώρα είδα οτι το καμάρι μας είναι ολίγον τραυματίας)

2 λόγους μπορώ να βρώ για το επίπεδο ποδοσφαίρου που παραθέσαμε.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν με τη Λαμία, σήμερα ήταν το 2ο ημίχρονο.
Μάλλον ζαλίζονται οι παίκτες με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα
και το μήκος και το πλάτος σε ΟΑΚΑ και Λάρισα δεν είναι αυτά που έχουν μάθει.
Τα καλύτερα θα έρθουν…

ΥΓ Εχει πλάκα με τον Κούγια που τα ακούει και μετά θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων χαχαχαχαχαχα

Δεν αντέχω άλλο Κούρντι - Κότσιτς. Σήμερα ο ένας χάριζε μπάλες στο κέντρο που γίνονταν αντεπιθέσεις και γκολ και έβγαλε mvp τον Μπαρκάν (!), ο άλλος αόρατος πραγματικά, ούτε φάουλ δεν μπορούσε να κάνει.

Δεν αντέχω ρε Ανιγκό, σιλ βου πλέ. Βάλε Ρέντζα/Παπαγεωργίου/Σαραμαντά στα μπακ, δεν γίνεται να μπορούν να παίξουν χειρότερα.

Κι εσύ ρε Ντούρμι, ξύπνα λίγο ρε αγόρι μου. 4 ματς έχεις να χάσεις γκολ. Όχι να βάλεις, να χάσεις…

Κώστα φίλε ..πρέπει νά εισαι πολύ καλός ανθρωπος και φίλαθλος ‘‘Εισαι μετρημένος και δίκαιος στα γραφόμενά σου’’‘Εγω δυστυχώς βρίζω γιά οτι βλεπω εκεινη την ωρα και μετά το ρίχνω στο καλαμπουρι’'Ομως κανω μια ερώτηση ,σε ολους μας ‘‘Αν γραφανε τα 3 δοκάρια το ματσακι σημερα ητανε 7-8 γκολάκια με κατεβασμένα χερια΄΄΄Δεν σε εξοργιζει καθόλου;;;τι θα γραφουνε αυριο τα σκατοφυλλαδια;;Οτι μας γαμησε ο Κουγιας;;; ενταξει δεν συνεχίζω,γιατί σεβομαι το τελευταιο που εγραψες..ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ’’'μΙΛΗΣΑ

ΚΑΙ θέλω να πιστευω οτι θα ακούσουν εσενα και όχι εμενα φυσικα’‘η ζωη συνεχίζεται ..ποσο μάλλον ο Πανιωνιος’'αλλα λίγος σεβασμος ,ισως να ειμασταν ποιο ιστορικό σωματειο…

Je ne peux pas plus supporter Kurdi - Kocic. Aujourd’hui, l’un a donné des balles au centre et on a “buffer” des contre-attaques et des buts et il a porté le mvp à Barkan (!), L’ autre invisible vraiment, ni faute pourrait ne pas faire.

Je ne peux pas les supporter, Mr Anigo, s’il vous plais. Rentzas / Papageorgiou / Saramandas à l’arrière, ne peut pas jouer pire.

Et vous, Mr Durmi, réveillez-vous un peu, mon garçon. 4 matchs pour perdre des buts. Ne pas mettre, perdre …

Όταν δεν έχεις κουράγιο και διάθεση ούτε να βρίσεις, ούτε να βγεις εκτός εαυτού η κατάσταση είναι πολύ σάπια γτχσ

Αγώνα δεν είδα δε μπορώ να κρίνω , δεν μου κάνει κάτι εντύπωση , προετοιμασμένος είμαι για φέτος , να μπορώ να λέω κι εγώ στους νεότερους κάποτε " εμείς έχουμε ζήσει και μπαράζ με τον Πανιώνιο.."

Παρατράβηξε το αστείο με την άμυνα μας,είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ,τελείωσε.Στη θέση του Κότνικ μετά το τρίτο γκολ θα ζητούσα αλλαγή.Ο Ανιγκό φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό από την εμφάνιση στον αγώνα με την Λαμία και πήγε σήμερα σαν να μη συνέβη τίποτα.
Κρίμα,γιατί τα παιχνίδια από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και μετά είναι ευκαιρία να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται,ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια,γιατί φοβάμαι πάρα πολύ τον δεύτερο γύρο,με 9 εκτός και 6 εντός έδρας αγώνες,με 2-3 γαυροδανεικούς ακόμα,χωρίς Μασούρα και δε ξέρω γω ποιον άλλο.

Αν η ομάδα τελειώσει με λιγότερους απο είκοσι πόντους τον πρώτο γύρο, το πρόγραμμα του δευτέρου μυρίζει πρόβλημα. Ειδικά με 6 απο τα 14 γκολ να μας χαιρετάνε για το γαύρο. Η τεσσάρα δεν ήταν έκπληξη -ήταν παράλογο οτι αυτή η άμυνα κράτησε το μηδέν σε τρία σερί ματς και κάπου θα γυρνούσε το πράγμα. Υπάρχουν πολλοι παίκτες στην ομάδα που στον Πανιώνιο του 2016 δεν θα έπαιζαν ούτε στα οικογενειακά διπλά. Δεν είναι καθόλου υπερβολικό, αυτά τα παιδιά γελοιοποιηθήκαν απο τον Μπαρκάν. Αλλα αυτά τα ξέραμε καιρό τώρα. Με ποιον να τα βάλεις, τον Κούρντι που έπαιζε δεκα ματς το χρόνο στην Αραβία εδω και μια τετραετία; Και που στέκεται στα δύο πόδια και τρέχει ευθεία μερικές φορές, ικανοποιημένος είμαι.

Ντροπή δεν είναι να τρως τέσσερα γκολ, ως καλοί πανιώνιοι έχουμε δει και πολύ χειρότερα. Ντροπή είναι να περιμένεις ο Μαρινάκης να σε λυπηθεί και να σου στείλει τέσσερις δανεικούς αντι για δύο, για να μην παίζουν βασικοί το Γενάρη ο Σιντί Αλί και ο Μανθάτης. Δεν ανησυχώ, ο Μαρινάκης θα μας στείλει ο,τι καλύτερο μπορεί. Αλλωστε ήταν σχεδόν βέβαιο απο τον Σεπτέμβρη οτι το Γενάρη θα πάρουμε τουλάχιστον έναν απο τους Ανδρούτσο και Νικολάου, απο τη στιγμή που ο χοντρός τους ανάγκασε να υπογράψουν με τον Ισά. Θα βρεθουν 1-2 ακόμα να βοηθήσουν τον Πανιώνιο να σωθεί αν χρειαστεί. Και πάντα είναι προτιμότερο να ψήνονται οι νέοι σου παίκτες στον Πανιώνιο και όχι στο Λεβαδειακό. Και όχι μόνο οι δανεικοί, αλλα και οι Ντούρμιδες, οι Οικονομιδηδες και όποιοι άλλοι προκύψουν στο μέλλον. Δικά μας παιδιά είναι κι αυτά πρακτικά.

Και κάτι τελευταίο: με την πτώση στην απόδοση του Κειτά εδώ και μερικές βδομάδες, το βραβείο της καλύτερης μεταγραφής του καλοκαιριού παίζει και να πηγαίνει στον Ντομίνγκεζ. Του Γκιοατά 2.0 δηλαδή. Και μόνο αυτό δείχνει πως κάποιοι παλαβοί που θέλαμε να ξεριζώσουμε τα μάτια μας το καλοκαίρι όταν ψάχναμε να μάθουμε τι στο καλό είναι αυτοί οι απίθανοι που κουβαλάει ο Ζαμάνης με τον Ισά, μάλλον δεν ήμασταν και τόσο αντι-πανιώνιοι τελικά. Ο Μασουρας, ο Κοτνικ, ο Ντούρμι, ο Κόρμπος και αντε 2-3 ακόμα πρέπει να παρασημοφορηθούν που εχουμε αποψε 17 βαθμούς, παίζοντας με συμπαίκτες που ανήκουν εμφανέστατα σε άλλη κατηγορία.

ΥΓ. Σαραμαντά, συγχωρεμένος. Κάνε προσφυγή γρήγορα, γιατί δεν βλέπω να βγάζεις άκρη, αδερφέ μου.

Κι αρχίζει πάλι η κινδυνολογία, επειδή χάσαμε ένα ματς μετά από τρεις συνεχόμενες νικες. Η χειρότερη θέση στην οποία θα τερματίσουμε φέτος είναι η 9η.

Πόσα παιχνίδια έχεις δει;

Κάνει ανακοινώσεις πιο γρήγορα κι απ’ τη σκιά του.

http://www.aelfc.gr/index.php/anakoinoseis-menu/item/2488-prosopiki-dilosi-k-aleksi-koygia

http://www.aelfc.gr/index.php/anakoinoseis-menu/item/2489-prosopiki-dilosi-k-aleksi-koygia

http://www.aelfc.gr/index.php/anakoinoseis-menu/item/2490-prosopiki-dilosi-k-aleksi-koygia

Ξέρω ναι, τώρα θα βγουν και τα Πανιωνόμετρα. Άντε, καλή μας τύχη με το Μάντζιο τώρα.

Ποια πανιωνόμετρα ρε φίλε; Δεν σε κοντράρω καν με αυτό που ρωτάω αλλά επειδή γράφεις καιρό εδώ και μια χαρά το κατέχεις το τόπι , δε γίνεται να έχεις δει την ομάδα για να γράφεις έτσι.

Δε νοείται ομάδα να παίζει κρίσιμο ματς εντός έδρας με θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο και ο τρόπος παιχνιδιού από το 60 και μετά να είναι “παίρνει το σεντερ μπακ τη μπάλα , σκύβει το κεφάλι , τρέχει διαγώνια προς τα δεξιά φτάνει 10 μέτρα κάτω από τη σέντρα , συναντά την πλάγια γραμμή και βγάζει γιόμα στο πουθενά περίπου στο ημικύκλιο της περιοχής”.

Δε νοείται παχύσαρκος , αλκοολικός , καπνιστής να έχει 10 φορές περισσότερη αντοχή από τον Κότσιτς. Δε νοείται να θεωρείται ποδοσφαιριστής ακόμα ο Κούρντι. Δε νοείται να παίρνει κόκκινη ο Τσιλούλης , που δεν έχει δείξει και τίποτα τρελό , και να σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική.

Ένα άδειο ρόστερ με 4-5 ποιοτικές μονάδες , από τις οποίες ζήτημα είναι αν θα μείνουν οι 2 το Δεκέμβρη.

Πάντως δεν έφταιγε ο Ζοζές για αυτά, ξεκάθαρα.

Μα αυτό είναι το ζήτημα. Τρελαίνομαι με την υπερβολή και τη καταστροφολογία και τη μανία να αρχίζουμε συνέχεια από το 0. Δεν έχω καμία προσωπική συμπάθεια στον Ανιγκό, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι φταίει αυτός. Δεν νομίζω ότι πολλοί υπολογίζαμε να έχουμε 17 βαθμούς τώρα, κι ας λέμε ότι είμαστε κωλόφαρδοι.

Πάνω που κάτι σταθεροποιείται τουλάχιστον στα αποτελέσματα - δεν λέω στις εμφανίσεις - με μια βαριά ήττα (δεκτό), έρχεται η συμφορά. Όταν λέγαμε για δυο μήνες πως θα βάλουμε τρεις ομάδες από κάτω κι αγχωνόμασταν για το αν πέφτει ο τέταρτος από το τέλος. Ε ναι λοιπόν, με καινούριο προπονητή στη μέση της σαιζόν, ΤΩΡΑ αγχώνομαι κι εγώ. Κι αυτή η ανοησία περί ‘γνωστη της Ελληνικής πραγματικότητας’ με ξεπερνά. Πότε ‘γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας’ κατάφερε κάτι, είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο (περίτρανη εξαίρεση αυτή του Εμβολιάδη).

Έχω ξαναπεί, μάλλον έχω επηρεαστεί επειδή ζω πολλά χρόνια στη Βρετανία και η λογική είναι άλλη. Τι να πει και η Γιουνάιτεντ με το Μουρίνιο, δηλαδή!

Κάθε φορά που λέω ότι ησυχάσαμε, καταλήξαμε στο Γρηγορίου, στον Ουζουνίδη, στον Ανιγκό, πάμε πάλι από την αρχή. Ξυπνούν εφιάλτες από τη σαιζόν που στραφήκαμε…στο Γούναρη να μας σώσει. Ας τελειώσει η σαιζόν, αδιάφορη είναι (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!) και διώξτον Μάιο. Αλλά ξαφνικά κάποιοι άρχισαν να ονειρεύονται Ευρώπες μάλλον.

Και τελικώς τι μας έδειξε ο Μάντζιος στο παρελθόν για το οποίο θα πρέπει να κοιμάμαι ήσυχος τώρα;

πολύ σωστός ο τζον
και στο τέλος από τη στιγμή που θέλεις τέτοιον πάρε τον από την αρχή
στη μέση και ούτε καν στη μέση αλλάζεις προπονητή ;
άρα ή κάποιος ήρθε και σου κόλλησε το κουμπούρι στο κεφάλι γιατί του χρωστάς λεφτά ή χάζεψες
δε μπορεί να ισχύει κάτι άλλο
βάζεις κάποιο στόχο και κινήστε με ένα σχέδιο. στην πορεία το διαμορφώνεις και το προσαρμόζεις στις ανάγκες όχι το διαλύεις και αρχίζεις από την αρχή εκτός είπαμε κι αν ήρθε η πιστόλα…