Ζητω συγνωμη αν μονοπολω τη συζητηση αλλα θα ηθελα να γραψω και κατι αλλο με βαση τα παραπανω , βγαινοντας off topic.
Πριν λιγες μερες εκανα πλακα σε ενα συναδελφο μου βαζελο, αναφορικα με το ματς της ομαδας του με την Κεκυρα. Ξερετε τι μου ειπε?
“Δεν με ενδιαφερει γιατι ετσι κι αλλιως θα ειμαι δευτερος στο τελος του πρωταθλήματος. Στη χειροτερη , θα βγω τριτος στη κανονικη σαιζον και δευτερος στα play offs” Τα παραπανω τα ειπε ενας που η ομαδα αυτη τη στιγμη ειναι ΕΒΔΟΜΗ! Γιατι λοιπον εγω ως οπαδος που η ομαδα μου ειναι τριτη την ιδια χρονικη στιγμη και μαλιστα με 8 βαθμους διαφορα απο τον εβδομο βαζελο, να μιλαω για παραμονες και για υποβιβασμους ?
Ο εκαστοτε προπονητης, διοικητικος, παικτης, κτλ ας δηλωνει οτι θελει. Δεν με ενδιαφερει! Ειδα αλλωστε οταν μας μιλαγαν για Ευρωπες και μεγαλεια τι καναμε! Ειμαι τριτος σε 11 αγωνιστικες, οποτε εχω κερδισει το δικαιωμα να μιλαω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , για τη δευτερη θεση. Ειναι πιο κοντα μου αλλωστε. Ο υποβιβασμος ειναι εντεκα βαθμους μακρυα!!! Οταν αλλες χρονιες την 11ατη αγωνιστικη ειμασταν 11 βαθμους μακρυα απο την 5η θεση μιλαγε κανεις Πανιωνιος για Ευρωπη ?
Για παραμονη μιλαμε ομως τωρα!!!
Για να καταληξω, θα γραψω για πολλοστη φορα κατι που εχω χιλογραψει.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΩΣ ΟΠΑΔΟΙ!!!
Να ειστε σιγουροι οτι οι παικτες, ο προπονητης , οπως και η διοικηση καποια στιγμη , καποια χρονια, θα μας ακολουθησουν!
Paul απλα κρατανε χαμηλους τονους. Ενοιτε οτι κανεις δεν πιστευει οτι κυνηγαμε την παραμονη. Θεωρω ΟΥΤΕ ενας. Και ο Ελε που το λεει απλα για να μην παρουν τα μυαλα τους αερα και να ειναι προσγειωμενοι παιχνιδι με παιχνιδι. Ενοιτε οτι θελουμε και θελουν να μεινουν ψηλα. Αλλωστε πρωσοπικα πιστευω οτι, αφου πρωταθλημα δεν μπορεις να το κυνηγησεις ειτε 5ος βγεις ειτε 2ος το ιδιο ειναι. Πλευοφ θα εισαι. Οι βαζελοι ολοι το ιδιο λενε οπως και οι αεβτζιδες οτι θα σωθουν.
Ας τους και θα δειξει ο χρονος…
Κάθε ματς, αλοίμονο, έχει τη σημασία του.
Μπήκαμε νικηφόρα στην δεύτερη δεκάδα των αγώνων. Η αλήθεια είναι οτι η λέξη παραμονή, απο σήμερα αρχίζει να σβήνει απο το λεξιλόγιό μας.
Η ομάδα δείχνει σημαντικά και σταθερά σημεία αναφοράς, που σημαίνει οτι έχει δικαίωμα να στοχεύει σε άλλα πράγματα.
Όσα χρόνια έρχομαι γήπεδο ποτέ δεν είχε συμπέσει αγώνας με τα γενέθλια μου. Ε, έγινε χθες! Το καλύτερο δώρο γενεθλίων ήταν αυτό το 4-0!!! ![]()
Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που πετύχαμε 4 γκολ σε αγώνα, μάλλον 2-3 χρόνια πριν με τον Θρασύβουλο (νομίζω και τότε εντός). Ένα 5-0 θυμάμαι επίσης, αλλά ήταν σε φιλικό αγώνα οπότε δεν μετράει.
Για το πρώτο γκολ respect στο τέρμα μας που έδωσε τη μπάλα πολύ γρήγορα και καταφέραμε να βγούμε μπροστά εξίσου γρήγορα.
Όλοι πάλεψαν σήμερα και δεν επαναπαύτηκαν. Ο Οκόγιε αν και δεν ξέρει μπάλα τουλάχιστον είναι γρήγορος ![]()
Ελάχιστος κόσμος ρε γαμώτο, γιατί έτσι;;; Θέλουν να παίζουμε μόνο με “μεγάλες” (sic!) ομάδες για να έρχεται; Μεγάλη ομάδα είναι και ο Πανιώνιος, ξυπνάτε!!!
[quote=“panthiraki”]Όσα χρόνια έρχομαι γήπεδο ποτέ δεν είχε συμπέσει αγώνας με τα γενέθλια μου.
Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που πετύχαμε 4 γκολ σε αγώνα,
[/quote]
Χρονια πολλα και …
[video=youtube;_6A-DidZLq4]http://www.youtube.com/watch?v=_6A-DidZLq4[/video]
Δεν ηταν αυτη η πιο προσφατη μας 4αρα
12.04.2009 Πανιώνιος-Θρασυβουλος 4-1
26.04.2009 Αστ.Τρίπολης-Πανιώνιος 3-4
Για όσους αναρωτιούνται πότε ο Πανιώνιος ξαναπέτυχε 4 γκολ σε ένα παιχνίδι, θα πρέπει να γυρίσουμε 3,5 χρόνια πίσω.
Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2008-09, όταν είχε πετύχει δύο διαδοχικά “καρέ” στην 29η και 30η αγωνιστική.
Στις 12 Απριλίου 2009, είχε νικήσει 4-1 τον Θρασύβουλο στη Νέα Σμύρνη, με σκόρερ τους Κουμορτζί, Γκονσάγκα, Εστογιανόφ και Μπάρκογλου.
Και στις 26 του ίδιου μήνα, είχε νικήσει 4-3 τον Αστέρα στην Τρίπολη! Σκόρερ οι Γκονσάγκα, Ρεκόμπα, Τζαβέλλας και Γουνδουλάκης.
Την Κυριακή (17/11) στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, έκλεισε το ημίχρονο έχοντας πετύχει 3 γκολ. Στις δύο προαναφερθείσες “4άρες”, είχε βάλει από δύο τέρματα στο πρώτο 45λεπτο.
Συγγνώμη στους στατιστικολόγους
αλλά στο χωριό μου ΤΕΣΣΑΡΑ
εννοούμε 4-0
Οντως το 4-1 ειναι δυσκολη νικη
Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ!!!
Πραγματικά !!!
Ζήσαμε την απόλυτη συγκίνηση και στην Λιβαδειά και στο Περιστέρι αλλά και στην Ν.Σμύρνη με την Κέρκυρα.
Τα παραμυθάκια και οι καραμελίτσες είναι για μικρά παιδιά. Εγώ τα σκάτζαρα τα 50 και δεν με παίρνει πλέον.
Καλό δρόμο να έχουμε όλοι μας.
Οταν σκατζαρω τα 50 μπορει και να συμφωνησω. Προς το παρόν, θελω να θεωρουμαι μικρο παιδι.
Μεχρι να βρουμε ουρανο…
Λοιπόν, με σκορ 4-0 δηλαδή τέσσερα γκολ διαφορά όπως σωστά αναφέρει ο Κώστας παραπάνω πρέπει να έχει να κερδίσει ο Πανιώνιος είτε από τη σεζόν '98-'99 με Τρελορόνι Γουίλαν και Δημητράκη Ναλιτζή είτε από ένα ματς προ 20ετίας Πανιώνιος-Λαός του ΆρεωΣ με Λαγωνικάκη (από τότε που έπαιζε ακόμα σέντερ φόρ!), Χάρη Κοπιτσή και Θέμη Τζανετή!
Είμαι χαζός ή μιλάς ξεκάθαρα για στημένα; Θες να το αναπτύξεις;
Τι να αναπτυχθει ακριβως? οτι οτι παιχνιδια χανουμε τα εχουμε δωσειε? και οτι κανονικα επρεπε να ειμαστε αητητοι αλλα ενεκα η φτωχια ατιμη κενωνια?
Έχουμε τόσο υπερομάδα με εμπειρία κτλ που ήττες μπορούν να έρθουν μόνο αν στηθούμε;
Γιατί έχει στραβώσει τόσο ο Νικος;
Βασικα δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Οι ηττες ειναι φυσιολογικες!
Οι νικες ειναι στημμενες!!
Αναφορικα με Πανιωνιο παντα…
Διοτι αλλιως περιμεναμε τα πραγματα φετος και αλλιως προεκυψαν…
Στους τρεις τελευταιους λεγαμε οτι θα ειμασταν, στους τρεις πρωτους βρεθηκαμε να ειμαστε…
Αρα , επαναλαμβανω, οι ηττες ειναι φυσιολογικες…
Καταλήξτε πάντως αν οι νίκες ή οι ήττες είναι στημένες και ενημερώστε τον έρμο τον Τσάβαλο γιατί από το άγχος θα πάθει τίποτα ![]()
Ολα… και οι ηττες και οι νικες!!! μεχρι και το σκορ ![]()