Αυτόσ ο ΟΜΟ , δεν μπορεί να προσεγγιστεί λίγο διαφορετικά , να αφυπνιστεί και να είναι έτοιμος για τον Β’ γύρο?
Μένουμε από παίχτες , δυνατότητα μεταγραφών δεν έχουμε , άρα πρέπει να εκμετάλλευτούμε το υπάρχον ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Και οχι μονο για τον Β’ γυρο. Εχουμε 6 παιχνιδια ακομα μεχρι τον Γεναρη συν το κυπελλο’‘Γιατι να καθεται [ ομο] στην κερκιδα και να χαζευει;Η ΟΜΑΣ μενει συνεχεια απο ατυχιες ,αποβολες,καρτες και αποπομπες [Μιλοβανοβιτς] χωρις ανταλακτικα’‘Δεν καταλαβαινω τον χειρισμο αυτον εκ μερους των διοικουντων τουλαχιστον η του Λιμα’‘Εδω βλεπουμε ομαδες με μεγαλυτερο μπατζετ [Παο,Πανθρακικο]να μην μπορουν να σηκωσουν κεφαλι’'‘Καλο ειναι να μην μας παρει η κατω βολτα ετσι; ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙς ΜΑΓΕΡΕΥΕΙς’'θειο

16/11/2012, 21:02 | Αποστολή
Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο (17/11, 17:15) τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League σε ένα ματς κρίσιμο όπως το χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Όπως εξήγησε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αυτή τη στιγμή η ομάδα του δεν έχει σταθεροποιηθεί αγωνιστικά και αυτό καθιστά κάθε ματς σημαντικό.
Επιπλέον αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν οι Νεοσμυρνιώτες και τα οποία δυσκόλεψαν την προετοιμασία τους.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος
Για το πως προετοίμασε την ομάδα όλη τη βδομάδα και το κλίμα που επικρατούσε
«Το πρόβλημα δεν ήταν οι δύο ήττες. Έχω συζητήσει με όλα τα παιδιά και ξέρουμε πως στη διάρκεια της χρονιάς πρέπει να διαχειριστούμε και άλλες καταστάσεις. Και νίκες συνεχόμενες και ήττες συνεχόμενες. Το πρόβλημα ήταν ότι για πρώτη φορά είχαμε αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και αρκετές απουσίες λόγω των Εθνικών ομάδων. Οπότε ήταν μια βδομάδα προετοιμασίας διαφορετική από την άλλη. Αυτό είναι το μόνο δυσάρεστο. Κατ’ άλλα τα παιδιά προσπαθούν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της εβδομάδα και δουλεύουν σκληρά, που δεν διαφοροποιεί ιδιαίτερα κάτι».
Για αναπροσαρμογή πλάνων λόγω των απουσιών
«Σαφέστατα. Παίξαμε Κυριακή, κάποια παιδιά έχουν μεγαλύτερη καταπόνηση από τα υπόλοιπα, ειδικά αυτά στην Ελπίδων. Έχω συζητήσει μαζί τους. Θα δω και στην τελευταία προπόνηση, γιατί Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο δεν είναι πάρα πολύ εύκολο».
Για τον Καμπάνταη
«Είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έκανε κάποιες προπονήσεις. Θεωρώ πως είναι σε θέση να μας βοηθήσει στη διάρκεια του αγώνα».
Για αγώνα με τον Πλατανιά
«Κρίσιμο είναι κάθε παιχνίδι στη Super League. Δεν υπάρχει καμία ομάδα που να πεις θα κερδίσω σίγουρα. Και εμείς έχουμε μία ομάδα που κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα μας κερδίσει σίγουρα. Μέχρι να σταθεροποιηθεί η απόδοσή μας και να φτάσουμε να γνωρίζουμε ότι στην επόμενη τετράδα αγώνων μπορούμε να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς θα είναι όλα τα παιχνίδια κρίσιμα. Θεωρώ πως ο Πλατανιάς είναι μια από τις καλύτερες ομάδες σε ότι αφορά τακτικά ζητήματα. Έχει πάρα πολύ κοντά τις γραμμές του. Είναι προφανές ότι ο κύριος Χατζηνικολάου έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Βοηθάνε πάρα πολύ οι πλάγιοι μπακ και ο Ουντόντζι με τον αρχηγό τους αριστερά (Μαραγκουδάκης) κάνει εκπληκτική δουλειά. Έχει τον Αναστασάκο που είναι ένας έμπειρος επιθετικός. Έχει μια τριάδα στα χαφ, θεωρώ από τις πιο αξιόλογες, που ο ένας μπορεί να αναπληρώσει τον άλλο στο παιχνίδι. Το γνωρίζουμε εμείς, το γνωρίζουν οι παίκτες, έχουμε δουλέψει όσο μπορούμε πάνω σε αυτό το πλάνο και νομίζω πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι γιατί και ο Πλατανιάς δεν είναι από τις ομάδες που προσπαθεί να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου».
Για τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο
«Η αλήθεια είναι ότι μας επηρέασε αρκετά η στιγμή του τραυματισμού του Βασίλη. Λίγο μετά δεχθήκαμε το γκολ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι άλλοθι. Μια ομάδα που είναι τόσο δεμένη μεταξύ τους, με έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κατάλαβαν αμέσως. Φυσικά και ο Ατρόμητος μπήκε αποφασιστικά και διεκδίκησε τη νίκη. Το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ ήταν το 10-15 λεπτά που είχαμε ισορροπήσει το παιχνίδι και βγαίναμε τακτικά όπως συνηθίζουμε να βγαίνουμε. Έβαλε ένα γκολ ο Ατρόμητος, από εκεί και πέρα δεν έγινε καμία ευκαιρία από καμία από τις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε καθαρά στο γκολ. Το έβαλε ο Ατρόμητος και το κράτησε. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι το κράτησε με περισσότερη ευκολία απ’ ότι θα έπρεπε».
Για το τι είπε στον Λαμπρόπουλο
«Ότι λέω σε όλα τα παιδιά. Ότι σου συμβαίνει στη ζωή είναι το πως θα τα φιλτράρεις και το πως θα τα διαχειριστείς. Εμένα ο τραυματισμός μου, στα 20 μου, μετά από μια γεμάτη χρονιά, εκείνη τη στιγμή που φάνηκε καταστροφικός, αλλά στην πορεία κατανόησα ότι μου βγήκε σε καλό και πνευματικά και σωματικά. Δούλεψα περισσότερο. Ήμουν πιο συγκεντρωμένος εγκεφαλικά ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι όπως στη ζωή, αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη και θα πρέπει να εκμεταλλεύεσαι το κάθε δευτερόλεπτο και να το ρουφάς. Ο Βασίλης είναι ένα παιδί που έχει ρίξει μεγάλη προσπάθεια αυτούς τους 5 μήνες που είναι μαζί μου και θα επανέλθει πάρα πολύ δυνατός και το ίδιο καλός όπως ήταν, αν όχι καλύτερος».
Για το πρόβλημα στη θέση του κεντρικού αμυντικού
«Να ξεκαθαρίσω ότι αν θα ενισχυθούμε κάπου είναι μακριά για μένα. Αυτά τα 5 παιχνίδια πρωταθλήματος και τα δύο κυπέλλου μου φαντάζουν πολύ μακριά. Μετά θα καθίσουμε με τη διοίκηση να δούμε τι χρειαζόμαστε και πούμε. Όσο για τις απουσίες, έχω μια νοοτροπία ότι, πέρα από το ανθρώπινο κομμάτι που στεναχωριέμαι πάρα πολύ, σαν προπονητής που είμαι δεν ασχολούμαι καθόλου, ούτε με τους τραυματίες που έχω ούτε με τη διαιτησία. Είναι δύο πράγματα που δεν μπορώ να τα δουλέψω στη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι κάτι που δεν μπορώ να ασχοληθώ. Οι απουσίες είναι δεδομένες, ο ρόλος του διαιτητή είναι δεδομένος. Το αν θα έχει και εκείνος μια καλή ή κακή μέρα δεν μπορώ να ασχοληθώ μ’ αυτό και είναι κάτι που επισημαίνω στους ποδοσφαιριστές μου. Ασχολούμαι μόνο με αυτούς που έχω στη διάθεσή μου. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να βρούμε την καταλληλότερη λύση».
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΄Η ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Ματς με βροχή σύμφωνα με τα δελτία καιρού αύριο το απόγευμα!!!
Βροχη απο γκολ!
Ειδα ονειρο α λα “θειο” ..Κολοβος, Διαμαντακος ![]()
Πλακα κανετε, που φτασαμε να λεμε να γυρισει ο Ομο για κεντρικος αμυντικος, αυτο αν ειναι! ισως να ειναι απο τον ανδραλα καλυτερος, αλλα οσο σκεφτομαι τα οσα ελεγα για τη θεση του και ξορκιζα να μην παιζει ποτε κεντρικος! Σημερα παντως εχει πεσει το διπλο σε σχεση με κερκυρα!
Πολυ σημαντικο παιχνιδι και αγωνιστικη. Καλο ειναι να κερδισουμε για να κρατησουμε την επαφη με τη 2η θεση. Επισης παιζουν μεταξυ τους οι 5 ομαδες απο κατω μας (o παο παιζει με τον παοκ) οποτε ειναι ευκαιρια να ξεφυγουμε. Παμε Πανιωναρα!
http://www.frombar.tv/v-4/8/6/v-480673.html
http://greekchannelslive2.blogspot.com/2010/07/sport-ch4.html
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=176426&part=sports
http://www.stopstream.tv/48/6/480673.html
http://www.vipboxsports.eu/football/101681/1/panionios-athens-vs-platanias-live-stream-online.html
http://www.thefirstrow.eu/watch/153629/1/watch-panionios-athens-vs-platanias.html
Τωρα που εχουμε ριξει 3μπαλο απο το ημιχρονο ισως να αποφασισουν να αφησουν οι Πανιωναρες την φραπεδαρα τους και να κατηφορισουν για το 2ο..
Επισης ψαχνω να βρω ποιος αγιος γιορταζει σημερα και βλεπουμε τετοια μπαλα απο τον μποουθ λεγκς καπταιν μας.. (http://www.pigizois.net/kiprioi_agioi/genadios.htm)
Με εξαίρεση τους σκόρερ έπεσες μέσα ![]()
Απλά και όμορφα.
Συνεχίζουμε για την παραμονή.
Γουσταρω που ειμαστε ταπεινοι και τους πουλαμε τρελλα…
17/11/2012, 20:26 | Αποστολή
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά με σκορ 4-0, αλλά και από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Μάλιστα, ο προπονητής του Πανιωνίου υπογράμμισε πως τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα βοήθησαν τους παίκτες του να γίνουν «αντράκια» και να διαχειριστούν όπως έπρεπε τον αγώνα απέναντι στους Κρητικούς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:
«Κι εγώ και τα παιδιά αφιερώνουμε τη νίκη στον Βασίλη, για να ξέρει πως θα είμαστε συνέχεια δίπλα του κι όχι μόνο αυτές τις πρώτες μέρες του τραυματισμού του», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:
«Είναι ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της ομάδας που είναι και το ζητούμενο. Όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, στον Πανιώνιο υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση που διακυβεύουν τη δουλειά τους και την ελευθερία τους. Αν η ομάδα θα είναι δέκατη ή όγδοη, είναι σε δεύτερη μοίρα. Οπότε το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα βήμα για τη σωτηρία της ομάδας».
Για την συνεργασία ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοίκηση του συλλόγου:
«Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο γύρο θα δούμε τη δουλειά που έχει γίνει από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση, θα τα βάλουμε κάτω και θα αποφασίσουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Το σημαντικό είναι και το τι μπορεί να σου δώσει ο άλλος. Εγώ ζήτησα την Πέμπτη δυο δεξαμενές για πάγο και την Παρασκευή τα είχα. Αυτό το πράγμα δεν έχει τιμή».
Για την απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πλατανιά:
«Σήμερα κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο κι ένα τρομερά ώριμο κι έξυπνο δεύτερο. Είμαι χαρούμενος για το δεύτερο ημίχρονο. Όσο και αν είναι περίεργο. Έχουμε νέα παιδιά, διαχειριστήκαν έξυπνα ένα τέτοιο αποτέλεσμα και η συμπεριφορά τους έδειξε πως γίνονται αντράκια».
Για τις απουσίες που είχε ο Πανιώνιος κόντρα στους Κρητικούς:
«Δουλεύουμε με 22 παίκτες. Έχω ξεκαθαρίσει πως από την αρχή θέλω μικρό ρόστερ, ευέλικτο για να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Σήμερα ο Στάθης (σ.σ. Ρόκας), ήταν συγκλονιστικός σε μια θέση που δεν έχει ξαναπαίξει. Η τετράδα της άμυνας που χρειάζεται πέντε μήνες για να χτιστεί σε μια ομάδα, δουλεύτηκε τρεις μέρες. Για αυτό θέλουμε το ρόστερ μικρό για να δουλεύουν όλοι μαζί. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρώτα είναι ο Πανιώνιος και μετά όλα τα άλλα. Είτε αυτό είναι μεταγραφή, Εθνική, διαφήμιση, ο Πανιώνιος σου παρέχει την ευκαιρία για να προχωρήσεις στα υπόλοιπα. Για αυτό λέω, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, να καταλάβουμε όλοι πως είναι πάνω από όλους μας ο Πανιώνιος».
Για τη μη χρησιμοποίηση του βασικού τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων» Κωνσταντίνου Περιστερίδη:
«Είχε άλλα χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας που χρησιμοποιήσαμε σήμερα. Θέλαμε έναν τερματοφύλακα που να παίζει πιο πολύ έξω. Ο Κώστας (σ.σ. Περιστερίδης), έφτασε ψηλά που είναι καλό και για τον ίδιο και για την ομάδα, αλλά έχουμε και τον Νίκο (σ.σ. Γιαννακόπουλος) που δουλεύει σκληρά και πήρε την ευκαιρία του. Το ίδιο έκανε πριν μερικές εβδομάδες ο Αυλωνίτης. Τα παιδιά κάνουν το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο, πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, και να περιμένουν το πότε θα παίξουν. Ο Περιστερίδης έδειξε πως αξίζει να φοράει τη φανέλα του Πανιωνίου, έτσι κι ο Γιαννακόπουλος θα πάρει αγώνες στα πόδια του για να ξέρουμε τι υλικό έχουμε στα χέρια μας. Σήμερα η επιλογή ήταν περισσότερο τακτικής».
Η αποψη μου είναι οτι το σημερινό ματς ηταν ενα “τυχαιο” αποτελεσμα. Ειδαμε δυο ομαδες που ηθελαν οπωσδηποτε τους 3 βαθμους της νικης αλλα εντελως “τυχαια” επικρατησε η μια με 4-0 . Ουτε καν 4-1 ετσι για ελεημοσυνη… Με αυτα και με αυτα, εντελως “τυχαια” παντα, εξακολουθουμε μετα απο 11 αγωνιστικες να ειμαστε τριτοι πισω απο την μακραν πιο ακριβη ομαδα του πρωταθληματος και πισω απο μια ομαδα που με υπουργικη εντολη προσπαθουν να την κανουν διεκδικητρια για την υποθεση πρωταθλημα…
Πολυ σωστα μιλατε για παραμονη καποιοι, εγω ομως επειδη ειμαι σε μια μονιμη ντοπα φετος,θα επιλεξω να μιλησω για κυνηγι δευτερης θεσης!! Οχι γιατι εχουμε σπουδαιους παικτες ή σπουδαιο προπονητη. Ουτε και γιατι εχουμε “γαματους” διοικητικους. Απλα , γιατι φετος ,ισως και για πρωτη φορα, παιζεται ενα πρωταθλημα με παρα πολλες ομαδες να εχουν οικονομικα προβληματα, δηλαδη οι περισσοτερες ομαδες παιζουν με τους ορους που παιζει ο Πανιωνιος εδω και 122 χρονια. Φετος, βλεπουμε ποιες ειναι οι πραγματικα μεγαλες ομαδες, ποιες ειναι πραγματικα οι “βαριες φανελες”. Δειτε για παραδειγμα που βρισκετε η αεκ και ποσο δικαιολογημενοι και σωστοι ειμαστε εμεις που τοσα χρονια τους φωναζουμε αεκακι!! Βεβαια, αν αυριο/μεθαυριο τους αναλαβει καποια εταιρεια “πλυντηριων” θα αλλαξουν τα πραγματα παλι. Οταν ομως παιζουμε με ισους ορους, η διαφορα της μιας και της αλλης φανελλας αποτυπωνετε στην σημερινη βαθμολογια. Το ιδιο ισχυει και για τον αρουλη, για τον βαζελο κοκ. Το ιδιο θα ισχυε και για τον γαβρο αν αυτη τη στιγμη ειχε τα δικα μας προβληματα και δεν υπηρχε η μαμα “ελληνικο κρατος” για να τον προστατεψει. Ο Πανιωνιος φετος εχει καταφερει να δικαιολογησει ολους αυτους που τοσα χρονια μιλαγαν για ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και για ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ . Κατα τ’ αλλα ειμαστε “τυχεροι” …
Paul, το κείμενό σου το έγραψες με αφορμή τις δηλώσεις του Ελέ (κι ιδαίτερα το κομμάτι που υπογράμμισα)?
Γιατί ο Ελέ άλλο θέλει να πει. Δεν υποβιβάζει την προσπάθεια που γίνεται ούτε λέει ότι αν σωθούμε τελείωσε η δουλειά μας. Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι τόσο σκληρή που κάποιοι από την σημερινή διοίκηση κινδινεύουν ακόμα και με φυλακή γιατί απλά βρίσκονται εκεί…
Καμια σχεση. Ουτε καν τις ειχα διαβασει! Ουτε στον scot πιο πανω απευθηνομαι. Εγω μιλαω για φιλαθλους που γενικοτερα επιμενουν να αποκαλουν τυχερη την ομαδα. Μιλαω για τους ιδιους που ακομα και την 11ατη αγωνιστικη δεν πιστευουν στην ομαδα και θεωρουν οτι ειμαστε μια φουσκα που θα σκασει. Η παγια αποψη μου ηταν και ειναι οτι οταν ο Πανιωνιος αντιμετωπιζει τις ομαδες που τα ΜΜΕ αποκαλουν “μεγαλες” στο ελληνικο πρωταθλημα με τις ιδιες ακριβως συνθηκες, τις κερδιζει μεσα εξω. Κατι τετοιο πιστευω οτι συμβαινει φετος ή ΘΕΛΩ να πιστευω οτι συμβαινει.
Με τα οικονομικα της ομαδας δεν ασχολουμαι. Αλλωστε δεν ειναι και δικη μου δουλεια για να ασχοληθω . Η ρεαλίστικη αποψη ειναι οτι ο Πανιωνιος μαζευει βαθμους για την παραμονη. Οποιος πιστευει το παραπανω ειναι σωστος, απλα εγω δεν ειμαι ρεαλιστης… Αλλωστε, αν ημουν ρεαλιστης δεν θα ημουν Πανιωνιος… ![]()
Paul συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ειδικά στο θέμα του “τυχαίας” πορείας της ομάδας μέχρι σήμερα.
Νίκο καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά αδελφέ μου cool
έστω και για λίγο απόλαυσε… (φιλικά). Τουλάχιστον πέρα από την πρόταση που υπογράμμισες, υπογράμμισε και την:
Το σημαντικό είναι και το τι μπορεί να σου δώσει ο άλλος. Εγώ ζήτησα την Πέμπτη δυο δεξαμενές για πάγο και την Παρασκευή τα είχα. Αυτό το πράγμα δεν έχει τιμή.
Για μένα λέει πολλά περισσότερα εδώ ο Ελε…
Είναι πραγματικά κρίμα, να μην έχει την υποστήριξη των φιλάθλων (πείτε το προσέλευση, πείτε το οικονομική βοήθεια από όσους μπορούν, πείτε το “ανακωχή” από τους ιντριγκολάτρες-προνηταράδες κοκ) αυτή η ομάδα και όσοι αγωνίζονται για να συνεχίζει να υπάρχει η ΠΑΕ.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/395088_10151101383626722_1094571424_n.jpg
Στη φωτογραφία βλέπουμε τους πανηγυρισμούς των παιχτών μας και την έκδηλη αμηχανία στο πρόσωπο του διαιτητή για την τροπή του ματς… ![]()
Κέρασέ τους φαρμάκι Πανιωνάρα!!!