11η Αγωνιστική Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Το Σάββατο στις 4 απο την ετ-1. Δε πιστεύω να κάτσει κανείς να το δει στην τηλεόραση;
Θα είναι ωραίο παιχνίδι , σίγουρα. Επιτέλους μεγάλος παοκ. Με Παπαδόπουλο δύο καλά ξένα γκάρ αλλά και Χαραλαμπίδη καλούς νέους και καλό προπονητή. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πιστέυω.

Το πρωτο ποστ του 2013 απο μενα ,χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!Εξαιρετικο ματς με πολυ ενδιαφερον και ντερμπι απο τα παλια.Στο κλειστο δεν πρεπει να πεφτει καρφιτσα αν και με ξενισε η ωρα του ματς καθως ειναι εντελως αντιεμπορικη για το next big thing match του πρωταθληματος περα απο το ντερμπι των γαυροβαζελων.Παντως αν η ομαδα ειναι σοβαρη χωρις τα σκαμπανεβασματα στην αποδοση της και με το σπρωξιμο της εδρας πιστευω πως θα το παρουμε το ματσακι ,ειδικα αν εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας το παθημα με τον ΑΓΟΡ και πως αυτο ηρθε.

Αντί να ασχολούμαστε με τον Σπυρόπουλο δεν κοιτάμε πως θα γεμίσουμε το κλειστό το Σάββατο???

Πρόκειται για σούπερ ντέρμπι δυο όμαδων που φέτος θα κονταροχτυπηθούν για την τρίτη θέση.

Είναι απλό: καλέις τον Σπυρόπουλο να δει το παιχνίδι μαζί μας. :stuck_out_tongue: :sunglasses:

Πέρα από την πλάκα, περιμένω πως και πως το παιχνίδι. Έχω πάθει μια κάποια στέρηση.
Νομίζω ότι το γήπεδο θα έχει κόσμο, θα μπορούσε να έχει περισσότερο βέβαια αν ήταν λίγο αργότερα.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10491&subid=2&pubid=129256682

περσι τετοιο καιρο το κλειστο ηταν φισκα με τον γαυρο..προπερσι ηταν φισκα με τον βαζελο κ τα κορακια του. φετος επιβαλεται να ειναι με τον ανεβασμενο παοκ..! με στεναχωρουν λιγο οι δηλωσεις σαν κ αυτη του αθηναιου που λενε οτι στοχος ειναι η 3η θεση..για να εξηγουμε, μ αρεσει ο ρεαλισμος κ παντα εκτιμω την θεση κοιταμαι παιχνιδι με παιχνιδι κ στο τελος κανουμε ταμειο..δεν νοιωθω οτι μπορουμε να κοντραρουμε τους 2, μπορουμε ομως να μην ξαναχασουμε απο αλλη ομαδα..ειναι εφικτο..εφικτα ειναι κ αλλα σταβοπατηματα του βαζελου, κ ειδικα αν ενα συμβει στο αρτακης τοτε η 2η θεση μπορει να μην ειναι κ τοσο ουτοπικη..δεν ειναι κακο να μην αποκλειεις κατι ανωτερο απο τα συνηθισμενα, κακο ειναι να γινεται αυτοσκοπος.. αν κ η ωρα ειναι λιγο μαλακια ελπιζω το κλειστο να ζησει ομορφες στιγμες κ στο τελος να ειμαστε μονοι μας στη 2η θεση!!

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το 2013 για τον Πανιώνιο που θριάμβευσε με 82-68 κόντρα στον ΠΑΟΚ και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό. Φοβερή άμυνα από τους «πάνθηρες», συγκλονιστικός ο κόσμος της ομάδας που γέμισε το κλειστό!

Ο Πανιώνιος δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα αλλά και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Ξέφυγε με 9-6 με τους Γιάνκοβιτς και Παππά στο 4’20’’ αλλά η νευρικότητα και τα λάθη επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει 14-14 με τον ΜακΓκραθ. Οι κυανέρυθροι που έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο (16-14) με 4/13 δίποντα και 3 λάθη, προσπάθησαν να ανεβάσουν τον ρυθμό και με τον Καββαδά ξέφυγαν 18-14 στο ξεκίνημα της 2ης περιόδου. Παρά την αντίδραση του ΠΑΟΚ που με συνεχόμενα καλάθια του Παπαδόπουλου ισοφάρισε 20-20 (13’18’’) ο Πανιώνιος βρήκε την ευστοχία του από την περιφέρεια και με δύο τρίποντα από τους Μπίλι Κις (27-22 στο 15’) και Γιάννη Αθηναίου (32-24 στο 17’) επέβαλε τον ρυθμό του ξεφεύγοντας ακόμη και με 11 πόντους διαφορά (37-26 στο 18’30’’) με τον Παππά να αναλαμβάνει ξανά δράση. Όμως ο ΠΑΟΚ με συνεχόμενες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα ροκάνισε τη διαφορά στους 6 (37-31).

Το σερί του ΠΑΟΚ έφτασε στο 7-0 (37-32) στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου αλλά η απάντηση του Πανιώνιου ήρθε με δύο συνεχόμενα καλάθια του Καββαδά και ένα του Παππά που ανέβασαν γρήγορα τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους (43-32 στο 23’). Με τον Καββαδά να έχει πάρει… φωτιά (9 πόντοι σε 4 λεπτά) οι κυανέρυθροι διεύρυναν το σερί τους στο 11-0 (48-32 στο 23’47’’) με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το πρώτο εντός πεδιάς καλάθι στο 3ο δεκάλεπτο στο 24ο λεπτό.

Με τρίποντο του Αθανασούλα η διαφορά ανέβηκε στο +17 (55-38) στο 25’30’’ και με ένα ακόμη από τον Αθηναίου και καλάθι του Μίλμπουρν στον αιφνιδιασμό στους 20 (62-42 στο 28’) με την εξέδρα στο κατάμεστο κλειστό να έχει πάρει φωτιά! Λίγο πριν το τέλος της περιόδου εντυπωσιακό κάρφωμα από τον Μίλμπουρν εκτόξευσε τη διαφορά στους 22 (66-44) με τον Πανιώνιο να φτάνει στο +23 (68-45) με καλάθι του Παππά στη λήξη!

Η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει (+25, 70-45 με τον Μπόγρη πρωταγωνιστή) αλλά η αμυντική χαλάρωση έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ με 10-0 σερί να μειώσει σε 70-55 (35’). Δύο σερί καλάθια του Παππά «ξύπνησαν» επιθετικά τον Πανιώνιο (74-55) αλλά ο ΠΑΟΚ ροκάνισε ακόμη περισσότερο τη διαφορά (74-61 στο 37’) με τον Πανιώνιο πάντως να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη αφού δύο σερί τρίποντα από τον Μίλμπουρν έκαναν το 80-61 (38’).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπόγρης 8, Πέιν, Αθηναίου 8 (2), Κις 4 (1), Μίλμπουρν 12 (2), Αθανασούλας 3 (1), Μπατής 2, Γιάνκοβιτς 8 (1), Καββαδάς 15, Παππάς 20, Ντραγκίτσεβιτς 2, Μπούκερ

ΠΑΟΚ: Χάτσερ, Κασελάκης 6, Χαραλαμπίδης 8, ΜακΓκραθ 16 (1), Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης 9, Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 3, Παπαδόπουλος 11, Χαριτόπουλος 10 (1)

Για πλάκα 9-2 και συνεχιζουμε…

Εξαιρετική εμφάνιση με πάρα πολύ καλούς τους Καββαδά, Παππά και συμπαραστάτες τους Γιάνκοβιτς και Μιλμπουρν. Η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ με τον Σφαιρόπουλο και στην άμυνα και στην επίθεση με νέα συστήματα και καλύτερη κυκλοφορία. Πολύ καλή η κερκίδα, ματς που χαίρεσαι όπως και αυτό με την Πάτρα που ήταν απίστευτη ματσάρα. Πάμε πολύ καλά και πλέον βλέπουμε καλύτερο μπάσκετ.

Σάββατο, 05 Ιαν 2013 18:31

Ο Πανιώνιος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ τον οποίο και νίκησε με τον προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να παραδέχεται πως υπήρχε πίεση.

«Η αποστολή μας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ δύσκολη κόντρα σε έναν αντίπαλο που προερχόταν από επτά σερί νίκες. Δουλέψαμε πολύ καλά στη διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Βγάλαμε ενέργεια, είχαμε ρυθμό, στοιχεία που ήταν τα κλειδιά για την έκβαση του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Ως γηπεδούχοι σε ένα τέτοιο ματς είχαμε πίεση αλλά αντιδράσαμε σωστά και εφαρμόσαμε το πλάνο μας. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου για την ανάλυση του αντιπάλου αλλά και στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρόν και μα στήριξε. Πετύχαμε απλά μία νίκη και τίποτα παραπάνω αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Πιστεύω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης ενώ περιμένω περισσότερα από ορισμένους παίκτες μας» δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Από τη μεριά του ο Βασίλης Καββαδάς είπε πως: «κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος δουλέψαμε πολύ καλά στις προπονήσεις και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το κλειδί της νίκης μας ήταν η άμυνα».

Η Νέα Σμύρνη… χωρισμένη στα δύο!

Με την παρουσία φιλάθλων τόσο του Πανιωνίου όσο και του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση των δύο ομάδων. Κάτι που δε συμβαίνει συχνά αλλά δίνει ένα ξεχωριστό “χρώμα” στα παιχνίδια και σίγουρα κάτι που το έχει ανάγκη το μπάσκετ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=26616&subid=2&pubid=129257305

Καλη νικη, ο παοκ ειναι της λογικης κατς και των γονεων, οι διαιτητες δεν τσιμπισαν και τεζα ο καμπουρης, παιζουμε πλεον αμυνα και ειμαστε μια φυσιολογικη ομαδα, κανουμε τα βασικα-απλα, οσο παιζουν οι Ελληνες.
Οι ξενοι ειναι μια ιστορια, με την μεγαλυτερη τον μελβουρνιο, αν ηταν ψιλονορμαλ αμερικανος θα ειχαμε και τηΝ διαφοραΝ, πρεπει μαλλον να σουταρει μονον απο αριστερα, δεξια κοντα κλπ ειναι απροβλεπτος, ασε που αμα καιει η μπαλα τσουρουφλιζεται, αναθεμα με βλεπω μια ομαδα να εχει ξενους που ειναι χειρωτεροι απο τους “ιθαγενεις” και ρολιστες.

Κυριε Λιανε εναν που να εκανε τη διαφορα να ειχες ειχαμε καλυτεροι θαμασταν.

υγ κατι μου λεει οτι φετος, ο γερο φιλακιας θα κανει τη διαφορα και ας ειναι και συνταξιουχος!

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ! Ο ΠΑΟΚ ΕΠΑΙΖΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΣΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ

Ο άσσος του ΠΑΟΚ που δεν βρέθηκε στο γήπεδο
ήταν μάλλον δουλειά του Αθηναίου( περισσότερη ώρα) και του Πειν

Σωστο. Ο Χατσερ είναι πολύ καλός παικτης.

Εμένα μου άρεσε πολύ κι ο Μακ Γκραθ. Πολύ σταθερός παίκτης.

5’ λεπτα σοβαρου μπασκετ στην τριτη περιοδο ηταν αρκετα για να καθαρισουμε μια ομαδα που υποτιθεται πως ειναι ο βασικος ανταγωνιστης μας για την τριτη θεση.Τον ΠΑΟΚ τον περιμενα πολυ πιο δυνατο και σιγουρα οχι αυτο το μονοτονο πραγμα που ειχε κυριο εκφραστη τον Παπαδοπουλο.Ειναι προφανες πως μωλις τα εφτυσε ,προιοντος χρονου ,ο Λαζος η σεμνη τελετη ελαβε τελος.Αν εξαιρεσει κανεις το α’ δεκαλεπτο που η ομαδα ,ισως και λογω διακοπης,εψαχνε να βρει τον ρυθμο της και τα πατηματα στο παρκε σχεδον ολα τα ατου μας ειχαν κατακορυφη ανοδο στην αποδοση τους με πρωτους και καλυτερους κατ’ εμε τους Παππα,Καββαδα,Μιλμπουρν(χθες εδειξε τρομερη διαθεση) και αμυντικα τους Βλαντο,Αθανασουλα,Αθηναιου ,Μπατη.Παραμενει σκια και λιγος ο Μπουκερ,απαραδεκτος ο Ντραγκισεβιτς που ειχε και νευρακια χθες με τον Σφαιροπουλο να τον αγριοκοιταζει και τελος μετριοτατος ο Πειν.Ο Κις ειχε κεφακια χθες αλλα προσεδωσε και καποια ποιοτικα διαστηματα στην ομαδα,βεβαια το χουι να καθυστερει πολυ την δημιουργια στην επιθεση μαλλον δεν μπορει να το αποβαλει.Εξαιρετικη διαχειρηση απο τον κοουτς και σιγουρα του πιστωνεται η προσηλωση και η μεγαλη διαθεση της ομαδας πραγμα που δειχνει σοβαρη προετοιμασια.Επισης σημαντικος παραγοντας για την ευκολη επικρατηση χθες ηταν η τρομερη φρεσκαδα και ενεργεια που κατεθεσε η ομαδα στο παρκε,αυτο σε συνδιασμο με την τρομερη διαθεση εφερε και την ανετη επικρατηση απεναντι σε εναν εμπειρο ,αλλα αρκετα δυσκινητο και απλα αρκουμενο στο να παιζει κατς, ΠΑΟΚ.Τωρα παμε χωρις αγχος να παιξουμε στο ΣΕΦ και οτι βγει αλλωστε οι γαυροι ειδικα εκει μεσα ειναι πανισχυροι και για να παρουμε κατι μαλλον θα πρεπει να ντυθουμε Ζαλγκιρις αλλιως τα πραγματα ειναι τουλαχιστον δυσκολα.Αν δεν κανω λαθος το ματς αυτο πρεπει να ειναι Δευτερα.

πρωτο παιχνίδι για μένα φέτος που βλέπω από κοντά.
λίγο πολύ τα είπαν οι από πάνω. αλλά δεν καταλαβαίνω αυτός ο ντραγκοσεβιτς ή πώς τον λένε δε θέλει να παίζει; γιατί τόσο αδιαφορία; εκτός κι αν είναι ανικανότητα.
ο μπούκερ δεν έδειξε τίποτα αφού δεν έπαιξε.
έχουμε ένα θέμα στο 4. επιβεβαιώνεται ένας φίλος μου που ήταν προπονητής του μπογρη στα ιλίσια και μετά στα μικρά του βαζελα.
πολύ έξυπνος , ιδανικό κορμί για μπασκετ παίχτης όμως που δε δουλεύει

ερώτηση για το φίλο πετρό:
στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου τι έπαθες και φόρτωσες και άρχισες να χώνεις;
μέχρι που ήρθε ένα παλικάρι με ξυρισμένο κεφάλι και μουσάκι , κάτι σας είπε και σκάσατε στα γέλια.
μην πεις όχι λίγο πιο αριστερά σας ήμουν και σας είδα.

Το “χώσιμο” ήταν για πλάκα…“ελεγχόμενη κατάσταση κρίσης”
Στο Ζερβό και στο Ζόρο, έλεγα, για τους σουπερ παίκτες Μακ γκραθ και Χάτσεν
που είχαν εξαφανιστεί απο το γήπεδο.

ωχ ήταν ο ζερβός εκεί;
δεν τον έβλεπα
γαμώτο και θα μπορούσα να πάρω την τυρόπιτα που μου χρωστάει
:stuck_out_tongue:

κι ο καραφλός με του μουσάκι ήμουν εγώ!!!

ωραία
τώρα που ξέρω τα “κυβικά” σας θα προσέχω περισσότερο τι λέω :wink:
ο ζορός μου φευγει αλλά μάλλον κάτι αντίστοιχο θα είναι
άρα, άμα φτιαξουμε καμιά ομάδα μπασκετ όπως έγινε περσι με το 5x5 ξέρω από τώρα με ποιούς θα πάω

1.84 & 110kg :slight_smile: