Καιρό ειχαμε νά δουμε και λιγη μπάλα ,οπως έγινε σημερα στο δευτερο ημιχρόνιο’’
Τό ερώτημεα ειναι γιατί δεν παιζαμε έτσι και στο πρωτο ,αλλά καί σε άλλα παιχνίδια’Εστω για ενα τέταρτο που λέει ο λογος’‘Αρα ,ενω υπαρχει κατάλληλο ρόστερ γιά καλυτερα πράγματα ,εμφανίζαμε μεχρι σημερα ενα επιπόλαιο και ατσουμπαλο σύμπλεγμα χωρις αρχή και τέλος’‘’
Προσοχη’‘‘και σημερα έτσι ξεκινήσαμε’’‘Γιατί ρε μάγκες;;;Που υστερειτε απο την κάθε Ξανθη δηλαδή;;
Θέλατε οι -6 βαθμοί να εξαφανιν εστούν μόνοι τους;;;;;;;Αντε λοιπόν ν΄α δούμε απο τωρα καί στο εξης αν το ψυχολογικό σας’‘’‘θα αναπτερωθει πρός τό καλύτερο’‘Φαίνεται λοιπόν και διά γυμνού οφθαλμου πλεον’‘Επομένως δεν συγχωρειται ξανά κάποια οπισθοδρόμηση Ετσι;;;Ενα μου δίνει κουράγιο και ελπίδα ‘ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΣΟΦΑΡΗΣΗ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ’‘Αυτό ειναι το ποδόσφαιρο’‘Δεν τά παρατάνε όπως κανατε στα προηγούμενα ματς’‘Επανω τους λοιπόν’‘Ολα τα παιχνίδια παιζονται μεχρι το φινάλε’‘Τιποτα δεν προδιαγραφεται αν δεν ειναι οριστικό’‘Μην φοβηθειτε τον γαυρο καθόλου μά καθόλου’‘Ολα ειναι στα ποδια σας και όχι στο μυαλό σας ‘’
Ολοι σημερα πηγαν καλα τουλαχιστον αριστα στο δευτερο ημιχρονιο Ομως θα αναφέρω και αρκετους που έκριναν τον αγωνα’‘Καμαρα’‘Αρτσε’‘Λυμπεράκης’‘Κορμπος .Αραμπουλι και Σταυροπουλος’’‘οι αλλοι βοηθησαν ,αλλα μπορουν και περισσοτερα’'Περιμενω Μιλησα
Είδα μόνο το Βου
Δεν ξέρω αν η Ξάνθη ήταν τόσο κακή ή εμείς για πρώτη φορά φέτος κάναμε τα βασικά και λιγο παραπάνω.
Πάντως η εμφάνιση ήταν πραγματικά πολυ καλή και θύμισε άλλες εποχές. Όπως και να χει το σημαντικότερο πέρα απ το βαθμολογικό είναι ότι ήταν μια νίκη που σου έδωσε το δικαίωμα να ελπίζεις σε κάτι. Για πρώτη φορά φέτος!
εγώ είδα μόνο το α.. η λήξη συνέπεσε με απογειωση. κ στο πρώτο δεν μου φανηκαμε προσωπικα τοσο κακοι. και είχαμε κ μια πολυ καλη στιγμη στην πολύ όμορφη ενεργεια του οικονομίδη. στα στιγμιοτυπα φαινονται μια καλή στιγμή του καμαρα κ επίσηςη εξαιρετική ενέργεια κ πάσα στο δευτερο του αραμπουλι. είναι σημαντικό οι παιχτες που (ξανά)μπαινουν να προσφέρουν περισσότερο απ όσους μενουν στον παγκο. θα χαρώ να μη δω για καιρό πχ τον σαραμαντά, ελπίζω να κάνει καλό ο πάγκος στον μετριοτατο (κάτω των δεδομένων του) τσιλούλη κ επίσης χαίρομαι παααααρα πολύ που στην ομάδα δεν βρίσκεται πλέον ο μανιατης. ενας ποδοσφαιριστής που δεν είχε εξ αρχής να προσφέρει απολύτως τίποτα παρά μόνο προβλήματα σε έναν πολύ κακό πανιωνιο. Εγώ κρατάω την μαχητικότητα που είδα κ χθες αλλά κ στο παιχνίδη με τον άρη κ περιμένω ότι αυτή, μαζί με το βάρος της φανέλας κ την ποιοτητα λίγων παιχτών θα είναι ικανή να μας φέρει τουλάχιστον σε ενα μπαράζ ζωής κ θανατου. πιστευω ωστόσο ότι κ αυτό μπορούμε να το αποφύγουμε
H Ξάνθη παίζει με έναν τρόπο που μας ευνοεί. Δηλαδή είναι ομάδα που δεν ξέρει τι να κάνει την μπάλα όταν την έχει και όταν αγχώθηκαν και προσπάθησαν να πιέσουν άφησαν κάτι συμπαθέστατα κενά πίσω. Έχουν δοξαστεί στο καραούλι.
Δύο συνεχόμενα παιχνίδια που η ομάδα έπαιξε με πάθος για να πάρει αποτέλεσμα. Σίγουρα το θετικότερο σημάδι.
Επίσης ανέβηκε ο Άρτσε και αυτό μάλλον συνδέεται με την παρουσία του Οικονομίδη που προσωπικά μου φαίνεται χρησιμότερος από τον Μαξίμοβιτς στις δουλειές που κάνει. Τα κενά στην άμυνα συνεχίζονται. Στο γκολ που φάγαμε ήταν θλιβερή η απουσία παικτών στο κέντρο της περιοχής σε κόρνερ.
Ο Καμαρά σε ρόλο δεύτερου επιθετικού μάλλον θα ήταν καλύτερος από εξτρέμ (που δεν είναι). Η πάσα του απίστευτη για ότι έχει δείξει ως σήμερα.
Νομίζω με Μιλόγεβιτς και Ντομίγκεζ η ομάδα θα ανέβει λίγο ακόμα. Μετά το γαύρο φυσικά.
Το απίστευτο είναι πως αυτή η ομάδα, που είναι από τις χειρότερες αν όχι η χειρότερη που είχαμε ποτέ, έχει σκόρερ 5 τεμαχίων σε 10 αγώνες…
λαρισα -λαμια 0-3 στο 70’‘’‘’ γαμιουνται οι μπασταρδοι ολοι στο Ελληνικο’‘’ σκατα στημενα και κονομα γερη’'Που παμε ρε εεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ξυπνατε '‘το συστημα παει να μας σβησει’‘ΣΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙς ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΡΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ παρδαλο κατσικι’'ουστ ρεεεεεεεεεεεε σιχαματα
Μου αρέσει που έκανε και δηλώσεις ο Κούγιας και κορόιδευε τον Πανουργιά για το πριμ των 40 χιλιαρικων…από χτες είχε βρωμησει το ματς και δυστυχώς οι φήμες επαληθεύτηκαν…παρόλα αυτά με εμφανίσεις σαν αυτή στο β ημίχρονο έχουμε ελπίδα.
Αλήθεια ο Μάντζιος θυμάται ποτέ ομάδα του έχει κάνει νίκη εκτός με 0-3;
φΙΛΕ Μεσσηνιε’‘μού δινεις πάσα στη συζητηση γυρω απο τόν Ματζιο’‘Η γνωμη μου φυσικά ειναι ότι άδικα και λιαν βιαστικά ,εμεις καρατομίσαμε τον Ματζιο με ενάμυσι παιχνίδι μόλις στην πλατη’‘Αναφερω τον Βολο ,που κι εκει χάσαμε με φάουλ και οφσαιτ ταυτόχρονα ,και στην Τουμπα βεβαια που ,ετσι κι αλλιως [με τα ελληνικά δεδομενα ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να χασουμε’’
Κρινω τον άνθρωπο Μάτζιο λοιπόν και σαν Πανιώνιο γνησιο και σαν προπονητη γενικα ,και του προσμετρω οτι εχει συμβαλει και εχει προσφερει πανω απο τις δυνατότητες του ,με μεγαλη αφοσιωση, αξιοπρεπεια και Ικανοτητα’‘Εχει παρει το κυπελλο με τον Πανιωνιο,μας εχει σωσει προ 6αετιας ,μας πηγε 6ους περσυ και οι παικτες που παιζουν τωρα [και αρχισαν να μας αρεσουν ,μαλιστα ]ειναι δικοί του’‘Γιατί βλεπουμε παντου εχθρους ,και φαντασματα;;Τι έπρεπε αυτος να κανει για να ζησει;;αυτο ξερει να κανει και το κανει επαξια
Τωρα αναφερω μαλιστα και τους παικτες που εφερε φετος’και που εμπιστευτηκε’‘Λυμπερακης.,Παπανικολαου,Αρτσε,Μαξιμοβιτς,κιακος,Μιλοσεβιτς,Αραμπουλι…βαλε και Παπαγεωργιου που τον ειχε απο παλια,Μικο,Νικα ,Γριβα’’ ε που στο διαλο φταιει τοσο πολυ που …θα σωσει την Λαμια για πλακα ;;;ας προσέχαμε οταν φωναζε ο Δαρας εχουμε προπονηταρα’‘Τον εφαγε με 2 παιχνιδια χωρις λογο’‘’ Αυτα προς το παρον Μιλησα
υ,γ τα γραφω ,δοθεισης ευκαιριας φιλε ,δεν σου επιβαλω κατι τελος παντων’'Ετυχε και μαλλον σέυχαριστω που μου δοθηκε η ευκαιρια στη συνομιλια μας να εκφρασω την γνωμη μου .Θειο
Δεν συμφωνώ, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καταφέρει τίποτα ως προπονητής. Σε 10 χρόνια μπορεί να έχω διαφορετική γνώμη, αλλά προς το παρόν είναι αυτή. Στο τέλος θα γίνει ταμείο και με Λαμία, για μένα είναι ακόμη το φαβορί για τη τελευταία θέση. Κι εγώ υπερασπιζόμουν τον Ανιγκό, αλλά με πείσατε διαφορετικά…
Επίσης δεν γίνεται να λέμε ότι ήταν στημένο και συγχρόνως να λέμε πόσο καλή δουλειά κάνει ο Μάντζιος.
Και κάτι άλλο, γιατί δουλεύω στο χώρο. Τα στημένα σπάνια στήνονται για 0-3…Ας προσέχουμε λίγο τι λέμε, γιατί πολλοί κάνουν θόρυβο και για το δικό μας διπλό στη Ξάνθη. Η’ στήνουμε όλοι ή κανένας, λέω εγώ. Και σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουμε από τώρα. Μας έτσουξε το διπλό της Λαμίας, αλλά για μένα είναι όσο καθαρό είναι το δικό μας αποτέλεσμα.
Συμφωνώ ότι αν είναι κάποιον να σημαδεύουμε αυτή είναι η Λαμία. Η διαφορά που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι 8 βαθμοί , οι οποίοι άνετα μπορούν να γίνουν 11 την επόμενη αγωνιστική , οπότε το πράγμα εξακολουθεί να είναι δύσκολο. Όχι ακατόρθωτο , αλλά δύσκολο.
Ελπίζουμε ότι αυτό το διπλό θα διώξει επιτέλους από πάνω τους το βάρος του μείον και θα μπορέσουμε να δούμε πιο καθαρά το μέλλον. Από τώρα σίγουρα το μυαλό όλων είναι στο ματς με τον Παναιτωλικό , για μένα είναι έγκλημα να βαφτιστεί αυτός ο αγώνας σαν ο τελικός των τελικών.
Ίσως πρέπει το παιχνίδι με την Ξάνθη να χρησιμοποιηθεί και σαν μπούσουλας για τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που μπορούμε να βρούμε τους έξτρα βαθμούς που μας λείπουν. Στο Βόλο , στη Λάρισα , στην -ελπίζουμε- εσωστρεφή κούλα κοκ
Δεν θυμάμαι τι ισχύει με τις μεταγραφές μας το Δεκέμβρη , αν επιτρέπεται πάντως να πάρουμε παίχτες έστω και κάτω των 16 ,2 σέντερ μπακ θα τα έπαιρνα. Δεν παλεύονται Σταυρόπουλος-Ευαγγέλου , θα γυρίσει ο βραζιλιάνος και θα μας φαίνεται Μαλντίνι.
Τεσπά , υπομονή και πίστη μέχρι το ξεκαθάρισμα του καλοκαιριού. Γιατί το καλοκαίρι το ξεκαθάρισμα πρέπει να γίνει είτε είμαστε στην Α’ είτε στη Γ’.
Είναι πραγματικά πάρα πολύ νωρίς. Ακόμα και τελευταίοι να είμαστε στο τέλος αν έχουμε σχετικά μικρή διαφορά με τον απο πάνω μας θεωρώ ότι εύκολα η δύσκολα θα την υπερκαλύψουμε στα playouts. Μη ξεχνάμε ότι είναι 12 αγώνες και αν είμαστε στον πάτο θα συσπειρωθούμε για να μείνει η ομάδα, οπότε δεν μας φοβάμαι.
[quote=“thanosv”]Είναι πραγματικά πάρα πολύ νωρίς. Ακόμα και τελευταίοι να είμαστε στο τέλος αν έχουμε σχετικά μικρή διαφορά με τον απο πάνω μας θεωρώ ότι εύκολα η δύσκολα θα την υπερκαλύψουμε στα playouts. Μη ξεχνάμε ότι είναι 12 αγώνες και αν είμαστε στον πάτο θα συσπειρωθούμε για να μείνει η ομάδα, οπότε δεν μας φοβάμαι.[/QUO
επειδή είμαι άσχετος γιά το πόσοι πεφτουν κατηγορία καί ποιοί δινουν μπαραζ τελικά’‘Αν δεν σου κανει κόπος διευκρίνησε μου αυτό που λες πιο πάνω’'Ακόμα και ο τελευταιος δινει μπαραζ;;;δεν εχω καταλαβει
7ος-14ος παίζουν play-out , 8 ομάδες δηλαδή. Οι αγώνες είναι μονοί , άρα σύνολο 7 αγωνιστικές. 7ος-10ος παίζουν 4 εντός-3 εκτός , 11ος-14ος 3 εντός-4 εκτός.
Θα παίξει τεράστιο ρόλο το πρόγραμμα των Play-oyt , δηλαδή ποιος θα έχει τους αδιάφορους στις 2-3 τελευταίες αγωνιστικές. Αλλά ας φτάσουμε ως εκεί με ελπίδες και βλέπουμε.
Δηλαδή μπορεί να σου κάτσει να παίξεις στη Νέα Σμύρνη τους 3 ανταγωνιστές για τον υποβιβασμό και να παίξεις έξω τους 7-8-9 που θα είναι (εντελώς) αδιάφοροι και να αλλάξει όλη η βαθμολογία.
Στην ουσία δηλαδή όλα παίζονται, φτάνει να μην έχουμε μείνει πολύ πίσω
Ενδιαφέρον
ok ευχαριστω ρε μαγκες’‘Νόμιζα και ειχα απελπιστει.αφου όλοι λενε ότι κυνηγαμε να περασουμε έστω έναν απο πανω μας’‘’‘Εκει ειχα κολλησει δηλαδη’’ Ενταξει τωρα λοιπόν ξεθάρεψα τελειως’''Ειμαστε εφταψυχοι εμεις χαχαχαχαχαχ