Μαθαίνω ότι εισιτήρια δε θα βγάλουν online και δε θα έχει φιλοξενούμενους…
Θα τους γλεντήσουμε και χωρίς κόσμο.
Ειδα ενα ημιχρονο απο το ματς με το βαζελο.
Σας εχω ασχημα μαντατα…
Απορω πως το Μαρουσι ειναι σε αυτη τη θεση με τετοιο ροστερ. Αν τα βαλω κατω ολα, απορω με τι θαρρος και θρασος θα παμε να τους παρουμε εκει μεσα.
Ειδικα ο Ντε Σοουζα και ο Κινγκ θα ειναι μεγαλο προβλημα.
Ελπιζω ο κοουτς να βγαλει κανα λαγο απο το καπελο του.
To Μαρουσι θα σωθει και σχετικα ευκολα.
Απο οσα εχω δει ως τωρα, Ηρακλης-Κολοσσος-Μυκονος-εμεις και ισως Καρδιτσα ειμαστε στο ιδιο καζανι σε δυναμικοτητα.
Μετα θα εβαζα Περιστερι-Αρη-Προμηθεα-Μαρουσι
Και μετα παοκ-αεκ
κι εγώ όσο τους έχω δει φαίνονται πιο descent σε σχέση με κολοσσό, εμάς και καρδίτσα.
Ωστόσο μάλλον πληρώνουν το μάρμαρο του προπονητού που άφησε σύξυλο το λιόλιο και τη στήριξη από τράκη .
Το Μαρούσι ακούγεται ότι έχει στοχοποιηθεί από το Λιόλιο λόγω σύνδεσης με ντι πι τζι. Ίσως και γι’ αυτό να ήταν κάπως “φιλόξενος” ο βάζελος στο ματς που παρακολούθησες..
Νομίζω τους έχουμε. Αλλά φοβάμαι και μη μας πάρει πάλι από κάτω, στα πλαίσια του αέναου ψυχολογικού ρόλερ κόστερ που ανέκαθεν ήταν ο Πανιώνιος. Που πάντοτε ακροβατεί και τραμπαλίζεται από το στάτους “τεράστιου συλλόγου” στο στάτους “ομάδας γειτονιάς” με ταχύτητα και συχνότητα υαλοκαθαριστήρων.
Πανιωνάρα χαζέψαμε ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε θα χρησιμοποιουσα τη λεξη ’φιλοξενος’.
Δε χαμπαριαζουν οι αντιβιωτικοι απο τετοια.
Απλα ειναι σε κακο φεγγαρι η ζελα, ο τουρκος εχει χασει τα αποδυτηρια και ο γκαστονε παραμονευει.
Plus, who gives a fuck about basket league anyway
Αυτοι παιζουν μονοι τους σε αλλα μεγεθη.
ΟΚ άλλα αν παίζαμε εμείς εκεί και όχι το Μαρούσι, αρκετά παραπάνω από 11 πόντους θα χάναμε πιστεύω. Δεν πα να ήταν και ντεφορμέ αυτοί, δεν πα να μαχαιρωνόντουσαν και μεταξύ τους στα αποδυτήρια. Με μας θα σκύλιαζαν πολύ περισσότερο, για να μας γαμήσουν με 30-40 πόντους διαφορά, απ’ ότι σκύλιασαν με το (κάθε) Ρουσιμά. Ή, αν προτιμάς, θα χεζόμασταν εμείς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο ΟΑΚΑ όπως κάνουμε πάντα άλλωστε. Μας είχαν και μας έχουν άχτι οικογενειακώς οι Γιαννακόπουλοι. Τσέιντζ μάι μάιντ.
Πουτανας γιοι…θα σας γαμησουμε όπως και να έχει!Μόνο νίκη!
Δεν θα δώσουν εισιτήρια; Αλίμονο…. Λες και θα το γεμίσουν.εγω πιστεύω τους έχουμε
Ειτε με εισιτηρια ειτε χωρις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. Απο τα πιο κομβικα ματς της σεζον. Εχουμε παει και σε αλλα γηπεδα που δεν εβγαζαν εισιτηρια, δεν θα κωλώσουμε να παμε στο φιλικο Μαρουσι.
Το θέμα είναι να μη βρουν καμια ακόμα αφορμή για να μας τιμωρησουν μετά εκ νέου την έδρα.
Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό, δυστυχώς, αφού “… αποφασίστηκε να μην διατίθενται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια παρά μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Μαρούσι, με ταυτοποίηση και με την προϋπόθεση ότι φέτος έχει αγοράσει ξανά εισιτήριο για αγώνα της ομάδας”.
Προσωπικά θα προσπαθήσω να πάω. Σιγά μην τσεκαρουν ποιοι έχουν ξαναπάει.
Εννοείται ότι θα τσεκάρουν, δεν είναι δύσκολο. Ηλεκτρονικά γίνονται όλα πλέον. Κι εμείς τσεκάραμε, τώρα στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ ακριβώς το ίδιο κάναμε. Μη λέμε χαζά.
Πάντως βλέπω όλοι ενισχύονται εκτός από τον Πανιώνιο…
Θέλουμε άμεσα τριάρι…για την ακρίβεια έπρεπε ήδη να έχει γίνει η αλλαγή του Λέμον. Ας ελπίσουμε ότι με κάποιο τρόπο θα σωθεί η χρονιά.
Ο Λέμον είναι καλός παίκτης με διάσπαση προσοχής και δεν μπορεί να μπει σε νόρμες για αυτό και τον λένε μπασκετικά Ινδιάνο . Ο Μάρκοβιτς παλαιάς κοπής δεν είναι ο προπονητής ψυχολόγος ως εκ τούτου δεν μπορεί να τον ανεβάσει και πάει το πιτσκουματερε σύννεφο. Καθυστερεί ο Νέναντ στην επιλογή . Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ο ένας λέγεται Ντέξτερ
Τι μας βάζεις και ψάχνουμε….
Άμα καθυστερήσει κι άλλο όμως μπορεί να μην προλαβαίνουμε μετά!
Ο ένας άνοια ο άλλος χαζός ο άλλος διάσπαση ο άλλος διαταραχή. Αυτά είναι τρίχες. Κανένας δεν είναι άψογος. Και κανένας παίκτης δεν είναι πρύτανης ούτε διάνοια. Σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια για ιατρικά. Αν δεν κάνει άλλος. Με άλλη νόσο.