(07/12/2025) Παναθηναϊκός - Πανιώνιος(16:00 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ)

Το ανοίγω με μία παλιά φωτό για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…

Imgur

5 «Μου αρέσει»

τί απίστευτη φωτογραφία είναι αυτή!!

και τί εμφανισάρα!

1 «Μου αρέσει»

Ανδρίτσος Έντγκαρ Τζόουνς Χρήστος φανης

4 «Μου αρέσει»

Και Νίκος Πιτσίλκας

1 «Μου αρέσει»

εεε τώρα τον θέλετε τον Καμαριώτη σας…

Imgur

6 «Μου αρέσει»

Τί να πεις για αυτό το ματς ?

Ας μείνουμε στις φωτογραφίες παραπάνω καλύτερα…

Δεν ξέρω αν είναι καλός προπονητής ή όχι αλλά του δίνω ότι έχει το γνώθι σ’εαυτόν για το σημερινό…

Επίσης, με αυτές τις δηλώσεις δεν ξέρω μήπως είναι και αυτός με το ένα πόδι έξω.

Κάτι για τούς δύο πού βάζουν τα ωραία λεφτά τους στην ομάδα.Καλά αυτοί μάλλον δεν ηξεραν τι ψωνίζουν απο παίχτες και προπονητή, τουλάχιστον δεν ρώταγαν κάποιον που να κατείχε το σπόρ?Αν ημουν στην θέση τους θα φώναζα τους μάνατζερ και θα τούς επέστρεφα το εμπόρευμα σαν σκάρτο Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά είμαι εξω φρενών μετά και τό σημερινό.Οι περισσότεροι από τους παίχτες θυμίζουν τουρίστες που ηρθαν στον πανιώνιο να βγάλουν για ενα χρόνο λεφτά χωρίς κόπο.Αραγε τα βιογραφικά τους ποιοι τους τα φτιάχνουν?Τελικά με τα λίγα που ξέρω ειναι ακατόρθωτο η ομάδα αυτή να κάνει εφτά με οχτώ νίκες γιά να μην πέσει.Και μιά τελευταία απορία.Το περιστέρι τό μαρούσι ο ηρακλής και αλλοι από που ψωνίζουν?Δεν πιστεύω να διαθέσανε περισσότερα χρήματα απο τους δικούς μας?

2 «Μου αρέσει»

Αυτοί οι απίθανοι που παίζουν στον Πανιώνιο η μάλλον αυτοί που φορούν τις φανέλες που γράφει Πανιώνιος ,καλό θα είναι να βγάλουν τις φανέλες αν έχουν τσίπα και να αποχωρήσουν.Μπασκετ χωρίς άμυνα η οποιαδήποτε άθλημα χωρίς άμυνα δεν γίνεται.Ηταν πρώτη φορά που έκλεισα την τηλεόραση να μην βλέπω Πανιώνιο.Ντροπη .Τίποτε άλλο.

2 «Μου αρέσει»

Μπράβο σε όλους που είδαν αυτό το παιχνίδι

Είστε Ήρωες!!!

Θα επαναλάβω ότι όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι με τον Προμηθέα. Απορώ γιατί ασχολείστε με τα ενδιάμεσα .

Για το Ζούρο αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι ήρθε και ανέλαβε ενδεχομένως τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας εις γνώση του . Αυτή που δεν αναλαμβάνει κανενας αλλος που να θεωρείτε έστω και λίγο σοβαρός .Δεν ξέρω αν κάνει ή αν δεν κάνει αλλά μόνο και μόνο ότι στέκεται στον Πανιώνιο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή , για μενα είναι respect! Μέχρι τέλους μαζί του θα είμαι ! Και αν μας σώσει ας κάτσει και του χρόνου !

3 «Μου αρέσει»

Πάμε στον επόμενο αγώνα χωρίς καμία διορθωτική κίνηση. Γιατί; Δεν το καταλαβαίνω.

Δεν είναι να πεις ότι είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που θα παίζει καλύτερα από τον Κρουζερ.