Διαβάζοντας και αυτό σήμερα ειλικρινά δεν ξέρω αν συμπληρώνουμε 6άδα για το παιχνίδι…
Πραγματικά η κατάσταση είναι απίστευτη και φοβάμαι με τόση πίεση που θα πέσει σε όσους έχουν μείνει μην βγουν ακόμα περισσότεροι τραυματισμοί.
Χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα όσο πιο σύντομα γίνεται.
Ενίσχυση κι ένα ευχέλαιο ![]()
Δε ξέρω αν είναι αποτέλεσμα κακής προετοιμασίας ή ατυχίας οι τραυματισμοί, πάντως σίγουρα τα διπλά ματς κάθε βδομάδα σε συνάρτηση με το μικρό ρόστερ, παίζουν κι αυτά το ρόλο τους.
Προφανώς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής ή ανάλυσης το ματς αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι πονάει όλο μας το είναι…!
Μόνο νίκη με Μαρούσι να ανέβει η ψυχολογία!!!
Εντάξει, σχεδόν μας έχει γίνει συνήθεια.
Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είχαμε, για να είναι ήπιος, σε χαμηλές πτήσεις Σταρκς, Γκικα, Λουις, Κρουζερ , Γουότσον. Ε μόνο με θαύμα μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Χωρίς να μετράω τις απουσίες Χαντζ, Πάππας, Γουολ, Λούντζη.
Η ομάδα ακόμα και με πλήρη σύνθεση έχει πρόβλημα στο 3 και στο 5. Εγώ όμως θα πω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στον ασσο. Δεν υπάρχει κάτι που να γίνεται σε πολύ καλό επίπεδο. Κατεβασμα, οργάνωση, εκτέλεση και άμυνα. Οτι παίκτες και να πάρουμε αν δεν υπάρχει σοβαρός οργανωτής δεν θα παίξουμε ποτέ καλά.
Είναι κρίμα πάντως. Περίγελος ο σύλλογος ευρωπαϊκά πλέον