(01/11/2025) Κολοσσός - Πανιώνιος

Θρεντ για το παιχνίδι του Σαββάτου με Κολοσσό στη Ρόδο στις 16:00.

Κατεβαίνει κυριολεκτικά η μισή ομάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κολοσσός έχει κάνει μια νίκη μόνο αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω δεδομένου των συνθηκών πως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη Ρόδο.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι σε κάποιες αντίστοιχες περιπτώσεις (βλ. τελικό κυπέλλου ποδόσφαιρο ‘99) λειτούργησαν και θετικά όλοι οι αρνητικοί παράγοντες, οπότε πραγματικά ίσως να βγει μια υπερπροσπάθεια και αντίδραση από όσους θα παίξουν. Δεν είναι καμιά υπερομάδα ο Κολοσσός.

Ξέρουμε με ποιους κατεβαίνουμε;

Σίγουρα έξω: Χαντς, Λούντζης

Και από ό,τι διαβάζω μάλλον έξω: Γουόλ, Λιούις

Πρακτικά κατεβαίνουμε με Σταρκς, Γκικα, Πάππας, Οικονομόπουλο, Κρουζερ, Τσαλμπουρη , Γουτσον και Πατρικη. Αριθμητικά είναι 8 στην πράξη 6. Απίστευτο.

Πάλι καλά που έχει μπει στο ροτεισον ο Γκικας. Πληρώνουμε πολύ σκληρά και πολύ νωρίς το γεγονός ότι το ρόστερ μας δεν είχε 12 αξιόμαχους παίκτες.

Δεν ξέρω και πόσο εύκολο είναι να βρούμε σοβαρό παίκτη αυτή την περίοδο. Μακάρι και ο Λούντζης να μην έχει μεγάλη ζημιά.

Να το πάω και λίγο ανάποδα μας λείπουν οι Χαντζ, Λουις , Λούντζης και Γουολ.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην το δω για λόγους ψυχικής υγείας. Ελπίζω σύντομα να έχουμε επιτέλους νίκη και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η Ευρώπη έχει μπει ως προτεραιότητα πολύ χαμηλά.

2 Likes

Δυστυχώς για άλλη μια φορά είδαμε το ίδιο σενάριο.

Η αλήθεια είναι οτι δεν νομίζω ότι περίμενε κανένας να το παλέψουν τόσο πολύ και φάνηκε ξεκάθαρα η κούραση πάλι.

Χρειαζόταν αυτή η νίκη για ψυχολογία.

Το μόνο καλό είναι ότι πιο κάτω δεν πάει.

Γνωρίζει κανείς πόσες νίκες πρέπει να κανουμε για να εξασφαλίσουμε την κατηγορία τουλάχιστον μαθηματικά;

1 Like

Διαφωνώ ότι πάμε για την παραμονή.η ομάδα θα βελτιωθεί αλλά φυσικά δεν θα πιάσει τον αρχικό της στόχο. Δεν περίμενα ότι θα φτάναμε να χάσουμε στο τελευταίο σουτ. Η διοίκηση ξέρει και προσπαθεί να κάνει τις αλλαγές. Σύντομα θα έχουμε την ομάδα που θέλουμε.

2 Likes

Η ομάδα ήδη δείχνει βελτιωμένη και με περισσότερο πείσμα.

Και επίσης φαίνεται ότι κάποιοι παίχτες που αποκτήθηκαν είναι όντως καλοί και αξίζουν.

Διαφωνώ στο ότι δεν κάνει ο Σταρκς γιατί μιλάμε για εναν παίχτη 34 χρονών που πρακτικά τον έχεις να σου βγάζει 35λεπτο.

Ενώ πρακτικά σου δίνει ένα καλό 10λεπτο σχεδόν σε όλα τα ματς άμα παρατηρήσετε.

Αυτός που δεν μου αρέσει καθόλου μέχρι τώρα και θεωρώ οτι είναι εξαιρετικά αρνητικός είναι ο Κρούζερ (και σήμερα και ο Λιουις έχω να πω).

Ακόμα και ο Πάππας που μέχρι σήμερα με είχε ξενερώσει, έβαλε τρομερά σουτ.

Αλλα ο Κρούζερ είναι το ιδιο πραγμα σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα.

Ένα μεγάλο κέρδος πάντως σήμερα είναι ο χρόνος που πήραν Οικονομόπουλος-Πατρίκης. Όσο περισσότερο παίζουν αυτά τα παιδιά τόσο θα βελτιώνονται και θα μπορουν ουσιαστικά να βοηθήσουν.

Θεωρώ δεδομένο πάντως ότι με Γουόλ, Χαντς και Λούντζη μεσα αυτο το ματς θα το πέρναμε ακόμα και έτσι όπως είμαστε.

Κρίμα, η ομάδα προσπάθησε πάρα πολύ. Δεν θέλω να μείνω στην διαιτησία που ήταν πολύ εχθρική κατά την γνώμη μου. Τους έδωσαν 25 βολές και σε εμάς 13, πάλι καλά που ήταν τόσο άστοχοι.

Με έχει εκπλήξει ο Ζούρος. Δεν ξέρω πως κατάφερε και στα δύο παιχνίδια που είναι στον πάγκο είμασταν ανταγωνιστικοί. Με τόσες απουσίες δεν το περίμενα.

Θέλω να πω κάτι για τους δύο μικρούς, Πατρίκη και Οικονομόπουλο. Είναι όντως ωραίο να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Τους έβαλε ο Ζούρος, δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά. Δεν έδειξαν όμως κάτι, δεν φαίνονται έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα ουσιαστικά.

Εκνευρίστηκα σήμερα με τον Λουις. Έχασε ένα μπάσιμο μόνος του πολύ κρίσιμο και έναν αιφνιδιασμό που έκανε επιθετικό ή τέλος πάντων αυτό έδωσαν. Δύο καλάθια που τα χρειαζόμασταν πάρα πολύ.

Ο Κρουζερ ήταν από την αρχή λάθος επιλογή άσχετα με το αν παίζει ή δεν παίζει καλά. Παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Τσαλμπουρη. Δεν είναι σωστό να παίρνεις στην ίδια θέση τόσο παρόμοιους παίκτες.

Δεν έχω δει επίσης να δίνει αυτά που χρειαζόμαστε ο Σταρκς. Προσωπικά θα τον άλλαζα. Χρειαζόμαστε να μπορεί να απειλεί ο παίκτης που κατεβάζει. Να μπορεί να βάλει και 2-3 μακρινά σουτ με καλά ποσοστά, να μπορεί να πιέσει. Δεν τα βλέπω αυτά τα χαρακτηριστικά. Όλο μπουκες και τουλάχιστον σε 1-2 φάσεις πέφτει σε τοίχο.

Ετσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα χρειαζόμαστε ενίσχυση απαραίτητα και μάλιστα γρήγορα. Τώρα δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις καλούς παίκτες τέτοια εποχή. Ο Γόντικας είναι έλληνας και μπορεί να σου δώσει κάποια ποιοτικά λεπτά. Σωστή προσθήκη θεωρώ. Δεν σε ανεβάζει όμως επίπεδο απλά βοηθάει συνολικά την ομάδα.

Οπως και να έχει έχουμε γεμίσει άγχος με το μπάσκετ και η χρονιά είχε ξεκινήσει με πολλά όνειρα.

1 Like

Κρίμα αλλά φαινόταν ότι θα γυρίσει και δεν κάναμε τίποτα να το αποτρέψουμε.

Καρμπόν το ματς με τρέντο κατ’εμέ αλλά ο κολοσσός ως χειρότερη ομάδα άργησε να το καταλάβει.

Πρακτικά το τελευταίο 10λεπτο το έβγαλε μια 5αδα που δεν είχε να δώσει άλλο. Σίγουρα το λεϋ απ του Λιουις και το φαλτσοσφύριγμα στον αιφνιδιασμό ήταν λάθος αλλά θεωρώ πιο κρίσιμο ότι η ομάδα ήθελε άλλη διαχείριση από το 25’ και μετά. Αν είχες μέτριους τους Χαντς, Λούντζη δε βλέπω τρόπο να έχανες τέτοιο ματς. Βεβαια το ίδιο μπορεί να ισχυριστεί κι ο κολοσσός με τις δικές του απουσίες.

Ο Πάπας έχει κάνει παιχνίδι καριέρας κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι όμως κακώς βρέθηκε εξαντλημένος στην τελευταία άμυνα με ψηλότερο. Το πληρώσαμε.

Τσαλμπούρης πάρα πολλά λάθη και πιο άστοχος από ότι συνήθως. Μάλλον επηρεάστηκε από την εξέδρα και δεν ήταν συγκεντρωμένος ;

Γκίκας έβαλε κανα δυο κρίσιμα σουτ αλλά τα πολλά και εύκολα φάουλ μας στοίχισαν σε ανάσες και σουτ που χρειαζόσουν στο 4ο. Ο Ζούρος φαίνεται να τον πιστεύει αρκετά.

Κρούζερ απογοήτευση.

Σταρκς ούτε κρύο ούτε ζεστη.

Γουατσον εμφανίστηκε με Τρέντο και παρέμεινε σε καλό επίπεδο. Μακάρι να συνεχίσει.

Λιούις όταν έπρεπε να βγει μπροστά απογοήτευσε.

Για τους νέους Πατρίκη & Οικονομόπουλο συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ότι δε φαίνεται να μπορούν να προσφέρουν σε αυτή τη φάση πέραν των φαουλ και κανενός ριμπάουντ, ωστόσο αν μπορούσαν το πιο πιθανό θα ήταν να έπαιζαν αλλού.

Οι προσθήκες λογικό το βρίσκω να μην εντυπωσιάζουν αλλά το μεσαίο ράφι από το οποίο ψώνισες το καλοκαίρι, τώρα μάλλον είναι άδειο. Πιο πολύ προσπαθείς να γεμίσεις το ρόστερ και να βγάλεις την ποιότητα μέσα από ξεκούραστα ποιοτικά λεπτά παρά οτιδήποτε άλλο.

Συνεχίζουμε.

1 Like

Επειδή στην μετάδοση δεν φάνηκε πόσο χαζά παίξαμε την τελευταία άμυνα σε αυτό το βίντεο φαίνεται καθαρά. Αδιανόητο το ότι έμεινε στον ψηλό ο Πάππας και πήγε στην περιφέρεια ο Τσαλμπουρης. Κοντός ψηλό στο τρίποντο μπορεί να μαρκάρει, κοντός ψηλό στην ρακέτα δύσκολο.

1 Like

Αδιανόητο… Είναι τόσο ηλίθιος ο Τσαλμπούρης και χρειάζεται οδηγίες να το καταλάβει; Δηλαδή οκ τους έχει πει αλλάζουμε σε όλα τα σκρην ας φανταστώ. Πόσα χρόνια παίζεις μπάσκετ, δεν χρειάζεται καν εξυπνάδα… Και ο Γουότσον που εμφανίζεται μετά, ακόμα και αυτός μπορεί να τρέξει να βοηθήσει έστω λίγο από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να ανησυχεί για ασίστ…

Πάλι καλά υπήρξε μία αντίδραση…αλλά οκ θα μπαίνει με κανονικό εισιτήριο.:rofl:

πραγματικά μιλάμε χάσανε τα αυγά και τα πασχάλια σε αυτήν την επίθεση…δεν μπορώ να διανοηθώ οτι ο ζούρος τους είχε πει να κάνουν αυτό που κάνανε.

Πάμε για Μαρούσι τώρα να ανέβει λίγο η ψυχολογία !!!