Έψαξα για τον (σύμφωνα με δημοσιεύματα) διάδοχο του Ηλία Λιανού.
Το μόνο που βρήκα ήταν αυτό μέχρι στιγμής.
Όποιος και αν είναι μακάρι να υπάρξει άνθρωπος που θα ασχοληθεί με το ταλαιπωρημένο τμήμα.
Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πανιώνιος υπέβαλλε το μέλος του ΔΣ Ζαχαρίας Σταμούλης, ο οποίος με επιστολή του προς τα υπόλοιπα μέλη γνωστοποίησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση του.> Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:> Προς τα Μέλη του ΔΣ. της Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Αθήνα, 25/10/11 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Αγαπητά Μέλη,
Πριν από 30 περίπου ημέρες ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να βοηθήσουμε την
αγαπημένη μας ομάδα να ξεπεράσει τα μεγάλα προβλήματα, που άρχισαν να δημιουργούνται
μετά την αποχώρηση του κ. Τσακίρη τον περασμένο _εκέμβριο και οξύνθηκαν ακόμα
περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με την εμφάνιση υποψηφίων «επενδυτών».
Σε συζητήσεις που κάναμε με τους περισσότερους από εσάς, αλλά και με πολλούς φιλάθλους
του συλλόγου, συμφωνούσαμε ότι η στιγμή αν και δύσκολη, λόγω της αρνητικής οικονομικής
συγκυρίας, είναι κατάλληλη για να οδηγηθεί η ομάδα σε μια καινούργια εποχή. Όραμα των
περισσοτέρων ήταν να εφαρμόσει ο Πανιώνιος ένα νέο μοντέλο διαχείρισης, το οποίο θα
μπορούσε σύντομα να αποτελέσει ένα πρότυπο για όσους επιθυμούν την εξυγίανση του
ποδοσφαίρου και γενικώτερα του αθλητισμού. Οδηγός μας θα ήταν η Ιστορία του Πανιωνίου,
δυναμή μας τα τμήματα υποδομών του Συλλόγου και όπλο μας η ανιδιοτέλεια των
προθέσεων μας.
Από την αρχή αυτής της πρόσπαθειας θεώρησα απαραίτητη τη διατήρηση της ενότητας
μεταξύ όλων εκείνων που είναι κοντά στον Πανιώνιο και γι αυτό το λόγο προσπάθησα, με
σειρά πρωτοβουλιών μου, να συμβάλλω κατά το δυνατόν στο να γεφυρωθούν τυχόν
διαφορετικές απόψεις. Αντί όμως να επικρατήσουν η λογική, η ψυχραιμία και η υιοθέτηση
χαμηλών τόνων με σκοπό τόσο η εικόνα της ομάδας προς τα έξω όσο και η εσωτερική ηρεμία
να αποκατασταθούν, γινόμαστε όλοι μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες φαινομένων σφοδρής
αντιπαράθεσης μεταξύ μελών της Πανιώνιας οικογένειας. Το χειρότερο όλων είναι, ότι αυτή η
αντιπαράθεση έχει ως αντικείμενο την εμφάνιση ή την επανεμφάνιση στο προσκήνιο
διαφόρων, που τόσο η ταυτότητα όσο και τα κίνητρα τους δεν έχουν επαρκώς ξεκαθαριστεί.
Δυστυχώς, μέσα στο πολύ σύντομο αυτό χρονικό διάστημα, διαπίστωσα ότι η «ρομαντική»
αυτή διάθεση αλλαγής της ζοφερής πραγματικότητας συναντά εμπόδια κατά πολύ υψηλότερα
από ότι είχα υπολογίσει, ή τουλαχιστον κατά πολύ υψηλότερα αυτών που εγώ μπορώ να
υπερβώ. Επειδή λοιπόν:
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου επαρκή για να συνδράμω στην προσπάθεια που γίνεται
Δεν θα ήθελα ποτέ να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανένα φίλο ή γνωστό
με Πανιώνια αισθήματα
Δεν με εκφράζει η εικόνα του Πανιωνίου, όπως αναπαράγεται προς τα έξω
Η περιορισμένη χρονικά διαθεσιμότητά μου δεν μου επιτρέπει την ανούσια, όπως
φαίνεται, θεσμική μου συμμετοχή
Σας υποβάλλω την παραίτηση μου από το Δ.Σ. της Π.Α.Ε., την οποία σας παρακαλώ να
κάνετε αποδεκτή. Η απόφαση μου αυτή είναι αμετάκλητη. Με μεγάλη μου χαρά θα ήμουν
διαθέσιμος να προσφέρω τη βοήθεια μου όπου μπορώ, από τη θέση όμως του απλού
φιλάθλου του Πανιωνίου, ιδιότητα που διατηρώ επί 40 χρόνια. Θεωρώ ως σημαντικότερη
αποστολή μου εφεξής τη διατήρηση του γιου μου στην Πανιώνια οικογένεια.
Σας Ευχαριστώ για τη συνεργασία
Με Εκτίμηση
Ζαχαρίας Σταμούλης
1.αυτός ο Σταμούλης λέει τώρα θα είναι το αφεντικό μιας ομάδος που θα σώσει το μπάσκετ μας
κι ο λιανός θα φύγει έτσι ;
δε θα ζητήσει λεφτά ;
γιατί μου φαίνεται ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που βασανιζόμαστε ακόμα
2.αν ο λιανός θέλει μπορεί να πάρει πίσω τα λεφτά του ; μιλάω για τα 100 χιλιάδες που έδωσε για τη συμμετοχή στην Α1. αν ναι τότε την κάτσαμε γιατί μπορεί οποιαδήποτε ώρα να το κάνει. και πώς μου ήρθε εμένα τώρα θα το κάνει τότε που δεν πρέπει για εκβιασμό αν δεν ικανοποιηθεί κάποιο αίτημά του
3. αν η σταμουλομάδα μπορεί να πληρώσει για όλη τη χρονιά το έχει σκεφτεί κανείς ;
κι αν δε μπορεί τότε γιατί η ομάδα αυτή δεν αναλάμβανε τον πανιώνιο στη Β εθνική που θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα ;
4. η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει - σύμφωνα με τον καλάφα - 7 Έλληνες και 5 ξένους. μόνο αυτοί φτάνουν για να βγει η χρονιά ή θα υπάρξουν προσθήκες από τους πιτσιρικάδες μας τους πιο μικρούς από τους 7;
αλήθεια ο καλάφας θα συνεχίσει στον πάγκο ;
5. η όλη κατάσταση άγγιξε κανέναν ή απλά έτσι έγινε και πάει πέρασε ;
και μιλάω για όλους. πανιώνιους και μη. πόσοι από εμάς ξέρουμε τι έγινε ;
οι πρασινοκόκκινοι που υποτίθεται ότι αγαπάνε και ενδιαφέρονται για το μπάσκετ τι ακριβώς κάνουν για άλλη μια χρονιά ;
αλλά ξέχασα ότι ενδιαφέρονται για την εθνική ομάδα ΟΛΟΙ και στενοχωριούνται που πλέον τα τελευταία 8 χρόνια πάμε κατά διαόλου
Υ.Γ αν και έπρεπε να το γράψω στην αρχή
ο σκατόγερας υπεργαλαξιακός και μοναδικός , παντοτινός ανεπανάληπτος ηγέτης του μπάσκετ πότε θα ξεκουμπιστεί ;
Μην ανησυχειτε..ολα βαινουν καλως..απλα για ακομα μια φορα πρεπει να εχουν παιχτει εκατονταδες παιχνιδια στην πλατη της ομαδας και σιγουρα καποιοι εφαγαν καλα..συμπερασμα;;;ολα ωραια και συνεχιζουμε..!!βεβαια θα ηθελα καποιος να μας απαντησει το πιο απλο απο ολα τα ερωτηματα,ΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ;;;Ο ΠΑΟΚ,Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑΝ;;ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ;;;ΚΑΙ Ο ΚΑΡΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΚΟΜΑ;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΟΑΜΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Α1 ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ;;;
Τρισμέγιστε Ζάχο, μετά απο τόσα χρόνια και τόσο κόπο κατάφερες τελικά να διαλύσεις ένα τμήμα του Πανιωνίου..
Κρίμα που απέτυχες στην μπάλα…
Πρωτού πας να γαμηθείς εσύ και όλο σου το σόι, ελπίζω να χεις την τσίπα να μας πεις και πόσα στοίχισε αυτή η γαμημένη χρονιά γελοίε
Το μόνο ωραίο που έχει απομείνει σε τούτον το σύλλογο είναι ότι, ακόμα και μέσα στην τραγωδία του, μπορεί να σου προσφέρει άφθονες στιγμές γέλιου.
Θα πάρουμε παίκτη για το ματς με τον Κοροιβο λέει. Αν αυτός ο ένας ειναι ο Λεμπρόν ο Τζέημς και αντικαταστήσουμε τον Στραντ με τον Κέβιν τον Ντουράντ,
ναι, κάτι μπορεί να γίνει. Και κόουτς τον Γκρεγκ τον Πόποβιτς.
προσωπικα απο τη συνεντευξη δεν μου φαινεται να λεει κατι παραλογο ο ανθρωπος.ισα ισα που παραδεχεται και τα λαθη του χωρις να ριχνει ευθυνες αριστερα και δεξια ενω ανετα θα μπορουσε να τα ριχνει στο λιανο που-ας μην κοροιδευομαστε-ειναι ο αποκλειστικος υπευθυνος για τη φετινη χρονια.εναλλακτικες περα απο τον μαργετη(τουλαχιστον ετσι λεγεται δεν εχω εικονα) δεν υπηρχαν ενω οι απειλες και οι τραμπουκισμοι απο τους οπαδους ειναι τουλαχιστον αστεια πραγματα δεδομενων των συνθηκων.περισσοτερο θα βοηθουσε κανεις αγοραζοντας ενα εισιτηριο(77!!! με το ρεθυμνο?ποσοι τζαμπατζηδες πια?) παρα με φωνες και απειλες τωρα που ειμαστε και τυπικα τελειωμενοι.κατι τελευταιο.τι επιχειρηματιας ειναι ο σταμουλης?γιατι παντου διαβαζουμε επιχειρηματιας αλλα κανεις δε λεει με τι ασχολειται
Ωραιος ο τύπος τρείς προπονητές πήρε και στους τρείς εκανε λαθος και στον εναν εκανε λαθος που το εδιωξε απο πανω.Θα μας τρελανει.Για τον καλαφατακη και την ομαδα που εφτιαξε και εκανε καποια προετοιμασία δεν είπε τίποτα.Γιατί;
τι ψάχνουμε τώρα ρε παιδιά ;
η ομάδα έχει πέσει στην Α2. από εκεί και μετά όλα αυτά είναι για μένα περιττά
τι με ενδιαφέρει αν ο παίχτης ήταν ο βρομαν ή νταχτιρντόμαν ;
και ποια είναι η λιετουβος ρίτας ;
και τι μας ενδιαφέρει αν ο παίχτης λεγόταν kobe bryant ;
το θέμα μας είναι τώρα τι κάνουμε ;
και το άλλο με τις πιθανότητες τι αστείο είναι πάλι ;
δηλαδή, λέω εγώ τώρα καταφέρνουμε και κάνουμε νίκες που ούτε ξέρω πόσες πρέπει και παραμένουμε στην κατηγορία. και μετά ;
το έχει σκεφτεί κανείς φωστήρας το μετά ;
ποιος θα μας πάρει ή μάλλον γιατί να μας πάρει ;
Λέω τώρα ε !!!
Στο τέλος τις Χρονιάς να δείξουμε ανωτερότητα με του υποβιβασμό μας και μην ψάχνουμε να μείνουμε Α στα χαρτία !!! και μην μου αρχίσετε πάλι της μλκιες η ΙΣΤΟΡΙΑ του μπασκετικού ΠΑνιωνίου είναι στην Α και ας μείνουμε με όποιο κόστος Α… Γτ το είδαμε και φέτος αυτό το έργο!!!
Εναν συμπαίκτη του Θανάση Αντετοκούνμπο, τον Μάρκους Γκίνγιαρντ, φέρνει στην Ελλάδα ο Πανιώνιος, που δείχνει αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες του έχουν απομείνει για παραμονή στην κατηγορία.
Ο 27χρονος Γκίνγιαρντ έχει ύψος 1.96, αγωνίζεται στο “3” και το “2”, φέτος έπαιζε στους Ουέστεστερ Νικς της αναπτυξιακής λίγκας, αλλά έχει πλούσιο παρελθόν στην Ευρώπη, έχοντας περάσει από τη Μπαϊρόιτ στη Γερμανία, τη Ναχαρίγια στο Ισραήλ, την Ανβίλ στην Πολωνία, τη Μάριουπολ στην Ουκρανία και τη Ζιέλονα Γκόρα στην Πολωνία.
Ο Γκίνγιαρντ αποφοίτησε από το Νορθ Καρολάινα, εκεί όπου απέκτησε τη φήμη του αμυντικού “εκτελεστή”. Ψηφίστηκε δυο χρονιές ο καλύτερος αμυντικός του κολλεγίου, επιλέχτηκε και στην καλύτερη αμυντική ομάδα της περιφέρειας, πανηγύρισε κι ένα πρωτάθλημα το 2009. Παρά την αμυντική του ειδίκευση είναι και ικανός σκόρερ ενώ τα πρώτα χρόνια μπορούσε να παίξει σε τέσσερις από τις πέντε θέσεις μιας ομάδας μέχρι να… καταλήξει σε δύο από αυτές.
Φαντάζομαι τόσο καιρό που έχουμε πέσει και μαθηματικά θα πρέπει η διοίκηση να ασχολείται με το τι θα γίνει του χρόνου. Ελπίζω να μάθουμε κάτι για τα σχέδια της επόμενης χρονιάς. Τα μόνα που διαβάζουμε πλέον είναι απειλές προς τις ακαδημίες του μπάσκετ από τους πάνθηρες.
Ναι… κοιμήσου (αν)ήσυχος… . Είναι ξεκάθαρο ότι δεν προλαβαίνουν όυτε πληρωμές να κάνουν αφού τους έχει απορροφήσει ο σχεδιασμός…
Στα πρόθυρα απεργίας στον Πανιώνιο
Σε απόγνωση βρίσκονται οι παίκτες του μπασκετικού Πανιωνίου, καθώς αν μέχρι αύριο δε… γεμίσουν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί, θα κηρύξουν απεργία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Πάντως σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι ο κόσμος να χαλάσει θα παίξουμε στην Α2 οτι ο ίδιος δε φεύγει και ότι οι μετοχές έχουν πλήρως μεταβιβαστει σε αυτόν και αλλους. Μας είπε οτι γνωρίζει οτι χρειάζονται 250 και μπορεί να τα καταφέρει. Ακόμα είπε οτι ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για να φτιαχτεί η ομάδα. Μακάρι. Αυτό που πρέπει πρώτα από όλα να γίνει πιστεύω εγώ είναι να σταματήσουμε να τρωγομαστε σαν τα σκυλιά και να ενωθούμε για το καλό του Πανιωνίου. Εύκολο είναι να αναθεματίζουμε τους άλλους.
Κωστάρα δε ξέρω ποιος σου τα είπε όλα αυτά και δεν έχω κανένα λόγο να μην τα πιστέψω
αλλά νομίζω είναι πιο εύκολο να μας μαζέψει αυτός που θέλει να κάνει κουμάντο στο κλειστό - έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να είμαστε και πολλοί - και να μας πει απλά τι θέλει να κάνει. χωρίς μυστικά , απλά και καθαρά λόγια
έτσι κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και τη βοήθεια όπου και εάν χρειαστεί
τώρα θα μου πεις και ποιος είσαι εσύ που θέλεις και ενημέρωση ;
δεκτό και σωστό κι αυτό
αλλά ένεκα της κατάστασης στην οποία κατάντησαν την ομάδα νομίζω ότι είναι πιο ωραίο