Τζον Ντίμπλερ

Αυτος ο παικτης κατά την γνώμη μου δεν πληρεί θέση ξένου.

Σε 9 παιχνίδια με 20 λεπτά Μ.Ο. έχει 64 πόντους (7.1 Μ.Ο.).
Επιχειρεί πολύ λίγα σουτ, 8/15 2π. 53%, 13/23 3π. 57% και 9/9 ελεύθερες βολές 100%.
7 Ασιστ (0,8 Μ.Ο.) - 7 Κλεψίματα (0,8 Μ.Ο.) - 12 Ριμπαουντ.

Κλασικά περιμένω απάντηση από Μπρέσκα. :wink:

Έχει 57% στα τρίποντα και 100% στις βολές. Εμένα αυτό μου λέι ότι είναι σουτέρ. Για να έχεις όμως το ελεύθερο σουτ, θα πρέπει να σε βοηθήσουν και τα συστήματα της ομάδας :wink:
Και φυσικά κι η θέση που παίζεις. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει αν τον θέλει για 2άρι ή 3άρι. Σαν να τον βλέπω μπερδεμένο κάθε φορά.
Το να έχεις πάντως 7 πόντους σε μισό χρόνο συμμετοχής από ένα παίκτη, δεν ακούγεται άσχημο. Απλά θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα όσον αφορά το σκοράρισμα.

«Να έρθουν όλοι στην Ελλάδα»
http://www.sport-fm.gr/article/541042

-Πως είναι μέχρι τώρα η εμπειρία σου στον Πανιώνιο;

«Έχω λατρέψει κάθε δευτερόλεπτο! Είμαι τυχερός που παίζω για σπουδαίους προπονητές, αλλά και για έναν σπουδαίο σύλλογο με έναν πρόεδρο σαν τον κύριο Λιανό. Είχα προβλήματα στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού προσπαθούσα να συνηθίσω και τον τρόπο του μπάσκετ, αλλά και τα συστήματα της ομάδας. Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και σκληρό και πριν έρθω είχα ακούσει μόνο καλά πράγματα. Τώρα που παίζω στην Α1, βλέπω ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο».

-Μίλησες με τον Κώστα Κουφό πριν έρθεις;

«Ναι μίλησα. Μου είπε να είμαι θετικός και ότι είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ξέρει ότι ο ανταγωνισμός εδώ είναι πολύ υψηλός. Μίλησα επίσης με τον Σκούνι Πεν που έπαιξε στον Ολυμπιακό. Μου είπε ότι είναι πολύ ανταγωνιστική λίγκα και πνευματικά σκληρή. Κι όντως είναι ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα. Όπως είπα νιώθω ότι έχω μάθει πολλά και η εμπειρία μου στην Ελλάδα με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι πολύ σκληρό πρωτάθλημα κι έχω ωριμάσει ως παίκτης».

-Πιστεύεις ότι χρειαζόσουν την εμπειρία στην Ελλάδα, για να κάνεις το άλμα στο ΝΒΑ;

«Ναι μέχρι τώρα μόνο με έχει βοηθήσει. Ανυπομονώ για την ευκαιρία να δοκιμάσω την τύχη του στο Πόρτλαντ. Σίγουρα, όμως, είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και δεν μετανιώνω καθόλου που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Είναι η πρώτη μου χρονιά μακριά από το κολέγιο και η πρώτη μου χρονιά ως παντρεμένος. Απολαμβάνω την ζωή και από πλευράς μπάσκετ με έχει κάνει μόνο καλύτερο ως παίκτης».

-Κι ως άνθρωπο;

«Λατρεύουμε τη χώρα. Είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει με τα μίντια στις μέρες μας. Βλέπεις τις ειδήσεις (το ίδιο ισχύει και στην Αμερική) και ακούς μόνο τα αρνητικά πράγματα. Μας τηλεφωνούσαν μέλη της οικογένειας μας και ρωτούσαν αν ήμασταν κοντά στις διαδηλώσεις κι εμείς δεν ξέραμε καν που γίνονται. Ήμασταν δέκα λεπτά μακριά, αλλά δεν ξέραμε ότι συμβαίνουν. Η Ελλάδα είναι ένα πανέμορφο μέρος για να ζεις. Το σκηνικό εδώ είναι θαυμάσιο κι οι άνθρωποι τόσο φιλικοί. Πάντα είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, οι περισσότεροι μιλάνε Αγγλικά κι όσοι δεν μιλάνε βρίσκουν άλλους που μιλάνε για να μας βοηθήσουν. Το φαγητό είναι σπουδαίο και τρωμε σε πολλά Ελληνικά εστιατόρια. Και φυσικά ο τρόπος ζωής είναι φανταστικός».

-Συνεπώς θα σύστηνες σε ένα φίλο σου να επισκεφτεί την Ελλάδα;

«Και βέβαια! Μέχρι τώρα είχαμε πάρα πολλούς επισκέπτες και όλοι λάτρεψαν την χώρα σας. Οι γονείς της γυναίκας μου πήγαν στην Σαντορίνη και είπαν ότι δεν έχουν ξαναδεί πιο όμορφο μέρος στη ζωή τους. Επίσης η μητέρα μου, η γιαγιά μου και μερικοί φίλοι μου λένε ότι το μέρος είναι απίστευτο. Και πως να μην σου αρέσει; Είμαστε δίπλα στην θάλασσα, υπάρχει η Ακρόπολη, οι άνθρωποι είναι καλοί και φυσικά λέμε σε όλους να έρθουν στην Ελλάδα».

-Μπορείς να συγκρίνεις τους φιλάθλους του Πανιωνίου και του Οχάιο Στέιτ;

«Υπάρχουν ομοιότητες και διαφορές. Στο κολέγιο προφανώς είχαμε σπουδαίους φιλάθλους που φώναζαν δυνατά, αλλά εδώ είναι απίστευτοι. Δεν ξέρω τι λένε, αλλά τραγουδάνε και είναι όρθιοι συνεχώς. Θυμάμαι ότι στο πρώτο μου ματς αναρωτιόμουν αν αυτοί είναι οι φίλαθλοι μας. Είναι τρομερό. Βέβαια έχω δει κι ανθρώπους να πετάνε πράγματα κι αυτό είναι τρελό. Στην Αμερική αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ. Υπάρχουν κάμερες, ταξιθέτες παντού κι αν κάνεις κάτι τέτοιο, θα έχεις μεγάλο πρόβλημα. Λατρεύω τους φιλάθλους μας, είναι πολύ παθιασμένοι κι έρχονται ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Θέλουμε να πάμε καλά γι αυτούς, τους το χρωστάμε. Επίσης πήγα σε δύο ποδοσφαιρικά ματς του Πανιωνίου και σε ένα του Ολυμπιακού. Ήταν κι αυτά πολύ διασκεδαστικά».

-Οπότε έχεις γίνει ένας πραγματικός Πανιώνιος;

«Και βέβαια έχω γίνει, έχω αγκαλιάσει την ομάδα. Νομίζω ότι η μπουτίκ της ομάδας τρελαίνεται με μένα και την γυναίκα μου, γιατί κάθε φορά που έχουμε επισκέπτες πηγαίνουμε και την «αδειάζουμε». Μας αρέσει να κάνουμε αυτά τα πράγματα».

γεια σου ρε ντίμπλερ μάγκα! θα μας λύσεις και το οικονομικό!

“Δεν ξέρω τι λένε, αλλά τραγουδάνε και είναι όρθιοι συνεχώς” και δεν ρώτησες καναν συμπαίκτη σου;

γουστάρω μεταφραστή που στην μετάφραση το scenery το έκανε σκηνικό!

Πολλά χρόνια είχα να γουστάρω έτσι ξένο μας παίκτη . Μου αρέσει γιατί είναι παιδάκι ακόμα , δείχνει όντως να περνάει καλά εδώ με εμάς και να γουστάρει . Στην πίτα των πανθήρων έσκυβε και κρυβόταν πίσω από την πλάτη του Καββαδά και του Σαρικόπουλου και τους χτυπούσε στην πλάτη , αυτοί γύρναγαν και ψάχνονταν , ενώ αυτός έβαζε τα γέλια . Και με τον Ηλυσιακό εκτός όταν βγήκε από τα αποδυτήρια , προσπαθούσε να τραγουδήσει αυτά που άκουγε από την κερκίδα .

Μπόμπερ με τρομερά ποσοστά , που δυστυχώς ο προπονητής μας δεν φαίνεται να παίζει κάποιο σύστημα πάνω του και παίρνει τις λιγότερες ίσως προσπάθειες από όλους στην περιφέρεια . Μου αρέσει επίσης που δεν είναι φαντασμένος και κάνει και άλλες δουλειές μέσα στο γήπεδο . Μακάρι να τον κρατήσουμε , ποτέ δεν μπορέσαμε να απολαύσουμε ένα καλό παίκτη μας δεύτερη χρονιά . Για μένα του χρόνου που θα είναι το πρωτάθλημα των φτωχών και η ψαλίδα με δύο πλαστούς θα έχει μικρύνει κιάλλο , ίσως είναι ευκαιρία για τους νοικοκύρηδες .

Το είχα γράψει νομίζω και παλιότερα.
Εχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά στην ομάδα. Οντως χαίρεται που ζει (με τη γυναίκα του) στη Νέα Σμύρνη. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι οτι αρκετές φορές έχει κατηφορίσει στο Βαρίκας να κάνει σουτάκια σε ρεπό του, επίσης έχει παρακολουθήσει παιχνίδια Νέων και εφήβων. Μάλιστα μου είχε πεί κάποια στιγμή οτι αισθάνεται το χώρο σαν το ναό του μπασκετικού Πανιωνίου και η αλήθεια είναι οτι μου άρεσε πολύ αυτή η φράση.

Και ήρθε και στο παιχνίδι με την Δόξα όπου τον έκραξα γιατί έβαλε μόνο τρείς με τον Ολυμπιακό και έφυγε χαρούμενος που μιλούσε με τον κοσμο και γεμάτος ντοπή που δεν έχει βάλει περισσότερους πόντους. Θαυμάσιο άτομο όχι ο ξένος με τον γνωστό όρο ούτε ο αμερικανός άλλων εποχών. Όλα έχουν αλλάξει πια στο μπάσκετ ακόμα και οι αμερικανοί εκτός απο διαφορετικοί έχουν γίνει και λευκοί! Χαίρομαι αυτό το παιδί που το έχουμε στην ομάδα και που το γνωρίσαμε και μας γνώρισε και δυστυχώς δεν θα κάνει πολλά εδω φέτος. Θα μπορούσε πολλά περισσότερα.Μετα απο 10 χρόνια θα είναι ένας καλός φίλος όπως ο Μπράουν.

μακαρι να τον ειχαμε μαζι μας κ του χρονου τον τζονι!!! απο τους λιγους παιχτες που γουσταρω τοσο στη μετα διαμαντοπουλο εποχη..ενας αλλος ηταν ο τρελοαρσλαν

[video=youtube;s3EJhGcwFU8]http://www.youtube.com/watch?v=s3EJhGcwFU8[/video]

μα δεν χάνει ποτέ σουτ;
τον Φανούρη του τον γνωρίσαμε να συζητήσουν για θρησκεία;

Ο Φανούρης δεν μιλάει σε αιρετικούς…

22/04/2012, 11:58 | Διαβάστηκε 940 φορές Αποστολή

Ο Πανιώνιος με το 2-0 επί του Ρεθύμνου εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά των πλέι οφ. Μπροστά του θα βρει τον Ολυμπιακό, με τον Τζον Ντίμπλερ να λέει στη «SportDay» πως «χάσαμε και τις δύο φορές από τον Ολυμπιακό στη ρέγκιουλαρ σίζον παρ’ ότι παλέψαμε, αλλά δεν σταματάμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά τελευταία, εμείς θέλουμε τουλάχιστον μία νίκη απέναντί του. Είναι το φαβορί για την πρόκριση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…».

Ο Αμερικάνος σουτέρ στεναχωρήθηκε πολύ για τον τραυματισμό του Αλεξ Στίβεσον (θα μείνει πέντε μήνες εκτός, αφού η μαγνητική τομογραφία έδειξε ρήξη στον πρόσθιο και στον έσω πλάγιο χιαστό του δεξιού γόνατου) τονίζοντας πως «είναι πολύ άσχημο γεγονός. Εκανε σπουδαία χρονιά και έδινε μεγάλη ενέργεια. Πάντως, έχουμε παιδιά να τον αντικαταστήσουν, όπως ο Σαρικόπουλος, ο Καββαδάς και ο Παραγιός».

Για το μέλλον του ο Ντίμπλερ είπε «πως θέλω να δοκιμάσω να πάρω συμβόλαιο στο Πόρτλαντ, αλλά είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε. Μου αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα, έχω γίνει καλύτερος παίκτης με τη βοήθεια προπονητών και συμπαικτών μου και η συμμετοχή στο Eurocup είναι πρόκληση. Θα δούμε».

Είχες 1/9 τρίποντα και λες αντικαταστάτη , δηλαδή παίκτη , το τσουβάλι. Να ΦΥΓΕΙ!

Οσοι νομίζετε πως ο πιο χαρισματικός σκόρερ, στην ιστορία των High Schools του Οχάιο είναι ο LeBron James κάνετε λάθος! Πρώτος και με διαφορά είναι ο Jon Diebler. Ο γκαρντ του Πανωνιου μίλησε στο ΝΒΑ GREECE για τον James, την μάχη των πλέιοφς και το επόμενο βήμα του στους Blazers.

Ο Diebler αγωνιζόμενος με τη φανέλλα του Upper Sandusky High School, σημείωσε συνολικά 3.208 πόντους, τους περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στην ισχορί του σχολικού μπάσκετ στο Οχάιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι την τελευταία του χρονιά είχε μ.ο 41.2 πόντους, 12.3 ριμπάουντ και 6 ασίστ! Σ’ ένα ματς, στη νίκη των Rams επί του Tiffin Columbian με 105-100, πέτυχε 77 πόντους, ως μαθητής της Β’ λυκείου!

Βεβαίως ο James ήταν από τότε φαινόμενο, λόγω της τρομερής σωματικής του διάπλασης και των ανεπανάληπτων προσόντων του. Ο Diebler, που με την τρομερή του εμφάνιση (20 π.) στο 5ο ματς της σειράς των μικρών τελικών οδήγησε τον Πανιώνιο στη νίκη και στην 3η θέση, γνωρίζει τον LeBron από πολύ μικρό. Γι’ αυτό και καταθέτει την άποψή του μιλώντας αποκλειστικά στο ΝΒΑ GREECE, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Ο Diebler, μίλησε για το μέλλον του με τους Blazers, με τους οποίους θ’ αγωνιστεί στο summer league του Λας Βέγκας τον Ιούλιο και κατόπιν θα συμμετάσχει στο training camp τον Οκτώβριο.

Συμφωνείς ότι ο LeBron James είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ;

Δύσκολη ερώτηση. Θα έλεγα ότι σίγουρα είναι ο κορυφαίος αθλητής που παίζει στο ΝΒΑ. Εμένα εξακολουθεί να μ’ εντυπωσιάζει ο Kobe (Bryant). Σκέψου ότι παίζει 16 σεζόν στο ΝΒΑ και ήταν φέτος ουσιαστικά ο 1 σκόρερ, αφού επέλεξε στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, με αποτέλεσμα τυπικά να πάρει αυτόν τον τίτλο ο Durant. Είναι ακόμα ο Black Mamba και πιστεύω ότι έχει ακόμα μέσα του ένα πρωτάθλημα.

Στατιστικά, ο James έκανε μία τρομερή χρονιά και στέφθηκε για 3 φορά πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου. Αυτά δεν σου λένε κάτι;

Φυσικά. Μοιάζει ασταμάτητος. Ομως από τότε που ξεκίνησα το μπάσκετ έμαθα ότι οι ατομικές διακρίσεις δεν είναι εκείνες που καθορίζουν μία καριέρα. Οι ομαδικές το πράττουν. Δηλαδή τα πρωταθλήματα. O Kobe νομίζω ότι έχει μόνο ένα βραβείο MVP κανονικής περιόδου. Και δέκα να είχε, δεν έχουν καμία σχέση με τα πέντε δαχτυλίδια που κατέκτησε ή με τα δύο βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο LeBron μπορεί να γεμίσει ένα φύλλο στατιστικής όπως κανείς άλλος. Αυτό το απέδειξε. Ομως στην 9 σεζόν του στο ΝΒΑ πρέπει ν’ αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στο πρωτάθλημα. Και για τον ίδιο απ’ ότι ξέρω, δεν έχουν πλέον μεγάλη σημασία οι ατομικές διακρίσεις. Tώρα είναι η ώρα των δαχτυλιδιών.

Ποια ομάδα θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ;

Είναι όλα ανοιχτά. Μ’ εντυπωσιάζει το πόσο αποτελεσματικό μπάσκετ παίζει το Σαν Αντόνιο. Οταν γυρίζει η μπάλα κι έχουν αποστάσεις, νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο θέαμα για όσους εκτιμούν το εγκεφαλικό μπάσκετ. Το Σαν Αντόνιο είναι το όνειρο του κάθε σουτέρ (γέλια). Πάντα υπάρχει κάποιος στο τρίποντο που περιμένει να εκτελέσει! Από την άλλη είναι τρομερή η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ η Οκλαχόμα.

O Kevin Durant απέδειξε φέτος ότι είναι αυτό που λέμε closer. Τελειώνει παιχνίδια με χαρακτηριστική άνεση. O Westbrook δεν κάνει τόσα πολλά λάθη και ο Harden σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήταν βασικός. Πιστεύω ότι οι Spurs θα περάσουν, γιατί είναι πιο πλήρης ομάδα. Στην Ανατολή το Μαϊάμι θα είναι στους τελικούς κι εκεί ελπίζω να πάνε οι Sixers και ο «αδερφός» μου Ewan Turner, που είμαστε συμπαίκτες στο Ohio State. Παίζει τρομερά και χαίρομαι πολύ για την πρόοδό του.

Ομως το ζευγάρι των τελικών του ΝΒΑ θα είναι Σαν Αντόνιο- Μαϊάμι και δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορέσουν οι Spurs να χάσουν το πρωτάθλημα, αν παραμείνουν υγιείς μέχρι τέλους.

Δηλαδή ο LeBron θα φύγει με άδεια χέρια από τελικούς του ΝΒΑ για 3 φορά;

Το μπάσκετ δεν είναι ατομικό άθλημα, αλλά ομαδικό. Δύο ή τρεις παίκτες, όσο σπουδαίοι κι αν είναι δεν μπορούν να νικήσουν ένα ισχυρό σύνολο. Το είδαμε και πέρυσι όταν το Ντάλας πήρε το πρωτάθλημα. Επαιξε ομαδικό μπάσκετ. Για να μπορέσει το Μαϊάμι να έχει ελπίδες να πάρει το πρωτάθλημα φέτος, απέναντι στο Σαν Αντόνιο, θα πρέπει να δούμε εξωπραγματικά πράγματα από τον LeBron και τον Wade, σε κάθε παιχνίδι και ταυτόχρονα ο Greg Popovich να μην καταφέρει ν’ αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, πράγμα αδύνατον.

Τα δικά σου πλάνα ποια είναι; Οι Blazers σ’ επέλεξαν πέρυσι στον β’ γύρο του ντραφτ κι έχουν τα δικαιώματά σου. Θα δοκιμάσεις να παίξεις στο ΝΒΑ;

Οι Blazers με προσκάλεσαν να παίξω στο Summer League τον Ιούλιο, στο λας Βέγκας και στη συνέχεια θέλουν να είμαι παρών στο training camp τον Οκτώβριο. Εκεί θα παλαίψω για μία θέση στο ρόστερ και για το όνειρο να παίξω στο ΝΒΑ. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος. Ομως ακόμα κι αν δεν γίνει υπάρχει η επιλογή της Ευρώπης, που είναι ό,τι καλύτερο μου συνέβη. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο καλύτερος έγινα σαν παίκτης και σαν άνθρωπος, αυτούς τους δέκα μήνες που έπαιξα στον Πανιώνιο.

Κλείσατε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, επικρατώντας του Κολοσσού, τερματίζοντας στην 3 θέση.

Ηταν σπουδαία σεζόν με ιδανικό τέλος. Ηταν ιδανικές οι συνθήκες στον πανιώνιο. Ο ιδιοκτήτης ο κ. Λιανός ήταν πάντα δίπλα μας. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έκανε σπουδαία δουλειά και μας είχε πάντα απολύτως έτοιμους για τους αγώνες. Ολοι οι συμπαίκτες μου έσπρωξαν τους εαυτούς τους όλη τη σεζόν. Η 3 θέση ήταν η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που έγινε. Κι εγώ και η γυναίκα μου λατρέψαμε την Ελλάδα.

Η επιλογή μου να μην περιμένω τι θα γίνει με το λοκ άουτ και να έρθω να παίξω στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στην καριέρα μου. Νιώθω ότι έκανα άλματα προόδου ως παίκτης παίζοντας υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα. Ανέδειξε κι άλλες πτυχές του παιχνιδιού μου, εκτός από το σουτ. Εμαθα να διαβάζω καλύτερα τις αντίπαλες άμυνες και την ίδια στιγμή βελτιώθηκα ο ίδιος ως αμυντικός. Το επίπεδο του πρωταθλήματος ήταν υψηλότατο με καλοδουλεμένες ομάδες.

Οσο για την Ελλάδα; Είμαι ευλογημένος που γνώρισα την πατρίδα σας. Είστε τόσο τυχεροί που ζείτε σε αυτήν τη χώρα. Γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, αλλά θα πάνε όλα καλά. Αυτλη η πανέμορφη χώρα με τους όμορφους ανθρώπους δεν πρόκειται να πάει χαμένη. Είναι ευλογημένος τόπος. Τον Αύγουστο θα έρθω για να κάνω διακοπές δύο εβδομάδες.

http://nba.sport24.gr/article/1791008/spurs-heat-stous-telikous

Κάτι μου λέει πως αυτόν θα τον ξαναδούμε κοντά μας κάποια στιγμή στο μέλλον! Έδειξε πράγματι να το απολαμβάνει!

Φοβερός σουτέρ,αλλά μέχρι εκεί.Πρεπει να βελτιωθεί στο transition,στον χειρισμό της μπάλας,στην ταχύτητα και να γίνει πιο δυνατός.Θα μπορούσε σε ιδανικές συνθήκες να γίνει ο νέος στογιάκοβιτς,να κερδίζει κανένα διαγωνισμό τριπόντων,στο nba μόνο σαν παγκίτης μπορεί να παίξει.Αν δεν τον πάρουν οι blazers,θα ήταν χρήσιμος την νέα χρονιά αν ο προπονητής τον αξιοποιήσει σωστα.
http://www.youtube.com/watch?v=s3EJhGcwFU8

Σε καθε περιπτωση πολυτιμη μοναδα…πιστευω θα ειναι πολυ χρησιμος και του χρονου… μπορουσε να παρει ο προπονητης περισοτερα απο αυτον…

Συμπαθής νέος και εξελίξιμος παίχτης, όμως όταν αποφασίζεις να πάρεις ξένους και να τους πληρώνεις πολύ περισσότερα από τους υπόλοιπους έλληνες πρέπει να κάνουν την διαφορά και να τραβάνε την ομάδα όταν κολλάει, με εξάιρεση 2-3 αγώνες δεν είδα να κάνει τη διαφορά.

Στο ΝΒΑ φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ο Τζον Ντίμπλερ, ο οποίος θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στο «μαγικό κόσμο».
Ο Αμερικανός γκαρντ, μετά την εξαιρετική φετινή χρονιά που πραγματοποίησε στη Νέα Σμύρνη, συμπεριλαμβάνεται στους παίκτες που θα ήθελαν να κρατήσουν οι «κυανέρυθροι» στο ρόστερ τους, μαζί μαζί με το Βασίλη Ξανθόπουλο και το Νίκο Μπάρλο. Η επιθυμία του ίδιου, όμως, είναι διαφορετική, αφού θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, με τα δικαιώματά του να ανήκουν στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο νούμερο 51 του περσινού ντραφτ.

Ο Ντίμπλερ, πάντως, έχει ήδη κινήσει το ενδιαφέρον και ευρωπαϊκών συλλόγων που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως η Ουνικάχα Μάλαγα.

Τον Τζον Ντίμπλερ που πέρσι αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα του Πανιωνίου απέκτησε η Καρσίγιακα.

Ο ικανότατος Αμερικανός σουτέρ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τους «κυανέρυθρους», οδηγώντας τους στην κατάκτηση της τρίτης θέσης του ελληνικού πρωταθλήματος με 10.8 πόντους (45% στα τρίποντα) και 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο 24χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με την τουρκική ομάδα, η οποία κάνει μια νέα προσπάθεια με προπονητή τον Ουφούκ Σαρίτσα και πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη λίγκα της γειτονικής χώρας, ενώ σημειώνεται πως ο παίκτης είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό.

Κρίμα..