Τα νέα των αντιπάλων μας (basket)

Πράγματι πολύ αντιπαθητικός!

Εγω θα παραμεινω γραφικος και θα συνεχισω να θεωρω οτι ο τυπος ειναι μυρωδιας…βαρατε οσο θελετε αλλα γνωμη δεν αλλαζω…τωρα τι εγινς στο Λονδινο δεν τυο ξερω και δεν με ενδιαφερει κιολας

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΟΥΤΣ…Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΠΗΡΑΝ ΑΝΕΤΑ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΕ

Ο ΧΑΙΝΖ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΕ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ … ΟΤΑΝ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ

Η ΡΕΑΛ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΛΕΠΤΟ ΕΣΚΑΣΕ

Μυρωδιας ξεμυρωδιας, εκ των αποτελεσματων δικαιωνεται μεχρι στιγμης…

ΝΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελα τώρα!!!
Αυτά που υπονοείς δεν γίνονται!!

ΥΓ το κρίμα στο λαιμό τους

Πως γίνεται να έπαιξε τραγικό μπάσκετ και να πήγε με πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Ευρωλίγκας? (ενώ πέρσυ ο Ίβκοβιτς πήγε με μειονέκτημα)
Μάλλον ξεχνάς το διαστημικό μπάσκετ που έπαιξε φέτος ο Ολυμπιακός από Νοέμβριο μέχρι Ιανουάριο όπου πέρναγε τρένο από παντού.

ΤΕΣΠΑ, περισσότερο τα έγραψα για να εκτιμάμε τον Σφαιρόπουλο και λιγότερο για τον ίδιο το Μπαρτζώκα.

ΥΓ. τον λέω σεμνό για την συμπεριφορά του εκτός γηπέδου και για τις δηλώσεις του: https://www.youtube.com/watch?v=eLb4F3FR3PA

ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ

Αν θεωρείς σοβαρή την μπασκετική παιδεία των γάβρων, πάω πάσο…
Εκεί που έφτυναν, τώρα θα γλύφουν!

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/505531/o-vasilias-toy-savoyar-vivr

Άλλο η δημιουργία και άλλο το μασημένο φαί . Ο Ίβκοβιτς δημιούργησε αυτή την ομάδα , αν ήταν πέρσι στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας θα έβρησκε κανένας πουθενά κανένα Κατσίβελη ή Σλούκα . Η επιλογή Σπανούλη και Περπέρογλου από Ολυμπιακό , για κύριο και συμπληρωματικό ρόλο είναι αυτή που δικαιώθηκε , από το γερασμένο οικοδόμημα του παλιού καλού Παναθηναϊκού .

Ο Μπαρτζώκας στο μεταξύ μας παιχνίδι φέτος στην Νέα Σμύρνη , έκανε σαν τρελός και φώναζε για ένσταση για ένα φάουλ και μια τεχνική ποινή στον Παπανικολάου , που ήταν και φάουλ και τεχνική ποινή , αλλά σούταρε άλλος τις βολές όντως . Αλλά είναι καραγκιοζιλίκι και παρτιτούρα προπονητών που ενω εκείνη την στιγμή του αγώνα δεν παίζεται τίποτα , φοβόνται τον αγώνα και κατοχυρώνουν τα επόμενα σφυρίγματα των διαιτητών.

Βέβαια τι θα μπορούσε να πει ο Μπαρτζώκας ότι βρήκα μια έτοιμη ομάδα από τον Ιβκοβιτς , δεν μπόρεσα να τα βρώ με τον ένα αμερικάνο μόνο και τον αντικατέστησα μεένα Γεωργιανό ;;;; Δεν γίνεται…

Το τρομερό της όλης ιστορίας είναι ότι ο Ιωαννίδης με Γκάλη , Γιαννάκη , ένα κάρο ελληνοποιημένους και πλούσιο μαύρο πακετάκι , δεν μπόρεσε και μπόρεσε ο Μπαρτζώκας . Αυτό όντως γράφει ιστορία !!!

Εγω απλά επιμένω ότι η διαχείριση που έκανε κατά τη διάρκεια και των 2 ματς του φαιναλ φορ ήταν άψογη. Του βγήκε? ήταν τυχερός? ήταν διαβασμένος και προετοιμασμένος? δεν ξέρω τί από όλα αυτά έγινε.

Είδα δυο τελείως διαφορετικούς αγώνες (τελείως διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού ο ημιτελικός με τον τελικό) στους οποίους μπόρεσε και κυριάρχησε.

Επίσης, (ενώ στον Πανιώνιο πέρυσι δεν το είχα δει αυτό) είδα να κάνει κι ωραία διαχείριση του ροστερ του και στα 2 παιχνίδια και να εκμεταλλεύεται τον πάγκο του στο 100%!!!

Εχθές μετά το αποτυχημένο 1ο δεκάλεπτο καθήλωσε τον Σπανούλη στο πάγκο και γύρισε τη διαφορά με τους λεγόμενους αναπληρωματικούς του!!!

Υ.Γ. Κάτι μου λέει πως ο Σφαιρόπουλος το καλοκαίρι θα έχει πρόταση από τον ΠΑΟ!!!

EPIC FAIL
Για τον λόγω ότι έτσι ακριβώς είναι!!

Ο Μίστερ Μπιν δεν ήταν για τον Πανιωνιο
Το μόνο που έκανε ήταν να ζητάει αμερικάνους και τον Κόμπε Μπράιαντ που έλεγε και ο Ζερβός
Δεν μπορούσε να χτίσει κάτι, ούτε να αναδείξει
Καλώς ή κακώς αυτό έκανε σε όλη την καριέρα του και στο Μαρούσι με τα εκατομμύρια του απατεώνα του Βωβού
Το μόνο που του πιστώνω είναι την όποια συμβολή είχε στην βελτιώση του Βλάντο

Δεν θέλω να μειώσω την κατάκτηση της ευρωλίγκας αλλά θα συμφωνήσω πάλι με GEO, για το τι έδειξε όλη τη χρονιά με μια ομάδα έτοιμη σχεδόν απ τον τεράστιο Ντούντα και με παίκτες καυλωμένους και πάνω στα ντουζένια τους

Αν οι πάντες κρίνονταν απ το αποτέλεσμα πετυχημένοι προπονητές θα πρέπει να θεωρούνται πχ στο ποδόσφαιρο οι Διαμαντόπουλος, Λεμονής και όποιοι άλλοι απίθανοι πήραν κούπες με τον γαυρο.

Σαφώς και έχει δίκιο ο Zoro για την εκτίμηση σ αυτό που έχουμε, στον Σφαιρόπουλο

ο μπαρτζώκας με όλο το επιτελείο του (και τον τόμιτς μα καλά πόσο ύπνος αυτός ο άνθρωπος κάτι σα φιλίπου στην εθική)
λίγο ήθελαν να πουλήσουν το ματσάκι στο τέλος αφού μια ζωνούλα από το κέντρο έπαιζαν οι ισπανοί κι ο ολυμπικός έπαιζε το μανώλη γύρο γύρο
αυτό που είδα εγώ είναι ότι και πριν από χρόνια είχε καλούς παίχτες μέσα αλλά δε γούσταρε ο ένας τον άλλον.
τώρα οι πιτσιρικάδες του θέλουν να παίξουν και είναι πιο δεμένοι.
κάτι αντίστοιχο που πάει να φτιάξει - 'ετσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον - ο σφαιρόπουλος σε εμάς.
άρα το μυστικό είναι και παραμένει το ίδιο
η ομάδα να είναι ομάδα-οικογένεια. μ΄΄ονο έτσι θα πας μπροστά σε ομαδικά αθλήματα εκτός ίσως από το βόλεϋ που είναι πιο τεχνικό.
άρα με αφορμή αυτό το γεγονός που όσο να’ναι κάτι δίνει στη χώρα μας τέτοιες δύσκολες καταστάσεις που ζούμε , ας κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε εμείς σαν πανιώνιος και να πάμε ένα βηματάκι παραπάνω σε όλους τους τομείς , σε όλα τα αθλήματά μας.

Μας χαιρέτησε και το Περιστέρι , πάει Α2. Πολύ πλάκα τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα όπου οι παίχτες δεν ξέρανε πότε έπρεπε να κάνουν φάουλ , πότε να ευστοχήσουν και πότε να αστοχήσουν στις βολές. Ειδικά τα αμερικανάκια του Ηλυσιακού είχαν πολύ γέλιο , ρωτούσαν φοβισμένοι τι επρεπε να κάνουν , πανηγύριζαν εκεί που δεν έπρεπε , γενικά μεγάλο τσίρκο.

Φοβερό ματς!
Τεράστια επιτυχία του Τζίμη Κουστένη (πέρασε και από εμάς ως βοηθός) που με ομάδα επιπέδου Α2 κατάφερε να παίζει μέχρι το τέλος την παραμονή του. Ο Ηλυσιακός σε επίπεδο ρόστερ είναι 2 κλάσεις ανώτερος, αλλά η ψυχή των περιστεριωτών έφερε το παιχνίδι να κριθεί στο καλάθι.

ΥΓ1: το αυτο-καλάθι με πρόθεση τιμωρείται με τεχνική ποινή? Αν όχι, θα έπρεπε να βάλει αυτοκαλάθι ο Ηλυσιακός μετά τις επίτηδες χαμένες βολές του Πέτρουλα στην κανονική διάρκεια ώστε να μην πάνε παράταση και να χάσουν με -2.
ΥΓ2: αν έμπαινε το μακρινό τρίποντο του Παπαντωνίου στο τέλος θα γινόταν χαμός!
ΥΓ3: Καλή περίπτωση παίκτη ο Παπαντωνίου για τον Πανιώνιο…

Ουτε εσκα θα πρεπε να παιζει ο παπαντωνίου.καταντια για το αθλημα ειναι

Και εγώ πιστεύω το ίδιο για τον Παπαντωνίου , σήμερα έπαιξε καλά ,αλλά γενικά δεν δίνει την μπάλα από το αριστερό του χέρι στο δεξί και κρατάει την μπάλα υπερβολικά .

Έχω τελείως αντίθετη άποψη για τον Παπαντωνίου. Δεν δίνει την μπάλλα γιατί δεν έχει σε ποίον να την δώσει. Στον Μάτζαρη Β ή στον Κομποδιέτα; Σήμερα μάλιστα δεν ήταν καθόλου καλός σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Λάθος που φέρανε τον Σμούς Πάρκερ και ακυρώσανε για 5 παιχνίδια τον Παπαντωνίου. Έναν μπορούσαν να φέρουν και φέραν τον λάθος. Ο Ηλυσιακός έκανε 7 μεταγραφές τους δύο τελευταίους μήνες. Μεγάλο επίτευγμα για τον Κουστένη με έναν ξένο να παίζει την κατηγορία σε ένα σούτ.Αν κρατήσουν περίπου την ομάδα τους θα ανέβουν εύκολα. Μεγάλη βλακεία τα επεισόδια με τον Άρη. Αλλιώς θα ήταν σήμερα με 2000 άτομα μέσα.
Όσο για τον Παπαντωνίου , επιμένω , όχι μόνο παίκτης Α2 δεν είναι αλλά φέρνει και σε Παππά θα έλεγα. Μη κρίνετε τον παίκτη στο φετινό φτωχό Περιστέρι. Και αν άντεξε τόσο χάρις στον Παπαντωνίου άντεξε. Αλλιώς θα συμπεριφερθεί σε μία οργανωμένη ομάδα με στόχους υψηλούς. Και το λέω αυτό γιατί ξέρω οτι είναι πολύ πιθανόν να είναι ο αντιπαππάς του χρόνου σε εμάς.