Τι ειναι η Νεα Κηφισια;;;; Μήπως θυμιζει λιγο απο την ιστορια του Αμαρουσιου;;;
Απο που ξεπεταχτηκαν ετσι αυτοι;;;
Τι ειναι η Νεα Κηφισια;;;; Μήπως θυμιζει λιγο απο την ιστορια του Αμαρουσιου;;;
Απο που ξεπεταχτηκαν ετσι αυτοι;;;
Είναι μια ομάδα που ξεκίνησε το 1994. Χαμηλές πτήσεις στο αθηναικο μπασκετ. Πριν 5-6 χρόνια άρχισαν να το βλέπουν πιο σοβαρά, έκαναν μια συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Πλάτωνα (όπου τεχνικός διευθυντής ήταν ο Δενδρινός) οπότε επαιρναν καποια παιδιά για ένα διάστημα 3-4 ετών.Είναι τώρα στην Α2 με μια 5άδα έμπειρων του χώρου. Πρόεδρος τους ο 80άρης Λατσούδας και προπονητή τον Παπαθεοδώρου.
http://www.facebook.com/AENK.GR
Η σφαλιάρα από την Νέα Κηφισιά ήταν και οικονομική για τον Αρη,αφού ο Νικητής υποδέχεται τους γάβρους …
Καμία σχέση με Μαρούσι παιδιά. Μην υποτιμάτε έτσι απλά το Μαρούσι.Υπήρχε απο το 60 και το 70 είχε πολύ καλή ομάδα.Τετράδα τις εποχής.
Ο Πετρόπουλος τα εξηγεί. Δεν ήταν έτσι το Μαρούσι.
ΙΚΑΡΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
72 - 68
Γι’ αυτό δε θα μιλήσει κανείς???
Σας έγραφα τον Σεπτέμβριο στο τουρνουά του Ρεθύμνου:
Τα πράγματα είναι απλά: τελείωσαν τα φράγκα (πάνε οι εποχές που δεν έτρεχε και κάτι να επιλέξεις τον Ντελκ με 2εκ και να τον έχεις εκτός 12άδας) και έρχονται οι κηδείες.
Δεν με χαλάει καθόλου πάντως ![]()
μας χαλάει λίγο γιατί αφου ρε Δημήτρηδες το έχετε αποφασίσει να μειώσετε το μπάτζετ ο ένας και να βάλετε και ένα σεντούκι στην άκρη για τον δύσκολο χειμώνα ο άλλος, δε λέτε τίποτα ρε χαραμοφάηδες μονοφαγάδες, και όλο το μαλαισιανό δολλάριο το εισπράττετε οι δυό σας. Πάλι με Πρίφτη ρε πούστηδες!!!
Υπονοείς στοίχημα; Δεν κέρδισε ο Αλέξης δηλαδή; Αφού όλα τα ξέρεις γιατί δεν τα παίζεις;
Υπάρχει μία στήλη που μου αρέσει πάρα πολύ στο goal που λέγεται χρόνια και ζαμάνια. Στην συγκεκριμένη στήλη ο τύπος που την γράφει παίρνει συνεντεύξεις από παλιούς ξένους παίκτες, συνήθως Αμερικανούς που έχουν περάσει από το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Διάβαζα λοιπόν την συνέντευξη που του έδωσε ο Λόρενς Φάντενμπεργκ. Φαντάζομαι θα είναι αρκετοί που τον θυμούνται διότι όντως πρόκειται για έναν από τους πολύ καλούς παίκτες που έχουν περάσει. Αξίζει να την διαβάσετε για να δείτε και τι λέει για τον Φάνη.
Εγώ να συμπληρώσω λοιπόν επειδή το θυμάμαι πολύ καλά το παιχνίδι που τον μάρκαρε ο Φάνης ότι τον είχε σβήσει. Απορούσες πως ένας χοντρός χωρίς άλμα παίκτης μπορούσε να μαρκάρει τόσο αποτελεσματικά έναν παίκτη με τα προσόντα του Φάντενμπεργκ. Πραγματικά ο τρόπος που χρησιμοποιούσε το σώμα του ο Φάνης για να τον αντιμετωπίσει πρέπει να διδάσκεται.
Όμως μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; «Πριν από το πρώτο μου ματς με τον Ολυμπιακό και ενώ βρισκόμουν στην ομάδα των Αμπελοκήπων, ο Έλληνας ατζέντης μου γύρισε και μου είπε: ‘Σούταρε μόνο από την περιφέρεια. Μην μπεις μέσα στο καλάθι’ Φυσικά μου προξένησε την περιέργεια, αλλά στη συνέχεια δεν έδωσα και μεγάλη βάση στα λεγόμενά του. Μέχρι που έγινε το ματς. Θυμάμαι ότι έκανα ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μου αφού οι διαιτητές δεν σφύριζαν τίποτα απολύτως στον Τάρλατς και στον Φασούλα! Κάθε φορά που έπαιρνα τη μπάλα στα χέρια μου, μου έκαναν φάουλ. Όμως δεν πήρα ούτε ένα σφύριγμα. Ε, είχα καταλάβει τι εννοούσε ο ατζέντης μου…»
Ο Ιωαννίδης ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, όπως ήταν και του Άρη παλιότερα. Θεωρώ πως στο μπάσκετ μας έχουν στερήσει πρωταθλήματα. Η παραπάνω δήλωση, ενισχύει την άποψη μου αυτή.
Δύσκολες ώρες περνά ο παίκτης του Ικάρου Καλλιθέας, Νίκο Στρναντ, ο οποίος έχασε τη σύζυγο του τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς σταμάτησε η καρδιά της ενώ κοιμόταν.
«Ο Νίκο Στρναντ βιώνει μια οικογενειακή τραγωδία, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης η γυναίκα του έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 29 της χρόνια. Η καρδιά της σταμάτησε την ώρα που κοιμόταν και όπως γίνεται αντιληπτό το σοκ ήταν τεράστιο για τον παίκτη του Ικάρου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.
«Είναι μια απίστευτα θλιβερή στιγμή και οτιδήποτε κι αν πούμε είναι λίγο. Είμαστε δίπλα στο Νίκο και θα του συμπαρασταθούμε με κάθε δυνατό τρόπο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Ικάρου Δημήτρης Αγγελόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Παρασκευή, 14 Δεκ 2012 10:45
Πρόταση συνεργασίας στον Στέφαν Νάντζφεϊ έχει καταθέσει ο Κολοσσός και όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος σύντομα θα γίνει κάτοικος Ρόδου.
Ο Μηνάς Γκέκος και οι συνεργάτες ψάχνουν λύσεις για να ανεβάσουν την απόδοση του Κολοσσού και φαίνεται πως η πρώτη θα είναι η απόκτηση του Στέφαν Νάντζφεϊ. Ο Σέρβος φόργουορντ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο και Πανελλήνιο.
Εκτός του Νάντζφεϊ είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθεί ακόμα ένας ψηλός, αφού πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Ρόδο ο Κέβιν Λάνγκφορντ.
http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/352428-pairnei-nantzfei-o-kolossos
Πάει πέταξε το πουλάκι
ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ
ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ! ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΛΙΑΝΟΣ
Ο Νέναντ Μάρκοβιτς θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Καλαφατάκη στον πάγκο του ΚΑΟΔ.
Ο Μάρκοβιτς στον πάγκο του ΚΑΟΔ
Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 03/02/2013, 23:01
Άμεσα κάλυψε το κενό που προέκυψε στον πάγκο του μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καλαφατάκη ο ΚΑΟΔ. Η ομάδα της Δράμας συμφώνησε με τον Νέναντ Μάρκοβιτς και ο Μαυροβούνιος τεχνικός επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου είχε εργαστεί και ως προπονητής του Πανιωνίου.
Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.
Ο 44χρονος τεχνικός είχε περάσει από την Α1 και σαν παίκτης φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού. Επίσης έχει δουλέψει σαν προπονητής στην Μπόσνα και την εθνική Εφήβων της Βοσνίας.
Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει την Τετάρτη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 16η αγωνιστική.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=117306:2013-02-11-13-48-03&catid=231
aok&Itemid=230
Μπορεί ο Ντόνι ΜακΓκραθ να βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, αλλά αυτή ήταν η τελευταία με την ασπρόμαυρη φανέλα για τον ίδιο. Ο Αμερικανοϊρλανδός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, άφησε τα κλειδιά του σπιτιού και το αυτοκίνητο στο γήπεδο και αφού είχε σύντομη συνομιλία και με τον Τέλη Ζουρνατζίδη, αποχώρησε με τελικό προορισμό το Κάουνας.
Ο ίδιος, όπως κι ο ατζέντης του, θεωρούν πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα κι ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά με τη φανέλα της Ζαλγκίρις. Στον ΠΑΟΚ όμως έχουν αντίθετη άποψη κι έπειτα από την κατάθεση ενός ακόμη μισθού σήμερα το πρωί, τα πάντα θα λυθούν από τη FIBA. Το δυσάρεστο για τους “ασπρόμαυρους” είναι πως ακόμη και στην περίπτωση δικαίωσής τους, θα κληθούν να παίξουν κόντρα στο Περιστέρι έχοντας ουσιαστικά μόνο ένα “καθαρό” γκαρντ (σ.σ. Χαραλαμπίδης).
Η διοίκηση της ομάδας όμως είναι αποφασισμένη να οδηγήσει το θέμα στα άκρα, επιδιώκοντας όχι μόνο οικονομικά οφέλη από τους Λιθουανούς, αλλά παράλληλα να δείξουν πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ξέφραγκο αμπέλι και δεν μπορεί επειδή δεν έχει τεράστιες οικονομικές δυνατότητες να πιστεύουν οι παίκτες πως μπορούνε να φύγουνε όποτε τους… καπνίσει.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Επίσης κάτι πριν το…πιεστήριο
Ο Καλαφατάκης πήρε την θέση του Πρίφτη στον Ικαρο.
Καλό για εμάς κακό για το μπάσκετ και το πρωτάθλημα.
Όσο για τον ΚΑΟΔ , ωραία επιλογή. Ψώνισε απο σβέρκο. Πάντως δεν θα τον δούμε .
Και κρίμα έφυγε ο Πρίφτης. Χάσανε δουλειά οι μουρλίατροι. Κώστα ο κεφτές Ελληνιάδης παραμένει;
Τι θα πάρει ο Παοκ και ο ΜακΓκραθ από την Ζαλγκίρις;;;;;;;;;; Λεφτά;;;; χαχαχαχαχαχα: http://www.sport-fm.gr/article/655885
+1
Ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο σοβαρός ανταγωνιστής μας. Δίνει αξία στο πρωτάθλημα να έχει καλή ομάδα.