Τα νέα του Ερασιτέχνη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα Τακτικά και Ταμειακώς ενήμερα Μέλη του Συλλόγου, βάσει του Καταστατικού σε Τακτική Γενική Συνέλευση.

ΘΕΜΑΤΑ:

1. Λογοδοσία Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Συζήτηση και αποφάσεις επί διαφόρων θεμάτων
  3. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών
    Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00 στο Ποδοσφαιρικό Γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. .
    Σε περίπτωση μη απαρτίας, η επαναληπτική θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα 19.00 στον ίδιο χώρο.

Για τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Άρης Η. Μισαηλίδης

https://panionia-idea.gr/oloklirothike-i-geniki-syneleysi-toy-panionioy-g-s-s/
Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε σήμερα την γενική του συνέλευση παρουσία φίλων, φιλάθλων και μελών του.

Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιώνιου άνοιξε την γενική συνέλευση με ομιλία του όπου αναφέρθηκε στα οικονομικά του συλλόγου -το βασικότερο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι πλέον ο ερασιτέχνης δεν χρωστά ούτε ευρώ στην εφορία- Επίσης ανέφερε πως έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές προς το ΙΚΑ και τις ΔΕΚΟ.

Ο κύριος Άρης Μισαηλίδης αναφέρθηκε και στο έργο “Φιλόδημος” όπου είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή του με το μόνο που μένει είναι η υπογραφή του υπουργού για να αρχίσει να πραγματοποιείται το έργο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ύψους 600.000€ όπου θα συνεισφέρει και ο δήμος της πόλης με 400.000€.

“Πιστεύουμε ότι τον Μαϊο θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο γήπεδο για να έχουν τα τμήματα που βρίσκονται κάτω από τις θύρες 1-2-3 πιο καλές συνθήκες για προπονήσεις στους αθλητές τους” ανέφερε ο πρόεδρος του Πανιώνιου.

Στην συνέχεια ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης πήρε τον λόγο για να αναφερθεί σε όλα τα τμήματα του ιστορικού που προσπαθούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για να κρατούν τη σημαία του Ιστορικού όσο πιο ψηλά μπορούν.

Στο τέλος η οικονομική διευθύντρια του συλλόγου κυρία Παύλου έδωσε στα μέλη τον οικονομικό απολογισμό του έτους (έσοδα – έξοδα) και τις υποχρεώσεις του συλλόγου ως προς την εφορία και τα δημόσια ταμία.

Στη συνέχεια τα ενεργά οικονομικά μέλη του ερασιτέχνη ψήφισαν για το νέο διοικητικό συμβούλιο όπου εκλέχθηκαν παμψηφεί 14 μέλη και ο πρόεδρός του.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και Αρχαιρεσίες.

Σε σύνολο 67 ταμειακώς εντάξει μελών, ψήφισαν 42.

Ψηφίσαντες 42

Έγκυρα 41

Άκυρα 1

Λευκά 1

Εκλέγονται ως εξής:

Πρόεδρος: Μισαηλίδης Αριστόβουλος (Άρης)

Τακτικά Μέλη: Δήμα Κωνσταντίνα, Κατσούλης Σταύρος, Κοκαλιάρης Ιωάννης, Κοκκινάκης Διονύσιος, Μιχαηλίδης Δημήτριος, Μπελίτσης Κωνσταντίνος, Μπεχράκης Σταύρος, Παπαδάκος Κωνσταντίνος, Παύλου – Παπαγεωργίου Ελευθερία, Παρασκευόπουλος Νικόλαος, Τιγκηράκης Παναγιώτης – Αχιλλέας, Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος, Τσάκωνας Αθανάσιος, Χρυσοχόου Παναγιώτης

Αναπληρωματικά Μέλη: Γαλατάς Απόστολος, Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος, Λάζαρης Βασίλειος, Τσάμης Πρόδρομος, Τσιάπης Παναγιώτης

Εξελεγκτική Επιτροπή: Ζευγαρόπουλος Σάββας, Κάλφας Αθανάσιος, Τζελέφας Ευάγγελος

Αναπληρωματικά Μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής: Αγιανδρίτης Ανδρέας, Καραθανάσης Χρήστος

Πρεπει απο τωρα να ανακοινωσουν τελος στις πληρωμες ολων των αθλητων σε ολα τα τμηματα (πλην οσων εχουν εφορα-σπονσορα) και να γινει απο τωρα κερδοφορος ο Ερασιτεχνης. Ισως χρειαστει το καλοκαιρι, εαν καταστραφει η ΠΑΕ οικονομικα, να γινει reset απο Ερασιτεχνη οπως εγινε με Ηρακλη. Ενα λειτουργικο κερδος θα κανει τη διαφορα στις μικρες κατηγοριες και στα τοπικα οπου θα γινει ενδεχομενα η επανεκινηση.

γιατί πληρώνονται οι ερασιτέχνες ;
δε ξέρω απλά ρωτάω

Πόλο, Γυν. Μπάσκετ και Βόλεϊ έχουν αθλητές/τριες που πληρώνονται

Ναι αλλα στο πόλο τα λεφτά δεν τα βάζει ο ερασιτέχνης
Έτσι δεν είναι;
Αναφέρομαι στο αντρικό πολο
Μάλιστα ίσως να είναι και ποιο σωστό αυτο. Δηλαδή, να βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει μονο ένα τμήμα και να έχει ίσως και κάποια μικρή βοήθεια από ερασιτέχνη
Δε ξέρω αν τσουλάει κάτι τέτοιο
Βέβαια, θα μου πεις μετά ο ερασιτέχνης τι ρόλο θα βαράει
δεν το ξέρω γιατί δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν αυτά

Μας κυνηγάνε ακόμα τα χρέη επειδή δεν ρίξανε τους μισθούς ο Τσακίρης και μετά οι Βεντουροκατσιφαράκιδες στο πόλο δεν νομίζω να είναι εύκολο αυτό που λέει ο παμπούκης. Αν και δε νομίζω πλέον να είναι πολλά τα έξοδα, φαντάζομαι θα είναι κυρίως οι διακανονισμοί με διάφορους φορείς και αθλητές. Βέβαια έχουν επιστρέψει αρκετοί μεγαλοϊδεάτες και έχω καιρό να ακούσω για το που παν τα έσοδα άρα δεν κόβω καν τα νύχια μου.

Σε συνέχεια της απαξίωσης του συλλόγου μαθαίνουμε ότι το εμβληματικό πανό που απεικόνιζε τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς και κοσμούσε την γωνία του “Αρτάκης” πετάχτηκε στα σκουπίδια πιθανότατα από τον εργολάβο. Το πανό ήταν συλλογική προσπάθεια της διαδικτυακής κοινότητας πανιώνιων φιλάθλων και κάθε προσπάθεια αναζήτησης του κατέληξε στην παραπάνω απάντηση. Ένα ένα δυστυχώς τα σύμβολα του Πανιωνίου ξεθωριάζουν και χάνονται με τους θεματοφύλακες των να είναι άτομα ανάξια της ιστορίας του

Συγκροτήθηκε σε Σώμα, την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., ως εξής:

Πρόεδρος: Μισαηλίδης Αριστόβουλος

Α’ Αντιπρόεδρος: Μιχαηλίδης Δημήτριος

Β’ Αντιπρόεδρος: Παρασκευόπουλος Νικόλαος

Γενικός Γραμματέας: Χρυσοχόου Παναγιώτης

Ειδικός Γραμματέας: Κατσούλης Σταύρος

Ταμίας: Παύλου – Παπαγεωργίου Ελευθερία

Έφορος Οικονομικής Διαχείρισης: Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος

Γενικός Αρχηγός: Παπαδάκος Κωνσταντίνος

Μέλη:

Δήμα Κωνσταντίνα

Κοκαλιάρης Ιωάννης

Κοκκινάκης Διονύσιος

Μπελίτσης Κωνσταντίνος

Μπεχράκης Σταύρος

Τιγκηράκης Παναγιώτης – Αχιλλέας

Τσάκωνας Αθανάσιος

Αναπληρωματικά Μέλη:

Τσιάπης Παναγιώτης

Τσάμης Πρόδρομος

Γαλατάς Απόστολος

Λάζαρης Βασίλειος

Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος

Υπεύθυνοι Τμημάτων:

Στίβος: Παύλου Ελευθερία – Κοκαλιάρης Γιάννης

Ποδόσφαιρο: Μπεχράκης Σταύρος

Ενόργανη: Δήμα Κωνσταντίνα – Φανδρίδου Όλγα

Τζούντο: Αρβανίτης Θεόδωρος

Βόλεϊ Κοριτσιών – Γυναικών: Χρυσοχόου Παναγιώτης

Βόλεϊ Αγοριών: Τσάμης Πρόδρομος

Κολύμβηση: Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος

Μπάσκετ: Μιχαηλίδης Δημήτριος

Πινγκ – Πονγκ: Βαλασκατζής Γιώργος

Πόλο: Μπουζαλάς Ηλίας

Σκάκι: Χαντάντ Γαβριήλ

Χάντμπολ Ανδρών: Συμεωνίδης Στέφανος

Χάντμπολ Γυναικών: Ντάγιος Χρόνης

Πετάνγκ: Καλομοίρης Μανώλης – Σπαθιάς Γιάννης

ΑΜΕΑ: Κτενίδης Ευθύμιος

https://www.panionios.gr/2020/02/21/ανακοίνωση-πανιωνιου-γ-σ-σ-2/
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι εγκρίθηκε οριστικά η ένταξη έργων του γηπέδου μας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».
Η έγκριση αφορά ποσό ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τα άκρως απαραίτητα έργα βελτίωσης στις κερκίδες των Θυρών 1-2-3 του γηπέδου, που περιλαμβάνουν αλλαγή καθισμάτων, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες αυτές και στεγάζουν τα τμήματα Ενόργανης, Στίβου, Τζούντο, Βόλεϊ.
Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Εσωτερικών και ειδικότερα τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος επίσπευσε και δρομολόγησε την έγκριση του έργου, τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τον τέως Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, επί των ημερών του οποίου ξεκίνησε η μελέτη για το έργο, την Αντιπεριφερειάρχη Δήμητρα Νάνου, τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη για την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου στο έργο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης το οποίο με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση έδωσε το τελικό πράσινο φως.
Τέλος, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος είχε συμβάλλει τα μέγιστα, στην αρχική μελέτη και δρομολόγηση του φακέλου για την υπαγωγή του γηπέδου μας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».
Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αναλυτική παρουσίαση του έργου θα γίνει προσεχώς σε συνέντευξη τύπου

http://www.panionianea.gr/2020/02/blog-post_47.html?m=1
Την παραίτηση του από το ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου υπέβαλε ο Νίκος Παρασκευοπούλος.

Ο κ. Παρασκευόπουλος πριν από λίγες ημέρες είχε αναλάβει τον ρολο του αντιπροέδρου οικονομικών στον σύλλογο.

Ούτε ένα μήνα δεν πέρασε από τις εκλογές και έχουμε παραίτηση. Τι μπορεί να άλλαξε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

"Προς τον πρόεδρο του Πανιώνιο ΓΣΣ

Αγαπητέ πρόεδρε,

Μετά την τετράωρη επίσκεψη μου με την Ernst&Young στο λογίστηριο του συλλόγου μας και την δεκαήμερη προσπάθεια μου να χαρτογραφήσω τις λειτουργίες των τμημάτων σε σχέση με την κεντρική διοίκηση, κατάλαβα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω και για αυτό παραιτούμαι από τη θέση του αντιπροέδρου οικονομικών και του συμβούλου του ΔΣ.

Συμφωνώ με τη δήλωση σου ότι είμαστε όλοι ερασιτέχνες και διοικούμε ένα ερασιτεχνικό σωματειο, καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η εμπειρία μου στη διοίκηση πολυεθνικών εταιρειών δεν είναι χρήσιμη, στερούμαι της δυνατότητας να λειτουργήσω με ερασιτεχνική νοοτροπία.

Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες και λυπάμαι που δεν μπορώ να ανταπεξέλθω.

Με τιμή
Νίκος Παρασκευόπουλος"

Nten katalaveni…

πόσο δύσκολο είναι τελικά να πάρεις δυο τρεις ανθρώππους που ΞΕΡΟΥΝ οικονομικά και να τους βάλεις να κάνουν το κουμάντο;
κι αν δεν ξέρουν αυτοί έχω εγώ στο νου μου μερικούς αλλά δυστυχώς δεν είναι πανιώνιοι αν αυτό είναι το προβλημα
μετά κι από αυτήν την ανακοίνωση ψάχνουμε να βρούμε γιατί βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε

Ότι να’ναι… Σήψη.

πολύ δύσκολο είναι. γιατί δεν έχει σημασία τι ξέρουν αυτοί αλλά τι δεν θέλεις να μαθουν :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

that’s the point!!!
γεια σου ρε Νικόλα

http://www.panionianea.gr/2020/03/paraitisi-papadakou.html?m=1
«Διαφωνώ πλήρως με το υπάρχον μοντέλο διοίκησης που υπάρχει στον Ερασιτέχνη. Πέραν αυτού δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Πανιωνίου ΓΣΣ τις γνωρίζουν. Μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους αν θέλουν να σας πουν…».

https://www.panionios.gr/2020/03/05/δήλωση-αντιπροέδρου-πανιωνίου-γ-σ-σ/
Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά την παραίτηση του Αντιπροέδρου Κου Παρασκευόπουλου , θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου σχετικά με τις εξελίξεις στον Σύλλογο.

Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. βρισκόμαστε εθελοντικά από την αγάπη μας για το μεγαλείο του Συλλόγου , είμαστε αιρετή Διοίκηση και πάντα είμαστε υπόλογοι για πράξεις και ενέργειές μας, τόσο σε ελεγκτικούς μηχανισμούς , όσο και στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Δεν είμαστε η Διοίκηση που με ενέργειες ή παραλήψεις , φόρτωσε τον Ερασιτέχνη με τα κατασχετήρια του Γατζούλα , του Λευκού Σταυρού , των αθλητών μας στο Πόλο και διάφορους άλλους οφειλέτες.

Δεν είμαστε η Διοίκηση που άφησε 18 μήνες απλήρωτους όλους τους προπονητές του Συλλόγου εκτός Μπάσκετ , δεν είμαστε η Διοίκηση που άφησε τεράστια χρέη σε ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , Φυσικό Αέριο , Εφορία , ΙΚΑ κλπ.

Αντιθέτως είμαστε η Διοίκηση που έξι χρόνια τώρα δεν έχει δημιουργήσει ούτε ένα ευρώ χρέος στον Σύλλογο , έχει ξοφλήσει όλες τις οφειλές στην ΔΕΗ , έχει ρυθμίσει τα χρέη προς το Δημόσιο , έχει νομιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ( που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε εκταμίευση από την πολιτεία για έργα στο γήπεδο ) , είναι η πρώτη που έχει ενοποιήσει όλες τις εισπράξεις των τμημάτων στο Κεντρικό Ταμείο και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε οποιονδήποτε έλεγχο.

Για τα αγωνιστικά επιτεύγματά μας , δεν θα μιλήσω γιατί θα αδικήσω επιτυχίες και τμήματα , αλλά είμαστε αυτοί που δεν έκλεισαν, παρά την οικονομική κατάσταση που παραλάβαμε, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ , απεναντίας δημιουργήσαμε και καινούργια όπως του Χάντμπολ Γυναικών , του Πετάγκ , των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και της Γυμναστράδας.

Όσοι δεν ζουν την αγωνία του να βρούμε χρήματα να στείλουμε μια ομάδα στο Άργος ή την Χίο, όσοι είναι μακριά από τις συμπεριφορές διαιτητών στα ομαδικά μας ( μηδενισμός γυναικείου βόλεϊ για καθυστέρηση 10 λεπτών του γιατρού αγώνα , διαιτησίες στα παιδικοεφηβικά του μπάσκετ με Ολυμπιακό , διαιτησίες στο Πόλο …. ) δεν μπορούν να καταλάβουν και τον αγώνα που δίνει τόσο η Διοίκηση , όσο και όλος ο κόσμος και οι έφοροι που στηρίζουν τα τμήματά μας .

Θα παρακαλούσα όσοι αγαπάνε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ να αποφεύγουν τα εύκολα λόγια , να είναι προσεκτικότεροι στις εκφράσεις τους και να μην διχάζουν τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Στηρίξτε τις προσπάθειές μας και βοηθείστε μας στο έργο μας . Το Χάντμπολ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δίνει την μάχη της κατηγορίας το Σάββατο , τα παιδικοεφηβικά του μπάσκετ διεκδικούν την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο κόντρα στον Ολυμπιακό, με ότι αυτό σημαίνει , οι γυναίκες στο μπάσκετ, αυτές που παρέμειναν και συνεχίζουν, αξίζουν την παρουσία σας σε ένα αγώνα για να εισπράξουν το χειροκρότημα της προσπάθειάς τους , το Πόλο μας και στο Ανδρικό και στο γυναικείο χάρη στους δικούς του ήρωες δίνει κρίσιμες μάχες , οι πρόσφυγες του ανδρικού και του γυναικείου βόλεϊ που δεν έχουν δώσει ούτε ένα αγώνα στην Νέα Σμύρνη , χρειάζονται και αυτοί την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας , τουλάχιστον σε ένα αγώνα.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Αντιπρόεδρος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

https://nstv.gr/arthra/anoichtos-se-oles-tis-protaseis-o-proedros-toy-erasitechni-panionioy/

http://www.panionianea.gr/2020/03/blog-post_48.html?m=1

https://panionia-idea.gr/se-kalo-klima-i-enimerosi-ton-filon-toy-panionioy-apo-ton-erasitechni/