Λίστα έχουμε;
δεν έχω, υπάρχει μια μυστικότητα, “δεν ξέρω”, “δεν κάνω”
ακούω για κάποιες εισόδους ν’εων, αλλά τίποτα συγκεκριμένο
δεν μπόρεσα δυστυχώς λόγω δουλειάς να πάω στη συνέλευση, δεν βλέπω νέα ούτε στο επίσημο σάιτ ούτε στο panionianea, έγινε κανονικά η συνέλευση;
Ναι κανονικά
Εχω συγκινηθεί με την τόση δημοσιότητα και το ενδιαφέρον.
Αυτοί είμαστε.
Δεν ξέρω τι λέτε οι υπόλοιποι
αλλά με στεναχώρησε πολύ αυτό…
Το γήπεδο αυτό ήταν μια σύνδεση με το παρελθόν μας
που χάθηκε
αλλά ευτυχώς
ο σύλλογος αυτός παραμένει ζωντανός…
Το ξέρετε οτι σήμερα ο Ερασιτέχνης κόβει την πίτα του στην Εστία?
Είναι μυστικό, μάλλον.
Και βέβαια δεν κλήθηκε κανένας απο τους απομπεφθέντες απο το τμήμα μπάσκετ.
Κάποιοι “λίγοι”, γράφουν την ιστορία του συλλόγου με δικό τους τρόπο.
Ετσι νομίζουν…
https://www.youtube.com/watch?v=gQ35L7ogtc0
Ωραίο και μπράβο για την ένθεση στην εκδήλωση της πίτας, το θεατρικό δρώμενο για τη γέννηση του ΟΡΦΕΑ, απο τα παιδιά (νομίζω) της Ευαγγελικής.
Μάθαμε οτι ο Τσακίρης, τώρα πια σοφότερος ων, οτι θα του έκανε καλό να μείνει για χρόνια στον Ερασιτέχνη και να μην έμπλεκε με την ΠΑΕ. (47’ του βίντεο)
Μάθαμε οτι το σημαντικότερο το 2016 για τον Πρόεδρο Αρη Μισαηλίδη ήταν το ταξίδι του στη Σμύρνη (37’ του βίντεο). Πίσω απο τις κουίντες ζήτησε να του συγχωρεθούν οι αμαρτίες για την υποδομή μπάσκετ (αλλά δε βαριέσαι θα πεί κάποιος, ποιος το γαμάει το μπάσκετ?? — Αλήθεια ποιος???)
Και ο Ιορδάνης Αποστολίδης(ωσαν ΟΦΑ) συγκινημένος που πήρε βραβείο ήθους, έκανε “ξάσπρισμα-ξέπλυμα-ξέβγαλμα” του Τσολακάκη. (50’ του βίντεο).
μπλιαχ: white washing το λεν οι ξένοι, ξέπλυμα εδώ…
Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το Εθνικό Ωδείο, το οποίο ίδρυσε ο γεννημένος στην Σμύρνη εθνικός μουσουργός και ακαδημαϊκός Μανώλης Καλομοίρης. Στόχος της συνεργασίας η δημιουργία παιδικής – νεανικής χορωδίας αποτελούμενης από αθλητές και αθλήτριες του Πανιώνιου και η επανασύσταση του πολιτιστικού κλάδου του συλλόγου.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα στο Εθνικό Ωδείο Νοτίων Προαστίων – Υποκατάστημα του Κεντρικού – (Τρίτωνος 81, Παλαιό Φάληρο, πλησίον σταθμού τραμ «Παναγίτσα») το οποίο λειτουργεί υπό την διεύθυνση της κας Χαράς Καλομοίρη, την οποία ευχαριστούμε για την αμέριστη συνδρομή της στο όλο εγχείρημα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών μας θα γίνονται στις γραμματείες του κάθε τμήματος, ενώ η μηνιαία συνδρομή θα έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, προς κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της χορωδίας.
Πρώτη συνάντηση: Σάββατο 6 Μαΐου 2017, ώρα 11:00 (στο χώρο του ωδείου)
[Τηλέφωνα Εθνικού Ωδείου Νοτίων Προαστίων: 2109814241
makari na exei sunexeia auth h kinhsh(sorry gia greeklish)
Παιδιά 1000 συγνώμη για το off-topic αλλά δεν είχα που αλλού να το γράψω.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει από που και ως που και για ποιο γαμημένο λόγο , το κανάλι του ΥοuTube με την επονομασία ‘‘nstv webtv’’ (που αυτοδιαφημίζεται ως η "διαδικτυακή τηλεόραση της Ν.Σμύρνης’’ και υποτίθεται ότι στηρίζει τον Πανιώνιο) μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού???
Μπορεί κάποιος να μου το απαντήσει αυτό???
Γαμώ το Δήμο Νέας Σμύρνης,Γαμώ το Νεφελούδη και το βάζελο όλο!!!
Κάπου εδώ να πούμε ότι την ώρα που ο ερασιτέχνης βάζελος ψιλοδιαλύεται , ο ερασιτέχνης γαύρος ξεπλένει πρεζοδόλλαρα , ο ερασιτέχνης παοκ ξεπλένει ρούβλια κι η ερασιτεχνική κούλα δεν ξέρω τι κάνει , ο Πανιώνιος τη νέα χρονιά θα έχει (εκτός από υγιείς) , δυνατές ομάδες παντού.
Γυναικείο μπάσκετ , βόλει , πόλο , χάντμπολ , δυναμώνουν αγωνιστικά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους θεοπάλαβους που τρέχουν αυτά τα τμήματα.
το πλανο γενικα ειναι να αντικατασταθουν ο ερασιτεχνης της εκαστοτε ομαδος απο ιδιωτικα εκπαιδετηρια wannabe ιδιωτικα πανεπιστημια προσφεροντας σαν δελεαρ και υποτροφιες. Μακαρι να επαιρνε η λανς χαρακτηρα αθλητικου σχολειου και σε συνεργασια με τις εγκαταστασεις του πανιωνιου να μπορουσαμε να εχουμε μελλον.
https://panionia-idea.gr/oloi-voithame-ton-athliti-tou-istorikou/
Ο αθλητής του Πανιώνιου στις καταδύσεις Ανδρόγεω Σαμψάκης τραυματίστηκε σε ώρα προπόνησης και θέλει να σταθεί στα πόδια του
Από σήμερα και για δέκα μέρες περίπου, θα υπάρχει σε όλες τις γραμματείες των τμημάτων του Πανιωνίου κουμπαράς , για να βοηθήσουμε οικονομικά τον αθλητή των καταδύσεων Ανδρόγεω Σαμψάκη.
Ας δείξουμε λοιπόν την αγάπη μας στον 17χρονο αθλητή και να στηρίξουμε την προσπάθειά του να ξανασταθεί στα πόδια του.
Υπαρχει κι αυτο για οποιον ενδιαφερεται:
https://www.gofundme.com/seriously-injured-diving-champion
Πολλά μπράβο στα τμήματα βόλει , γυναικείο και αντρικό , και στους εφόρους τους , για την κίνηση που έκαναν με τα γνωστά t-shirts των Πανθήρων , που αφορούν τα δικαστήρια.
Είστε αλάνια όλες και όλοι.
Για να μην αδικήσω τα υπόλοιπα τμήματα , τα ίδια μπλουζάκια πήραν και τα τμήματα μπάσκετ , γυναικειο και αντρικό , το πόλο αλλά και το ποδόσφαιρο. Οικογένεια στην πράξη και όχι μόνο για τη λεζάντα.
υ.γ. Δόξα και τιμή σε Βάγγο Οικονόμου κι άλλον ένα ξανθούλη με φράντζα που το φόρεσαν ανάποδα , δεν είμαι το μόνο low iq person που έκανε το ίδιο
![]()