Μια φορά ήταν ένας λεπρός κι ένας μεθύστακας στο ίδιο κελί στην φυλακή. Ο λεπρός συνέχεια ξυνόταν και μια του έφευγε το ένα αυτί, την άλλη το ένα πόδι, την άλλη το ένα χέρι κλπ.
Ο άλλος λοιπόν, κάποια στιγμή, τύφλα στο μεθύσι του λέει:
Τι έγινε ρε φίλε; Την κοπανάμε σιγά σιγά από τη φυλακή;
Εγώ για άλλη μια φορά αυτό που βλέπω να συμβαίνει στον μικρόκοσμο που λέγεται Πανιώνιος είναι η εφαρμογή της λαϊκής ρήσης “όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει…” . 'Οταν όμως μπει στον χορό και βλέπει τα αγγούρια από μέσα τότε, βρίσκει προφάσεις (δεν με παίζεται και εμένα θα το πω στην μαμά μου) και την κάνει με ελαφρά… ξεκινώνατς πάλι τα… τραγούδια (“κατηγορώ”, “μπινελίκια” κτλ) προς αυτούς που σέρνουν τον χορό και τρώνε και τα αγγούρια (με το συμπάθειο).
Αυτό πραγματικά με θλήβει. Ο κ Άρης και τα στελέχη του παρουσιαστηκαν σαν σωτήρες, μετά από τις γνωστές πιέσεις συνένωσαν (τύποις τουλάχιστον) τις δυνάμεις τους για “το καλό του Πανιωνίου” και φεύγουν ούτε έξη μήνες μετά!!! Μάλιστα ζητούν πάλι εκλογές για να ξαναερθουν σαν σωτήρες ??? Ποιο είναι “το καλό” που επιτύχαμε??? Ο μόνος που επωφελήθηκε από όλο αυτό τελικά ήταν ένας γνωστός ευτραφής “κύριος” που κατάφερε να ξεκλέψει λίγα λεπτά δημοσι’οτητας και να χάσει και μερικές θερμίδες από το τρέξιμο…
αα μάλιστα
δηλαδή, αυτοί που φεύγουν είναι από τα παιδιά του μισαηλίδη ;
αυτό είναι που θα άνοιγαν όλες οι πόρτες και θα πήγαινα αέρα προς τα πάνω ο πανιώνιος ;
αμα είναι έτσι ας πάνε στο καλό
ας αφήσουν τους ανθρώπους στην ησυχία τους να δουλέψουν όπως ξέρουν
Το τζουντο εκεί δεν λειτουργούσε και πέρυσι και πρόπερυσι υπο την εποπτεία του ίδιου ανθρώπου? Τι άλλαξε φέτος και διαμαρτύρεται?? έχασε το “παιχνίδι” του ή πρέπει η διοίκηση να βρει χρήματα να φτιάξει το γήπεδο?
φυσικά και υπάρχει αυτή η δυνατότητα
μπορεί όταν ακούσω εγώ που είμαι άσχετος με τα διοικητικά του πανωνίου να ψαρώσω και να πω " οι μαλάκες της ΠΚ που κάνουν αυτό κι εκείνο και το άλλο" αλλά
έλα που υπάρχουν και άνθρωποι που είναι μεσα στα πράγματα και ξέρουν τι γίνεται
αυτοί λοιπόν μπορούν ανα πάσα στιγμή να ελέγχουν τις κάθε είδους πληροφορίες
και μη μου πείς τώρα ότι π.χ ο πετρό αν του πεις ότι υπάρχει παίχτης που παίρνει 300000 θα σου πει ναι, ίσως, μπορεί και να υπάρχει αλλά δε ξέρω ποιός είναι ;
απλά δε νομίζω να είναι εύκολο κάθε φορά να βγαίνουν και να διαψεύδουν αυτά που ο κάθενας ισχυρίζεται
Ο Πετρό όσον αφορά τον ερασιτέχνη (πιστεύω και για την ΠΑΕ) ξέρει που έχει πάει και το τελευταίο λεπτό. Άσε που ξέρει και ποιούς αθλητές έχουμε σε κάθε τμήμα (μέχρι βιογραφικό).
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα όπως καταλαβαίνεις. Εκ των πραγμάτων, αν εξετάσουμε τα κίνητρα συμμετοχής του καθένα στα διοικητικά του Πανιωνίου, τα “ανακοινώσιμα” και “μη ανακοινώσιμα” θέματα, τη συμμετοχή και την βοήθεια του κόσμου, σε πληροφορώ ότι η προαναφερόμενη δυνατότητα δεν υπάρχει.
Κάθε μέρα που περναει , ολο και πιο πολυ αρχιζω και δικαιολογω τις επιλογες του Τσακιρη που μετεφερε τα γραφεια στους Αμπελοκηπους, για τον Κιντη και για τους “αγνωστους επιχειρηματιες” οι οποιοι ηταν προσκειμενοι σον Ψωμιαδη και ηθελαν να αναλαβουν την ομαδα κοκ .
Βλεπετε, τον τελευταιο καιρο (και οχι μονο) , ειμαστε μαρτυρες σοβαρων καταγγελιων που γινοντε επωνυμα. Επισης, διαβαζουμε κατι και “περιεργα” ρεπορταζ το οποια παλι γραφοντε επωνυμα.
Αυτες οι καταγγελίες ειτε ειναι πραγματικες ειτε γινοντε για να δημιουργησουν εντυπωσεις εκπροσωποντας συγκεκριμενα συμφεροντα. Απο οποια πλευρα και αν τις δουμε ομως, καταλαβαινουμε τι βρωμια υπαρχει σε αυτη την ομαδα. Ξερετε μπορει καποιοι να βλεπουν Βεντουρηδες , Τσολακακηδες, Πανιωνιες Κινησεις, Μισηιλιδηδες, Μπεους καθως και πολλα αλλα ονοματα, εγω προσωπικα βλεπω Εραστιτεχνη και Πανιωνιους. Λυπαμαι που το γραφω αλλα τα 1.300 εισητηρια που δηλωσατε με αρη , πολλα ειναι γι αυτο που εχουΜΕ ΟΛΟΙ δημιουργησει.
Θα προτεινα να δωσετε την ομαδα στον πρωτο τυχοντα ωστε να τη δυαλησει αυτος. Τουλαχιστον να εχουμε καθαρη τη συνειδηση μας και να εχουμε μια αφορμη για να εναντιωθουμε καπου. 1000 φορες αυτο παρα αυτη η αυτοκαταστροφη που σιγα σιγα συντελειτε στην ομαδα.
Δεν ειμαστε ομαδα της γειτονιας οπως μας κατηγορουν ! Ειμαστε χειροτερα!!
Ειμαστε ομαδα χωρις λογο υπαρξης!!!
Για μερικούς, που τόσο βλέπουν , τόσο αντέχουν και μέχρι εκεί πάνε.
Αυτοί αναρωτιέμαι που βρίσκουν το κουράγιο και ζούνε.
Προσωπικα΄δε συμβιβάζομαι με τη μιζέρια τους.
Αέρα στα πανιά τους
ρε συ πωλ όχι και έτσι
όχι ότι δεν έχουμε λόγο ύπαρξης
ίσα ίσα που πλέον το σχέδιο πιστεύω ότι δίνει καρπούς
όταν πήραν το τιμόνι της ομάδος και όλου του συλλόγου οι της ΠΚ - έτσι τουλάχιστον κατάλαβα εγώ - ό στόχος ήταν να μεινει ζωντανός ο πανιώνιος και πλέον από τη στιγμή που φτάσνε τόσο χαμηλά το χρεος πιστεύω ότι το κατάφεραν
βέβαια, ειδικά στη μπάλα βλέπουμε ότι αυτό έχει και το ανάλογο τίμημα. αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε και όλα
αυτό για μένα είναι ένας σοβαρός λόγος ύπαρξης
αυτό όμως εξαρτάται από το πώς το βλέπει ο καθένας
Οσοι δεν εχουν προσωπικα συμφεροντα φρονιμο ειναι για τον εαυτο τους και σιγουρα θετικο για τα συμφεροντα του Πανιωνιου να μην παιρνουν απολυτες θεσεις για πραγματα που δεν γνωριζουν απο πρωτο χερι. Ασχετα με το ποιος ειναι ο παραιτηθεις Γ.Γ. Και τι γνωμη η εντυπωση εχει ο καθενας μας, αυτα που καταγγελει ειναι συμβατα με τις δικες μου εμπειριες απο τη διοικηση της ΠΚ. Ασχετα αν εγω δεν επελεξα ουτε τους ιδιους εντονους τονους στην παραιτηση μου ουτε ουτε τη δημοσιοποιηση της στο εκτος της ομαδας περιβαλλον. Ειλικρινα ελπιζω εστω και αργα να αντιληφθει ο κ. Τσαβαλος και ο ηγετικος πυρηνας της ΠΚ την αναγκαιτητα της αυτοκριτικης για να μην πω -μετανοιας-
Ωραιο θα ηταν με το χιουμορ να λυνονται τα προβληματα. Η προταση περι μετανοιας αν και θα μπορουσε να εχει την εννοια της τιμωριας δεν ειχε καθολου αυτη την προθεση. Το ζητουμενο ειναι η εγκαιρη διορθωση. Να σταματησουμε να τα ριχνουμε ολα κατω απο το χαλι.
Μια μικρή παρέμβαση στο ευαίσθητο θέμα του Ερασιτέχνη, και επιτρέψτε μου και μια μικρή αξιολόγηση για όσο διάτημα είμαι στο Δ.Σ.
Στο Δ.Σ αυτό υπάρχουν 3 κατηγορίες μελών:
i. Τα μέλη που δεν δουλεύουνε και μιλάνε πολύ !!!
ii. τα μέλη που δε δουλεύουνε αλλά και δε μιλάνε !
iii. Τα μέλη που δουλεύουνε και δε μιλάνε.
Αυτή η τελευταία κατηγορία έχει γερό στομάχι και κρατάει το Σύλλογο με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δεν κάνει P.R και δεν την ενδιαφέρει να καλλιεργήσει το προφίλ του καλού παράγοντα. Γιατί ο Πανιώνιος για αυτούς τους ανθρώπους είναι η ζωή τους, έστω και αν αυτό ακούγεται υπερβολικό για κάποιους.
Έχω σχηματίσει κι εγώ την ίδια εικόνα. Ίσως με παραλείψεις, τυχόν αβλεψίες, ρίχνοντας το βάρος μονοδιάστατα κι επιλεκτικά σε συγκεκριμένα αθλήματα, αλλά η εικόνα παραμένει η ίδια.
Το ενιαίο ψηφοδέλτιο ήταν ότι χειρότερο μπορούσαμε να κάνουμε.
αφου όπως λέτε το ενιαίο ψηφοδέλτιο ήταν λάθος γιατί δε γίνονται πάλι εκλογές και να βγει καινούριος συνδυασμός;
δε γινεται κάτι τέτοιο ;
απαγορευεται από κάποιο καταστατικό ;
αν κάνουν τόσο κακό ο μισαηλίδης και η παρέα του τοτε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες να φύγουν όπως ήρθαν