Συνάντηση Μελών

**Αυτή την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 21.30
θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών του φόρουμ
σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής
με σκοπό να συζητήσουμε διάφορα θέματα του φόρουμ, της ομάδας
αλλά και να διασκεδάσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα!

Για πληροφορίες και συμμετοχές στείλτε μου pm !**

Υγ: Οι νικητές του Κυανέρυθρου Κουίζ θα παραλάβουν τα δώρα τους που μας προσέφερε η μπουτίκ της ομάδας

Υγ2: Ετοιμάζονται και τα καινούρια T-Shirt του φόρουμ

Υγ3: Οποιοσδήποτε φίλος κάποιου μέλους, συνοδοιπόρος Πανιώνιος είναι ευπρόσδεκτος

Σας περιμένουμε!

Panionios Community

δυστυχως δε θα μπορεσω, αλλα κρατηστε ενα t-shirt και για μενα

ευχαρίστως!

Και το παλιο tshirt ηταν φοβερο. Υπαρχει δυνατοτις να τα προμηθευτούμε και εμεις στα ξένα μεσω της μπουτίκ ενδεχομένως?

Τα νέα T-Shirt θα είναι δική μας παραγωγής οπότε όποιο μέλος επιθυμεί να σταλεί στο εξωτερικό εννοείται πως θα του το στείλουμε!
ο Βαρουχίξ έχει αναλάβει την σχεδίαση !!!

TRATZIK

θα τα ράβουμε στο χέρι!

+1 για Βελγιο

+100.000.000.000.000.000 με τον Ιβ Σεν Λοραν του Κορυδαλλού…

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω , το Σάββατο όμως στην ανεπίσημη μάζωξη φορουμιτών για να αναλύσουμε στον μπρέσκα ότι ο Γεσιλ είναι ότι καλύτερο υπάρχει , θα είμαι παρών!

Τελευταία ευκαιρία για συμμετοχές στην συνάντηση-φαγοπότι σήμερα!!!

θα έχει και theio?

Θα αρχίσει να γκρινιάζει για τα φαγητά και θα μας διώξουν.

theio μη κανεις πως δεν τα διαβαζεις και δηλωσε συμμετοχη…

+100000000000 !

δεν θα μας τιμήσεις με την παρουσία σου???

ΞΌΡΚΙΑ

Δυσκολα να προλάβω παιδιά… Μου χει μαμηθεί το θείο βρέφος με κάτι τρεχάματα plus που δεν μπορώ να αντικρίσω ξανα δίδυμο γιοργκ / ραγκουέλ στον ίδιο χώρο.. το χω γρουσουζια
Θα προσπαθήκω, έστω για ένα γεια (στομπούτσοσας το ξέρω αλλά… )

Σαν σήμερα…
1307: Με εντολή του γάλλου βασιλιά Φιλίππου του Ωραίου, συλλαμβάνονται ο Μέγας Διδάσκαλος και χιλιάδες μέλη του Τάγματος των Ναϊτών. Υποβάλλονται σε βασανιστήρια και «ομολογούν» ότι είναι αιρετικοί, ενώ λίγους μήνες αργότερα θα καούν στην πυρά. Είναι Παρασκευή και 13 και από τότε αυτή η μέρα θεωρείται ότι φέρνει γρουσουζιά.

[CENTER]ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ[/CENTER]

Ζηλευω κυριοι! Πιειτε ενα κρασακι, μια μπυρα και για μας! Θελω κι εγω ενα T-shirt! Υπολογιστε με και μην ξεχνατε οτι το μεγεθος πρεπει να ειναι για χοντρους :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: